Találatok a következő kifejezésre: Gond lehet ha egyszer bekentem (2 db)

Gond lehet, ha egyszer bekentem a Diclac géllel a derekamat? Szoptatok.

Baj lehet belőle, ha bekentem egy alkalommal a nagyon fájós derekamat Diclac géllel? Szoptatás alatt nem javasolják a használatát.

Legjobb válasz: Átjuthat az anyatejbe?

A kérdező hozzászólása: Átjuthat az anyatejbe?
sok minden nem javasolnak szoptatás alatt, de szerintem egy alkalom nem a világ vége. szerinted akik isznak és cigiznek terhesség alatt is? na az sokkal durvább.
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Egyszeri kenéstõl tuti semmi baja nem lesz a babádnak, nyugodj meg.
A kérdező hozzászólása: akkor jó, nem izgulok, köszi! de inkább keresek valami más bababarát kencét. :)

Gond lehet belőle ha egyszer bekentem a lábam fastum géllel, mert non fájt, nemrég tudtam meg hogy nem szabad használni? Aggódom.

és abból lehet baja a babámak ha megijedek? anyukám folxton ezzel stresszel hogy majd vmi baja lesz a kicsinek ha idegeskedek, vagy ijedezem.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy gond, én is kentem magam egy párszor - az orvosom utasítására. Azóta megszületett a babám és nem lett semmi baj. Viszont az idegeskedés egyikõtöknek sem használ. Pláne a babádnak. És miért ijedezel?

Nem hiszem, hogy gond, én is kentem magam egy párszor - az orvosom utasítására. Azóta megszületett a babám és nem lett semmi baj. Viszont az idegeskedés egyikõtöknek sem használ. Pláne a babádnak. És miért ijedezel?
Nem lesz tõle baja, de szerintem többet ne kend be, vagy kérdezd meg az orvost, mert azért nem véletlenül írják rá. De ha egyszer bekened, attól nem lehet baja. Ja, és attól se lesz baja a babának, ha megijedsz. Meg amúgy ez az idegeskedés is kicsit túl van pörgetve, mert persze, nyugalom kell egy terhes nõnek, és a babának is az a jó, de azért képzeld el, engem terhesen hagyott el a férjem, azóta is éli világát, és van egy nyolc hónapos egészséges kisfiam, aki nagyon vidám, mosolygós, barátságos és nyugodt már születése óta. Sose volt még beteg se.
A kérdező hozzászólása: pl. autóban ha vki figyelmetlen és egy kicsit megijedek, igy reagálok. vagy van egy kiskutyám és ha anyuékhoz megyek és meg akarja harapni vagy bántani anyuék kutyája , ilyesmi....
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!