Találatok a következő kifejezésre: Gond az a gépemen egyszerre (7 db)

Gond az ha a gépemen egyszerre fut a nod32 és a spyware terminátor?

azt hallottam hogy a nod32 sima víruirtó a spyware meg kém vírus írtó.futhat a kett? egyszerre?mert a spyware talált 4 vírust amit a nod32 nem észlelt,pedig napi szinten frissítve van.

Legjobb válasz: Nem gond, de nagyon lassíthatja a gépet. Nem? Csodát ne várj ezektõl a programoktól, egyik sem véd tökéletesen.

Nem gond, de nagyon lassíthatja a gépet. Nem? Csodát ne várj ezektõl a programoktól, egyik sem véd tökéletesen.
Bõven elég a terminátor önmagában is, és az nem fogja a gépet.A Nod32 felesleges.
Egy vírusirtó önmagában elég, nem kell több vírusirtó ahhoz, hogy a kártevõket megtalálja, ugyanis ezek egymást fogják. Egy windows <-> egy vírusirtó.

Bekapcsolás után mikor bejön az xp képernyő rögtön ki is kapcsol a gép. Ezt 6 szor is megcsinálta mire végre nem kapcsolt ki. Azóta megy. Kb egy hete is csinálta egyszer. Mi lehet a gond?

Szinte másodpercre pontosan ugyanakkor kapcsol ki.

Legjobb válasz: Én elsõre betennék egy linux livecd-t és arról bootolnék, hogy megy-e. Ha igen és nincs gond, akkor az XP-vel van valami gond, telepítsd újra. Másik lehetõségként esélyes, hogy az alaplappal van valami probléma.

Én elsõre betennék egy linux livecd-t és arról bootolnék, hogy megy-e. Ha igen és nincs gond, akkor az XP-vel van valami gond, telepítsd újra. Másik lehetõségként esélyes, hogy az alaplappal van valami probléma.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kipróbálom.
A kérdező hozzászólása: http://www.kephost.com/view3.php?Filename=a1_2012_12_30_xkpq..
A kérdező hozzászólása: http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_30_xkpq..
A kérdező hozzászólása: Az utolsó link a jó bocsi csak bénáztam


Vinyó, ezen kívül tápegység vagy alaplap, de a vinyó a legvalószínûbb.

Bekapcsolom a gépet, de nincs kép, se az az egyszeri csipogás se, mi lehet a gond?

az integrálton sem a videokártyán. biosos kép sem jelenik meg. Mi lehet a gond. Már a memóriákat is kiszedtem, hogy egyáltalán csinál e valamit az alaplap és akkor el kezdett pittyegni, szóval észnél lehet. Bekapcsolásnál nem csipog egyet sem bekapcsoláskor a proci hűtő megy, a vga hűtője megy. de am semmi más, csak akkor sípolgat, ha pl kivettem a ramokat :S azt olvasom sok felé, hogy alaplap halál lehet :S elemet is kivettem már belőle egy 10 mp-re kb :S ja és a billentyű visszajelző ledek sem világítanak :S

Legjobb válasz: Nem fogjàtok elhinni de most pont velem is ez törtênt, êsnagyon idegesîtõ ugyanis 1 honapja vettem a gepet, es integralt a vidikarim. Nagyon megkoszonnem a valaszokat,remelem hogy a videikari doglott be,mert azt igy is ugyis kicsereltem volna

Nem fogjàtok elhinni de most pont velem is ez törtênt, êsnagyon idegesîtõ ugyanis 1 honapja vettem a gepet, es integralt a vidikarim. Nagyon megkoszonnem a valaszokat, remelem hogy a videikari doglott be, mert azt igy is ugyis kicsereltem volna
szerintem a leírás alapján alaplap lesz a rossz...vidd el szak emberhez õ meg csinálja neked
egyszerre csak 1 max 3 gombot kell lenyomni
A kérdező hozzászólása: ha egy játékban le kell nyomni 4-et is egyszerre akkor mit csinálsz? xD
Hívni kel egy ismerõs polipot. :) Amúgy változó, hogy melyik játék fogad el több nyomvatartott gombot.
Anti ghost technologiával készült billentyûzetek tudnak 3-nál több gombot kezelni egyszerre.

Mi lehet a gond? Adott egy G41M-VS3 R2. 0 alaplap, egy Samsung 4GB DDR3 1333Mhz memória és egy Pentium D 3.40GHz-es 800Mhz proci. Az alaplapban van integrált videokártya. Most raktam össze a gépet, de egyszerûen nem indul, felpörög, de nem ad képet.

Az alaplap vadi új, ma vettem.

Legjobb válasz: A Pentium D nincsen a support listáján, viszont talán egy Core 2 Duo-val kéne megpróbálni. Amúgy lehet az integrált VGA is rossz.

A Pentium D nincsen a support listáján, viszont talán egy Core 2 Duo-val kéne megpróbálni. Amúgy lehet az integrált VGA is rossz.
Amúgy a Pentium D-k max. a 800mhz-es DDR2-õt támogatták 2005-ös procik, szóval tuti nem fér össze Pentium D + DDR3!
2 lehetõség van. A lap alapból hibás volt, akkor megy vissza gariba. Vagy a nem kompatibilis pentium D-vel ölted meg.
A 3.4-es pentium D rajta van a támogatási listán. Azzal mennie kellene. Próbáld ki a ramot mindegyik foglalatban a Pentiummal mert a Dual core már nincs a támogatási listán. Ha úgy sem megy, próbáld ki csak az integrált vga-val. Asrock-nál már belefutottam olyan érdekességbe, hogy külön vga berakása elõtt a biosban kézzel kellett beállítani az elsõdleges vga adaptert integráltról pci-ex-re. Ha ezen ötletek egyike sem mûködik, mehet vissza gariban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!