Találatok a következő kifejezésre: Gond az a (3473 db)

Ilyenkor hogy? Nov.9re kaptam csak időpontot a nőgyógyászhoz, de addigra elfogy a gyógyszerem és már elsején el kellene kezdenem szedni a gyógyszert. Tehát nem gond az a párnap kiesés?

Legjobb válasz: Hogyne lenne gond! Ha hosszabb szünetet tartasz, akkor nem leszel védett, plusz összezavarod a ciklusodat is. Három dolgot tehetsz. Az elsõ, hogy visszahívod a rendelõt, hogy neked az késõ, mert 1-én már szedned kell a gyógyszert. A második, hogy elballagsz a háziorvoshoz és elmondod mi a szitu és kérsz tõle receptet. A harmadik, hogy elmész gyógyszertárba, elmondod, hogy ilyen gyógyszert szedsz, de recepted csak ekkor lesz. Utóbbi két esetben biztos a siker, ha van nálad papír a nõgyógyásztól, hogy volt egy éven belül rákszûrésed, meg hogy ezt a gyógyszert szeded. A gyógyszertárban több mint valószínû, hogy nem fognak azzal sem foglalkozni, ki szokták adni a gyógyszert recept nélkül is. Szóval egy a lényeg, mindenképpen oldd meg, hogy legyen gyógyszered elsejére! 26/N

Hogyne lenne gond! Ha hosszabb szünetet tartasz, akkor nem leszel védett, plusz összezavarod a ciklusodat is. Három dolgot tehetsz. Az elsõ, hogy visszahívod a rendelõt, hogy neked az késõ, mert 1-én már szedned kell a gyógyszert. A második, hogy elballagsz a háziorvoshoz és elmondod mi a szitu és kérsz tõle receptet. A harmadik, hogy elmész gyógyszertárba, elmondod, hogy ilyen gyógyszert szedsz, de recepted csak ekkor lesz. Utóbbi két esetben biztos a siker, ha van nálad papír a nõgyógyásztól, hogy volt egy éven belül rákszûrésed, meg hogy ezt a gyógyszert szeded. A gyógyszertárban több mint valószínû, hogy nem fognak azzal sem foglalkozni, ki szokták adni a gyógyszert recept nélkül is. Szóval egy a lényeg, mindenképpen oldd meg, hogy legyen gyógyszered elsejére! 26/N
Hát nem kéne kihagyni szerintem! Amugy én a háziorvosnál szoktam kiíratni, õ is ugyanugy kiírhatja sõt olcsobban!
De gond. Írasd fel a háziorvosoddal vagy szólj a nõgyógyásznak, hogy korábbi idõpont kell és csak gyógyszerért mennél.
A kérdező hozzászólása: Köszi, kb ilyesmi válaszokat vártam :) gondoltam én is a házidokira de mikor legutóbb voltam nõdokinál, rákszûrést sajna nem tudott csinálni...na de megoldom, köszönöm :)
de ha csak gyógyszert mész feliratni orvoshoz, akkor ahhoz nem is kell idõpont én sztk ba szoktam menni, oda nem kell
nem kell idõpont, odamész, bejelentkezel, megmondod, hogy mi van és bemehetsz. Vagy ha magánrendelésre jársz, akkor erre az egy alkalomra menjél sztk-ba szakrendelésre és meg van oldva.
A kérdező hozzászólása: de mivel múltkor nem tudott rákszûrést csinálni, így muszáj volt idõpontot kérnem
Az oké, majd megcsinálja akkor, de gyógyszeríratásra menj be mindenképp, mert baj az ha egy hét kiesik.

Biszex vagyok, het. Kapcsolat is, minden rendben tudja semmi gond! Az a kérdés hogy van egy srác is akivel megmagyarázhatatlanul értjük egymást, mi lessz ebből?

Ne a párkapcsolatomról írjatok véleményt, hanem arról hogy mit tegyek ? ez a srác ott van bennem,lelkileg,találkozom vele és megnyugszom,pihentet az együtt töltött idő vele,feltölt,ezt érzem ! ez csak egy jó barátság vagy már más ?

Legjobb válasz: neked kell érezned. lehet barátság, lelki társak, de azt csak te tudod, hogy máshogy is vonzódsz-e hozzá.

neked kell érezned. lehet barátság, lelki társak, de azt csak te tudod, hogy máshogy is vonzódsz-e hozzá.
Szerintem ha valakivel ilyen jól kijössz és rendszeresen szexeltek is, akkor egy idõ után elkerülhetetlen, hogy egymásba zúgjatok, tehát ha ez még nem szerelem, akkor egy idõ után az lesz. Hogy ebbõl mi lesz, az rajtad múlik...
A kérdező hozzászólása: nem volt szex, de nem tartom kizártnak, azután is csak barátok maradunk, más lehetetlen , nem akarok egy sráccal élni párkapcsolatban, vagy maradjon meg ez az érzelmi "vonzalom és kész?
Jaa, azt hittem, hogy egy szexpartnerrel kapcsolatban kérdezted... hát, akkor viszont végképp neked kell eldöntened, meddig akarod elvinni a dolgot. Miért nem szeretnél kapcsolatot fiúval? Félsz attól, hogy reagálna a környezeted? Vagy egyáltalán nem tudod elképzelni, hogy szerelmes legyél egy fiúba?
A kérdező hozzászólása: szeretem most is komolyan, de nem szerelem környezetem ? is is de szerintem nem errõl szól az élet, nem biztos boldogok lennénk 10év mulva is, van amit egy Nõtõl kap meg az ember , ezt nem venném el tõle.

Okozhat gondot az a smárolásban, hogy nyelvem, a lenövése miatt csak fél centire bírom kinyújtani?

Legjobb válasz: Szerintem nem, de inkább gyakorlatban kéne kipróbálnod.

Szerintem nem, de inkább gyakorlatban kéne kipróbálnod.
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy esetek többségében ezért keresem a menekülõ utat, mert félek a kudarctól és az utáni kibeszélésrõl. ):
Hehe :D Van egy ilyen ismerõsöm, elég vicces (mondjuk õ poénkodik vele, h nem bírja kinyújtani a nyelvét.) Amúgy neki semmi gondja nincs a csókolózás terén. :D:D
igy van, én nyelvem is ilyen, de semmi probléma a pasim bemászik a nyelvével a számba rendesen :D órákig tudunk csókolózni :)
A kérdező hozzászólása: De én fiú vagyok. ):
szerintem semmi gond vele:P nem tehetsz róla...de láttad mit írtak a többiek, annyira nem lényeg;) ne légy szégyenlõs emiatt:) ha lesz barátnõd önmagadért fog szeretni:)

Mi lehet a gond azzal a pasival, aki 32 eves letere 16 eves csajokkal kavar?

Legjobb válasz: Nem akar komoly kapcsolatot, a fiatal lányokat meg könnyebb befûznie... #9-es mindannyian be is dõltetek neki és lefeküdtetek vele?

Nem akar komoly kapcsolatot, a fiatal lányokat meg könnyebb befûznie... #9-es mindannyian be is dõltetek neki és lefeküdtetek vele?
Ez most komoly ? Elképesztõ, hogy a mai gyerekek milyen tudatlanok. Persze tisztelet a kivételeknek.
perverz
Semmi. 16 éves koromban én is ilyen korú pasikkal jártam, mert nem tudtam férfiként tekinteni a korombeliekre és nem is jöttem ki jól velük, mert hozzám képest gyerekesek voltak. A testvéreim legalább 15 évvel idõsebbek nálam, köztük nõttem fel, felnõttek vettek körül mindig, érettebb volt a gondolkodásom, mint a velem egykorúaknak, soha nem is barátkoztam 25 év alattiakkal, a férfiak közt pedig mindig a 30 körüliek társaságát kerestem. Nem volt velük semmi gond. Aki pedofil annak már rég nem kell a 16 éves. :D
Én is ismerek egy ilyen embert.Õ is inkább a fiatalabbakat szereti, elsõnek velem kezdett mikor 21 voltam aztán jött egy barátnõm akinek pasija volt (Õ19) aztán a húgom aki 14.Utána húgom megismerkedett chaten egy lánnyal és kiderült, hogy van egy közös ismerõsük ez a férfi aki a chates lánnyal és a barátnõével is kikezdett õk 16, 17 évesek voltak. A férfinál(32) ez álltalában úgy zajlott, beszéltek egyszer, ha szép volt a csaj, mert felregisztráltunk egy kevésbé szép csaj képével a chatre és õ nem kellet neki.Szóval ha szép a csaj beszélnek egyszer és a beszélgetés végén közli, hogy nagyon megkedvelte aztán jön a következõ beszélgetés ahol már találkozni akar általában ilyenkor már feldobja a szex témát is.Szerintem beteg a srác és a legjobb, hogy mind nekem mind a húgomnak, barátnõmnek mind a másik 2 lánynak ugyan azokat írta, ugyan azokkal a szavakkal.. szánalmas.
Szerintem semmi gond vele, egyszerûen szereti a még "nem használt", friss husit... :)
Semmi. Mi gond lenne vele? Én 17 voltam, mikor az akkori párom 31.
ugyan már... nem pedofil! csak türelmetlen :D amúgy komolyra fordítva a szót, elég komoly mentális problémái lehetnek ha az õ korosztályában nem képes normális kapcsolatot kialakítani...
Kicsi pedo hajlam.
# 23: nem kimondottan a gyerekvállalásra gondoltam, bár, ha így beszélsz a gyerekvállalásról, akkor egyáltalán nem csodálom, hogy nem találod meg a hangot a korosztályoddal. :) Hogy mit kéne felmutatni egy harmincas nõnek: pl. egzisztenciát, udvarisasságot, élettapasztalatot, párkapcsolati érettséget, konfliktuskezelési készségeket, stb. Tapasztalataim szerint (mert MILF-ként nálam elég gyakran próbálkoznak be fiatal fiúcskák) ez különböztet meg egy érett férfit egy fiatalabbtól, úgy összességében. És azok a férfiak próbálkoznak fiatal csajoknál, akik valamilyen téren még éretlenek (pl. szülõvel él, nincs önálló egzisztenciája, vagy egyáltalán nem volt még tartós kapcsolata, mert nem tud és nem is akar érte tenni, azt gondolja, hogy az majd úgy mûködik magától, ha gond van a kapcsolatban, akkor kommunikáció helyett hisztizik, stb. stb.) Nem arról van szó, hogy kivel mirõl tudok elbeszélgetni, én is kiválóan beszélgettem már 21 éves fiúcskával, aki ebbõl úgy gondolta, hogy majd ha hazakísér, akkor beengedem... nem tettem. Nekem kell egyfajta ÉRETTség, amit való igaz, hogy sok harmincas-negyvenes pasi nem tud produkálni. )
Azért nem mindegy, hogy 22 vagy 16 a hölgy..Én attól megyek falnak, ha 30-35 éves pasik a 15-18 éves csajokat hajkurásszák. A fiatal huszasokkal semmi probléma nincs, hiszen az csak 10 év kb. Azért egy 30-22 teljesen optimális, míg egy 32-16 esetében az jut eszembe mindig, hogy az illetõ pasasnak nincs ki minden kereke, hogy nem tud "felszedni" egy fiatal huszonéves csajszit.(akiknek a testükkel még semmi probléma, hiszen fiatalok)
semmi, élvezi az életet. Ahelyett, hogy becsapná, felvállalja önmagát. Ha jóképû, sármos s a dumája is jó - fel tud szedni csinos fiatal csajokat. Ha meg zsírosfejú izzadt hájpacni szar dumával s mégis fep tud szedni ilyen lányokat, akkor máshol van a gond
Na aztán milyen értékeket kellene felmutatnom egy harmincas nõnek? Hagyjuk már. Tele a korosztályom idióta sorozatbámuló gyerekmániás unalmas nõkkel, akik azt hiszik hogy õk aztán már a NÕK. Érdekes hogy pl tudományos dolgokról jobbat beszélgettem egy 22 évessel. Azt meg elõ ne írják már nekem hogy milyen életszakaszban kellene lennem. Nincs forgatókönyv, úgy csinálom ahogy szeretném. Én nem akarok szaros pelenkákkal foglalkozni, a dolgaimat a szekrények tetejére pakolni nehogy összetörjék õket a gyerekek. Semmi kedvem szülõi értekezletekre és hasonló számomra érdektelen helyekre menni, csak mert a többség szerint 35 évesen már ezt kellene tennem. Különös hogy a férfitársaim sokszor mégis lennének inkább a helyemben, de õk már döntöttek hogy beállnak a sorba...
Én a környezetemben a következõket látom: Vannak férfiak, akik egyszerûen nincsenek tisztában a saját korukkal, nem érzik a valós korukat, az idõ múlását. Ez ebben a korban még elmegy, de amikor 80 évesen is 20 éveseket kajtat (mert sajnos látok ilyet a környezetemben!!!) az már nagyon kínos! A másik, amikor egy felnõtt férfinak folyamatosan visszaigazolásokra van szüksége, hogy õ férfi. A korabeli nõknek viszont valós értékeket kellene felmutatni, azt pedig nem szeretne (még ha esetleg tudna is), ezért a fiataloknak adja elõ magát, akiknek meg nyilván hízeleg, hogy egy idõsebb pasi érdeklõdik irántuk. Mindenképpen valamilyen lelki zavarra utal az, ha valaki nem a saját korosztályához vonzódik (legyen szó nõrõl, férfiról). Nem mondom, hogy súlyos, lehet vele élni, de egyfajta komplexus. Én mindenesetre harmincas nõként nem tudok tisztelni egy olyan férfit, aki tizenéves viháncoló kislányokat egyáltalán nõnek tekint.
:D nem azt mondtam, hogy öreg csótány lett, hanem hogy õ már más életszakaszban van. Egy 32 évesnek máshogy kellene viselkednie, mint egy 16 évesnek jó esetben. Akit meg megtartanak örök gyereknek az istenek...te nem ismered apámat, a 3 éves gyerek is önállóbb nála és kevésbé hisztisebb.
Na lepontoztak a 16 éves csitribancok. :D
Nem veszi észre, hogy elment mellette az idõ, és neki már komoly, felelõsséget vállaló emberként kellene viselkednie, nem a tiniket fûzni. Az õ élete..mi köze bárkinek is ahhoz hogy hogyan éli az életét?Ez meg milyen duma aki 30 felett van elment mellette a az idõ?Nevetséges...van egy mondás talán ismered.Akit az istenek szeretnek örökre megtartják gyermeknek...
15-ös! Azért a 16 meg a 19 éves között óriási különbség van. Egyik gimis, másik meg egyetemista.
Biztos nem lehet általánosítani, de aki egy 16 évessel van, az bizony megrekedt egy szinten. Nem veszi észre, hogy elment mellette az idõ, és neki már komoly, felelõsséget vállaló emberként kellene viselkednie, nem a tiniket fûzni. Ez kb. annyira komoly ember, mint a miniszoknyás, talpig rózsaszínbe öltözött 50 évesek, akik fiatalnak akarnak látszani. El nem hiszem, hogy mivel elvileg más életszakaszban kellene lenniük, megfelelõ társak lehetnek. Egyedül mûvészeknél, akiknek a mindennapi élet mellékes, náluk tudom ezt megérteni. Persze, a szép és fiatal mindenkinek tetszik, de beteges dolog ez a viszony, várni kellene még a csajnak.
Lehet, h meglepõ, de szerintem semmi gond nincs vele! Azért mi pasik, bár sokszor nem valljuk be, de nagyrészt eleinte csak a külsõvel vagyunk elfoglalva, ha nõkrõl van szó. És azért egy korabeli nõ (sajnos ezt kell mondanom) az esetek nagy százalékában már hajlamos elhagyni magát (sokszor elég durván)! Értem itt elhízás, zsíros haj, folyton nyúzott, lehangoló kinézet... Persze van ellenpélda is, de én legalább is eddig zömében ilyen nõket láttam ebben az életkorban (tehát 30 felett, na azért a pasikat sem kell persze félteni, azokra is van bõven példa, de itt most a nõkrõl van szó). Na meg persze az öregedésrõl nem is szólva, ami a pasikat általában sármossá teszi, az a nõknél a fordítottját el. Persze errõl már nem tehetnek. Szóval én teljes mértékben megértem, ha egy 32 éves pasi jól néz ki, ad magára, akkor a fiatalabb korosztályban nézelõdik. A 16 már talán kicsit kevés, én inkább 18+ -ra hajtanék a helyében, de hát ez már az õ dolga... Ja, és a pedofil a 14 év alattiakra, sõt úgy tudom direkt a nemileg éretlen lányokra hajt (a semmiféle nõiességet mutató testalkat hozza izgalomba). 29 F
Én 30 éves vagyok nekem is volt igaz nem 16 de 19 éves barátnõm.Én azért választottam õt mert jól kijöttünk egymással és jól éreztem magam mellette, plusz kicsit fiatalabbnak is.Sokszor azért is választunk fiatalabb csajokat.És igen nem tagadom a feszes finom bársonyos bõre és a szép formás teste is vonzott és a kdvesség, sok korombeli nõ a nyomába sem érhetett volna pl kedesség és odafigyelés szempontjából.De miért is baj ez?Nem érzem magam betegnek ez miatt, egyszerûen csak jól éreztük egymás társaságában magunkat.Õ neki is idõsebb kellett nekem pedig fiatal, így jól kiegészítettük egymást.Nem használtam ki és õ sem engem és rendes voltam hozzá és nem csak lyukra játszottam.Igaz a szex az jó volt köztünk de nem csak ezen volt a hangsúly.Amúgy szerintem senkinek semmi köze hozzá hogy kivel dug és kivel nem....
A kérdező hozzászólása: Egyaltalan nem mondanam intelligens csajoknak oket, vihognak a vakvilagba, minden marhasagok kiirnak a facebookra(jaj kati igy szeri, ugy szeri)...
Szerencsére egyikünk sem :) De nem tudom hány lányt hülyít egyébként eléggé szánalmas ember 32 éves és még a szüleivel él (apja, nevelõ anyja és 4 éves öccse), az apja eléggé gazdag õ meg kaját hord ki, az anyja alkoholista volt és elhagyta talán ezért alakult ez ki nála. De a húgomnak aki akkor töltötte a 14-et gusztustalan dolgokat írt, akkor õ szolt nekem és gyorsan véget vetettem ennek aztán pedig ráakadt a lányokra akiket figyelmeztettünk.
Agyilag 16 éves lánykák szintjén van és nem tud mit kezdeni egy 20-as intelligensebb nõvel, aki már nem naiv, nem ostoba, nem lehet annyira szédíteni.
Én is ismerek ilyen párt. Teljesen normális szerintem. Ha nem a facebookon pózoló, üresfejû 16 éveseket vesszük példának, egy normális 16 éves lány már elég érett testileg, lelkileg is egy 32 éves férfihoz, tud háztartást vezetni és lehet vele értelmesen beszélgetni. Attól még, hogy az internet tele van 16 éves lányok hülyeségeivel, létezik egy úgynevezett valóság, ahol léteznek normális emberek. A 32 éves pasi meg ha lehet egy értelmes, érett, okos 16 évessel, akkor miért választana mondjuk egy 28 éves nõt?
A kérdező hozzászólása: De vilag eleteben ezt csinalta/csinalja + ilyen 20as korosztallyal nem igazan kezd, csak tinikkel
A 23-as vagyok. Érdekes hogy a felelõsségvállalást csak a gyerekkel kapcsolják össze oly sokan. Normális szinten élek, ellátom magam, hál' istennek egészség rendben. Felelõsségteljes, érdekes munkám van, amit angol nyelven végzek évek óta. Szóval lehet itt papolni arról hogy biztos éretlen az aki nem akar gyereket, de ez nem feltétlenül igaz. Egyszerûen nem érzem hogy kellene. 35 ffi

SoS? ! Nagy gond: Az a probléma hogy reggelente nem tudok felkeni

hiába állítom be a telefonomat hogy 2percenként csörögjön mindig rányomom hogy 2perc múlva újra "szóljon". A párom ezt nem bírja, idegesíti mindig ezen megy a vita, hogy miért csörög megint, miért nem kelek ki, stb. szeretnék úgy kelni hogy magamtól felébredek legkésőbb 8kor vagy akár előbb. a korai lefekvés nem megoldható sajnos. Nagyon nagyon várom a hasznos infókat. Hálás lennék érte!

Legjobb válasz: En azt csinalom, hogy a szoba masik vegebe rakom a telefonom, mire eljutok addig, hogy kinyomjam, ramjon a pisilhetnek, aztan onnantol esznel vagyok.

En azt csinalom, hogy a szoba masik vegebe rakom a telefonom, mire eljutok addig, hogy kinyomjam, ramjon a pisilhetnek, aztan onnantol esznel vagyok.
ja
A párod miért nem kelt fel?pl egy csókkal, aztán mehettek tovább is ha van idõtök, akkor biztosan felkelnél :)
ne 20 perccel korábban csörögjön az ébresztõ, hanem amikor már fel kell kelned mindenképpen és akkor nem nyomod le hanem felkelsz
Nálam is ugyan ez van, lenyomom. Pedig én pont akkora állítom be, amikor kelnem kéne, mégis lenyomom, és nem kelek fel...
Kérdezõ! Mi az hogy nem tudsz felkelni? Szerintem te nem is akarsz idöben kelni? Ha munkahelyed lesz itt gondok lesznek!
A kérdező hozzászólása: A párom csak minden másnap jár dolgozni, de azért nem szeretnék ébresztõre kelni mert épp hogy csörög a párom már fel is kel, én meg nem mindig hallom.:(
Én olyan vagyok, hogy ha elérhetõ távolságban van a telefonom, lenyomom, alszom tovább (és erre nem is emlékszem sajnos). Ezért el szoktam pakolni az asztalra, hogy sétálnom kelljen érte, akkor meg már nem alszom vissza. :)

Milyen töltő jó? Van egy sony-m, a gyári 5V 850mA. Van egy lg töltőm, 5.1V 700mA. Használhatom az lg-ét? Nem gond az a 0, 1V többlet?

Legjobb válasz: Ha jól tévedek, telókról van szó. Ezekben manapság 1 cellás Li-ion akksik vannak. Ezek feltöltve 4.1-4.2V-osak. Az 5V-os adapterrõl a telóban egy akkutöltõ áramkör táplálkozik, aminek ± néhány tized volt meg se kottyan - mivel kapcsolóüzemben végzi a dolgát.

Ha jól tévedek, telókról van szó. Ezekben manapság 1 cellás Li-ion akksik vannak. Ezek feltöltve 4.1-4.2V-osak. Az 5V-os adapterrõl a telóban egy akkutöltõ áramkör táplálkozik, aminek ± néhány tized volt meg se kottyan - mivel kapcsolóüzemben végzi a dolgát.
Nem!
Tizenéves vagy gondolom, a hormonjaid rendetlenkednek. Ennyi.
Mióta menstruálsz és hány éves vagy?
nem vagy túl vékony?nem fogyóztál mostanság? nekem akkor maradt ki amikor sokat fogytam és nem ettem szinte semmit.
Az elsõ vizsgaidõszakom idején két hónapig kimaradt... Azóta rendszeres, gondolom a sok, addig ismeretlen stressz volt az oka.
A kérdező hozzászólása: Nem fogyozok egyaltalan, es a menstuaciom 6 eve jar, igaz az elejen nem volt mindig stabil, viszont az utobbi par evben eleg stabil volt. (gondoltam arra az lehetosegre is, hogy van baratom es talan o is befolyassal lehetett/lehet a hormonaimra?) Amugy koszike az eddigi kommenteket!
Ha 6 éve menstruálsz, akkor nem vagy már kislány. Tessék felemelni a popódat, és elmenni egy nõgyógyászhoz, mert ez lehet hormonzavar, esetleg komolyabb elváltozás, mint ciszta, mióma stb. Másfél hónapja késik a menzeszed, és eddig a doki még sem fordult a fejedben? Nem találgatni kell, hanem felkeresni az orvost, mert komolyabb probléma is lehet belõle.

A barátnőm vérzékeny, lehet gond az a szüzessége elvesztésénél?

Nem szed gyógyszert, az orvosok nem adtak, nem annyira súlyos viszont egy kis ujjelvágás után is elég sokan kell várni míg elmulik. Van okom nagy aggodalomra amikor elveszti a szüzességét és vérezni fog?

Legjobb válasz: A menstruációtól sem vérzik el. Az sokkal több vér, mint a szüzesség elvesztésébõl jövõ.

A menstruációtól sem vérzik el. Az sokkal több vér, mint a szüzesség elvesztésébõl jövõ.
vérzékeny nõ nem létezik csak pasi.biológiailag nem jöhet a világra mivel az elsõ menzeszénél elvérezne...ezért a aki vérzékeny lánybaba lenne az nem jön a világra , halva születik...furcsa ez a biológia
Mit vélsz logikátlannak kedves elõzõ? A menstruációs vérzés tudod hogyan jön létre?
Azt gondolom, hogy e kérdéssel orvoshoz kellene fordulnotok. Az elõzõ választ logikátlannak vélem. Rokonom kezét rózsa szúrta meg, és kórházban tudták megmenteni. Õ is vérzékeny.
Szerintem a barátnõd kérdezze meg a nõgyógyászt errõl.
kedves utolsó elõtti! igen, csak fiú örökölheti, de van ám "szerzett" vérzékenység is..:) kedves kérdezõ! érdeklõdjetek orvosnál, az a legbiztosabb!

Volt másnak is az afp eredményén alacsony HCG-je, ma kaptam meg az eredményt, minden negatív, de ez az érték alacsony. A védőnő azt mondta, hogy semmi gond, az a lényeg, hogy negatív. De mire utalhat az alacsony érték?

Legjobb válasz: Semmit sem jelent, kombinált, integrált teszt és az genetikai uh a mérvadó! Az alacsony érték arra utal hogy rossz idõben vették le a vért, néhány nap eltérés is számít, azt meg ugye csak a jóisten tudja hogy pontosan hány hete-napja történt a fogantatás:)

Semmit sem jelent, kombinált, integrált teszt és az genetikai uh a mérvadó! Az alacsony érték arra utal hogy rossz idõben vették le a vért, néhány nap eltérés is számít, azt meg ugye csak a jóisten tudja hogy pontosan hány hete-napja történt a fogantatás:)
Hány éves vagy? ^^ Nem, nem lehet gond.
Hogy nincs jobb dolgod mint ilyen marhaságokon gondolkodni? Felvilágosításról ellógtál?
nyugi, nem vagy terhes :) ez biztos! :)
86. ilyen kérdés ma. Amúgy kb 1 a millióhoz hogy terhes lehetsz.
NEM LEHETSZ TERHES.
Nem lehetsz terhes
csajok, sztem midnenkinek megfordul az elsõ alkalom után ez a fejébe :) de istenem már gondolkozz kislány.. ha nem benned ment el hogy lehetnél terhes?
nemlehetsz terhes, de nemazért nem, mert megmosta:D
Ennyire azért nem kell betojni, 5 évig óvszerrel védekeztünk a barátommal, sosem féltem ilyesmitõl, pedig bennem ment el mindig.
jolvan mert te ilyen koraérett tökéletes vagy biztos.. én teljes biztonságban csináltam ahogy a kérdezõ is csak én letudtam magammal rendezni hogy az esélye majdnem egyenlõ a nullával és nem kérdeztem meg másokat mivel igen érdekesen jött volna le de mindnekinek jól esik a nyugtatás õis csak erre vágyott.
Lehet velem volt a baj, hogy nem féltem ettõl az elsõ után?? :D Józan gondolkodás, csak ennyit tuok tanácsolni. ;)
igaza van az utolsonak :)
hé héé, csak aggódik! ez mindenkiben benne van az elsõ után, hogy mi van ha..? és magát lovallja bele a dologba! ne bántsuk a kérdezõt, védekezett:)
A kérdező hozzászólása: 23:36os igen nekem ez volt az elsõ és tényleg megfordul.:D
anyám fogamzásgátlót szedett és gumit használt..plusz számolgatta a ciklusát..és tessék..sztam ez a fenenagy elõvigyázatossága miatt esett teherbe:P azért ez is felesleges..persze figyelj oda ez természetes!! de ha csak erre koncentrálsz és nagyon tartassz tõle, akk bekövetjkezhet(egy kis ezotéria:vonzzás törvénye)amire sokat gondolsz azt bevonzott..sztem anyummal is ezért történt meg..de nem baj, mert kül. nem írhatnék most neked:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!