Találatok a következő kifejezésre: Gumi nélkül a (494 db)

Mivel másabb érzés gumi nélkül a fiúknak?

Legjobb válasz: Gumi nélkül lehet a szexet szexnek nevezni, számomra csak ennyiben.

Gumi nélkül lehet a szexet szexnek nevezni, számomra csak ennyiben.
Legszívesebben szivárványt hánynék olyankor! *-*
Ez tök egyszerû. Simogasd meg a puncidat. Nyilván tudod milyen. Utána fogj egy vékony fóliát (mondjuk folpackot), tedd rá a puncidra és simogasd meg megint (úgy, hogy a fólia a helyén marad) Mi a különbség? Nem érzel semmit a simogatásból.
Mert gumiba olyan mintha valami mû dolgot dugnék meg
mert gumival a gumit érzed, nélküle meg a puncit. Figy, teszteld le, vegyél egy vékony gumikesztyüt és simogasd vele magad, vagy zuhanyozz benne, simogass kutyát vele, túrj a hajadba és egyéb dolgok amiket alapból szeretsz fogdosni.

Lefeküdhetek gumi nélkül a barátommal szerdán?

Nemrég kezdtem el a fogamzásgátló szedését. A ciklusom harmadik napján, és szerdán lesz 12 napja, hogy elkezdtem. Jangee-t szedek, a betegtájékoztató 7 napot írt abban az esetben, ha nem a ciklus első napján kezdem el.

Legjobb válasz: A betegtájékoztatónak nem hiszel, idegeneknek meg igen? 7 nap után már lehet gumi nélkül amúgy!

A betegtájékoztatónak nem hiszel, idegeneknek meg igen? 7 nap után már lehet gumi nélkül amúgy!
orális szex? attól tuti nem leszel terhes, de õ garantáltan élvezni fogja...
A kérdező hozzászólása: Jól tudok masszírozni, tõle tanultam, õ meg gyógymasszõrnek tanul:D Rendszeresen masszírozzuk egymást, így ez nem lenne meglepetés. De akkor kitalálok valami mást, köszönöm!
Átálláson azt értettem, hogy gumiról fogamzásgátlóra vált valaki. Az utolsó hozzászólóval értek egyet, majd máskor lepd meg ezzel a dologgal, mostanra találj ki valami mást. Pl egy erotikus masszázs nagyot aratna, feltéve ha jól tudsz masszírozni.
Aztán meg sok rosszat, ha a következõ hónapban mehettek abortuszra... vannak dolgok, amikkel nem érdemes kockáztatni. Lepd meg a pasid egy szexi masszázzsal vagy valami, de ne ezzel.
A kérdező hozzászólása: Átállásos hiba? Most szedek elõször fogamzásgátlót. Csak azért gondolkodtam el ezen, mert mostanában a barátom eléggé lehangolt, és talán szerezhetek neki egy jó napot, ha a kitûzött dátum elõtt lepem meg ezzel a dologgal.
A véletlen becsúszott terhességek nagy részét az ilyen átállásos hibák teszik ki. A biztonság kedvéért használjatok még rövid ideig gumit. Ki bírjátok, inkább mint egy gyerek, ugye?!
A kérdező hozzászólása: A dokim egy öreg harapós néni, és 1 hónapot mondott, és hogy addig egyáltalán nem véd. Tudom, hogy a betegtájékoztatónak kellene hinnem elsõsorban, de bogarat ültetett a fülembe.
Igen
ne aggódj nem lehetsz, ami benne van a tájékoztatóban úgy van egyébként már beszüntették volna ha sokat terhesek lesznek, én a 13.szemnél voltam párommal izgulós voltam vártunk ennyit, nem lett gond

Mennyivel másabb gumi nélkül a szeretkezés mint gumival? Hamarabb elélveztek?

Legjobb válasz: nincs kettõtök között egy "fal". ezerszer jobb érzés, könnyebben is eltudsz élvezni. ha a gumival szeretkezés 1 akkor nélküle 10

nincs kettõtök között egy "fal". ezerszer jobb érzés, könnyebben is eltudsz élvezni. ha a gumival szeretkezés 1 akkor nélküle 10
próbáltál már zokniban lábat mosni?
A fiúknak ég és föld a különbség. A lányoknál nem tudom, de talán kisebb.
Én hosszú évek után szeretkeztem elõször gumi nélkül, kicsit fura volt lányként, kicsit szokatlan, kevésbé "csúszott", nehéz volt beleszokni, de mindenképpen jobb a lányoknak is, már ha a biztonság érzet megmarad (védekezés). Jobb érzés, hogy nincs köztünk semmi.
Kb olyan a különbség, mintha valakinek a bõrét gumikesztyûben simogatnád vagy a nélkül.
Sokszor rágózok szex közbe de nem másabb, mint ha nem rágóznék... Tehát nem másabb gumival a szeretkezés XD
Lány vagyok, de ég és föld... Mérföldekkel jobb óvszer nélkül. Számomra a gumi olyan, mintha mûpénisz lenne :S 19/L
En lanykent is azt mondom, gyulolom a kotont. Hosszu ido utan most ujra gumival csinaltuk, es SZORNYU volt. Egyreszt ugye ott volt koztunk az a "fal" vagyis gumi, masreszt meg ki is dorzsolodtem, meg nem ereztem a melegseget, nem ereztem ahogy luktet, nagyon rossz volt. Gumival sokkal rosszabb.
betegtájékoztató nincs hozzá? orvos? (most komolyan, mindenféle bunkózás nélkül)
Lássuk, mit ír a betegtájékoztató? "A Symicia szedését a ciklus elsõ napján (azaz a menstruáció elsõ napján) kezdje el. Ha a Symicia szedését a menstruáció elsõ napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. " Forrás: http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gyogyszer/symicia-3-mg-..
A kérdező hozzászólása: igen ezt én is elolvastam.. csak olyanok válaszát vártam, akik így csinálták és nem lett belõle gond.
Én speciel így csináltam és nem lett belõle gond.Mondjuk én inkább egy betegtájékoztatónak vagy az orvosomnak hinnék a helyedben, nem egy vadidegennek:)
Ma voltam nõdokinál és én is ezt a gyógyszert kaptam, nekem azt mondta, hogy ugye a menstruáció elsõ napján elkezdem szedni és amíg 1 levél el nem fogy máshogy kell védekezni, miután elfogyott az 1levél utána nyújt teljes biztonságot.

Miért jobb gumi nélkül a szex?

Legjobb válasz: Mert kellemesebb jobban érzitek egymás közelségét jobban érzitek az egybe olvadást. (de mindenképp védekezni kell!)

Mert kellemesebb jobban érzitek egymás közelségét jobban érzitek az egybe olvadást. (de mindenképp védekezni kell!)
azért mert gumi nélkül te közösülsz a lánnyal, te érintkezel vele mig ha gumiban vagy nem te hanem a gumi, pl: csokolozz gumival a nyelveden meg nélküle, na érzed a különbséget?
Mert jobban érzed a másikat! Élvezetesebb!
Ne tanácsolj neki ilyet a végén még tényleg a nyelvére húzza fel a gumit XD
nem tudom, gumival még nem próbáltam

Hétvégén sokszor csináltuk gumi nélkül a barátommal de ő se ment el meg én se! Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nem tudom hogy miért hiszik egyesek, ha nincs orgazmusuk, akkor nem is eshetnek tehrbe! Ez butaság! Az elõváladék is tartalmaz spermiumokat, és simán tehrebeeshettél!!!

Nem tudom hogy miért hiszik egyesek, ha nincs orgazmusuk, akkor nem is eshetnek tehrbe! Ez butaság! Az elõváladék is tartalmaz spermiumokat, és simán tehrebeeshettél!!!
Nagyon buta vagy, ha ennyit tudsz csak a szexrõl, inkább ne gyakorold még! Ha sokszor csináltátok, nem hiszem hogy a barátod nem ment el egyszer sem :o, legfeljebb nem beléd. Akkor pedig nagyon!! alaposan meg kellett (volna) mosakodnia a következõ behatolás elõtt. És igen, az elõváladékban is lehet spermium. (Mellesleg, ha nem mentetek el, akkor minek csináltátok, pláne sokszor egy hétvége alatt?)
Egyetértek az elöttemlevõ hozzászolokhoz! Nemigaz, hogy olyan nehéz venni 300 ft-ért egy doboz óvszert....ha nincs pénz akkor meg csináld azt mint pár10 éve a régiek!Menjél ki a tóra fogj egy halat és huzzál halbelet a barátod farkára!
gratulálok kismama kevés az esélye de rendesen megvan. Azért vkinek azért nem lehet gyereke mert kevés a spermája de az elöváladék is tartalmazhat spermiumot. Lehet keveset, de tartalmaz
IGEN!!! Nagyon is sok esély van rá hogy teherbe estél! Miért nem védekeztetek?! :( Már az elõváladékban is lehet spermium, és nagyoin is van rá esély hogy terhes lettél :S Az viszont nem számít h te elmentél e... az nem befolyásolja, a teherbe esés lehetõségét .
Hogy lehet ennyi felelõtlen ember??!! Én 14 éves avgyok, már nem szûz, életem szerelmével vesztettem el és a mai napig együtt avgyunk.Egyszer SEM jutott eszünkbe ilyet csinálni!!!Ha enm volt óvszer inkább tv-ztünk minthogy esélyt adjunk egy babának....IGENIS TEHERBE ESHETTÉL!VAGY MÁR AZ IS VAGY!!

Lányok! Érzitek azt, ha a férfi gumi nélkül a puncitokban élvez el?

Érezhet? hogy "befolyik" a cucc? Ha igen jó/rossz?

Legjobb válasz: Kilenc hónap múlva nagyon is.

Kilenc hónap múlva nagyon is.
Látom kanos vagy késõ éjjel.
Hát, én nem éreztem akkor semmit.Amúgy is csak egyszer-kétszer próbáltuk úgy ki, de a végén elég kellemetlen mikor folyik ki a g.ci.Óvszerrel sokkal jobb.
Nem. Én csak utána érzem, hogy folyik ki.
Nem illik punciba elvezni max csak akkor ha gyereket akarnak. Inkabb elvezz a csaj melleire, hasara.
nem érzik, mert a gumi kidurran. durrdefekt, és gumit kell cserélni.
Barátnõm úgy magyarázta, hogy olyankor elönti a melegség. :)
Olyan kellemes meleg érzés, szóval igen, érezni.
Ja lehet érzeni, ahogy pumpálódik ki a cucc, nagyon jó érzés!
Amíg gyógyszert szedtem sokkal jobb volt, hogy érezhettem az Õ orgazmusát. Nagyon jó szerintem. Kár, hogy abba kellett hagynom :(
Én nem. Az jó, hogy érzem, hogy lüktet.
Speciel én imádom azt az érzést :$ :P
Én gyógyszert szedek, és a párom rendszeresen belém szokott élvezni. Mindig szoktam érezni. Nem azt, amikor lövi, hanem csak azt, hogy valami meleg folyik belém. Lehet, hogy sokan most mindenfélét fogtok rólam gondolni, de én szeretem. Sokkal jobban szeretem, mint azt, ha rám élvez.
Nem illik beleélvezni. XD ezt az illemtankönyvben olvastad? Amúgy nem lehet érezni, csak ha folyik mâr ki. Mert ugye elõször a méhbe lökõdik a cucc, odabent meg nyilvàn nincsenek olyan érzõidegsejtek, mint a hüvelyben, mert ugye az pl nagyon kellemetlen lenne, ha érezné vki a méhén belül törtènõ dolgokat.
A kérdező hozzászólása: De mondom gumi nélkül. :D
Nem szoktam érezni, csak, azt hogy lüktet.
Igen, imádom érezni ahogy lüktet belém :) ez egy olyan második orgazmus (ha korábban volt orgazmusom) :D

Mennyivel másabb gumi nélkül a szex?

Legjobb válasz: Több inger éri a nemi szerveket és ezért jobb, de csak tartós kapcsolatban és akkor, ha más módon védekeztek!

Több inger éri a nemi szerveket és ezért jobb, de csak tartós kapcsolatban és akkor, ha más módon védekeztek!
sokkal jobb :)
olyan nagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyon sokkal nem jobb de azért finoman szólva is érezhetõ a különbség.ha egy mód van rá próbáld ki anélkül:D
en csak gumi nelkul csinalom, megszakitva. 10-12 eve
én is gumi nélkül csinálom megszakítással amióta elvesztettem a szüzességem, de soha semmi baj nem volt...és nagyon jó érzés gumi nélkül szeretkezni:)
jah am 20vagyok és lány:)
össze se lehet hasonlítani
Ilyen gyökér kérdést! Próbáld ki és megtudod!

Mennyivel másabb érzés gumi nélkül a szex?

eddig gumival csináltuk, de elkezdtem fogamzásgátlót szedni és már csak 1-2 hét és mehet gumi nélkül. az érdekelne mennyivel másabb érzés? jobb?

Legjobb válasz: A fiúk nekem mindig azt mondták, hogy számukra ég és föld, és ezerszer jobb. Nekem jobb anélkül, de nem érzek olyan hatalmas különbséget, csak jobb egy picit. 20L

A fiúk nekem mindig azt mondták, hogy számukra ég és föld, és ezerszer jobb. Nekem jobb anélkül, de nem érzek olyan hatalmas különbséget, csak jobb egy picit. 20L
Sokkal jobb. Ég és föld. 22/F
Én, bár lány vagyok, az ég és földre szavazok. Szerintem sokkal jobb. Gumival olyan, mintha mûpénisz lenne bennem :S 19/L
Próbálj meg gumi nélkül, csupasz felnin biciklizni. Na az is más, meg ez is. Lifestyles skynbõl amúgy semmit nem érzel.
Tetszik a túró rudis hasonlat, gratula a szerzõnek. Ja és egyetértek vele: engem gumis szexxel büntetni lehetne. 24N
Annyi a különbség, mint annál, hogy kibontod-e a túró rudit, mielõtt megeszed, vagy papírral együtt veszed a szádba.
foldi paradicsom ~ menyorszag kepzeld el:p
Kettõ és fél egységgel...
Egy ideje gumi nélkül szexelünk a párommal mert fogamzásgátlót szedek. Nemrég beteg voltam és antibiotikumot kellett szednem így védekezni kellett ugye máshogy...hát nekem majdhogynem borzalmas volt...lifestyle-t vett a párom büdös is volt és ráadásul ki is dörzsölt...nem jó, fúj
xd

Mennyi idő után szeretkezhetek gumi nélkül a Yasminelle szedése mellett?

Ma voltam n?gyógyásznál, aki Yasminelle-t írt fel nekem. Megkérdeztem, hogy mennyi id? után lehet elhagyni a gumit. Azt mondta, hogy a 6.-7. szemt?l már elvileg védett vagyok, de várjak egy hónapot. A betegtájékoztató azt írja, hogy ha a menstruációm els? napján veszem be, akkor már védett vagyok. Próbáltam már utánanézni itt is meg a neten is, de nem találtam konkrét egyhangú választ. Valaki ezt mondja, valaki azt. Mi legyen? Már nagyon szeretnénk gumi nélkül együtt lenni a párommal, de ha arról van szó akkor tudunk várni.

Legjobb válasz: a dokik mindig túl óvatosak (joggal) mert egyszerûbb félni mint megijedni, de ha azt mondta 6-7 után akkor 6-7után

a dokik mindig túl óvatosak (joggal) mert egyszerûbb félni mint megijedni, de ha azt mondta 6-7 után akkor 6-7után
hát várjátok ki azt az egy hónapot, menjetek biztosra amennyire lehet, kibírjátok, s jobb egy kis önmegtartóztatás, mint egy esetleges babóca:)
A kérdező hozzászólása: És ha mondjuk megszakítással csináljuk 1-2 hét után?
nekemis azt mondta az orvos h 1 hónapot azért várjunk, mi inkább várunk addig kibirjuk :)
Mi 2 hetet vártunk, nem lettem terhes.
A kérdező hozzászólása: És megszakítással?
Én is yasminellét szedek, bennem két hét után ment el addig pedig megszakítással "védekeztünk", de nem lettem terhes!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!