Találatok a következő kifejezésre: Gond az takarítás (2 db)

Gond az ha takarítás közben beszívjuk a vegyszer szagot?

Legjobb válasz: szerintem ez elkerülhetetlen. én is takarítok minden hétvégén, sajnos jelentõs mennyiségû domestost vagyok kénytelen ilyenkor beszívni. mivel nincs szolgálólány a háznál, ezért kénytelen vagyok én megcsinálni a házimunkát:)

szerintem ez elkerülhetetlen. én is takarítok minden hétvégén, sajnos jelentõs mennyiségû domestost vagyok kénytelen ilyenkor beszívni. mivel nincs szolgálólány a háznál, ezért kénytelen vagyok én megcsinálni a házimunkát:)
én azt tudnám javasolni, hogy köss az arcod elé valamit, pl. kendõt és így csökkentheted a beszívott káros anyagok mennyiségét.
Talán megkérhetnéd a párod, hogy segítsen be neked!:-) Nálunk nem is hagyja, hogy a wc-t, fürdõt én csináljam. De ahová nem feltétlenül kell Domestos, vagy ilyesmi, ott takaríts folyékony Ciffel, én azzal szoktam.Jó munkát!:-) 13 hetes kismama
Nagyon egyszerû. Gyógyszertárban lehet venni maszkot. Nem jó beszívni a vegyszereket! Ja és gumikesztyû!!!
Néha az az érzésem, kár válaszolni. Az értékelés 0, pedig csak jó tapasztalatot írtam. Akkor ne vegyél maszkot, szivd be a vegyszert!

Az iwiw szerint nincs fiókom, pedig van. Olvastam, hogy ez lehet a sütik törlése miatt is, amit valóban megtettem. Hogyan tudom az iwiwet visszakapni? Eddig más gondot nem okozott a "az előzmények törlése c. takarítás"

Legjobb válasz: Tegnap én is azt tapasztaltam, hogy nem tudtam belépni. Kértem jelszó emlékeztetõt, de az email címemre azt írta, nincs ilyen fiók. Nálad is ez van? Egyébként tegnap a regisztrációs form is csak félig jelent meg, illetve most meg karbantatási üzenet van helyette, szóval valami hiba lehet, és dolgoznak rajta.

Tegnap én is azt tapasztaltam, hogy nem tudtam belépni. Kértem jelszó emlékeztetõt, de az email címemre azt írta, nincs ilyen fiók. Nálad is ez van? Egyébként tegnap a regisztrációs form is csak félig jelent meg, illetve most meg karbantatási üzenet van helyette, szóval valami hiba lehet, és dolgoznak rajta.
Náluk van a hiba, várd meg míg kijavítják.
A kérdező hozzászólása: Köszönom szépen, mára rendbejött, de elhagyom az iwiwet, mert ez nem elõször fordult elõ... :) Nem bízok meg benne...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!