Találatok a következő kifejezésre: Gombát melyik ehetek (3 db)

Gombát melyik nap ehetek a 90 naposban?

Legjobb válasz: Szerintem a gomba a keményítõnapon fogyasztható.

A gomba keményitõnapon fogyasztható!!!
Szerintem a gomba a keményítõnapon fogyasztható.
Ha jól látom, megoszlanak a vélemények a gombáról. Fehérje: 6 g Szénhidrát: 3 g Zsír: 0 g Szerintem egyik tápanyagból se tartalmaz annyit, hogy az alapján be lehessen skatulyázni.
A helyes válasz ott van a 90 napos diéta honlapján is. A gomba fehérje.
http://www.gourmandnet.hu/konyha/site.php?tpl=theme&id=35 A gombák legnagyobb mennyiségben vizet tartalmaznak (88-92%), legfontosabb tápanyagaik a fehérjék, amelyek nagyon hasonlítanak az állati fehérjékhez. A fehérjéken kívül kis mennyiségben tartalmaznak szénhidrátokat, zsírokat is, de 100 gramm gomba energiatartalma így sem haladja meg a 20-40 kcal-t, mely rendkívül kedvezõ érték. A gombák szénhidrátjai - fõként összetett cukrok - 2-6%-ot tesznek ki. TEHÁT PROTEIN NAPON!!! A GOMBA FEHÉRJE!!!!!!
Semleges lévén, gyümölcsnap kivételével mindig jó.
Úgy tudom a gomba tiszta fehérje.
Bár a gomba zöldségesnél kapható, nem zöldség, hanem fehérje. Így fehérjenapon fogyasztható.
a gombának nagy a nitrogéntartalma, ami normál esetben fehérjét jelent. de a gomba nem állat és nem növény, az gomba, a sejtfala pedig ugyanaz a kitin, ami a bogarakat borítja, nem emésztõdik, fehérjéje nem nagyon hasznosul. röviden és érthetõen ennyi. a gomba nem fehérjeforrás
Én gombát zöldség, azaz keményítõ napon ettem. Igaz én még csak a 90 napból a 4.-en tartok. :D

Melyik napon ehetek cukkinit, padlizsánt, gombát? Keményítő napon?

Legjobb válasz: A gomba fehérje és szénhidrát vegyesen, gyakran inkább fehérje, de úgyse tudod szétválogatni. Jobb, ha mindennap eszel zöldséget, nem akarom most a komplett véleményemet leírni a 90 naposról, s mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja (bár ez hatással van másokra is, de mindenkinek megvannak a hülyeségei)... De részben azért vagyunk itt, hogy legjobb tudásunk szerint óvjuk a tudatlanabb társainkat az egészségtelen módszerektõl. A 90 napos fogyókúra 3 szénhidrát alapú napja elég balga gondolat.

A gomba fehérje és szénhidrát vegyesen, gyakran inkább fehérje, de úgyse tudod szétválogatni. Jobb, ha mindennap eszel zöldséget, nem akarom most a komplett véleményemet leírni a 90 naposról, s mindenki úgy rontja el az életét, ahogy akarja (bár ez hatással van másokra is, de mindenkinek megvannak a hülyeségei)... De részben azért vagyunk itt, hogy legjobb tudásunk szerint óvjuk a tudatlanabb társainkat az egészségtelen módszerektõl. A 90 napos fogyókúra 3 szénhidrát alapú napja elég balga gondolat.

Melyik nap ehetek gombát?

Legjobb válasz: Semleges lévén, gyümölcsnap kivételével mindig jó

Semleges lévén, gyümölcsnap kivételével mindig jó
Én úgy tudom, h fehérjenapon lehet enni, mivel többségben azt tartalmaz, és egy kis szénhidrátot. Én mindig fehérjenapon eszem. Nem tudom, h az elõttem szóló honnan vette, h semleges...
Az élelmezéstudományi intézettel vagyok kapcsolatban. Szerintük keményitõ napon lehet gombát enni.
Szerintem az elsõ válaszadónak van igaza.
én eddig mindehol úgy olvastam hogy fehérje napon kell enni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!