Találatok a következő kifejezésre: Googlén hogy kitörölni (59 db)

Htc one s-nél hogyan lehet google fiókot kitörölni?

Legjobb válasz: beállítások/fiókok és szinkronizálás/google/emailcímed/jobb felül menü/eltávolítás

beállítások/fiókok és szinkronizálás/google/emailcímed/jobb felül menü/eltávolítás

Hogyan lehet a Google Chromból kitörölni a facebook jelszómat?

Legjobb válasz: beállítások - böngészési adatok törlése - mentett jelszavak törlése

beállítások - böngészési adatok törlése - mentett jelszavak törlése
Az elsõ válaszoló is jó választ adott, de nem a legjobbat, mert így az összes jelszót törlöd. 3 vonal jobb felül, beállítások, Speciális beállítások, Jelszavak és ûrlapok, Mentett jelszavak kezelése, megkeresed és kitörlöd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Hogy lehet a google chrombol kitörölni a leendő keresési találkatokat? A keresősávbol? Vagyis ha beírok egy betűt akkor ne adja ki az azzal a betűvel kezdődő honlapok neveit

A Google Chromban van felül az a nagy hosszú keresősáv, ahova a honlapok nevét kell beirni. Na és az oylan hogy oda beirsz egy betűt, és rögtön kiadja a keresési javaslatokat, na és ha oda beirok egy betűt kiadja azt a honlap nevet amit javason pl:F betűt beírom és kiadja hogy facebook, na és azt hogy lehet beállitani hogy ha beirsz egy betűt akkor ne mutassa az összes találati lehetőséget?

Legjobb válasz: jaj bocsi 2x leirtam ugyan azt

A kérdező hozzászólása: jaj bocsi 2x leirtam ugyan azt


Googlén hogy lehet kitörölni a szavakat amiket beírtam?

Belépek a googléra és amit a tesóim írtak egy csomó hülyeséget amiket nézegettek eléggé idegesitt?ek.Hogyan lehet kitörölni?

Legjobb válasz: törlöd az elõzményeket

törlöd az elõzményeket
Szia!Hát úgy tudod, hogy a rublikába 2x kattintasz(az üresbe), és akkor megjelennnek a szavak, amiket a testvérkéid beírogattak, és ccsak annyi a dolgod, hogy rámész az elsõ szóra a listában, de nem kattintasz rá, csak rámész(!), és a deletét nyomod egyfolytában, addig, amíg ki ne törlõdnek.Ennyi.:D Sok szerencsét.
Milyen böngészõben? Mert van ennél "egyszerûbb" megoldás is.

A Yahoo-t hogy tudom kitörölni? A keresőm a Google -ra van beállítva, de akárhányszor megnyitom az internetet mindig a yahoo jön be. A Szerkesztés menüből is kitöröltem, de a net használatakor már megint ott van. Mit tegyek?

Legjobb válasz: eloszor nyisd meg a google-t (http//google.....) es ott klikelj a Home kepre es valaszd ki az Add or Change Home Page...-re es ott pipald be az elsot es biztos hogy mikor megnyitod a netet a google jon be !

eloszor nyisd meg a google-t (http//google.....) es ott klikelj a Home kepre es valaszd ki az Add or Change Home Page...-re es ott pipald be az elsot es biztos hogy mikor megnyitod a netet a google jon be !
A kérdező hozzászólása: Ha rámegyek a Home képre, akkor a "böngészõ eszköztár" a "könyvjelzõ eszköztár" és a testreszabás jön csak be.

Hogyan kell kitörölni szlovák Google Chrome- ról az Ask.com-ot?

Legjobb válasz: Mit szeretnél kitörölni pontosan? Ez a kezdõoldal?

Mit szeretnél kitörölni pontosan? Ez a kezdõoldal?
A kérdező hozzászólása: ezt az ask.comot és igen kezdõlap

Hogyam tudom kitorolni veglegaz android mobilombol a google szolgaltatasok app-ot?

mar szamtalanszor kitoroltem de mindig visza instalalodik,reggebben nem volt benne es azt sem tudom mire jo mert ha kitorlom nem tortenik semmi

Legjobb válasz: Rootolva tudod kitörölni véglegesen.

Rootolva tudod kitörölni véglegesen.

Hogyan tudom a telefonkönyvemből kitörölni a google profilokat? Van 200 telefonszámom ami közé most betett 600 embert e-maillel.

Legjobb válasz: Nem tudom milyen telefonod van, nekem xperia u-n uez volt a problémám. Ott be kellett állítani, hogy azt ne mutassa. Nálam: Kapcsolatok/Manü gomb/Megjelenítés/Google/kivenni az összes többi kapcsolat pipát

Nem tudom milyen telefonod van, nekem xperia u-n uez volt a problémám. Ott be kellett állítani, hogy azt ne mutassa. Nálam: Kapcsolatok/Manü gomb/Megjelenítés/Google/kivenni az összes többi kapcsolat pipát

A netnél ahova beírjuk például hogy www.google.com az ugye elmenti az addig beírt címeket hogy lehet őket kitörölni?

Legjobb válasz: attól függ milyen a böngészõd (Internet Explorer, Opera, Google Chrome, Mozilla FIrefox) Ha angol akkor keresd azt hogy "History" ha magyar akkor "Elõzmények".

attól függ milyen a böngészõd (Internet Explorer, Opera, Google Chrome, Mozilla FIrefox) Ha angol akkor keresd azt hogy "History" ha magyar akkor "Elõzmények".
A kérdező hozzászólása: Mozilla FIrefox és magyar de én nem találok olyat hogy elõzmények csak hogy legtöbször látogaott és ott meg nincsenek azok a címek. biztos én vagyok a béna de az elõzményeket hol keressem?
A legegyszerûbb megoldás: Töltsd le a ccleaner nevû programot, tedd fel, állítsd be és MINDEN elõzményt kitöröl..
Lenyitod a cím végén, a csillag után lévõ lefelé mutató háromszöggel az utolsó címek listáját, az egérrel fölémész a nemkívánt sornak (nem klikkelsz!), és nyomsz egy DEL gombot.
A kérdező hozzászólása: közsi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!