Találatok a következő kifejezésre: Gravidát szedtem de az most (3 db)

Gravidát szedtem eddig de az most fogy el, vehetek másfajtát (femibion+dha) vagy ugyanazt kell továbbra is szednem?

kérdezzem meg az orvosomat vagy szabadon választhatok?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan választhatsz.Nem véletlenül nincsenek vénykötelesítve.Ez csak vitamin.Nagyjából ugyan az van mindegyikben csak más a nevük.

Szerintem nyugodtan választhatsz.Nem véletlenül nincsenek vénykötelesítve.Ez csak vitamin.Nagyjából ugyan az van mindegyikben csak más a nevük.
Szerintem beszélj az orvosoddal! Õ ért hozzá... Az én meglátásom szerint terhesen nem engedheti meg magának az ember, hogy kockáztasson. Függetlenül attól, hogy vényköteles, vagy vény nélkül vásárolható gyógyszerrõl van szó. Én nyugodtabb lennék. 25 hetes kismami
Szerintem szedhetsz más fajtát is nyugodtan, egyik terhesvitamin sem lehet ártalmas! A legtöbb gyógyszertárban képzett gyógyszerészek dolgoznak tõlük is kérdezhetsz nyugodtan!

Most a Gravida terhesvitamint használom de miután beveszem erős hányingerem lesz és órákon át tart. Talán próbáljam ki az Elevitet? Arról nagyon sok rosszat olvastam. Ti mit szedtek?

Legjobb válasz: nekem nem csak hogy hányingerem volt volt hogy hánytam is tõle de mivel az egészterhességemre megvettem az adagot ezért kértem a doki véleményét hogy mitöl lehet ez!õ azt tanácsolta hogy csak egyszerre egy felet vegyek be nagy pohár vizzel ez nekem bevált igy reggel és este is beveszek egy felet .Nekem azt monta hogy valamiböl sok van a gyógyszerbe ami sok a szervezetemnek de nekem igy bevált!

nekem nem csak hogy hányingerem volt volt hogy hánytam is tõle de mivel az egészterhességemre megvettem az adagot ezért kértem a doki véleményét hogy mitöl lehet ez!õ azt tanácsolta hogy csak egyszerre egy felet vegyek be nagy pohár vizzel ez nekem bevált igy reggel és este is beveszek egy felet .Nekem azt monta hogy valamiböl sok van a gyógyszerbe ami sok a szervezetemnek de nekem igy bevált!
Igen, én is addig hánytam tõle amíg éhgyomorra vettem be, de ha evés közben vagy után akkor semmi baj nem volt.Egy próbát tegyél szerintem!
nem éhgyomorra szeded? akkor szokott hányigert, rosszullétet okozni. ha igen, próbáld meg evés után szedni.
én eurovit kismama vitamint szedtem terhesség alatt, szoptatás alatt gravidát.nekem nem volt tõle gondom, de régebben szedtem multivitamint, amitõl nekem is hányingerem volt.nem tudom, hogy mikor veszed be, de próbáld akkor máskor bevenni, és mindenképp evés után.nekem ez bevált régen
Szia Én is túlvagyok már a vitamin próbákon:( Nekem a Hipp Natal bevált, benne van minden , amire szükség van teljesen gyümölcsalapú, bio termék. Csak ajánlani tudom!:) Jó egészséget:)
Én a Femibiont szedtem végig. A 38. héten 3850g-al született a babám és mindennap szedtem az elejétõl. Szóval nem lett óriás bébi ezzel ezt akartam írni. Akkoriban, ha regisztráltál a Femibion oldalán, kaptál termékmintát, kb. fél havit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kipróbálom holnaptól... Hátha nekem is bejön:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
A kérdező hozzászólása: Nem éhgyomorra veszem be. Szoktam elõtte enni pár falatot... sosem voltam nagy reggelizõs... Már próbáltam mindenhogy. Lehet nem reggel kellene bevenni, bár a betegtájékoztatón az áll hogy lehetõleg ugyan abban az idõben kell szedni...
én is hánytam tõle. de az elevitre is mondják néha ezt.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat! Femibion 800-at! 13 hetes vagyok!
Szia!Én ugyanígy jártam, és biztos a Gravidától.Még nem vagyok terhes, ez az elsõ próbálkozós hónapunk, elkezdtem szedni a Gravidát, én is vacsi közben, és mindig visszajött minden 10 perc után.Kipróbáltam, hogy 2 evés között vagy reggel veszem be, de nem lett jobb.Csak az a vicc, hogy 2 éve végig Gravidát szedtem a terhességem alatt, és semmi bajom nem volt tõle.
Valószínû, hogy a Gravidától, nem mindenki bírja egy ismerõsöm is ezért tért át az Elevitre.
én úgy szoktam bevenni hogy olyan 10 körül reggelizem és rögtön utána beveszem és semmi gond nincs de ha nem eszem elõtte kihányom én is!!
A kérdező hozzászólása: Én vacsi közben veszem be! 3 napig nem volt bajom, tegnap dobtam ki a tacsott! mire váltsak, hogy ha tényleg ez a baj?
Tudom, hogy jóval drágább, de én maradtam a Femibionnál, elõtte próbáltam a Ladeevitet, szépen ki is jött minden belõlem, vagy azónnal, vagy a másnapot hánytam végig. Ennyit megér, hogy tudjak normálisan enni! Ha kiszámolod, 6 hónap alatt 12.000 Ft plusszt jelent, ami persze nem kevés, de én pl. úgy tervezem, hogy a 7. hónaptól már csak minden 2. nap fogom szedni.
A kérdező hozzászólása: igaz, csak ha tpre megyek nem fogom tudni megvenni! :S
Persze nem tudhatom kinek milyen az anyagi helyzete, azért írtam, ha megteheted! Sajna tudom milyen kevés a táppénz, én már 12. hét óta azon vagyok! Viszont eddig még semmit sem vettünk a picúrnak, nagyon sok helyrõl le lehet faragni, mi rengeteg dolgot kapunk, így ki tudom gazdálkodni az a havi plussz 2000Ft-ot, de tudom, hogy nem mindenki van így! Akkor próbálj meg másik féle, de olcsó vitamint szedni ( pl. a Ladeevit is csak 2300Ft)
A kérdező hozzászólása: Nekem se kell sok mindent venne a bébinek, csak kocsit meg ágyat, csak nyakamon az esküvõ is! :S Hát meglátom még! Az létezik, hogy a gravidától fáj a gyomrom?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!