Találatok a következő kifejezésre: Gitárt hogy repülőre (3 db)

Gitárt hogy lehet repülőre rakni? Lehet vinni tokban kézipoggyászként, vagy csak feladni lehet?

Legjobb válasz: hát ez méret függö, de lehet húrok miatt egyáltalán. de ha poggyászként kell feladnod az plussz költség lesz. van olyan lehetöség hogy egyéb tárgyak feladása, mint szörfdeszka hangszerek, stb. amire vigyázniuk kell hogy ne sérüljön. na ezekért plusszt kell fizetni.

hát ez méret függö, de lehet húrok miatt egyáltalán. de ha poggyászként kell feladnod az plussz költség lesz. van olyan lehetöség hogy egyéb tárgyak feladása, mint szörfdeszka hangszerek, stb. amire vigyázniuk kell hogy ne sérüljön. na ezekért plusszt kell fizetni.
:-D Biztos láták a Desperadót. :-)
Kézipoggyászként tuti nem mert a kézipoggyász méretre van szabva és max 5kg lehet!Azt hiszem 30cm táska a max.
Az én gitártanárom mesélte hogy egy egész gitárzenekarral utazott külföldre, és mindenki féltette a gitárját a csomagtértõl, szóval mindenki felvitte a gépre... egyébként a gitárnak sem tesz jót ha pár másodpercen belül kb 20fokot csökken a hõmérséklet (amikor felszáll a gép) Ilyenkor akár fel is repedhet a lakkozás.

Gitárt repülővel tudok-e és hogyan Finnországból hazaszállítani Magyarországra?

Legjobb válasz: Szia, tudsz szállítani repülõvel gitárt. A kemény tok igen hasznos. Ajánlom, hogy egy jobb minõségüt vegyél. Nem mindenhol bánnak jól a hangszerekkel. (én Pestrõl vittem gitárt Londonba-csomagtérben, Wizzairrel-nem lett baja, a magyar (földi) személyzet vigyázott rá) Szerintem nem kell semmi extrát fizetned miatta, csak valamilyen összsúly van, azt nem haladhatja meg a csomagjaid, ha jól emlékszem 20 kg a fapadosokon.

Szia, tudsz szállítani repülõvel gitárt. A kemény tok igen hasznos. Ajánlom, hogy egy jobb minõségüt vegyél. Nem mindenhol bánnak jól a hangszerekkel. (én Pestrõl vittem gitárt Londonba-csomagtérben, Wizzairrel-nem lett baja, a magyar (földi) személyzet vigyázott rá) Szerintem nem kell semmi extrát fizetned miatta, csak valamilyen összsúly van, azt nem haladhatja meg a csomagjaid, ha jól emlékszem 20 kg a fapadosokon.
Tudsz. Hangszerként kell feladni, és túlsúlydíjat kell rá fizetni. (A csomagméret miatt.)

Repülőn mennyiért lehet hangszert (gitárt) szállíttatni? és hogyan működik ez a külön jegyfoglalás pontosan?

Legjobb válasz: túlméretes / speciális poggyász. Olvass utána az üzletszabályzatban, mert minden légitársaságnál mások a tarifák.

túlméretes / speciális poggyász. Olvass utána az üzletszabályzatban, mert minden légitársaságnál mások a tarifák.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm, megfogom nézni :)
Mi Phoenixbe mentunk jottunk. Odafele a kislanynal volt egy hegedu, a kisfiunal meg egy csello. Nalam csak visszafele volt egy basszus gitar. Mind3 hangszert felvittuk magunkkal az utasterbe, a hegedut a szek ala, a gitart az ulesek folotti szekrenybe raktuk. A csellot a stewie hatra vitte es elrakta valahova. Szerintem ha nem nagybogot szallitasz, akkor nem kell kulon helyjegy. A hangszer is csak egy personal item, mint egy laptop vagy nagykabat, vagy kisebb borond. Az ulesek feletti helyre befer, ha nem akkor kerd meg a legikiserot szelesen mosolyogva, hogy segitsen.
utolsónak mondom, hogy a kézipoggyásznak fix mérete van, és a gitár kilóg ebbõl. Persze nagy eséllyel felengedik a fedélzetre, de azért nem 100%.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!