Találatok a következő kifejezésre: Gombám van le akarunk (3 db)

Hüvely gombám van, viszont le akarok feküdni a barátommal, neki ebből lehet baja?

Legjobb válasz: Hát... Neki nem biztos hogy baja lesz, de átadod neki, hordozni fogja, és az elsõ adandó alkalommal visszafertõz téged is... Nehogy már ezt nem tudjátok:S

õt is kezelik? mert ha nem õt is kéne kezelni. lehet rég megfertõzõdött csak õ tünetmentes. ilyenkor a nõgyógyásznak kell mondani ha van partnered, hogy neki is írjon ki gyógyszert. így is lehet, hogy ha õt nem kezelik akkor ugyan úgy vissza fertõz és kezdõdik elõröl a kezelés.
Hát... Neki nem biztos hogy baja lesz, de átadod neki, hordozni fogja, és az elsõ adandó alkalommal visszafertõz téged is... Nehogy már ezt nem tudjátok:S
Lehet! A gomba ugyanis nemi úton terjedõ fertõzõ betegség. Másrészt meg gusztustalan, egy hüvelygombás csajnak be van gyulladva, és elég erõs túrós hüvelyfolyása van. Tehát simán észreveszi a szagodból, vagy ezekbõl a jelekbõl. De alapból is undorító.
szerintem jegeld a témát, amíg meg nem gyógyulsz! mindkettõtök érdeke...
inkább menjél nõgyógyászhoz ahelyett h szexelsz. és igen, lehet baja. férfiaknál tünetmentes általában, egyfoyltában vissza fog fertõzni, és a kezeletlen gomba férfiaknál komoly dolgokat is okozhat.
Szia, ha gumit használtok, akkor semmi baja sem lesz. Viszont a hüvely ilyenkor érzékenyebb, a szeméremajkak duzzadtak. Várjatok egy hetet még, amíg meggyógyulsz! Akkor jobb lesz neked is az élmény. Remélem szedsz valamit: Canesten kúp + krém a gyógyszertárban is kapható. Ha gumi nélkül lennétek együtt, akkor a barátod is megfertõzõdne. Remélem tudtam segíteni! Mimi 26L
nem tudom honnan veszitek, hogy gumival nem kaphatja el? megkérdeztem a nõgyógyászomtól, õ azt mondta, hogy ez az egyetlen ami ellen nem véd a gumi, mert simán rákerülhet így is, vagy elég ha csak megérint ott és a kezével viszi át magának... szóval mindenképp kezeld, mert komoly bajok lehetnek belõle!
Neki azt hiszem nem. De neked annál nagyobb. Ha kezeled akkor bírd ki még azt a kis idõt és utána ess neki.^^
amikor mi nyaralni voltunk, és sikerült összeszednem a strandon gombás fertõzést, örültem ha kényelmesen tudtam ülni.. mindenem fájt, viszketett... kívántam volna a szexet, de a fájdalom elvette a kedvem ettõl:S nagyon fájt, tényleg.. várj míg meg nem gyógyulsz, és a barátod is kezelje magát. de aki szexel, mért nem tudja ezeket?
Ha még ne voltál nõgyógyásznál menj el! egyébként valószínûleg meg fogja kérdezni h élsz-e nemi életet és ha mondod, hogy igen akkor fel fog írni a barátodnak is egy gyógyszert.
Átmásznak a gombák a péniszére és tövestõl leszakad.

Gombám van és le akarunk feküdni a barátnőmmel. Gumin keresztül el kaphatja?

16 fiú

Legjobb válasz: Inkább menj el dokihoz.Én olyan gyógyszert kaptam,ami 5 nap alatt elpusztítótta.(Igaz majd 6ezer Ftomban fájt.) Annyit talán még kibírtok.

Inkább menj el dokihoz.Én olyan gyógyszert kaptam, ami 5 nap alatt elpusztítótta.(Igaz majd 6ezer Ftomban fájt.) Annyit talán még kibírtok.
A kérdező hozzászólása: az a baj naphoz kötött:( pénz nem számít.
Ha az óvszer megvéd a HIV fertõzéstõl, akkor a gombától miért ne védene? :) Szerintem feküdjetek le nyugodtan. Csak akkor nem szabad, ha már krémet is használsz, mert azok károsítják a gumit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mind2-nek:)
Mi van idõhöz kötve, a doki vagy a szex? Ilyenkr azért nem tanácsos lefeküdni, mert nagyon könnyen megfertõzöd érintéssel a párodat. jobb lenne, ha kivárnátok amíg rendben leszel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!