Találatok a következő kifejezésre: Gombát fehérje vagy (8 db)

Gombát fehérje napon vagy keményítőnapon lehet-e enni, vagy semleges és mindkettőn?

Legjobb válasz: A gomba semlegesnek számít, de ennél a fogyókúrás módszernél a fehérjenapon ajánlják.

A gomba semlegesnek számít, de ennél a fogyókúrás módszernél a fehérjenapon ajánlják.

Lányok nektek milyen színű a puncinedvetek? Színtelen vagy fehér? A fehér tényleg gombásodásra utal? Nekem fehér de nincs gombám.

Legjobb válasz: http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task.. Google a barátunk :)

nekem is fehér. és én sem vagyok gombás :D
most vagy a képernyõ, vagy az alaplap ment szarrá. vidd el szervízbe nézesd meg!
A kérdező hozzászólása: nem hinném hogy ki lehetne nyomni, már régóta ott van
A kérdező hozzászólása: egyébként csak miliméteres, közel sincs 1 centihez
Lehet, hogy csak egy kis faggyúmirigy, de sürgõsen menj el urológushoz, mert bármi is az, ha idõben kezelik, akkor nem lehet nagyobb baj.
Egy szõrtüszõ is lehet.Ilyennel 100 val állhatnák sorba a bõrgyógyásznál, hisz ez arra tartozik , és nem az urológusra . Ha nincs semmi más tünete, milyen gondot okoz. A baj akkor szokott kezdõdni, ha nyomkodják .
A kérdező hozzászólása: egyszer megpróbáltam kinyomni de meg se kottyant neki... de nem fáj ha hozzá érek vagy valami semmi gondot nem okoz de engem idegesít hogy ott van
Nyomkodni nem szabad, mert attól csúnyán begyulladhat.
A kérdező hozzászólása: Understand.

Fertőzést vagy gombát mutat ki? Ma voltam citológiai vizsgálaton a nőgyógyászomnál és mondtam, hogy néha erős fehér folyásom van. Vett kenetet és hétfőn kell mennem az eredményért. Remélem nincs komolyabb baj!

Gombát tud kimutatni vagy fertőzést? Van más is amit ki tud mutatni az eredmény?

Legjobb válasz: Ha a hüvelyedben a normálisnál jobban el van szaporodva bármelyik kórokozó,gyulladás áll fenn,azt ki fogja mutatni a kenetviszgálat.

Ha a hüvelyedben a normálisnál jobban el van szaporodva bármelyik kórokozó, gyulladás áll fenn, azt ki fogja mutatni a kenetviszgálat.
kenettenyésztés !!!
Ezt orvos tudja kideríteni.
menj vissza az orvoshoz
A kérdező hozzászólása: nem, az intim aidet, akkor lehet, hogy a ph4-es jobb lenne.

"Tejes" vagy valaki! :D Ha kefirt csinálok (gombával) és a savó/fehér izé különválik és a savót leöntöm, mi marad? Az is kefir csak savó nélkül?

Legjobb válasz: Egy kis kiegészítés, még mielõtt felhördülne valaki. " a bolti homogénezett " nem valami tartósítószeres eljárás, csupán annyi, hogy a tejben lévõ zsírt 150-200 bar nyomás alatt szétzúzzák apró zsírgolyócskákra,így a tej minden mililiterje azonos zsírtartalmú. ezt házilag nem tudják megcsinálni, és, ha a felforralt tejet lefölözik, akkor csak sovány tej marad, amibõl sovány kefír készíthetõ.

Egy kis kiegészítés, még mielõtt felhördülne valaki. " a bolti homogénezett " nem valami tartósítószeres eljárás, csupán annyi, hogy a tejben lévõ zsírt 150-200 bar nyomás alatt szétzúzzák apró zsírgolyócskákra, így a tej minden mililiterje azonos zsírtartalmú. ezt házilag nem tudják megcsinálni, és, ha a felforralt tejet lefölözik, akkor csak sovány tej marad, amibõl sovány kefír készíthetõ.
Ha bolti homogénezett tejbõl csinálod, akkor csekély a savókiválás.ha savós a kefíred, ne öntsd le, mert sok értékes anyag van benne, ami a szervezetnek nagyon hasznos. de szûrve, ha nem akarod , hogy savós legyen szilárdabb lesz a kefíred, viszont kevesebb.
Szerintem túróféle, vagy valami sajtkezdemény.De én is úgy gondolom hogy nem sok savót tudsz leönteni úgyhogy inkább kefíred marad:D

S. O. S! Ha gyakori vizelési ingerem van és pisilés közben krémes fehér folyás is jön, hol több, hol kevesebb, az inkább gombára vagy inkább gyulladásra utal? (lent még)

Egyéb tünet: hányinger gyomorégéssel ami esténként enyhül, alhas feszülés, mellem és mellbimbóm megdagad napjában többször, de érintésre nem érzékeny, inkább mintha égne, szinte folyamatos derékfájás.

Legjobb válasz: Kétféle problémád jelentkezett egyszerre, egyidõben. A vizelési problémákkal, derékfájással urológushoz, a folyással, mellfeszüléssel nõgyógyászhoz kell menned. A hányingert vesepanaszok ill. nõgyógyászati panaszok is okozhatják, ezért ezt a tünetet mindkét orvosnál mondd el és feltétlenül említsd meg, hogy más jellegû panaszaid is vannak ( nõgyogyinak az urológiai gondot és fordítva is), ez támpontot adhat az orvosoknak a kezelésben.

Kétféle problémád jelentkezett egyszerre, egyidõben. A vizelési problémákkal, derékfájással urológushoz, a folyással, mellfeszüléssel nõgyógyászhoz kell menned. A hányingert vesepanaszok ill. nõgyógyászati panaszok is okozhatják, ezért ezt a tünetet mindkét orvosnál mondd el és feltétlenül említsd meg, hogy más jellegû panaszaid is vannak ( nõgyogyinak az urológiai gondot és fordítva is), ez támpontot adhat az orvosoknak a kezelésben.
A kérdező hozzászólása: Urológusnál voltam, nincs semmi gond, volt vizeletvizsgálat és UH. Voltam vérvételen is, annak holnap lesz meg az eredménye.
szia! bár csak most olvasom a kérdésedet, de nem lehet h babát vársz?? sok tünet utalhat rá azok közül amiket érzel! Drukkolok h ne legyen semmi komoly! majd Írj azért!
A kérdező hozzászólása: Nem várok babát, az urológiai lelet és a vérkép negatív, nõgyógyim szabin van. De már elmõlt a rosszullét, egy titok marad az oka, pedig elég sokáig elég rosszil voltam.
A kérdező hozzászólása: *elmúlt *rosszul

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!