Találatok a következő kifejezésre: Gombás fertőzést és nem (48 db)

Lehet attól valakinek gombás fertőzése hogy nem váladékozik? Mert arra gyanakszok de nincs semmi féle váladék. És milyen egy ilyen fertőzés? És mitől lehet elkapni?

Fiú vagyok.

Legjobb válasz: szerintem nem lehetsz ha nincs jele.piros kis pöttyöknek kell lennie a hímvesszõdön. ezt lehet kezelni canesten krémmel ami vény nélkül kapható 990Ft körül van.El lehet kapni lánytól (ha õ is gombás), meg ha koszos kézzel nyúlsz magahoz (pisilés elõtt ajánlatos kezet mosni,meg persze utánna is). én ennyit tudok, remélem tudtam segíteni!

szerintem nem lehetsz ha nincs jele.piros kis pöttyöknek kell lennie a hímvesszõdön. ezt lehet kezelni canesten krémmel ami vény nélkül kapható 990Ft körül van.El lehet kapni lánytól (ha õ is gombás), meg ha koszos kézzel nyúlsz magahoz (pisilés elõtt ajánlatos kezet mosni, meg persze utánna is). én ennyit tudok, remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Hát lánytól nem kaptam el...És nem piros hanem fehér pötyök vannak a herezacskón és a hímveszõn és viszket és láttom rajta hogy terjed...Akkor mi ez?:S
Remélem már azóta elmentél dokihoz!!!Lánytól csak úgy lehet gombás fertõzést elkapni, ha vhol a hímvesszõd meg volt sérülve...na meg ha nem is kapod el akkor átadhatod, tehát rajtad nem jön ki csak a partnereden....de szerintem ez amit írtál, ez nem gomba.....

19 hetes vagyok, a dokim elküldött cukorterheléses vérvételre, mert nem múlik el a gombás fertőzésem, és ez lehet a cukortól is. Nem probléma hogy én most megyek erre a vérvételre, és remélhetőleg később már nem fogok?

Legjobb válasz: Szia!Nem probléma, ha most mész.Ha minden rendben van nem valószínû, hogy mégegyszer megcsinálják, de, ha van vmi gond a cukroddal, akkor folyamatos ellenõrzésre lesz szükség a terhesség hátralevõ idejében.

Szia!Nem probléma, ha most mész.Ha minden rendben van nem valószínû, hogy mégegyszer megcsinálják, de, ha van vmi gond a cukroddal, akkor folyamatos ellenõrzésre lesz szükség a terhesség hátralevõ idejében.

Tisztelt Főorvos Úr! Olvasgattam a sok-sok kérdést és választ. Én is érintett vagyok sajnos a gyakori gombás fertőzésekben, de nem is főként ezzel kapcsolatos a kérdésem. Olvasom, hogy nem javasolja az intim tisztálkodószerek használatát. Az érdekelne, ho

Tisztelt Főorvos Úr! Olvasgattam a sok-sok kérdést és választ. Én is érintett vagyok sajnos a gyakori gombás fertőzésekben, de nem is főként ezzel kapcsolatos a kérdésem. Olvasom, hogy nem javasolja az intim tisztálkodószerek használatát. Az érdekelne, hogy helyette mit javasolna Ön? Fontos megemlíteni, hogy én minden illat- és színezékre, szappanra allergiás vagyok, tehát nekem roppant nehéz megfelelő tisztálkodószereket (is) találnom. Ha ez a bizonyos intim mosakodó, amit használok, ezektől mentes, ráadásul még bizonyos mennyiségben laktobacilust is tartalmaz, az sem lehet jó? Rengeteg mindent kipróbáltam, de ezen a terméken kívül minden irritált. Tanácsát megköszönve, üdvözlettel: Orsi (34 éves)

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az intim mosakodók – legalábbis amik külső lemosásra szolgálnak – teljesen feleslegesen tartalmaznak laktobacillusokat. A laktobacillusoknak egyedül a hüvelyflóra egyensúlyának fenntartásában van szerepe. Az egyensúly fenntartására azonban, a jelenlegi irányelvek alapján elsősorban olyan készítményeket javaslunk, amelyek inkább tabletta, kúp, vagy krém formulában vannak forgalomban. Amennyiben Ön allergiás a tisztálkodószerekere, akkor olyan készítményeket kellene használnia, …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Az intim mosakodók – legalábbis amik külső lemosásra szolgálnak – teljesen feleslegesen tartalmaznak laktobacillusokat. A laktobacillusoknak egyedül a hüvelyflóra egyensúlyának fenntartásában van szerepe. Az egyensúly fenntartására azonban, a jelenlegi irányelvek alapján elsősorban olyan készítményeket javaslunk, amelyek inkább tabletta,  kúp, vagy krém formulában vannak forgalomban. Amennyiben Ön allergiás a tisztálkodószerekere, akkor olyan készítményeket kellene használnia, … Olvass tovább »

Tisztelt Főorvos Úr! Olvasgattam a sok-sok kérdést és választ. Én is érintett vagyok sajnos a gyakori gombás fertőzésekben, de nem is főként ezzel kapcsolatos a kérdésem. Olvasom, hogy nem javasolja az intim tisztálkodószerek használatát. Az érdekelne, ho

Tisztelt Főorvos Úr! Olvasgattam a sok-sok kérdést és választ. Én is érintett vagyok sajnos a gyakori gombás fertőzésekben, de nem is főként ezzel kapcsolatos a kérdésem. Olvasom, hogy nem javasolja az intim tisztálkodószerek használatát. Az érdekelne, hogy helyette mit javasolna Ön? Fontos megemlíteni, hogy én minden illat- és színezékre, szappanra allergiás vagyok, tehát nekem roppant nehéz megfelelő tisztálkodószereket (is) találnom. Ha ez a bizonyos intim mosakodó, amit használok, ezektől mentes, ráadásul még bizonyos mennyiségben laktobacilust is tartalmaz, az sem lehet jó? Rengeteg mindent kipróbáltam, de ezen a terméken kívül minden irritált. Tanácsát megköszönve, üdvözlettel: Orsi (34 éves)

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az intim mosakodók – legalábbis amik külső lemosásra szolgálnak – teljesen feleslegesen tartalmaznak laktobacillusokat. A laktobacillusoknak egyedül a hüvelyflóra egyensúlyának fenntartásában van szerepe. Az egyensúly fenntartására azonban, a jelenlegi irányelvek alapján elsősorban olyan készítményeket javaslunk, amelyek inkább tabletta, kúp, vagy krém formulában vannak forgalomban. Amennyiben Ön allergiás a tisztálkodószerekere, akkor olyan készítményeket kellene használnia, …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Az intim mosakodók – legalábbis amik külső lemosásra szolgálnak – teljesen feleslegesen tartalmaznak laktobacillusokat. A laktobacillusoknak egyedül a hüvelyflóra egyensúlyának fenntartásában van szerepe. Az egyensúly fenntartására azonban, a jelenlegi irányelvek alapján elsősorban olyan készítményeket javaslunk, amelyek inkább tabletta,  kúp, vagy krém formulában vannak forgalomban. Amennyiben Ön allergiás a tisztálkodószerekere, akkor olyan készítményeket kellene használnia, … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor úr! 23 éves vagyok, gombás fertőzésem volt. Voltam nőgyógyásznál is. Kaptam kúpot és gyógyszert is, de az a probléma, hogy tünetmentes vagyok, nem ég, nem viszket amíg fel nem helyezem a kúpot. Ha használom a kúpot, olyankor viszont ég és

Tisztelt Doktor úr! 23 éves vagyok, gombás fertőzésem volt. Voltam nőgyógyásznál is. Kaptam kúpot és gyógyszert is, de az a probléma, hogy tünetmentes vagyok, nem ég, nem viszket amíg fel nem helyezem a kúpot. Ha használom a kúpot, olyankor viszont ég és viszket. Ez normális? Pár napra megszakítottam a kúp használatát, mert pecsételő vérzést észleltem. Ekkor orvosom azt javasolta, hogy ne használjam ha megjön a menzeszem. Ezért vártam három napot, de nem volt vérzés. Ma újra felhelyeztem a kúpot, és ismételten ég és viszket. Érdekelne még hogy a párom is szedte azt a két szem tablettát, ám aktus alatt is jelentkezik ez a tünet, de csak akkor, ha előző éjszaka kúpot használtam. Van összefüggés? Már nem tudom, hogy mit tegyek. Válaszát előre is köszönöm! Üdv: Emily

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben orvosa gombás fertőzést állapított meg, akkor javaslom, hogy az előírt kezelést alkalmazza. A kúp felhelyezésekor előfordulhat kellemetlen érzés, de ez idővel valószínűleg meg fog szűnni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben orvosa gombás fertőzést állapított meg, akkor javaslom, hogy az előírt kezelést alkalmazza. A kúp felhelyezésekor előfordulhat kellemetlen érzés, de ez idővel valószínűleg meg fog szűnni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 23 éves vagyok, gombás fertőzésem volt. Voltam nőgyógyásznál is. Kaptam kúpot és gyógyszert is, de az a probléma, hogy tünetmentes vagyok, nem ég, nem viszket amíg fel nem helyezem a kúpot. Ha használom a kúpot, olyankor viszont ég és

Tisztelt Doktor úr! 23 éves vagyok, gombás fertőzésem volt. Voltam nőgyógyásznál is. Kaptam kúpot és gyógyszert is, de az a probléma, hogy tünetmentes vagyok, nem ég, nem viszket amíg fel nem helyezem a kúpot. Ha használom a kúpot, olyankor viszont ég és viszket. Ez normális? Pár napra megszakítottam a kúp használatát, mert pecsételő vérzést észleltem. Ekkor orvosom azt javasolta, hogy ne használjam ha megjön a menzeszem. Ezért vártam három napot, de nem volt vérzés. Ma újra felhelyeztem a kúpot, és ismételten ég és viszket. Érdekelne még hogy a párom is szedte azt a két szem tablettát, ám aktus alatt is jelentkezik ez a tünet, de csak akkor, ha előző éjszaka kúpot használtam. Van összefüggés? Már nem tudom, hogy mit tegyek. Válaszát előre is köszönöm! Üdv: Emily

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben orvosa gombás fertőzést állapított meg, akkor javaslom, hogy az előírt kezelést alkalmazza. A kúp felhelyezésekor előfordulhat kellemetlen érzés, de ez idővel valószínűleg meg fog szűnni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben orvosa gombás fertőzést állapított meg, akkor javaslom, hogy az előírt kezelést alkalmazza. A kúp felhelyezésekor előfordulhat kellemetlen érzés, de ez idővel valószínűleg meg fog szűnni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Gombás fertőzést kaptam, és nem jön meg. Ennek van köze hozzá? Megjöhet attól hogy, gombás fertőzésem van?

Legjobb válasz: egy normális idöben kezelt fertözésnél igen, ha már akkut gyulladást is okoz akkor esetleg (de az már fáj)nem. szóval ha nem jött meg akkor más gond van.

egy normális idöben kezelt fertözésnél igen, ha már akkut gyulladást is okoz akkor esetleg (de az már fáj)nem. szóval ha nem jött meg akkor más gond van.

Már két hete küzdök a gombás fertőzéssel. A Canesten nem segít. Van valami más ötlet? 17 hetes vagyok jelenleg. , és soha nem volt ilyen makacs fertőzésem

Legjobb válasz: Menj el dokihoz és írjon fel neked erõsebb kúpot és krémet. Én anno Candibenét használtam, ami el is mulasztotta, de aztán újra visszatért (sajnos terhesen fogékonyabbak erre egyesek, így te is és én is), aztán megint használtam és végül nem jött vissza. A Canesten nem jó makacsabb fertõzésre, így beszélj egy dokival és kérd ki a véleményét. (A Pevarilt szokták még ajánlani, ez is vényköteles.)

Menj el dokihoz és írjon fel neked erõsebb kúpot és krémet. Én anno Candibenét használtam, ami el is mulasztotta, de aztán újra visszatért (sajnos terhesen fogékonyabbak erre egyesek, így te is és én is), aztán megint használtam és végül nem jött vissza. A Canesten nem jó makacsabb fertõzésre, így beszélj egy dokival és kérd ki a véleményét. (A Pevarilt szokták még ajánlani, ez is vényköteles.)
klion d huvelykup, azt hiszem venykoteles. Terhesseg alatt is nyugodtan hasznalhatod. De minel hamarabb menj orvoshoz, mert nem jatek...sajnos a terhesseg alatt sokkal gyengebb az immunrendszer es konnyebben megfertozodhetsz.Sok sikert, gyogyulj meg mihamarabb!
Elõször én is Pevaryl G-t használtam, az nem mulasztotta el teljesen, aztán a Klion hüvelytablettát írta fel a dokim, tegnap volt az utolsó nap, hogy kellett, azt hiszem, ez használt most. A többieknek igaza van, menj orvoshoz, mert ez utóbbit csak õ írhatja fel.
Gynoflor kúp vagy hüvelytabletta, és Lomexin krém. Mindkettõ használható terhesség alatt. Boldog babavárást! 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megfogadtam a tanácsot, igaz két órám bánta ismét de elmentem a dokihoz...
Helyesen tetted, inkább -2 óra, de gyógyulj meg!
grapefruit cseppeket igyál, a bio fajtát. gombaölõ ráadásul hatalmas c vitamin adag és természetes, nem gyógyszer.

A terhesség előtt is volt rendszeresen fehér folyásom és most is van, ez ugye nem baj, ez nem gombás fertőzés, hiszen az zöld?

Legjobb válasz: Szia! A folyás normális ebben az állapotban, ha nem jár csípõ érzéssel és viszketéssel. Amúgy nem mindig zöld a gombás fertõzés. Kellemes babavárást:) Egy 25 hetes kismama

Szia! A folyás normális ebben az állapotban, ha nem jár csípõ érzéssel és viszketéssel. Amúgy nem mindig zöld a gombás fertõzés. Kellemes babavárást:) Egy 25 hetes kismama
EGyetértek az elõttem szólóval. Terhesség alatt normális a különbõzõ menyiségü folyás. amíg nem okoz problémát-nincs fájdalom, csípõ-viszketõ érzés-addig nincs gond. Szerintem a szagáról megállapítható , hogy "normál" folyás vagy gombás fertõés-ez utóbbi bûzösebb.
A gombás fertõzésé nem mindig zöldes.Volt candidám és tapasztalatból tudom, h nem kellemes érzés.Mert az égõ viszketõ így leírva nem hangzik veszélyesnek, de ha átéled, akkor egybõl tudni fogod, h ez nagyon nem jó. Amúgy a fehérfolyás teljesen normális dolog a nõi szervezetben.Van akinek van, van akinek nincs. Ha nem vagy biztos benne, irány a doki!

Tisztelt Főorvos Úr! Tavaly nyár óta kínlódok baktérium fertőzéssel, amihez társult később a gombás fertőzés is. Először kaptam antibiotikumokat, majd kúpot, krémet és egy Fluconazole kapszulát. De nem múlt el. Folyásom nincs, de nagyon ég és érzem, hogy

Tisztelt Főorvos Úr! Tavaly nyár óta kínlódok baktérium fertőzéssel, amihez társult később a gombás fertőzés is. Először kaptam antibiotikumokat, majd kúpot, krémet és egy Fluconazole kapszulát. De nem múlt el. Folyásom nincs, de nagyon ég és érzem, hogy gyulladásban van. A szárazság nálam is fennáll, hiszen már én is 58 éves vagyok. Azonban a párom csak 44 éves, ezért szükség van a szexuális együttlétre. Próbáltam síkosítóval, de az meg nagyon csípi. Most az orvosom az ovestin krémet ajánlotta, de szerintem nem használ. Melyiket ajánlja Ön a Cikatridina kúpot, vagy a Vitagyn C-t, vagy esetleg az Urzinol-t, vagy valami mást? Köszönöm a válaszát.Üdvözlettel Judit

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az Ön számára a Cikatridina hüvelykúp használatát javaslom, legalább heti 3-4 alkalommal. A tünetek javulása 4-5 hét elteltével már várható. A hüvelyszárazság kezelésében ezzel a készítménnyel igen jó eredményeket tudunk elérni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az Ön számára a Cikatridina hüvelykúp használatát javaslom, legalább heti 3-4 alkalommal. A tünetek javulása 4-5 hét elteltével már várható. A hüvelyszárazság kezelésében ezzel a készítménnyel igen jó eredményeket tudunk elérni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
