Találatok a következő kifejezésre: Gimi elsös és (7 db)

Mindjárt itt a szeptember, és gimi elsős leszek:O Izgulok, hogy mi lesz ott az első hetekben. Mennyire húzós? Mire számítsak?

Legjobb válasz: ááá jó neked:D én azt se tudom,hogy hol áll a fejem.semmit se terveztem el még ennyire.nem olvastam semmi kötelezõt.nem tudok az oszt.társakról semmit ,mert nem voltam ott a beiratkozásnál^^ már többször is az történt velem,hogy amikor hirtelen bemutatkozott valaki,lefagytamXD és fél perc kellett,hogy kinyögjem a nevem.. de azért köszi:)

A kérdező hozzászólása: ááá jó neked:D én azt se tudom, hogy hol áll a fejem.semmit se terveztem el még ennyire.nem olvastam semmi kötelezõt.nem tudok az oszt.társakról semmit , mert nem voltam ott a beiratkozásnál^^ már többször is az történt velem, hogy amikor hirtelen bemutatkozott valaki, lefagytamXD és fél perc kellett, hogy kinyögjem a nevem.. de azért köszi:)
Nyugi, nem lesz semmi extra, legfeljebb második héten írhattok csak :D 18F
NE parázz, add magad, próbálj beszélni egy kicsit mindenkivel. 1-2 hónap és kialakul a társaságod és ne flegmázz senkivel legyél kedves.
Én is féltem mikor mentem folyton arra gondoltam hogy inkább még egy év az általánosban csak ne legyen ez a stress de hamar megszerettem és a gimnázium sokkal jobb az általánoshoz képest a társaság szempontjából ha úgy választottál.
A kérdező hozzászólása: én is most így vagyok, hogy inkább még egy év az általánosban.De nem az a típus vagyok, aki mindenkihez odamenne jópofizni és beszélgetni...Inkább csöndben ülök a padban azt kész(:
Én szakközépbe megyek most szeptembertõl(ÚRISTEN MÁR NINCS IS KÉT HÉT HÁTRA!!) És nagyon várom.Elterveztem, hogy hogyan fogok bemutatkozni, hogy milyen ruhába megyek(csõgatya, kondi, kék póló, meg ami nem publikus, de rajtam kell, hogy legyen). Na meg persze még egy csomó mindent elterveztem..:) Várom..bárcsak telne el ez az alig két hét..:D gyooorsan! Amúgy meg..sok szerencsét!
Ne tervezz elõre, csak add magad. Élvezd ki a 4-5 évet mert azok a legszebb évek! Nekem már sajnos vége :( Amúgy amit elõttem leírtak 1-2 hónap után kialakul a társaság ahova tartozol. Jó lesz nagyon, nyugi.
valószínûleg igen. sajnálom.
Biztos! Inkább ne próbálkozz, mert errõl fog beszélni az egész suli. A gimiben is megvan az, hogy az elsõsök a dedósok. Inkább hagyd, és keress más lányt a korosztályodból.
A mi giminkben volt egy pár, akik évekig együtt voltak, pedig a lány egy osztállyal a fiú fölött járt. Az egyik osztálytársnõm is járt pár hónapig egy nála két évvel fiatalabb sráccal. Ha idõsebbnek nézel ki, mint a lány, a korodnál érettebb a gondolkodásod és a lány vonzónak talál, szerintem simán lehetséges, hogy járna veled! Gondolj bele: ha egyszer igazán beléd szeret, örülni fog, ha te is szereted õt, nem fog a korkülönbség miatt "nem"-et mondani! Vagy ha elõször mégis visszutasít - de a vonzalma nem múlik el - elõbb-utóbb úgyis beadja a derekát, hiszen könnyebb átlépni a korkülönbség okozta rossz érzésen, mint a hiányodon. Szerintem egy próbát mindenképpen megér! :)
A kérdező hozzászólása: oké köszi megpróbálom :)
Ügyesen, okosan. Ne támadd le hirtelen. Legyél mellette minél többet, foglalkozz vele és lássa, hogy érdeklõdsz. Akkor õ is eldöntheti, hogy mit szeretne...
az a helyzet, h a nagyobb csajok a megnagyobb pasikra buknak...oszinten sztem ne egesd magad, valassz kisebb csajt. Es ha meg osszejonne is a dolog hidd el te erezned a legszarabbul magad, es nem mukodne...s a korban hozzad illo csajjal sokkal jobban megertitek egymast, tapasztalatbol beszelek, szoa en is gimi elsos vagyok es evfolyamtarsam a pasim es hihetetlen joben vagyunk...s hidd el ez igy nagyon fasz...a nagyobbak is olyan "kicsi aranyosak" szemmel neznek rank es a legjobbat akarjak nekunk, de, ha egyszer leegeted magad akkor mar nem olyan egyszeru a dolog...:) ..biztos van ari evfolyamtarsad..nezd csak meg...:)
Nem sok esélyed van, nálunk anno a harmadikos csajok minimum egyidõsekkel jártak, de inkább már végzettekkel. Ha ráhajtasz és rendes, akkor megmondja õszintén, hogy nem fog menni és lepattint, ha nem, akkor behülyít, majd zavarba hoz lehetõleg nagy nyilvánosság elõtt és kinevet. -G-
Szerintem próbálkozz nyugodtan én is egy harmadikos csaj vagyok és egy kilencedikesbe vagyok beleesve..szóval ember függõ.

Most mentem gimi elsőbe és a másik elsős osztályból bejön egy pasi mit csinálja?

az lenne a kérdésem hogy mit csináljak hogy észrevegyen... bejelölt vipen én meg felvettem msn-re de még nem beszéltünk... mir?l beszéljek vele ha beszélünk vagy ilyenek :D

Legjobb válasz: mindenféle hülyeségrõl.

mindenféle hülyeségrõl.
verd a segged a földhöz! Ez eléggé figyelemfelkeltõ!
A kérdező hozzászólása: nem voltál félreérthetõ legalábbis én értettem :D
bocsi lehet félreérhetõ voltam. msnen írd neki... elõzõ voltam.
A kérdező hozzászólása: köszi nem vagyunk még köszönõviszonyban... csak pénteken láttam elõször :D:D de majd köszönök neki köszi a válaszokat :D
mond azt neki hogy megszeretnéd ismerni mert szinpatikus. Kérdezd meg m a kedvenc hobbija, mi a kedvenc sportja, filmje kedvenc...stb. ha benne vagytok a témába kérdezd meg mit csinálna ha megnyerné a lottó ötöst ( ez azért jókérdés mert nemtud 1-2 szavas válaszokat adni hanem kikell hogy fejtse és akkor már elkezdtettek komlyabban dumálni...) 16/F
Suliban köszönõ viszonyban vagytok?:) Ha nem köszönj rá mosolyogva és ha bejössz neki szerintem rád ír ha nem félénk persze. Ha köszönõ viszonyban vagytok ráírhatnál hogy hogyvan..milyen napja volt esetleg kérdezgesd a suliról, hobbijáról, ha van amit tudod hogy szeret akkor beszélhetsz róla arról...de az hogy mirõl lehet beszélgetni függ mennyire ismeritek egymást.:) Remélem azért segítettem. 18/L
A kérdező hozzászólása: milyen?:)
Velem miért nincs ilyen?!:D
A kérdező hozzászólása: 2. én nem szoktam megkérdezni :D 3. köszi :D ja 2.nak is köszi
hátt...csajszim!! Ha még soh nem beszéltél vele, akk elég nehéz lesz közös témát találni, és amúgy is..mi mondjuk meg??o.O Csak legyél laza meg ilyenek, beszéljetek a suliról(gondolom van mit, meg mindenféle új pletyikrõl..kit bírsz, kit nem...de ez gondolom neked is menne;P
ne hogy azzal kezd hogy van e barátnõje:D
A kérdező hozzászólása: ajj..kösz de mirõl :D
A kérdező hozzászólása: oké .... majd persze igy is égõk a szívatások...


Ha haotosztályos gimiben vagyok, egyszer sem buktam, és ez a kilencedik tanulói évem életemben, akkor most harmadikos vagyok, vagy elsős vagyok, vagy kilencedikes vagyok?

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy a suli hogy nevezi... Kilencedik évfolyamos vagy, az biztos, de az osztályt a suli nevezheti sokféleképpen. Amikor annak idején egy addig négyosztályos gimi hatosztályos lett, az egyik ismerõsöm a 8. általános után, két évvel fiatalabb tesója a 6. általános után ment ugyanakkor, ugyanabba a gimibe - és mindketten ELSÕ osztályosok lettek (1/a és 1/d)... A következõ évben aztán az ismerõsöm osztályát már 10/a-nak a tesójáét 8/d-nek hívták.

Ez attól függ, hogy a suli hogy nevezi... Kilencedik évfolyamos vagy, az biztos, de az osztályt a suli nevezheti sokféleképpen. Amikor annak idején egy addig négyosztályos gimi hatosztályos lett, az egyik ismerõsöm a 8. általános után, két évvel fiatalabb tesója a 6. általános után ment ugyanakkor, ugyanabba a gimibe - és mindketten ELSÕ osztályosok lettek (1/a és 1/d)... A következõ évben aztán az ismerõsöm osztályát már 10/a-nak a tesójáét 8/d-nek hívták.
Kilencedikes vagy. Ne bonyolítsd túl ezt a kérdést xD
Elsõs és kilencedikes. Harmadikos nem lehetsz, így nem számolják. Egyébként én is hatosztályosban kezdtem, de átmentem (sulin belül) nulladikba.
Kilencedikes. Már az elsõst sem igazán használják!
harmadikos nem vagy. Tizenegyedikben lesze csak 3-os. Most elsõs leszel, azaz 9-es.
*leszel

Végzős gimis vagyok. Jön a gimibe egy elsős csaj, és "megbeszéltük" hogy ha neki sem és nekem sem lennének óráink, akkor egy nyugodt helyen ellennénk kettesben. Szerintetek jó ötlet a gimiben csinálni, méghacsak petting is?

egy csomó olyan hely van a suliban ahol még a kutya se jár... szóval ott :)

Legjobb válasz: találhatnátok jobb helyet is, de ha ennyire nem tudok más idõt egyeztetni amikor már sulin kívül vagytok, akkor uccu neki... arról már nem beszélek, hogy az milyen dolog, hogy megbeszélitek, hogy egy kicsit cuccoltok...

találhatnátok jobb helyet is, de ha ennyire nem tudok más idõt egyeztetni amikor már sulin kívül vagytok, akkor uccu neki... arról már nem beszélek, hogy az milyen dolog, hogy megbeszélitek, hogy egy kicsit cuccoltok...
Aha, és ha lebuktok? Lehet, hogy arra a kutya se jár, de igazából csak akkor lennétek biztonságban, ha a helyiség zárható lenne és nálatok lenne a kulcs. Emígy viszont bárki bármikor rátok nyithat.
Ja hogy mostanság ilyen az élet a középiskolákban?Én tényleg rosszkor születtem...Mondjuk anno mi még tanulni jártunk az iskolába, nem dugni^^
anno nálunk volt egy óriási botrány ebbõl a gimiben.rajtakapott a tornatanár egy párocskát egy ilyen "nyugodt helyen", híre is ment, ciki is volt, és évekig megkapták a hátuk mögötti összesúgást. vagy még jobb ötlet lenne, ha nem kefélnél 14 éves csajokat.
Volt olyan hogy kiküldött mindkettõnket a tanár óráról, mert beszólt valakinek, énmeg röhögtem. Bementünk egy olyan osztályba, ahol nem volt óra, bezárkóztunk, aztán csak petting volt. :DD

Lóczy Gimi Bfüred! Ki lesz "elsős" a 2013-14-es tanévben? Én személy szerint C-s leszek és érdekelne, hogy kik lesznek az oszt társaim ill. évfolyamtársaim! UI: Szívesen megismerkednék velük facen!

Legjobb válasz: szerintem itt nem sok választ fogsz kapni. De augusztusban már ki szoktak írni a weboldalra az osztálynévsort. Legalábbis tavaly így volt. :) én is lóczys vagyok, de nem kilencedikes, 10. De C-s angolos:) szerintem szeretni fogod. Az elsõ napom, vagyis hetem nekem olyan volt hogy baromira nem tetszett, de aztan megszoktam és mostanra nagyon szeretem!:) ha van kérdesed nyugodtan kérdezhetsz:) elég sok tapasztalatom van tanároknál.

szerintem itt nem sok választ fogsz kapni. De augusztusban már ki szoktak írni a weboldalra az osztálynévsort. Legalábbis tavaly így volt. :) én is lóczys vagyok, de nem kilencedikes, 10. De C-s angolos:) szerintem szeretni fogod. Az elsõ napom, vagyis hetem nekem olyan volt hogy baromira nem tetszett, de aztan megszoktam és mostanra nagyon szeretem!:) ha van kérdesed nyugodtan kérdezhetsz:) elég sok tapasztalatom van tanároknál.
Ja, én is oda megyek, ki is van írva az oldalra a névsor...
Írd le a címeket, igyekszem segíteni! :)
én is! mellesleg 1000 Domande 1000 Risposte, vagy Parole Parole Parole c. könyv is jó segítség lehet
en is beszelek. meg nyelvvizsgam is van belole. szolj ha kell valami konkret.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!