Találatok a következő kifejezésre: Gombolyu de az (5 db)

5 kg-os a biscon kutyusom, azt mondják dagi! Tényleg az? Olyan édes, nem mondom, kis gömbölyű, de tényleg dagadt 5 kg-osan? Fürge, jó kedélyű!

Legjobb válasz: szerintem nem kövér de ezt te látod a legjobban esetleg próbáld többet mozgatni és mérsékelni a kajáját

szerintem nem kövér de ezt te látod a legjobban esetleg próbáld többet mozgatni és mérsékelni a kajáját
kép nincs róla?
Elvileg 5 kiló a felsõ határ, de nem tudjuk mekkora a kutyád. Ha kövér az nem jó semmiképp, terheli az izületeit, nem jó a szivének. Ha legközelebb megnézi az orvos, akkor kérdezz rá.
A kérdező hozzászólása: Kép van róla, de nem tudom, hogy kell feltenni!!!

Gombolyu de hosszukas az arcom. Milyen haj passzolna nekem?

Most hosszu es sima halyam van..De mar tulsagossan is unom...Milyen mas frizurat valasszak magamnak h passzoljon is es nekem is tetszen?? Mondjuk az ofina passzolna nekem???Koszonom a segitseget

Legjobb válasz: http://www.femina.hu/frizuraproba itt tölts fel egy képet magadról, s találhatsz magadnak megfelelõ hajat!

http://www.femina.hu/frizuraproba itt tölts fel egy képet magadról, s találhatsz magadnak megfelelõ hajat!
Ez jóó!:-)
h szereted még hörcsögként is elfogadod
pofazacskói?:O És mi a helyzet a lentebbi zacskóival? :O :$
az teli van mogyoróval :D
A kérdező hozzászólása: Na jó, a félreértések elkerülése végett én fiú vagyok:D Csak kíváncsi voltam.:DD


Melyik tornával tudom "növeszteni" a fenekem méretét? Azt szeretném, hogy szép gömbölyű és feszes legyen, de ne legyen lapos.

Most is szép, de talán lehetne még kicsit feszesebb. A nagysága megfelel?, nem kicsi és nem lapos, de azért lehet "növeszteném" még egy kicsit.

Legjobb válasz: írd be youtube-ra hogy butt workout, kiad jó sokat.

írd be youtube-ra hogy butt workout, kiad jó sokat.
Van kifejezetten a célodra írt edzéstervem, ha valóban komolyan gondolod az edzést és hajlandó lennél kitartóan edzeni a célod érdekében, szívesen segítek, ez esetben, kérlek, írj nekem (névvel ellátott) privát mailt!
A XXI században a születendõ gyermekek nemét ultrahangos vizsgálattal szokták megállapítani.
Igaza van az elsõ válaszolónak! :) Ez a gömbölyû meg csúcsos has nagy butaság! Nekem nagy kerek hasam volt, mindenki azt mondta, hogy milyen lányos hasam van. Az UH-n meg mindig fiút láttak, és természetesen az is lett. :)
Nekem még az utolsó héten is azt mondták az "okosok"hogy nem jól nézte a doki nem fiu hanem kislányom lesz!! Hát mégis az orvosnak lett igaza nem az okoskodoknak kisfiam született!
A kérdésre a válasz: A népi babona vagy hiedelem szerint ha csúcsos a has, akkor valószíûbb a fiú, ha gömbölyû akkor lány. Ha svagyú és sós ételeket kíván jobban a kismama akkor inkább fiú, ha édes szájú a kismama akkor meg lány. De a biztosabb az UH. És az sem 100%! Nekem lányom lett. A 16.héten már meg is mondta a doki. És én valóban édesszájú voltam. Viszont a pocakom az elején nagyon változó formákat vett fel. A végére azonban nagyon gömbölyû lett. De ezek a dolgok amiket kérdeztél tényleg csak népi megfigyelések. Van akinél van alapja, van akinél meg nincs. Boldog babavárást.
12 heti UH-n lehet már meg is mondják! De nem a hasad alakjából az tuti! :)
Nekem az "okoskodók" lépten - nyomon az hajtogatták, hogy milyen fíús pocakom van, bár én tudtam már az elején az ultrahanból, hogy kislányom lesz, és az is lett. Az elsõ babám kisfiú volt, a második kislány és mind a kétszer ugyanolyan nagy, ugyanolyan formájú volt a pocakom.
Nekem mindvégig azt mondták, hogy nekem csak is fiam lehet mert olyan csúcsos a hasam, de az orvos azt mondta az ultrahangon, hogy lány lesz és az is lett.
ha megmondod a fogantatas honapjat es hogy hany eves voltal akkor, megmondom, hogy fiu v. lany!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!