Találatok a következő kifejezésre: Gombás fertőzés baj ha (3 db)

Ha valami gombás fertőzésem lehet, es lefeküdtem a barátommal (gumival), lehet bajunk belőle?

Úgy egy hete van , hogy viszketek , meg olyan gombának t?nik...fehér a hüvelyszájnál...és most kezd enyhe folyásom is lenni....holnaputanra vagyok beprogramálva a n?gyógyászatra...és ma összejött...de lehet nem kellett volna...amugy nagyon fájt...és még mindig fáj:((

Legjobb válasz: Kevesebb az esélye, de elkaphatta. Ha mész dokihoz, akkor említsd neki, hogy úgy írjon gyógyszert, hogy a barátodat is ki kell kezelni.

Kevesebb az esélye, de elkaphatta. Ha mész dokihoz, akkor említsd neki, hogy úgy írjon gyógyszert, hogy a barátodat is ki kell kezelni.
Igen, elkaphatja, de a férfiaknál még gumi nélkül is igen ritkán alakul ki hugycsõgyulladás. Ha vizeléskor égõ érzést panaszol, akkor nem volt elég a gumi... Viszont ha tünetmentes is marad, téged pedig kikezelnek egy gombás hüvelyfertõzésbõl, utána az elsõ adandó alkalommal visszafertõzhet a barátod. Biztos ami biztos alapon és mindkettõtöket kezelnélek.
A kérdező hozzászólása: neki is muszály urológushoz mennie vagy elég ha én iratok neki is gyogyszert?
mint az elözö válaszolo is irta...ha kivülröl látszik...a szeméremajkaidnál akkor valoszinüleg igen!!!...mivel a gumi a hüvelyen belüli fertözésektöl óv-->amit te nem látsz. Menjen a barátod is minél elöbb urologushoz!
Ha fertõzõ és kívülrõl látszik tuti elkaphatja. Ilyen területen házigyógymód szerintem nincs. Többet ártasz, ha nme hagyod békén.
A kérdező hozzászólása: na joo...de gumival is elkaphatja??????
elég ha te iratsz, vagy vesztek Canesten krémett 1000Ft körül van és napi kétszer vékony rétegben bekeni magát, mi is igy teszünk a doki tanácsára!
amennyiben nincs citrus allergiád..miért ne??de inkább menj dokihoz

Egész terhességem alatt gombás vagy bacis fertőzésem van, nem múlik el! Ha szüléskor is meglesz, lehet baja a babának? Milyen bajt okoz?

36 hetes kismama

Legjobb válasz: Ugyanez volt a helyzet velem is, de a kislányomnak semmi baja nem lett, én is szinte végig használtam kúpot a terhességem alatt.

Ugyanez volt a helyzet velem is, de a kislányomnak semmi baja nem lett, én is szinte végig használtam kúpot a terhességem alatt.
Igen, lehet, a szülõcsatornában elkapja a gombát, vírust. Az orvosoddal beszéltél már errõl? Gondolom folyamatosan kezelik a problémát.
A kérdező hozzászólása: Persze, beszéltem. Már többféle kúpot, tabit szedtem, de nem múlik el! Ha szülésre sem múlik el...?
Nekem a bóraxos-bórsavas kúp vált be egyedül, recept nélkül lehet kapni a patikában.
Akkor a babád elkapja, néhány napig kenegetik a kis bõrét, elmúlik, ne aggódj! De a következõ nst-n kérdezd meg hogy a fertõzés mennyire veszélyes s babára, õ pontosan meg tudni fogja hogy milyen jellegû baci mennyire fertõzõ!
uccsó vagyok: persze ez a legrosszabb eset, lehet hogy el sem kapja. Mondjuk az én fiam elkapta, kb 3 napig kenegették a csecsemõosztályon, mire hazaindultunk kutya baja sem volt!
Szajpenesze lehet de elmulik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!