Találatok a következő kifejezésre: Googlén hogy kitörölni a szavakat amiket (2 db)

Googlén hogy lehet kitörölni a szavakat amiket beírtam?

Belépek a googléra és amit a tesóim írtak egy csomó hülyeséget amiket nézegettek eléggé idegesitt?ek.Hogyan lehet kitörölni?

Legjobb válasz: törlöd az elõzményeket

törlöd az elõzményeket
Szia!Hát úgy tudod, hogy a rublikába 2x kattintasz(az üresbe), és akkor megjelennnek a szavak, amiket a testvérkéid beírogattak, és ccsak annyi a dolgod, hogy rámész az elsõ szóra a listában, de nem kattintasz rá, csak rámész(!), és a deletét nyomod egyfolytában, addig, amíg ki ne törlõdnek.Ennyi.:D Sok szerencsét.
Milyen böngészõben? Mert van ennél "egyszerûbb" megoldás is.

Hogyan tudom kitörölni a szavakat amiket eddig beirtam a google-ba?

égen volt a bal fels? sarokba egy lyen kis valami oda lehetett kattintani, és megnézni hogy eddig mik lettek beirva. most új gép van itt nincsen ilyen. de nem akarom hogy mások meglássák hogy miket irtam be.

Legjobb válasz: Kijelölöd és Delete gomb!

Kijelölöd és Delete gomb!
Én még megtoldom az elõttem szóló válaszát: Kattintasz egy balost a Google üres szövegmezõjében. Ekkor egy lenyíló ablakban kilistázza az eddig beírt összes keresõszót. Nem kell minden egyes szót kijelölni, csak ráviszed a kurzort a legelsõ szóra és egész egyszerûen nyomva tartod a DELETE gombot! Ha jó sok keresõszót kell törölni, akkor eltarthat egy darabig, míg az összes kitörlõdik.
Attól függ milyen böngészõt használsz de általában nem a google-ban van a megoldás, hanem az elõzmények törlése tájékán kell hogy legyen. Nekem Avant Browser van és ott egyszerûen az elõzmények törlésénél kijelöltem hogy amikor bezárom minden beírt szót kitöröljön.
Hát próbáld meg az Eszközök/Személyes adatok törlése. Nem tudom biztosra hogy eltûnnek e. Nekem általában ha így törlök nem szoktak megmaradni, de hátha majd a többiek tudják, mert ez engem is érdekelne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!