Találatok a következő kifejezésre: Gumi nélkül a szex, (35 db)

betegtájékoztató nincs hozzá? orvos? (most komolyan, mindenféle bunkózás nélkül)
Lássuk, mit ír a betegtájékoztató? "A Symicia szedését a ciklus elsõ napján (azaz a menstruáció elsõ napján) kezdje el. Ha a Symicia szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. " Forrás: http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gyogyszer/symicia-3-mg-..
A kérdező hozzászólása: igen ezt én is elolvastam.. csak olyanok válaszát vártam, akik így csinálták és nem lett belõle gond.
Én speciel így csináltam és nem lett belõle gond.Mondjuk én inkább egy betegtájékoztatónak vagy az orvosomnak hinnék a helyedben, nem egy vadidegennek:)
Ma voltam nõdokinál és én is ezt a gyógyszert kaptam, nekem azt mondta, hogy ugye a menstruáció elsõ napján elkezdem szedni és amíg 1 levél el nem fogy máshogy kell védekezni, miután elfogyott az 1levél utána nyújt teljes biztonságot.

Miért jobb gumi nélkül a szex?

Legjobb válasz: Mert kellemesebb jobban érzitek egymás közelségét jobban érzitek az egybe olvadást. (de mindenképp védekezni kell!)

Mert kellemesebb jobban érzitek egymás közelségét jobban érzitek az egybe olvadást. (de mindenképp védekezni kell!)
azért mert gumi nélkül te közösülsz a lánnyal, te érintkezel vele mig ha gumiban vagy nem te hanem a gumi, pl: csokolozz gumival a nyelveden meg nélküle, na érzed a különbséget?
Mert jobban érzed a másikat! Élvezetesebb!
Ne tanácsolj neki ilyet a végén még tényleg a nyelvére húzza fel a gumit XD
nem tudom, gumival még nem próbáltam

Mennyivel másabb gumi nélkül a szex?

Legjobb válasz: Több inger éri a nemi szerveket és ezért jobb, de csak tartós kapcsolatban és akkor, ha más módon védekeztek!

Több inger éri a nemi szerveket és ezért jobb, de csak tartós kapcsolatban és akkor, ha más módon védekeztek!
sokkal jobb :)
olyan nagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyon sokkal nem jobb de azért finoman szólva is érezhetõ a különbség.ha egy mód van rá próbáld ki anélkül:D
en csak gumi nelkul csinalom, megszakitva. 10-12 eve
én is gumi nélkül csinálom megszakítással amióta elvesztettem a szüzességem, de soha semmi baj nem volt...és nagyon jó érzés gumi nélkül szeretkezni:)
jah am 20vagyok és lány:)
össze se lehet hasonlítani
Ilyen gyökér kérdést! Próbáld ki és megtudod!

Mennyivel másabb érzés gumi nélkül a szex?

eddig gumival csináltuk, de elkezdtem fogamzásgátlót szedni és már csak 1-2 hét és mehet gumi nélkül. az érdekelne mennyivel másabb érzés? jobb?

Legjobb válasz: A fiúk nekem mindig azt mondták, hogy számukra ég és föld, és ezerszer jobb. Nekem jobb anélkül, de nem érzek olyan hatalmas különbséget, csak jobb egy picit. 20L

A fiúk nekem mindig azt mondták, hogy számukra ég és föld, és ezerszer jobb. Nekem jobb anélkül, de nem érzek olyan hatalmas különbséget, csak jobb egy picit. 20L
Sokkal jobb. Ég és föld. 22/F
Én, bár lány vagyok, az ég és földre szavazok. Szerintem sokkal jobb. Gumival olyan, mintha mûpénisz lenne bennem :S 19/L
Próbálj meg gumi nélkül, csupasz felnin biciklizni. Na az is más, meg ez is. Lifestyles skynbõl amúgy semmit nem érzel.
Tetszik a túró rudis hasonlat, gratula a szerzõnek. Ja és egyetértek vele: engem gumis szexxel büntetni lehetne. 24N
Annyi a különbség, mint annál, hogy kibontod-e a túró rudit, mielõtt megeszed, vagy papírral együtt veszed a szádba.
foldi paradicsom ~ menyorszag kepzeld el:p
Kettõ és fél egységgel...
Egy ideje gumi nélkül szexelünk a párommal mert fogamzásgátlót szedek. Nemrég beteg voltam és antibiotikumot kellett szednem így védekezni kellett ugye máshogy...hát nekem majdhogynem borzalmas volt...lifestyle-t vett a párom büdös is volt és ráadásul ki is dörzsölt...nem jó, fúj
xd

Mit tegyek, ha éjszaka rákényszerítettek gumi nélkül a szexre olyannal, akivel nem akartam?

tegnap az alterban buliztam, és hazavitt magával egy helyes fiú. A lakásában azonban már ott volt a barátja, meg két másik pasi. Szó sem volt durva szexr?l, de némi pia után ketten nekem estek. Kényszerítettek olyan dolgokra, ami durva, és végül beleélveztek hárman a fenekembe. Nagyon fáj, vérzik a fenekem.

Legjobb válasz: Menj be nyugodtan, nem fog nek kinevetni! ha behívják õket, besz*rnak, és úgy fognak dalolni a rendõröknek, mint a kismadár.

Menj be nyugodtan, nem fog nek kinevetni! ha behívják õket, besz*rnak, és úgy fognak dalolni a rendõröknek, mint a kismadár.
Ja és még valami. Ha férfiként nem tudod, hogy mire való a s*gged, akkor dugj bele egy forró két és forgasd, az legalább fertõtlenítve van...
Már hogy a fenébe ne menj be a rendõrökhöz, baromi jó tanácsokat tudnak itt neked adni. Ahogy valamelyik elõttem szóló írta az erõszak az erõszak és a nemi erõszak súlyos bûncselekmény. Ez független attól, hogy fiú vagy lány vagy.
Nem röhögnek ki és nem is röhöghetnek ki, nem azért kapják a fizetésüket és nem az a dolguk hogy röhögjenek. Ha dokihoz mész, az sem röhög ki az ilyen-olyan ciki nyavalyák miatt... És ha már itt tartunk, igen, akár el is kaphattál valamit... És ha úgy dugtak meg téged gumi nélkül, hogy esetleg átadtak neked valami betegséget és õk tudták, hogy õk betegek, akkor az is bûncselekmény. Minél elõbb menj el, mert kell látleletet venni, és az eltelt idõ ennek egyre kevésbé kedvez...
miért ne segítenének, az erõszak az erõszak.
A rendõrségen nem nevetnek ki, ha egy kicsit is együtt érzõek tudnak lenni. Amennyiben nem egyeztél bele, de mégis megtörtént, irány oda.
Szeirntem irány a rendõrség......
1.Egy idegen ember lakásába soha ne menj fel, még akkor se, ha helyes! 2.Ha vannak nálad/rajtad bizonyítékok(pl.sebek), akkor elvbõl nem nevetnek ki..de amúgy is hülyeség, miért nevetnének ki???! 3.Hülye vagy.
Hát b'meg most jól elrontottad az összképet... Am így már más a helyzet, nem tudom, hogy a rendõrségen így is segítenének-e. Második voltam.
1. Menj be feljelentést tenni (gondolom ismeretlen tettes ellen, biztos meglesznek...) 2. Az lehet, hogy van seb rajtad, de a spermát kigyûjtötted? Mert bizonyítani is kell, hogy õk voltak ám! 3. Mindenképp menj a rendõrségre, hadd nevessenek õk is egy nagyot! No, nem a szemedbe, majd ha elmentél, akkor lesz ám jókedv a kapitányságon! :D 4. Megérdemelnéd, hogy HIV+ legyél, csak azért szurkolok Neked, hogy ne legyél az, mert ne az én TB-m fizesse már a hülyeséget gyógyítását...
ha látszanak rajtad az erõszakos behatolás nyomai ( a segebek igazolják, meg ugye már a nemi szerved is.. akkor kötelesek tenni valamit az ügy érdekében, én legalábbis így tudom
Mekkora gyökerek vagytok! Kiírta a nevét a helynek! Nehéz rákeresni? Mellesleg azt is írta, hogy fiú te diszlexiás!
tényleg hol ez a szórakozóhely? én is helyes srác vagyok :D
Hol van ez a szórakozóhely? ha ilyen könnyû csajok járnak oda, akkor király
Elsõ lépésként menj el orvoshoz és vetess látleletet. Lehet, hogy már az orvos is feljelentést fog tenni hivatalból, mivel a sérüléseid alapján már elve feltételezni fogja, hogy bûncselekmény történt. A fiúk ezt pont azért merték megtenni, mert abban reménykednek, hogy úgysem fogja õket senki feljelenteni. Mivel már vártak a lakásban, ráadásul elõre eltervezték. Lehet, hogy nem is elõször tesznek ilyet. Állíthatnak olyat, hogy te akartad, ahogy állíthatja azt is egy bûnözõ, hogy az áldozat adta neki az óráját meg a nyakláncát, vagy a lány is akarta és durván szereti, több pasival, esetleg hogy szándékosan lépett ki a gyalogos az autó elé. Ezzel te meg ne foglalkozz. A bûnelkövetõk hazudnak. Az igazságszolgáltatásban dolgozó szakértõk (orvosok, pszichológusok, nyomrögzítõk stb.) dolga meg kideríteni, hogy mi történt.
A kérdező hozzászólása: azért röhögnének ki, mert biszexuális vagyok. Van barátnõm. Fiú vagyok és 21 éves.
Könnyû azt mondani hogy ne menjen fel a lakásába, mindannyian /vagy legalábbis legtöbben/ vittünk haza csajokat akiket éjszaka ismertünk meg, fiatalság, bolondság.És hallottam már olyat is hogy három fiú szintén erõszakosan tett magáévá egy csajt a kocsiban.Na most akkor ne találkozzon vele sehol?Felnõttekrõl van szó.Mindenestre menj el a rendõrségre.
* forró kést

Gondot okoz az egy lánynak aki csak szex-kapcsolatban van valakivel, és az a pasi nem akar gumi nélkül dugni?

Mert fél attól , hogy véletlenül összejön egy gyerek, vagy hogy a csaj nem szed fogamzásgátlót, hiába mondja, hogy szed? Szóval ez megérthető a nők számára, hogy gumival meri csak avagy sem? (ugyan is egy szexkapcsolatról van szó, heti 1-2 alkalom)

Legjobb válasz: Hát egy szex-kapcsolatban alap dolog, hogy gumit húzok, nemcsak a gyerek, hanem a betegségek miatt is. Én nem ítélem el az ilyesmit, magam is benne vagyok egyben, de eszembe nem jutna gumi nélkül csinálni. A párommal igen, de valakivel, akivel csak szexelek...kizárt.

Hát egy szex-kapcsolatban alap dolog, hogy gumit húzok, nemcsak a gyerek, hanem a betegségek miatt is. Én nem ítélem el az ilyesmit, magam is benne vagyok egyben, de eszembe nem jutna gumi nélkül csinálni. A párommal igen, de valakivel, akivel csak szexelek...kizárt.
Hát azért egy csak szexkapcsolat esetében érthetõ a pasi részérõl a bizalmatlanság. Mindenesetre azért megpróbálnám meggyõzni (nem szeretem a gumit), hogy bízzon egy kicsit jobban...
A kérdező hozzászólása: igen, én is szeretném gumi nélkül csinálni, csak jelenleg a lányban nem bízom teljesen, õt meg néha zavarja, hogy nem vagyunk igazából "együtt" Mondtam neki hogy ha megszokom vagy hasonló, vagy valóban látnám és tudnám hogy szedi akkor csinálnám. De nem igazán kapok túl bíztató választ soha.
A nõk sok mindenre képesek, hogy ne legyen gyerekük, de még több mindenre, hogy legyen. Sajnos nem szabad megbízni ilyen téren egy nõben sem. Ha azt is állítja, hogy szed tablettát, akkor sem biztos, hogy igazat mond vagy nem hagyott ki egyet-kettõt. Akkor pedig esélyes a terhesség. Ha nem akarsz gyereket (és csúnya betegségeket), akkor gumit kell használni és utána neked kell megsemmisíteni. Ezt csak azért írom le, mert egy haveromat így húzta be a csõbe egy partnere. Gazdag szülõk fia, jó állással, a lány szemet vetett rá, azt hitte majd egy gyerekkel megfogja, lefeküdt vele, a srác hitt a lánynak, az meg bevemhesedett direktbe', most fizetik a gyerektartást. A lány részérõl volt egy behazudott fogamzásgátló szedés, a fiú elhitte. Most veri a fejét a falba, egy filléres gumival megelõzte volna azt, hogy tönkreteszi egy nõ az életét. A családtervezés nem játék.
még annyit, hogy ha elõtted is szedi be az aznapi tablettát, az sem jelent semmit, mert ha elõtte, vagy utána kihagyott néhány napot, akkor már borul a terv, semmit nem ér az egész a gumi a biztos, illetve biztosabb, mint bízni egy idegen nõben sok hülyeségre képesek az emberek
Szerintem egy idegen nõvel, akiben nem bízol, ne feküdj össze! Válassz olyan szeretõt, akiben meg lehet bízni, ennyi... Persze én megértem (nõként), mert én is látok sok ilyen példát, és a pasik ezzel oltogatják is egymást... De én magamról tudom, hogy soha nem tenném meg, annál ez komolyabb dolog! Viszont tényleg utálom a gumit, úgyhogy ha valaki a szeretõm akarna lenni, annak (egy idõ után) igenis be kellene vállalni anélkül... és nem húznám csõbe, mert magam alatt vágnám a fát!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! a lány ismerem 3 éve. és 1, 5 éve vagyok vele szex-kapcsolatba. Mert elõször õ majd késõbb én váltam szét a páromtól. Annak ellenére, hogy úgyahogy megismertem már 3 éve, és jól kijövünk meg egyebek, annak ellenére ennyire 100%-osan nem bízok meg benne. Persze kell 1-2 hét a fogamzásgátlónak míg hat! És véd. Igen az semmti sem jelent, hogy 1 et elõttem bevesz :) A másik, amit írt a 4. válaszoló asszem, hogy én is attól tartok, hogy meg akarna fogni egy gyerekkel....mert mondogatta régen, hogy eddig és addig a koráig kell neki gyerek, és ugye pont kapóra jönnék...és anyagilag sem állok nagyon rosszul, olyan közepes réteg...szóval, ennyi. most délután meg is mondtam neki hogy döntsön! vagy gumival vagy sehogyan sem. És pápá!!
Kérdezõ: igen, így egy kicsit más a helyzet, én könnyen dumálok, mert nekem már van gyerekem és nem vágyok többre... Ebben az esetben jogos a bizalmatlanságod.
annyit hozzátennék, hogy a fogamzásgátlónak nem 1-2 hét kell, hogy hasson, hanem egy teljes levéllel be kell szedni, akkor hat, a következõ hónaptól ha kihagy egyet-kettõt, akkor már borulhat az egész, nem hat rendesen, megbízhatóan szóval csak óvatosan, a gumi nekem sem a kedvenc viseletem, de ha belegondolok, hogy a nõk mi mindenre képesek és nem látunk bele a fejükbe... akkor inkább dugok gumiban, minthogy gyerektartást fizessek életem hátralévõ részében amúgy is nagyon aljas átverés ez a szándékos teherbe esés trükk, de a nõk képesek rá hallottam már olyat, hogy a frissen kidobott óvszerbõl kente fel magának egy lány a spermát, hogy teherbe essen... csak óvatosan

Lányok! Nektek gumival vagy gumi nélkül jobb a szex?

Legjobb válasz: Én ugyanúgy vagyok vele, mint a fiúk, gumi nélkül sokkal jobb, mint gumival. Viszont védekezni akkor is kell!

Én ugyanúgy vagyok vele, mint a fiúk, gumi nélkül sokkal jobb, mint gumival. Viszont védekezni akkor is kell!
Teljesen igazad van! Jobb gumi nélkül, de védekezni fontos, és ha nincs más, akkor muszáj! Felelõtlennek nem szabad lenni, csak azért, mert nem annyira kellemes úgy.
gumi nélkül. gumival meg sem közelíti az élményt, nem lehet érezni normálisan a másikat.
Én utálom gumival csinálni! Nem is nagyon élvezem...
gumi nélkül mivel irritálja a nyálka hártyám
Nálam nincs annyira nagy különbség a két érzés között :) A barátom mindenhogy jó :P
Én is jobban szeretem gumi nélkül, de védekezni kell, annyira pedig még nem komoly a kapcsolatunk, hogy gyógyszert kezdjek szedni :)
énse szeretem gumival, eddig csak a problémák voltak vele. kiszakadt, olyanis volt h lecsúszot....tiszta para. de gyógyszert szedek, szóval semmi következménye nemlett
Nem próbáltam még gumival , mert gyógyszert szedek. Kíváncsi lennék milyen gumival is, de a barátom nem szereti. :) 20/L
Még nem próbáltam gumi nélkül, majd mostanában hamarosan. Sokkal jobb? Miben más érzés?

Oralis szexel elkaphato a HIV ferfi vagyok es nem huztam gumit, de csak oralis szex volt gumi nelkul?

Olvastam hogy a nyalban elhanyagolhato mennyisegben van jelen a virus es a makkom se sertette meg a no :)

Legjobb válasz: el, ha meg nem bízol a nõben, akkor minek szexel vele védekezés nélkül...tudom, tudom, már Clinton is megmondta, hogy ez nem szex

el, ha meg nem bízol a nõben, akkor minek szexel vele védekezés nélkül...tudom, tudom, már Clinton is megmondta, hogy ez nem szex
Ha vérzett a nõ fogínye akkor is csak minimális esély van elkapni. Ha meg nem vérzett ami valószínû akkor meg lehetetlen. Nem olyan könnyû elkapni a hiv-et, még szex során is 1 a 100 hoz az esélye hogy elkapd.
és tudod hogy fertõzõ volt a nõ vagy csak bérelted és nem vagy biztos? :D

Fiatal csajok ti gumi nelkul szeretitek a szexet?

Altalaban a fiatal csajok bevallalosabbak a szexben.(gumi nelkul). Valoban igy van(irjatok).

Legjobb válasz: Én 23 vagyok és gumi nélkül sokkal jobban szeretem a szexet...Ezért szedek gyógyszert..:)

Én 23 vagyok és gumi nélkül sokkal jobban szeretem a szexet...Ezért szedek gyógyszert..:)
Igen, bevállalós vagyok, mert szedek fogamzásgátlót. De egy GYEREK ÉLETET NEM KOCKÁZTATOK, ÉS AKI IGY TESZ AZ BSSZN MEG EGY KECSKÉT INKÁBB! Na puszi:19/L
Persze, hogy jobban szeretik, hisz a mai divatp*csák (k*rvák) között az abortusz a menõ.
Az abortuszt nem úgy kéne felfogni, mint egy lehetõség, vagy nemtom.
nekünk is volt gumis balesetünk, de vettem be 72órás tablettát. nektek már nem votl idõtök?
bevettem a 72 órás tabit, de nem használt.. de mindegy... ezalatt a 6 hónap alatt nem bántam meg semmit. a szüleim elfogadják, a barátommal jobban szeretjük egymást mint valaha. és most lehet kritizálni, ha valaki nem bírja megállni, de nekem mindegy...
akkor kéne elitélni, ha gumi nélkül csináltátok volna. szerintem ezért inkább fel kéne nézni rád, mint lenézni. vlaszthattad volna az abortuszt is.. :S normális nõ arra nem képes
Szia! Igen anélkül, legalábbis én igen...és nem tudom mennyire fiatalra gondoltál...25/L
"akkor kéne elitélni, ha gumi nélkül csináltátok volna. szerintem ezért inkább fel kéne nézni rád, mint lenézni. vlaszthattad volna az abortuszt is.. :S normális nõ arra nem képes" Ha, isten ne adja megerõszakolnak, vagy a gyerekedet, akkor is ezt fogod mondani?????
Ha megerõszakolnak, arról nem egy ártatlan kisbaba tehet... De ezen lehet vitatkozni, mert mindenki más véleményen van... Én soha nem tudnám feldolgozni, hogy megöltem a kisbabámat... Ez van, ilyen vagyok én... üdv 25/L
Kár hogy altatásban csinálják az abortuszt. Ha megnézné, hogy hogy csinálják, lehet elmenne a kedve tõle. De az ilyen idióta miért nem kötteti el magát? Az is olcsóbb, mint 23 abortusz. Nem zavarja, hogy megöli a gyerekét? Atyaúristen... De ez a 23 nekem már tényleg hihetetlen.
kiszakadt. amúgy azért nem védekezett, mert egyszerûen nem akart... azt mondta jó neki így :S (én mondjuk máshogy érzek ezzel kapcsolatban, de ez az én véleményem)
Azt értem, de a kérdés az volt, hogy MIÉRT nem védekezett?... Az óvszer kiszakadt? Vagy lecsúszott? Vagy nem aktus elején raktátok fel?
õ semmivel, ez volt a lényege. õ az abortusszal védekezett a terhesség ellen. amúgy mi óvszerrel védekeztünk :S
persze hogy jobb gumi nélkül de csak ha van mellette tabletta. amúgy mi törtnt, hogy terhes vagy? :S
Nem kérdezted meg tõle, hogy miért nem védekezik? És te mivel védekeztél amúgy?
én most 17 éves vagyok, már 6 hónapos terhes, pedig védekeztünk is. :S a nõgyógyásznál beszélgetni kezdtem egy 30 körüli nõvel, aki elmondta nekem hogy az abortusz nála már rutin, mert a mostani a 23. :o - szóval nemcsak a fiatalok többsége bevállalós
Lehet választani 4 lehetõségbõl: 1. gumi, és a fertõzésveszély is kizárva 2. nincs gumi, de van fogamzásgátló tabletta, és fix partner 3. terhesség-abortusz (esetleg fertõzés) 4. terhesség-szülés (esetleg fertõzés)
19:58-nak üzenem, hogy amennyiben végigolvassa a válaszokat, máris kiderül, hogy a lehetõségekben benne van az abortusz. Ha óvszer, gyógyszer nélkül csinálják, viszont nem azért, mert gyereket szeretnének, benne van a pakliban a teherbeesés. Én abszolút abortusz ellenes vagyok (láttam A néma sikoly c. dokumentumfilmet), viszont vannak olyan körülmények, amikor elkerülhetetlen. Ha már a saját felelõtlenségébõl esett teherbe, de túl fiatal, és meg lehet nézni a statisztikát, hány 13-16 éves lány esik át abortuszon. De még mindig jobb, mint egy eltitkolt terhesség, a végén csecsemõgyilkossággal. Sajnos az sem ritka. Mert az un. bevállalós csajok ebbõl a korosztályból kerülnek ki zömmel, és abban a tudatban kufircolnak, hogy mindent tudnak a védekezésrõl. Többek között: elsõre nem lehet teherbeesni, a fiú odafigyel, megszakított közösülés, utánna egybõl fürdik, meg a többi tévhit.

Nagy a rizikó ha egy örömlánnyal gumi nélkül megy a szex? Nem útszéli lányról van szó!

Legjobb válasz: Attól a prostitól, amelyik gumi nélkül vállal szexet attól menekülni kell!

Attól a prostitól, amelyik gumi nélkül vállal szexet attól menekülni kell!
Dehogyis, max amputálni kell :D
Ha azt teszed mérlegre, hogy mi az, amit kockáztatsz és mi az, ami ennek az ára lenne, akkor nagy a rizikó, mivel az az elenyészõ ideig tartó kamatyolás nem ér meg egy betegséget.
ha egyáltalán találsz olyant, aki vállalja gumi nélkül. kb egymillióból egy.
Valóban, ugyanaz , mint egy folyton egyéjszakásozó diszkós maca. Az is tele lehet már vágva HPV- vírussal, attól meg olyan rákos is lehet a faszod, mint Al Pacinonak a Donny Brascoban, csak nem viccbõl. nemi úton terjedõ rák! Áttéteket képezhet állítólag. Még az AIDS-nél is rohadtabb. Ott a baj, hogy lappangási ideje is van, még nagyon ki se mutatható olyan hatékonyan egy bizonyos idõn belül. Rákurhatsz keményen. Hiába van orvosi papírja, mai három nappal ezelõtti, ha egy nappal ezelõtt egy fertõzött gyökér már végighuzta a kóros faszát rajta. Akkor nem tudsz mit tenni. NEm vagyok a prostilányok ellen, már a háznál fogadósok ellen, én is megyek, de az biztos, hogy esõkabátot rántanék mindig a faszomra elõtte. Anélkül halálos ítélet. Óvszer nélkül csak olyan nõt kúrnék, aki a bevizsgálás napjától számítottan egy hónapig ellenõrizhetõen nem baszott más palival.
utolso kettõ hülye, 5-ös válaszolo vagyok
Jogos :D
Foley, dehogy kell amputálni. Egy ilyen után leesik az magától is.
szerintem nem rizikosabb mintha egy diszkos csajjal mész, vagy civillel, tudod miért? mert az örömlányok legalább rendszeresen járnak nemi beteg szürésre és papirjuk is van rola, hogy tiszták! ellenben a mezei csajoknak nincs
A kérdező hozzászólása: Kipróbálnám, de a franciát nem szereti gumival!
igen
az is ugyanúgy kur'va szerintem
Én egyszer voltam lakáson dolgozó prostinál, az orál natúr volt, a szex meg óvszerrel ment. Semmi gond nem történt utána.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!