Találatok a következő kifejezésre: Gombám van le (34 db)

Van egy nokia 6220c eddig hibatlanul mukodott, de a reggel amikor megakartam nezni az uzeneteimet, nem mukodtek a gombok, mintha le lenne, , bemulve, , fele megy, es fele nem megy a billenytuzetnek . , , , meg a menu-be is alig tudok belepni?

mit tegyek ,,szervizbe elvinnem,de nem tudom alni a javitasi koltsegeket,valami olyasmi kene hogy reset-aljam de hogyan ha nem mukodnek a gombok?

Legjobb válasz: Billentyuzet EMIF chip doglott be , 25 golyos bga , nem egyszeru cserelni,

Billentyuzet EMIF chip doglott be , 25 golyos bga , nem egyszeru cserelni,

Miért van az, hogy a számítógép csak a második elindításra ismeri fel a monitort? Ill. másodszorra indul el, (a POWER gombbal állítom le) idáig évekig jó volt.

Legjobb válasz: Haldoklik a tápegység, vagy az alaplap. Nem a monitort nem ismeri fel amúgy, hanem egyszerûen nem kap elég áramot a proci a rendes elindulásához.

Haldoklik a tápegység, vagy az alaplap. Nem a monitort nem ismeri fel amúgy, hanem egyszerûen nem kap elég áramot a proci a rendes elindulásához.
A kérdező hozzászólása: Kössz szépen, és azt honnan tudni, hogy a táp.v.az alaplap a rossz?

Van olyan program amivel vissza lehet nézni a milyen gombokat nyomtál le a billentyűzeten?

Legjobb válasz: Microsoft Word. :-) (egyébként keyloggereknek hívják õket és a számítógépek "feltörésének" legjellemzõbb eszközei közé tartoznak)

Microsoft Word. :-) (egyébként keyloggereknek hívják õket és a számítógépek "feltörésének" legjellemzõbb eszközei közé tartoznak)

Hüvely gombám van, viszont le akarok feküdni a barátommal, neki ebből lehet baja?

Legjobb válasz: Hát... Neki nem biztos hogy baja lesz, de átadod neki, hordozni fogja, és az elsõ adandó alkalommal visszafertõz téged is... Nehogy már ezt nem tudjátok:S

õt is kezelik? mert ha nem õt is kéne kezelni. lehet rég megfertõzõdött csak õ tünetmentes. ilyenkor a nõgyógyásznak kell mondani ha van partnered, hogy neki is írjon ki gyógyszert. így is lehet, hogy ha õt nem kezelik akkor ugyan úgy vissza fertõz és kezdõdik elõröl a kezelés.
Hát... Neki nem biztos hogy baja lesz, de átadod neki, hordozni fogja, és az elsõ adandó alkalommal visszafertõz téged is... Nehogy már ezt nem tudjátok:S
Lehet! A gomba ugyanis nemi úton terjedõ fertõzõ betegség. Másrészt meg gusztustalan, egy hüvelygombás csajnak be van gyulladva, és elég erõs túrós hüvelyfolyása van. Tehát simán észreveszi a szagodból, vagy ezekbõl a jelekbõl. De alapból is undorító.
szerintem jegeld a témát, amíg meg nem gyógyulsz! mindkettõtök érdeke...
inkább menjél nõgyógyászhoz ahelyett h szexelsz. és igen, lehet baja. férfiaknál tünetmentes általában, egyfoyltában vissza fog fertõzni, és a kezeletlen gomba férfiaknál komoly dolgokat is okozhat.
Szia, ha gumit használtok, akkor semmi baja sem lesz. Viszont a hüvely ilyenkor érzékenyebb, a szeméremajkak duzzadtak. Várjatok egy hetet még, amíg meggyógyulsz! Akkor jobb lesz neked is az élmény. Remélem szedsz valamit: Canesten kúp + krém a gyógyszertárban is kapható. Ha gumi nélkül lennétek együtt, akkor a barátod is megfertõzõdne. Remélem tudtam segíteni! Mimi 26L
nem tudom honnan veszitek, hogy gumival nem kaphatja el? megkérdeztem a nõgyógyászomtól, õ azt mondta, hogy ez az egyetlen ami ellen nem véd a gumi, mert simán rákerülhet így is, vagy elég ha csak megérint ott és a kezével viszi át magának... szóval mindenképp kezeld, mert komoly bajok lehetnek belõle!
Neki azt hiszem nem. De neked annál nagyobb. Ha kezeled akkor bírd ki még azt a kis idõt és utána ess neki.^^
amikor mi nyaralni voltunk, és sikerült összeszednem a strandon gombás fertõzést, örültem ha kényelmesen tudtam ülni.. mindenem fájt, viszketett... kívántam volna a szexet, de a fájdalom elvette a kedvem ettõl:S nagyon fájt, tényleg.. várj míg meg nem gyógyulsz, és a barátod is kezelje magát. de aki szexel, mért nem tudja ezeket?
Ha még ne voltál nõgyógyásznál menj el! egyébként valószínûleg meg fogja kérdezni h élsz-e nemi életet és ha mondod, hogy igen akkor fel fog írni a barátodnak is egy gyógyszert.
Átmásznak a gombák a péniszére és tövestõl leszakad.

Gombám van és le akarunk feküdni a barátnőmmel. Gumin keresztül el kaphatja?

16 fiú

Legjobb válasz: Inkább menj el dokihoz.Én olyan gyógyszert kaptam,ami 5 nap alatt elpusztítótta.(Igaz majd 6ezer Ftomban fájt.) Annyit talán még kibírtok.

Inkább menj el dokihoz.Én olyan gyógyszert kaptam, ami 5 nap alatt elpusztítótta.(Igaz majd 6ezer Ftomban fájt.) Annyit talán még kibírtok.
A kérdező hozzászólása: az a baj naphoz kötött:( pénz nem számít.
Ha az óvszer megvéd a HIV fertõzéstõl, akkor a gombától miért ne védene? :) Szerintem feküdjetek le nyugodtan. Csak akkor nem szabad, ha már krémet is használsz, mert azok károsítják a gumit.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mind2-nek:)
Mi van idõhöz kötve, a doki vagy a szex? Ilyenkr azért nem tanácsos lefeküdni, mert nagyon könnyen megfertõzöd érintéssel a párodat. jobb lenne, ha kivárnátok amíg rendben leszel.

Az miért van, hogy 1 első szériás Galaxy Mini-nek, ha le van zárva a telefon, akkor ha megnyomom a home gombot, akkor felébred, de az új szériás Galaxy Mini 1-nek pedig nem működik? Ha feloldom, akkor utána működik, de lezárt állapotban nem.

Ja, és az 1. szériásnak a feloldó képernyője is más, pedig android 2.3 van rajta ezen is.

Legjobb válasz: Emlékeim szerint valahol a beállításokban van egy 'feloldás gombokkal' opció.

Emlékeim szerint valahol a beállításokban van egy 'feloldás gombokkal' opció.
Én továbbra is csak arra tudok tippelni, hogy vmelyik másik gomb beragad és amiatt van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de idöközben vettem egyet neten , de ezzel is az történt és ez is ugy csinálja .Néha gondol egyet megjavul, és akkor minden gombja jó. Furának találom hogy egyidõben 5 gombfunkció pusztul.
Nem feltétlenül egy külsõ gomb fizikális beragadásáról van szó, valamelyik gomb-kontakt belsõ zárlata is lehet. Talán szériahiba. De maga a hiba nagyon tipikus, azért gondolok gomb-kontaktra. A billentyûzetet az elektronikával összekötõ adatkábelen is lehet a hiba.
A kérdező hozzászólása: Kedves Wadmalac! Tartozok neked egy sörrel! Bármint ha igazad lesz ami 2 hét múlva kiderül. Szentül meg voltam gyõzõdve hogy esetleg programhibás, vagy valamilyen átok ül rajta , de pl szalagkábelra nem gondoltam. Egybõl bementem a boltba ahol javitásra át is vették, és villámgyorsan pb 2 hetes határidõvel elvállalták.
Na ezt kivárom. :)
Nagyon régen volt egy Motorloám, ez a pici 3688-as kihajtós. Az is állandó szalagkábel-hibával küzdött. Ez nem jelenti, hogy ez is az, de a gyanú árnyákához elég.
A kérdező hozzászólása: Wadmalac -nak mondanám mivel irtad kivárod a választ. Városunk mobi-szervize remekelt, nagysokára visszahozták , és rákérdezve mondták hogy valószinü szalagkábeles, de nem tudtak hozzá beszerezni. Most elviszem egy Mekkelekhez, neki ha igaz, van.
Köszi a visszainfót!

Androidos telóra van olyan program vagy módszer amivel le lehet tiltani a kamera gombot?

Legjobb válasz: Nem igazán. De miért akarnád letiltani? Az androidos telók 1% a kiváltsága, hogy van kamera gombja inkább örülj neki. Jobb azzal fotózni mint a képernyõt tapicskolni.

Nem igazán. De miért akarnád letiltani? Az androidos telók 1% a kiváltsága, hogy van kamera gombja inkább örülj neki. Jobb azzal fotózni mint a képernyõt tapicskolni.
ha lenémítod a telefont, nem szólal meg a kamerahang sem
A kérdező hozzászólása: De én letilktani szeretném mert érzékeny és mindig megnyitódik a zsebemben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!