Találatok a következő kifejezésre: Gravida mellett még pluszban (2 db)

Gravida mellett kell még pluszban folsavat is szedni?

Gyereket szeretnénk és az orvosom tanácsára elkezdtem szedni a Gravidát. Azt szeretném megtudni elég folsav van-e benne, vagy kellene még mellette külön is szednem?

Legjobb válasz: Szerintem a várandóság elõtt és az elsõ 3 hónapban szed mindkettõt,utána elég a Gravida. Szorítok! 28 hetes kismami

Szerintem a várandóság elõtt és az elsõ 3 hónapban szed mindkettõt, utána elég a Gravida. Szorítok! 28 hetes kismami
En szedem a gravidat folsavat magneb6ot onnantol miota terveztuk a Babat a doki azt mondta szedjem jol vagyok en is es a Baba is. 31 hetes kismama

GRAVIDA mellett szedhetek még plusz kálciumot?

Legjobb válasz: Igen szedhetsz, de hogy mennyit lehet, azt nem tudom. Kérdezd meg a dokidat errõl. De pl. egy pezsgõtablettát nyugodtan megihatsz. A kálcium amúgy is fontos a fogaid miatt.

Igen szedhetsz, de hogy mennyit lehet, azt nem tudom. Kérdezd meg a dokidat errõl. De pl. egy pezsgõtablettát nyugodtan megihatsz. A kálcium amúgy is fontos a fogaid miatt.
Szerintem felesleges, van abban elég. Vagy ha annyira nem eszel kálciumtartalmú ételeket, akkor szedd mellé, de szerintem ne minden nap. Azért túlzásokba sem kell esni. Én a 20. hétig szedtem az Elevitet, azóta csak kálciumot és vasat szedek. Üdv, 31 hetes kismami
Ha valami indokolja akkor szerintem szedhetsz, de akkor se minden nap. Egyébként meg a Gravidában van szerintem elég vitamin. Azt mondják az a legerõsebb terhes vitamin és ezért sokan nem is bírják szedni, Én pl. hánytam tõle így abba hagytam. Esetleg tanácsadáson kérdezz rá.
Az elõzõ vagyok, mármint a kálciumra gondoltam, hogy kérdezz rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!