Találatok a következő kifejezésre: Gombám van le (36 db)

Hogyan kell elkepzelni egy "álhacker" programot?
Kizárt hogy ezzel bárkit lenyûgözöl vagy átversz. Ha néhány gombot nyomsz le, és közben nem csinál semmit a program az elég feltûnõ. Nyilván nem az lesz a lényeg hogy te gépelést imitálsz és akkor a képernyõn mindenféle ablakok ugrálnak és szöveg meg karakterek peregnek le csak úgy. Ha te azt állítod hogy van egy hacker programod (ami eleve nem hihetõ), azt fogják mondani hogy bizonyítsd be és hackelj meg valamit. Miután a program kamu lenne, és nem tud semmit, magadból csinálnál hülyét.
Már értem, a Watch Dogs miatt. lol
[link]
Á, nem feltûnõ hogy egy karaktert ütsz le de hármat ír ki. Nagyon okosan kell fogadnod, hogy úgy nyerj hogy gépelést imitálsz és igazad legyen.
A kérdező hozzászólása: #4 válaszolónak köszönöm a többinek meg... nem :D Én csak feltettem egy kérdést mert láttam ilyet még régebben csak nem emlékeztem rá, lehet ezt is ki kellett volna írnom. Na de lényeg, hogy megvan, mindenkinek köszönöm a válaszokat :)

Van egy nokia 6220c eddig hibatlanul mukodott, de a reggel amikor megakartam nezni az uzeneteimet, nem mukodtek a gombok, mintha le lenne, , bemulve, , fele megy, es fele nem megy a billenytuzetnek . , , , meg a menu-be is alig tudok belepni?

mit tegyek ,,szervizbe elvinnem,de nem tudom alni a javitasi koltsegeket,valami olyasmi kene hogy reset-aljam de hogyan ha nem mukodnek a gombok?

Legjobb válasz: Billentyuzet EMIF chip doglott be , 25 golyos bga , nem egyszeru cserelni,

Billentyuzet EMIF chip doglott be , 25 golyos bga , nem egyszeru cserelni,

Miért van az, hogy a számítógép csak a második elindításra ismeri fel a monitort? Ill. másodszorra indul el, (a POWER gombbal állítom le) idáig évekig jó volt.

Legjobb válasz: Haldoklik a tápegység, vagy az alaplap. Nem a monitort nem ismeri fel amúgy, hanem egyszerûen nem kap elég áramot a proci a rendes elindulásához.

Haldoklik a tápegység, vagy az alaplap. Nem a monitort nem ismeri fel amúgy, hanem egyszerûen nem kap elég áramot a proci a rendes elindulásához.
A kérdező hozzászólása: Kössz szépen, és azt honnan tudni, hogy a táp.v.az alaplap a rossz?

Van olyan program amivel vissza lehet nézni a milyen gombokat nyomtál le a billentyűzeten?

Legjobb válasz: Microsoft Word. :-) (egyébként keyloggereknek hívják õket és a számítógépek "feltörésének" legjellemzõbb eszközei közé tartoznak)

Microsoft Word. :-) (egyébként keyloggereknek hívják õket és a számítógépek "feltörésének" legjellemzõbb eszközei közé tartoznak)

Hüvely gombám van, viszont le akarok feküdni a barátommal, neki ebből lehet baja?

Legjobb válasz: Hát... Neki nem biztos hogy baja lesz, de átadod neki, hordozni fogja, és az elsõ adandó alkalommal visszafertõz téged is... Nehogy már ezt nem tudjátok:S

õt is kezelik? mert ha nem õt is kéne kezelni. lehet rég megfertõzõdött csak õ tünetmentes. ilyenkor a nõgyógyásznak kell mondani ha van partnered, hogy neki is írjon ki gyógyszert. így is lehet, hogy ha õt nem kezelik akkor ugyan úgy vissza fertõz és kezdõdik elõröl a kezelés.
Hát... Neki nem biztos hogy baja lesz, de átadod neki, hordozni fogja, és az elsõ adandó alkalommal visszafertõz téged is... Nehogy már ezt nem tudjátok:S
Lehet! A gomba ugyanis nemi úton terjedõ fertõzõ betegség. Másrészt meg gusztustalan, egy hüvelygombás csajnak be van gyulladva, és elég erõs túrós hüvelyfolyása van. Tehát simán észreveszi a szagodból, vagy ezekbõl a jelekbõl. De alapból is undorító.
szerintem jegeld a témát, amíg meg nem gyógyulsz! mindkettõtök érdeke...
inkább menjél nõgyógyászhoz ahelyett h szexelsz. és igen, lehet baja. férfiaknál tünetmentes általában, egyfoyltában vissza fog fertõzni, és a kezeletlen gomba férfiaknál komoly dolgokat is okozhat.
Szia, ha gumit használtok, akkor semmi baja sem lesz. Viszont a hüvely ilyenkor érzékenyebb, a szeméremajkak duzzadtak. Várjatok egy hetet még, amíg meggyógyulsz! Akkor jobb lesz neked is az élmény. Remélem szedsz valamit: Canesten kúp + krém a gyógyszertárban is kapható. Ha gumi nélkül lennétek együtt, akkor a barátod is megfertõzõdne. Remélem tudtam segíteni! Mimi 26L
nem tudom honnan veszitek, hogy gumival nem kaphatja el? megkérdeztem a nõgyógyászomtól, õ azt mondta, hogy ez az egyetlen ami ellen nem véd a gumi, mert simán rákerülhet így is, vagy elég ha csak megérint ott és a kezével viszi át magának... szóval mindenképp kezeld, mert komoly bajok lehetnek belõle!
Neki azt hiszem nem. De neked annál nagyobb. Ha kezeled akkor bírd ki még azt a kis idõt és utána ess neki.^^
amikor mi nyaralni voltunk, és sikerült összeszednem a strandon gombás fertõzést, örültem ha kényelmesen tudtam ülni.. mindenem fájt, viszketett... kívántam volna a szexet, de a fájdalom elvette a kedvem ettõl:S nagyon fájt, tényleg.. várj míg meg nem gyógyulsz, és a barátod is kezelje magát. de aki szexel, mért nem tudja ezeket?
Ha még ne voltál nõgyógyásznál menj el! egyébként valószínûleg meg fogja kérdezni h élsz-e nemi életet és ha mondod, hogy igen akkor fel fog írni a barátodnak is egy gyógyszert.
Átmásznak a gombák a péniszére és tövestõl leszakad.

Gombám van és le akarunk feküdni a barátnőmmel. Gumin keresztül el kaphatja?

16 fiú

Legjobb válasz: Inkább menj el dokihoz.Én olyan gyógyszert kaptam,ami 5 nap alatt elpusztítótta.(Igaz majd 6ezer Ftomban fájt.) Annyit talán még kibírtok.

Inkább menj el dokihoz.Én olyan gyógyszert kaptam, ami 5 nap alatt elpusztítótta.(Igaz majd 6ezer Ftomban fájt.) Annyit talán még kibírtok.
A kérdező hozzászólása: az a baj naphoz kötött:( pénz nem számít.
Ha az óvszer megvéd a HIV fertõzéstõl, akkor a gombától miért ne védene? :) Szerintem feküdjetek le nyugodtan. Csak akkor nem szabad, ha már krémet is használsz, mert azok károsítják a gumit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mind2-nek:)
Mi van idõhöz kötve, a doki vagy a szex? Ilyenkr azért nem tanácsos lefeküdni, mert nagyon könnyen megfertõzöd érintéssel a párodat. jobb lenne, ha kivárnátok amíg rendben leszel.

Az miért van, hogy 1 első szériás Galaxy Mini-nek, ha le van zárva a telefon, akkor ha megnyomom a home gombot, akkor felébred, de az új szériás Galaxy Mini 1-nek pedig nem működik? Ha feloldom, akkor utána működik, de lezárt állapotban nem.

Ja, és az 1. szériásnak a feloldó képernyője is más, pedig android 2.3 van rajta ezen is.

Legjobb válasz: Emlékeim szerint valahol a beállításokban van egy 'feloldás gombokkal' opció.

Emlékeim szerint valahol a beállításokban van egy 'feloldás gombokkal' opció.
Én továbbra is csak arra tudok tippelni, hogy vmelyik másik gomb beragad és amiatt van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de idöközben vettem egyet neten , de ezzel is az történt és ez is ugy csinálja .Néha gondol egyet megjavul, és akkor minden gombja jó. Furának találom hogy egyidõben 5 gombfunkció pusztul.
Nem feltétlenül egy külsõ gomb fizikális beragadásáról van szó, valamelyik gomb-kontakt belsõ zárlata is lehet. Talán szériahiba. De maga a hiba nagyon tipikus, azért gondolok gomb-kontaktra. A billentyûzetet az elektronikával összekötõ adatkábelen is lehet a hiba.
A kérdező hozzászólása: Kedves Wadmalac! Tartozok neked egy sörrel! Bármint ha igazad lesz ami 2 hét múlva kiderül. Szentül meg voltam gyõzõdve hogy esetleg programhibás, vagy valamilyen átok ül rajta , de pl szalagkábelra nem gondoltam. Egybõl bementem a boltba ahol javitásra át is vették, és villámgyorsan pb 2 hetes határidõvel elvállalták.
Na ezt kivárom. :)
Nagyon régen volt egy Motorloám, ez a pici 3688-as kihajtós. Az is állandó szalagkábel-hibával küzdött. Ez nem jelenti, hogy ez is az, de a gyanú árnyákához elég.
A kérdező hozzászólása: Wadmalac -nak mondanám mivel irtad kivárod a választ. Városunk mobi-szervize remekelt, nagysokára visszahozták , és rákérdezve mondták hogy valószinü szalagkábeles, de nem tudtak hozzá beszerezni. Most elviszem egy Mekkelekhez, neki ha igaz, van.
Köszi a visszainfót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!