Találatok a következő kifejezésre: Gond, ha hetesen (152 db)

Angliabol utazok haza hetfon. Akkor leszek 11 hetes 4 napos. Nem lehet gond ha repulok? Nem lesz hatassal a babara?

Legjobb válasz: Nem lesz gond, hamar hazaérsz. A baba így is lebeg és kicsi, hogy ezt érezze. Viszont hamarosan 12 hetes leszel és ilyenkor itthon kötelezõ egy ultrahang!

Nem lesz gond, hamar hazaérsz. A baba így is lebeg és kicsi, hogy ezt érezze. Viszont hamarosan 12 hetes leszel és ilyenkor itthon kötelezõ egy ultrahang!
A kérdező hozzászólása: Koszi!Tudom.Amint hazaerek megyek a dokihoz!
Semmi baj nem lesz! Én nyáron szintén 12 hetesen voltam (repülni)nyaralni Egyiptomban és semmi baj nem volt.

5 hetes pitnek legyen saját helye, vagy nem lesz gond ha 1-2 hétig velem van?

Legjobb válasz: 5 hetesen miért van nálad? Törvény tiltja, hogy 8 hetes kora elõtt elválasszák az anyjától az állatot.

5 hetesen miért van nálad? Törvény tiltja, hogy 8 hetes kora elõtt elválasszák az anyjától az állatot.
Állítólag vagy sem, a törvény az törvény, nyolc hetes koráig az anyjával van a helye meg a testvéreivel, nem az anyatej meg az anyai törõdés, hanem a szocializáció miatt, ami most érvényes oltások nélkül pár hétig ki fog maradni, márpedig ez egy nagyon fontos pár hét lenne neki. Szóval hiba volt elhozni. Azt meg nem értem, hogy nincs saját helye, meg veled van. Hát amúgy is veled lesz, ezért akartál kutyát, nem? Saját helynek meg bõven elég ám neki egy kiszuperált pokróc, amit kijelölsz a helyének, ilyen picinek úgyis mindent szétrágnak a kutyák, felesleges nekik fekhelyet venni drágán, amíg be nem fejezik a fogváltást.
Nem is azért kell 8 hetes korukig az anyjuk mellett lenniük, mert addig szopnak. Persze, hogy nem szopnak 5-6 hetes kornál tovább, de annak a 2-3 hétnek még nagyon nagy szerepe lett volna. Azt ítélem el, aki ennyi idõsen odaadta a kölyköt, Te pedig tudatlan vagy, és semmit nem tudsz a kutyatartásról.
Ezt olvasd el, remélem kinyitja a szemed: "Tenyésztõ vagy szaporító Van néhány olyan ismérv, amely segítségével talán könnyebben különbséget tudunk tenni tenyésztõ és szaporító között. A tenyésztõ hozzáállása teljesen nyitott, minden kérdésre készségesen válaszol. Név szerint ismeri a kutyáit, és minden kutyájáról tud néhány történetet, szinte azt is tudja, mikor mit fog a kutya csinálni. Sokszor már a kiskutyák megszületése elõtt megkeresi, kiválasztja a leendõ vevõket. A kiskutyák fejlõdését nyomon követhetjük, meglátogathatjuk a kutyacsaládot. Jó, ha meglehetõsen furcsának tûnõ kérdéseket is kapunk. Például, hogy miért is akarunk kutyát, miért azt a fajtát, mit tudunk a fajtáról, hol, milyen körülmények között akarjuk a kiskutyát tartani. Mik a céljaink a kutya megvásárlásával. A jó tenyésztõ szerzõdést köt a gazdával, amely még olyan megkötést is tartalmazhat, hogy nem megfelelõ tartás esetén a kutyát visszaveheti vagy visszavásárolhatja, de a jó szerzõdés a vásárló érdekeit is védõ garanciákat is tartalmaz. A jó tenyésztõ beszámol a kutyái egészségi állapotáról, és nem titkol el semmilyen problémát. Ellenben a szaporítóval zajlõ tárgyalás során szinte kizárólag arról esik szó, hogy mikor és mennyi pénzt adunk a kutyáért. Szaporítótól akár 6 hetes kutyát is kaphatunk, csak vigyük mihamarabb. Jó, ha tudjuk: 8 hetesnél – egyes fajtáknál 10-12 hetesnél – fiatalabb kutyát nem szabad az anyjától elválasztani. 6-8 hetes korban a kiskutyának az anyjára elsõsorban mentális fejlõdése miatt van szüksége, sok késõbbi helytelen viselkedés a korai elválasztás következménye lehet. A szaporítók rossz körülmények között tartják a kutyáikat, ezért legtöbbször a tartási helyet meg sem lehet nézni. Nem ritka eset, hogy kerítésen keresztül adják ki a kiskutyát, és veszik át a pénzt. Oltásokról sem tudnak beszámolni, a kutyáknak nincs semmilyen papírjuk. Sokan úgy gondolják, hogy ha szaporítóktól vásárolnak kutyát, ezzel azon a szerencsétlen állaton segítenek. Ez így igaz, de hozzájárulnak ahhoz is, hogy a szaporítóknál továbbra is folyamatosan szülessenek a kutyák. Ezért nem helyes szaporítóktól vásárolni. Ha nincs pénzünk tenyésztõtõl vásárolni kutyát, akkor vagy válasszunk egy a fajtához tartozó mentett kutyát, vagy gondolkozzunk el azon, hogy a fajta egyik keverék példányát vegyük magunkhoz. Menhelyrõl, fajtamentõktõl gyönyörû szép, és nagyon hálás kutyákra is rábukkanhatunk. Egy ilyen fórum a http://allatok.info, ahol a menhelyeken élõ, gazdát keresõ kutyák közül válogathatunk."
És te komolyan elhitted ezt az "állítólag"-ot? Nem csak amiatt kell 8 hétig az anyja mellett maradnia, hogy cumizzon...Szerencsétlen kutya. Sok gondod lesz vele, pont emiatt. Voltál vele állatorvosnál? 5 hetesen azért sem szabad elhozni, mert az anyja teje nélkül nincs meg a védettsége sok betegség ellen. Te egy 5 hetes kutyát elhoztál úgy, hogy se oltása, se féreg hajtva(gondolom én), se chipezve, stb. A kérdéseset amúgy sem értem. Mi az, hogy saját helye, vagy veled legyen...? Ki akarod rakni a kertbe, vagy mi? Kicsit érthetõbben is fogalmazhatnál. Elsõ körben elvinném orvoshoz, és reménykedj, hogy a doki nem fog leoltani a sárgaföldig, amiért egy ekkora kutyát elszakítottál az anyjától, csak mert ÁLLÍTÓLAG már nem szopott. Felelõtlen népség. És megkérdezhetem mennyiért vetted?
Odáig olvastam el, hogy "az anyja már nem foglalkozott velük." Nos, barátnõmék ugyanígy jártak. Hagyták magukat rábeszélni, hogy egy 5 hetes staffit elhozzanak, mondván az anyja már nem szoptatta õket. A kiskutyát 7, 5 hetesen elvitte a parvo. Imádkozz, hogy ne így legyen nálatok!
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van. Köszönöm
Ne tõlünk kérj elnézést, hanem majd a következõ alomtól, meg a következõtõl, meg az anyától, aki minden tüzelésnél vemhesül és 5-6 éves korára teljesen lerobban, aztán kivágják az utcára megdögleni. Gondold végig máskor, hogy mit teszel, és hogy azzal kit vagy mit segítesz. A saját kutyádnak talán jót tettél, de számolatlan másiknak meg nem.
Senki nem oltott le. Csak azért írta, hogy nem tudsz semmit a kutyatartásról, mert képes voltál elhozni egy 5 hetes kutyát. Ha ismernéd a kutyatartás minden egyes részét, akkor nem hoztad volna el. Ennyi. A kérdésedre válaszolva: Ne engedd be az ágyba, mert akkor késõbb is fel fog mászni hozzád. Legyen egy neki kialakított is vacka, lehetõleg hozzátok közel, ahol nyugodtan pihenhet. De ne az ágyba!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ és mindenkitõl elnézést kérek hogy ezt tettem, de megígérem, hogy mindent megteszek annak érdekében , hogy a legjobb legyen neki.
Már miért kéne veled aludnia? Hogy gondolod, hogy két hétig az ágyadban altatod, aztán meg nem engeded fel? Alapvetõ, hogy a kölyöknek csak azt engeded meg, amit felnõttkorában is meg fogsz, nem változtatod a játékszabályokat útközben. Kijelölsz valamit, szpnyeget, pokrócot, rossz pulcsit, bármit, hogy az a helye, és az a helye.
A kérdező hozzászólása: Azért ez egy kicsit erõs, hogy nem értek a kutyákhoz nem gondolod. Láttam az anyát, láttam az apát és láttam a kölyköket is a saját környezetükben. Az tény, hogy nem tenyésztõ hanem szaporító. Nem helyes tudom. A segítségeteket kértem nem pedig azt, hogy leoltsatok. Igazatok van tudom. Viszont ha én nem veszem meg akkor más megveszi ez egy ördögi kör. Persze hogy velem lesz állandóan csak velem is aludjon egy ágyban 1-2 hétig vagy egy külön pokrócon a szobában? Ez lenne a kérdésem
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy 8 hétnél fiatalabbat nem lehetne eladni, de állítólag az anyja már nem foglalkozott velük és nem is szoptak már. Azért gondoltam úgy hogy amíg nincs 8 hetes addig magam mellé veszem.
"állítólag"
A kérdező hozzászólása: Ma ötre viszem orvoshoz. Féregtelenítést megkapta. Tömbházban lakom. A velem dolgot úgy értem, hogy mellettem alszik. És igen elhoztam , mert tudom, hogy Én mindent meg fogok tenni az érdekébe hogy minden a legnagyobb rendben legyen vele. Volt már pitem is meg amsztafom is csak egyik sem volt még ilyen pici és azért nem tudom, hogy mi lenne neki a legjobb az anyukáján kívül.
A kérdező hozzászólása: Most ezzel azt akarod mondani, hogy elítélsz azért, mert elhoztam?
SZOCIALIZÁCIÓ-t nem fogja megtanulni a kutyád! Durva lesz, nem tudja, mikor elég, mennyire lehet durva. ezt Te nem tudod neki megtanítani, csak az anyjától és testvéreitõl tanulhatja meg. most lesz egy kezelhetetlen, agresszív kutyád! Oltások után AZONNAL kutyaovi, majd suli, ha nem akarsz egy vadállatot tartani! Ez a kutya nem játékszer, és nem vagizni kell vele, hanem kemény kézzel bánni vele! Nem elég, hogy nem tenyésztõtõl vetted, még szocializálva sem lesz rendesen, kiváncsi vagyok, mikor köt ki a menhelyen. Írtad, hogy volt már pit és amstaffod is, azokkal mi lett?

4 hetesen mit kellene látni az uh-on? Nem gond ha még csak a megvastagodott nyálkahártyát látta, van két pozíti tesztem.

Legjobb válasz: Nagyon korán mentél egy hónap múlva is ráértél volna..nem baj h csak azt látja, 5-6 hetesen már petezsákot lát, s 7-8 hetestõl szívhang.

Nagyon korán mentél egy hónap múlva is ráértél volna..nem baj h csak azt látja, 5-6 hetesen már petezsákot lát, s 7-8 hetestõl szívhang.
A kérdező hozzászólása: az biztos hogy jobb lenne kihagynod, menj csak a dokihoz és irasd ki magad.
én is tizenkét órát dolgoztam éjszaka veszélyes helyen 6 hetesen kiderült és mentem táppénzre. az alatt a két hét alatt semmi bajom se lett.(harmadik vagyok)
türelem babát terem! :-) Ilyenkor szidom azokat a hülye teszteket, hogy miért ilyen baromi érzékenyek... Reggel pozi teszt, este meg megjött. Persze, hogy vetélés. Legalábbis 99%. A dokinál ugyanez. Persze, hogy nem lát semmit, 4 hetesen még azt sem tudja megállapítani, hogy méhen kívüli-e, mert olyan szinten nem látszik semmi. CSak a megvastagodott nyálkahártya. Ami ugye mensitõl is lehet, ne felejtsük el... Bocs a kirohanásáért, de azt senki nem fogja fel, hogy ilyenkor a 2 hét parázással mennyit árt a babájának...
ájj mindig leirja az ember hogy nem kell rohanni 4 hetesen mert semmit se lát. 6 hetesen érdemes és akkor nem kell két heted parázni. biztos rossz a türelmetlenség de várni kell.
Mikor volt az utolsó menstruációd, illetve a pé-d? Azért vagyok kiváncsi, mert kb. én is 4 hetes lehetek, és holnap megyek orvoshoz, érdekelne hogy mit láthat majd az UH-n?
Aha, olvastam, regisztráltam a babaszoba-n, csak várom hogy küldjék a belépési kódomat. Utána ott tudok irni.
most néztem az elõbb válaszoltam is, csak eddig feküdtem, mert véreztem egy picit reggel, és azóta is.
A kérdező hozzászólása: viki irtam emailt
Lehet hogy nem lenne semmi bajom, illetve baja a babának, de azért ha már tudnám hogy ott van, nem szivesen kockáztatnék, ugyanis iszonyatos dohányfüstöt kellene szivnom a munkahelyen, illetve nehéz tálcákkal szaladgálni reggel 7-ig.... Ha lehet inkább kihagynám.
A kérdező hozzászólása: azóta mégegyet irtam.éppen az elõbb
Igen.:-)))
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló viki te vagy az?
2. válaszoló vagyok: ja, és nekem is dec. 2-án volt pé-m...
2. válaszoló vagyok: Tudom hogy nagyon korai, de én olyan munkahelyen dolgozom ami elég veszélyes lenne ha már terhes vagyok, ezért szeretném tudni hogy mi a helyzet, mert akkor már pénteken nem mennék be éjszakai mûszakra 12 órát állni a füstben.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de azért rohantam a dokihoz mert már két babát elvesztettem és arról volt szó hogy amint kiderül hogy bab van azonnal menjek mert akkor irnak fel gyógyszert
A kérdező hozzászólása: a második válaszolónak: nov18.-án volt az utolsó mensim és dec2.-a körül a peteérésem
A kérdező hozzászólása: ok

Nagy gond? Ha a placenta a mellsõ falon tapad eléri a belsõ méhszájat, és a magzat harántfekvésben. Menszi szerint 16 uh szerint 17 hetes kismama.

Legjobb válasz: nem olyan angyon nagy gond de azért jobb lenne ha nem lenne rajta a méhszájon. gondolom pihenést javasolt az orvos. sokaknak kezdödik igy a terhesség de ahogy nö a méh levándorol róla ennyi idösen nemt biztos hogy levándorol ha rajta marad akkor csak császárral szülhetsz.

nem olyan angyon nagy gond de azért jobb lenne ha nem lenne rajta a méhszájon. gondolom pihenést javasolt az orvos. sokaknak kezdödik igy a terhesség de ahogy nö a méh levándorol róla ennyi idösen nemt biztos hogy levándorol ha rajta marad akkor csak császárral szülhetsz.
Nálam is így volt a második gyereknél. Semmi gond nem volt. Ahogy nõni fog a méhed, úgy megy feljebb a placenta is. Boldog babavárást!!
A baba ilyenkor meg akkor is mas fekvesben vam, mikor mar az uh vizsgalo ajtajanal vagy, a fekvese nem relevans. A lepeny nem tapad a legjobb helyen, de alt. Legkesobb a 30. Htig lehuzodik a mehszajrol. Ha nem, akkor csaszar.
Mivel csak eléri a méhszájat, így biztosan nem lesz gond a továbbiakban, hamar nõ annyit a méhed, hogy feljebb kerüljön tõle a lepény. Mindenesetre tarts be mindent, amit az orvosod elõír. Nekem is mellsõ falon van, de sajnos fedi a méhszájat, mindenki nyugtat, hogy idõvel jó helyre kerül a placenta.
A kérdező hozzászólása: és kedves utolsó te hány hetes vagy? milyen nemû lesz a babád?
17. hetet kezdtem, amikor voltam ultrahangon. Kiderült, hogy kisfiút várunk. Most a 18. hétben vagyok. Te tudod már a baba nemét?
A kérdező hozzászólása: Hát a doki szerint úgynézki kisfiú.

Szopizik 2 percet, elalszik, ha leveszem, visít. Mi lehet a gond? 4 hetes a baba.

Legjobb válasz: Az a gond, hogy neki a cici a meghosszabbított köldökzsinór, a kapocs Anyával. Ha leveszed, elveszti a biztonságérzetét. Bújjatok össze minél többet (ha van idõd)! És hagyd cicizni, amennyit csak akar (nekem volt, hogy másfél órát is lógott a Lányom a cicimen. Aztán ahogy nõtt, csökkent az idõtartam is). Szoptasd igény szerint (ami nem azt jelenti, hogy minden nyikkanásra tedd cicire, mert akkor hasfájós lesz!) És végül: az ilyen piciknek 20 perc kell, hogy elérjék a mély álom fázisát. Ha azt kivárod - elvileg - utána 20 percre mély álomba zuhan.

Az a gond, hogy neki a cici a meghosszabbított köldökzsinór, a kapocs Anyával. Ha leveszed, elveszti a biztonságérzetét. Bújjatok össze minél többet (ha van idõd)! És hagyd cicizni, amennyit csak akar (nekem volt, hogy másfél órát is lógott a Lányom a cicimen. Aztán ahogy nõtt, csökkent az idõtartam is). Szoptasd igény szerint (ami nem azt jelenti, hogy minden nyikkanásra tedd cicire, mert akkor hasfájós lesz!) És végül: az ilyen piciknek 20 perc kell, hogy elérjék a mély álom fázisát. Ha azt kivárod - elvileg - utána 20 percre mély álomba zuhan.
Hogy szoptatod? Igény szerint vagy 3 óránként? Mennyit és hányszor eszik egy nap?
Ennyi idõsen az enyém is állandóan a cicin akart lenne. Ilyenkor ez a normális, a babák ott tudnak megnyugodni.
A kérdező hozzászólása: Szinte màst se csinàl, csak cicizik:) )) akàrmi van, sokszor didire dobom:) ) most màr eszik, de tegnap megdöbbentem! Nem igazàn szoktam rendszert tartani, akkor eszik, amikor éhes:) nagyon szépen köszonöm a vàlaszokat!:)

Mennyire gond ha ilyen a másfél hetes császársebem? Bőv. Lent

Szóval,17 centis varratom van és a bal oldalán nagyobb az a szokásos pukli és sötétebb,olyan színe van mintha megütöttem volna.De nem fáj,meg semmi ilyesmi. A gyerekdoki látta eddig csak,ő azt mondta jegeljem.Volt valakinek hasonló? Köszi!

Legjobb válasz: Én 5 hónapja szültem és nekem is olyasmi lehetett mint a tiéd. Én is megijedtem tõle, de aztán szépen elhalványult. Ha nem fáj akkor szerintem semmi gond vele, de ha nagyon csúnya lesz akkor mutasd meg nõdokinak. Én nem jegeltem, de belegondolva az nagyon kellemetlen lenne egy ilyen hegnél, mert ott még az elején érzéketlen az a terület és nem biztos, hogy kellemes érzés lenne!

Én 5 hónapja szültem és nekem is olyasmi lehetett mint a tiéd. Én is megijedtem tõle, de aztán szépen elhalványult. Ha nem fáj akkor szerintem semmi gond vele, de ha nagyon csúnya lesz akkor mutasd meg nõdokinak. Én nem jegeltem, de belegondolva az nagyon kellemetlen lenne egy ilyen hegnél, mert ott még az elején érzéketlen az a terület és nem biztos, hogy kellemes érzés lenne!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat! Nem rossz érzés, ha jegelem, remélem segít valamit.

Az gond, ha 7 hetes anyatejes lányomnak egyre kevesebb a széklete? Napok óta az eddigi 4-5 kakis pelus helyett most csak 2 van.

Legjobb válasz: Szia, nyugodj meg, szerintem nem gond. Az anyatejes babáknál ez ilyen korban gyakori (így volt az én kislányomnál is), már olyan jól megemésztik az anyatejet, hogy 2-3-4 naponkénti kakálásra is átállhatnak. De hogy teljesen nyugodt legyél, ha úgy látnád, hogy nem gyarapodik a megfelelõen vagy nyúgösebb mint eddig, vidd orvoshoz, õ meg tudja állapítani, ha az állna a háttérben, hogy nem elég neki a tej vagy valami egyéb. :) Egyébként ez találtam a neten is: "A csecsemõk nagy részénél az elsõ hónap végére a székletek száma megkevesbedik. Azonban 1-2 székletük van naponta. Vannak babák, akik ilyenkor 2 esetleg 3 naponta ürítik székletüket. A gyermekorvos kollegák általában azt tanácsolják, hogy a szülõ már a 3. napon legyen aktívabb. Próbálja meg a hõmérõt, esetleg kúpot. Ha ez eredménytelen a 4. napon is ismételje meg ezeket. Azoknál a csecsemõknél észleljük a 2-3 napnál ritkább székletürítést, ahol a családban székrekedés elõfordul. Itt örökletes hajlamról lehet szó. Semmilyen fertõzést nem kaphat ettõl a baba, de ahogy a napok telnek, étvágya csökkenhet, nyugtalanná válhat, többet bukhat. Ilyenkor kamillateát javaslunk, de legalább napi 1,5-2 dl-t. Ebben az esetben tanácsos lenne a gyümölcslevet, pépet elkezdeni. Ez õszibarack, narancs, paradicsom, meggy lehet. A csecsemõkorban alkalmazott kúp nem befolyásolja a késõbbi székelési szokásokat. 1 éves kor után más a helyzet. A kúp méreténél fogva székelési ingert kelt, valamint síkossá teszi a széklet felszínét, így az könnyebben ürül." Remélem segítettem :)

Szia, nyugodj meg, szerintem nem gond. Az anyatejes babáknál ez ilyen korban gyakori (így volt az én kislányomnál is), már olyan jól megemésztik az anyatejet, hogy 2-3-4 naponkénti kakálásra is átállhatnak. De hogy teljesen nyugodt legyél, ha úgy látnád, hogy nem gyarapodik a megfelelõen vagy nyúgösebb mint eddig, vidd orvoshoz, õ meg tudja állapítani, ha az állna a háttérben, hogy nem elég neki a tej vagy valami egyéb. :) Egyébként ez találtam a neten is: "A csecsemõk nagy részénél az elsõ hónap végére a székletek száma megkevesbedik. Azonban 1-2 székletük van naponta. Vannak babák, akik ilyenkor 2 esetleg 3 naponta ürítik székletüket. A gyermekorvos kollegák általában azt tanácsolják, hogy a szülõ már a 3. napon legyen aktívabb. Próbálja meg a hõmérõt, esetleg kúpot. Ha ez eredménytelen a 4. napon is ismételje meg ezeket. Azoknál a csecsemõknél észleljük a 2-3 napnál ritkább székletürítést, ahol a családban székrekedés elõfordul. Itt örökletes hajlamról lehet szó. Semmilyen fertõzést nem kaphat ettõl a baba, de ahogy a napok telnek, étvágya csökkenhet, nyugtalanná válhat, többet bukhat. Ilyenkor kamillateát javaslunk, de legalább napi 1, 5-2 dl-t. Ebben az esetben tanácsos lenne a gyümölcslevet, pépet elkezdeni. Ez õszibarack, narancs, paradicsom, meggy lehet. A csecsemõkorban alkalmazott kúp nem befolyásolja a késõbbi székelési szokásokat. 1 éves kor után más a helyzet. A kúp méreténél fogva székelési ingert kelt, valamint síkossá teszi a széklet felszínét, így az könnyebben ürül." Remélem segítettem :)
ha anyatejes akkor ez nem gond. a mi babánknak van hogy 3-4 naponta van csak 1.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Szépen kerekedik a drága, de holnap úgyis megyünk tanácsadásra, szóval kiderül:)
változo, nem gond

Nincs gond, ha a hüvelyváladékom 15 hetesen nyúlós és világosbarna szinezetű?

Nemfáj semmi, nem viszket, nincs bel?le sok, de mégis olyan furcsa. Másnak is van ilyen? Olyan, mintha a tejfehérhez némi rozsdásbarna színt kevernének. Nem tudom máshogy leírni.. :(

Legjobb válasz: A terhesség egésze alatt vannak folyások, hol fehér, hol sárga, barna, hol híg, hol nyúlós... Jobb, ha látja doki, de ha nincs semmi panaszod, nem hiszem, hogy gond lenne.-) Bár a barnás váladéknál célszerü kizárni, hogy nem vér-e.

A terhesség egésze alatt vannak folyások, hol fehér, hol sárga, barna, hol híg, hol nyúlós... Jobb, ha látja doki, de ha nincs semmi panaszod, nem hiszem, hogy gond lenne.-) Bár a barnás váladéknál célszerü kizárni, hogy nem vér-e.
Egyetértek az elõttem szólóval, folyások végig elõfordulhatnak, színük és állaguk többféle lehet. Viszont abban nem vagyok biztos, hogy 15 hetesen normális e, ha barnás. Nem biztos, hogy feltétlen bajt jelent (lehet csak megerõltetted magad picit, vagy megsérült a méhszáj és az tisztul), de én megmutatnám dokinak! Jobb félni, mint megijedni! Minden jót! 20 hetes kismami

Az gond 26 hetesen ha a krtben kapálgatok, gazolgatok? Lehet baja a babának tőle? Kiicsit utána fájt a derekam.

Legjobb válasz: Szia. Ha Te úgy érzed, hogy bírod, akkor szépen öreges tempóban nyugodtan. Arra azért vigyázz, hogy ebben a melegben, ne nagyon menj ki, csak a kora reggeli, vagy az esti órákban. Ha belegondolsz nagyanyáink a szántóföldekrõl mentek szülni. Szép babavárást. 25 hetes kismama.

Szia. Ha Te úgy érzed, hogy bírod, akkor szépen öreges tempóban nyugodtan. Arra azért vigyázz, hogy ebben a melegben, ne nagyon menj ki, csak a kora reggeli, vagy az esti órákban. Ha belegondolsz nagyanyáink a szántóföldekrõl mentek szülni. Szép babavárást. 25 hetes kismama.
Ehhez én is csatlakozom. Semmi bajod nem lesz, mozgásnak is nagyon jó a gazolgatás. Azt meg úgyis tudod, hogy nem a 40 fokban mész ki, és ha fáradsz akkor leülsz!!! Jó kertészkedést, szép terhességet:)
Szia! Én 28 hetesen, már elég szép pocakkal ugyanezt csinálom. Szépen, kényelmesen, amikor gyomlálok, inkább térdelek, vagy ülök. Amilyen bolond tudok lenni a terhességem kezdete óta, idegnyugtatásra kitûnõ tevékenység:) , mozgásban tart és még a kert is rendben van tartva. Csak tudni kell, hol a határ. Pihenj közben egy kicsit, tarts szünetet és utána is! Jó munkát:) !
Arra még figyelj, hogy lehet a földben toxoplazma, ezért húzz valami vékony cérnakesztyût.
Szia! Én 37 hetesen is ezt csinálom.Ha lehet, ne hajolgass, inkább térdelj.A derekadra figyelj, mert nekem a 29 héten ugyanilyen tevékenység közben becsípõdött, három napig nem bírtam felkelni. A dokim meg gratulált hozzá. :) Minden jót!

Nagy gond ha nem gyógyzsertári fürdetővel fürdetem a 10 hetes babát?

Legjobb válasz: Nem gond, ha nem érzékeny a bõre. Azért írja ki a doki, mert az a legallergiamentesebb, bár van olyan kicsi akinek a bõre erre is érzékeny. Fürdesd amivel gondolod, de ne legyen semmiképp sem erõs illatú és allergén.

Nem gond, ha nem érzékeny a bõre. Azért írja ki a doki, mert az a legallergiamentesebb, bár van olyan kicsi akinek a bõre erre is érzékeny. Fürdesd amivel gondolod, de ne legyen semmiképp sem erõs illatú és allergén.
Nem, nem baj, a sima víz is megteszi.
mivel fürdeted?
az én kisfiam bõre extra érzékeny, újszülött korában sem volt már jó a gyógyszertári.már régóta a La Roche Posey-val fürdetem, én erre esküszöm.
hát ha ez vált be akkor miért lenne baj?ez egy elég jó márkájú termék..
Sima vízzel is fürdetheted, az még talán jobb is mint bármilyen fürdetõ
Gondnak nem gond de nem is jó ha mondjuk Gabi vagy jonsonnal mosod ami tele van kemikáliával, illatanyaggal stb...sajnos fog még egész életében rengetek méreganyagot beszívni a bõre, de ne 10 hetesen...
Úgy indultunk mi is hogy veszek neki valami jobbat mint a gyógyszertári vacak ami összecsomósodik a vízbe sokak szerint. Erre a híres johnsons-tól ekcémás lett az oldala meg a hasa. Erre nagyon jó volt a halicar kenõcs. Szóval most úgy fürdetünk hogy bekenem az egész testét a kádba a kisfiamnak a gyógyszertárival és lemosom. Láss csodát 1 hét és elmúlt minden bõrpanasza. Most lesz 9 hónapos de mi ezt fogjuk használni sokáig az tuti. Bársonyos a bõre tõle!!Ja kenem az arcát is napközbe ha kifújta a szél vagy megkarmolta magát vagy tegnap megkapta a nap a legjobb kenõcs!!Jó babázást!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!