Találatok a következő kifejezésre: Gitárt repülővel és (2 db)

Gitárt repülővel tudok-e és hogyan Finnországból hazaszállítani Magyarországra?

Legjobb válasz: Szia, tudsz szállítani repülõvel gitárt. A kemény tok igen hasznos. Ajánlom, hogy egy jobb minõségüt vegyél. Nem mindenhol bánnak jól a hangszerekkel. (én Pestrõl vittem gitárt Londonba-csomagtérben, Wizzairrel-nem lett baja, a magyar (földi) személyzet vigyázott rá) Szerintem nem kell semmi extrát fizetned miatta, csak valamilyen összsúly van, azt nem haladhatja meg a csomagjaid, ha jól emlékszem 20 kg a fapadosokon.

Szia, tudsz szállítani repülõvel gitárt. A kemény tok igen hasznos. Ajánlom, hogy egy jobb minõségüt vegyél. Nem mindenhol bánnak jól a hangszerekkel. (én Pestrõl vittem gitárt Londonba-csomagtérben, Wizzairrel-nem lett baja, a magyar (földi) személyzet vigyázott rá) Szerintem nem kell semmi extrát fizetned miatta, csak valamilyen összsúly van, azt nem haladhatja meg a csomagjaid, ha jól emlékszem 20 kg a fapadosokon.
Tudsz. Hangszerként kell feladni, és túlsúlydíjat kell rá fizetni. (A csomagméret miatt.)

Repülőn mennyiért lehet hangszert (gitárt) szállíttatni? és hogyan működik ez a külön jegyfoglalás pontosan?

Legjobb válasz: túlméretes / speciális poggyász. Olvass utána az üzletszabályzatban, mert minden légitársaságnál mások a tarifák.

túlméretes / speciális poggyász. Olvass utána az üzletszabályzatban, mert minden légitársaságnál mások a tarifák.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm, megfogom nézni :)
Mi Phoenixbe mentunk jottunk. Odafele a kislanynal volt egy hegedu, a kisfiunal meg egy csello. Nalam csak visszafele volt egy basszus gitar. Mind3 hangszert felvittuk magunkkal az utasterbe, a hegedut a szek ala, a gitart az ulesek folotti szekrenybe raktuk. A csellot a stewie hatra vitte es elrakta valahova. Szerintem ha nem nagybogot szallitasz, akkor nem kell kulon helyjegy. A hangszer is csak egy personal item, mint egy laptop vagy nagykabat, vagy kisebb borond. Az ulesek feletti helyre befer, ha nem akkor kerd meg a legikiserot szelesen mosolyogva, hogy segitsen.
utolsónak mondom, hogy a kézipoggyásznak fix mérete van, és a gitár kilóg ebbõl. Persze nagy eséllyel felengedik a fedélzetre, de azért nem 100%.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!