Találatok a következő kifejezésre: Gerjed a mit (17 db)

Mire gerjednek a katona pasik?

Tetszik egy katona srác, el akarom csábítani :P

Legjobb válasz: Laposkúszás magassarkúban.

Laposkúszás magassarkúban.
a lelõtt, halott emberekre
Egy kettõ egy kettõ...irány krumplit pucolni a konyhába :D
A szilvásbuktára.
azért kapsz ilyen válaszokat, mert butaság a kérdés. Õk is pont ugyanolyan emberek, mint az összes többi férfi, nem lehet általánosítani õket. Van aki a sportos csajokat szereti, van aki a nõiest, és még sorolhatnám. Ha jót akarsz, add önmagad!
vegyél fel szoknyát ha találkozol vele, azzal nem lõhetsz bakot.
Én laktanyában dolgozom, úgy látom az itteni pasik a nõies nõket szeretik! A fiús, vékonyka, kismellû nadrágos csajok nem nyerõk!
Én is laktanyában dolgozom és úgy tûnik, hogy a nõiesen, de nem kihívóan öltözködõ csajokat nézik meg jobban. De van olyan is, aki a sportos felépítésûeket kedveli, sõt akikkel el szoktam beszélgetni, õk általában fenékpártiak és a formás, kerek fenék náluk a "gerjesztõ".
a trollok kozt csak a 12# adott normalis valaszt, megis o lett lepontozva mibol gondoljak sokan hogy mi masabbak lennenk mint az atlag ember?
Egy tank, machinegun, esetleg rocket launcher
Atombomba nõ
Csador.
mindegy, csak terepmintás legyen
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes válaszokat.....:) Ruha tipp valakinek?
Mozgó célpontra szeretnek lõni.
Sör, pucér nõ.
Mindenre, amit meg lehet dugni! Én még sajnos voltam katona, úgy hogy tudom!

Gerjed a hangszóróm, mit csináljak?

Hello, van egy 5.1-es szettje a számítógépünknek, de mostanában esténként jól hallgatóan valami szlovák rádió sz?r?dik be rajta. igen kellemetlen, mit lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: Ha nincs árnyékolva- ami meglepõ, akkor elõfordulhat. Nem értem hogy adhatnak el ilyen terméket, vidd vissza ha garanciás, ha nem, akkor kuka.

Ha nincs árnyékolva- ami meglepõ, akkor elõfordulhat. Nem értem hogy adhatnak el ilyen terméket, vidd vissza ha garanciás, ha nem, akkor kuka.
Nem feltétlen a hangszóró hibája. Lehet, hogy a PC-n keresztül kap jelet... Ellenõrizni kellene a csatlakozásokat.
Itass vele BRÓMos teát!

Mi a vélemény arról, hogyha egy srác az alacsony önértékelésû, szolgalelkû esetleg bûntudattal teli lányokra gerjed? A nõ személyiségével se törõdik igazán, csak ki akarja használni õket.

Egyébként senki nem tételezné fel rólam, hiszen amúgy rendes életem van, kedvelnek a társaságokban, sok embernek segítek, és mégis... szexuálisan teljesen rágerjedek erre. Az a helyzet, hogy még csak nem is szégyellem. Szerintetek mi ennek az oka és milyen reakciót vált ki bennetek az, hogy egy ember ilyen?

Legjobb válasz: hatalomvágy, kis fütyi

hatalomvágy, kis fütyi
Hatalomvágy, túlzott dominancia, a megbánás, tehát lelkiismeret teljes hiánya= tipikus pszichopátiás jellemzõk> "Egyébként senki nem tételezné fel rólam, hiszen amúgy rendes életem van, kedvelnek a társaságokban, sok embernek segítek, és mégis"< ez is tökéletesen beleillik a pszichopaták profiljába, tökéletesen beolvadnak az emberek közé, kedvesnek, jófejnek tûnnek, senki sem sejti róluk, hogy ez csak álca. Ilyenekbõl (is) lesznek a szexuális ragadozók. A helyedben még most felkeresnék egy szakembert, akivel feltárhatjátok a múltad, gyerekkorod, segítene szabályoznod magad, bár amiket leírtál, és amilyen kép kirajzolódott bennem, logikus, hogy ezt nem fogod meglépni, mivel, mint írtad, nincs szégyenérzeted, nem érdekel. Személyes objektív vélemény: mindenképp terápia, ha kell némi gyógyszer, amivel (ha az a gubanc) helyreállítható lenne az agyad kémiája. (És egyben így meg is lehetne találni az okát) Személyes szubjektív véleményem egészen röviden: az ilyeneket Dunába tudnám lõni. Ezt továbbgondolva én sem lehetek teljesen normális, kissé megalomán, önbíráskodásra erõsen hajlamos egyén vagyok. Hmm, úgy látom, egy a GYIK az elmebajosok online gyülekezõhelye. Üdv, egy pszichológiát tanult-tanuló egyén.
*ez

Mit tenél olyan esetben amikor a barátod, gerjed a felesegedre?

Legjobb válasz: Nem hívnám meg magunkhoz

Nem hívnám meg magunkhoz
Normális barát nem mutatja ki, elfojtja magában. Ha pedig bármit is lép, onnantól nem barát.
Én se hívnám vendégségbe többet magunkhoz az fix!Ha meg próbálkozna ennek ellenére nála, nah ott lenne vége a barátságnak!!!!
Elkönyvelném amit eddig csak sejtettem hogy nem valami válogatós. Ráadásul velem haverkodik, ez se egy jó pont.
én bírnám :-) minden vágyam az hogy valaki megdugja a feleségem de én még nézném illetve beszallnek közéjük

Az idősebb nők miért kívánják a fiatalabb fiúkat? Mitől gerjednek rájuk? Mi az ami egy velük korabeliben nincs meg?

Legjobb válasz: Ugyan az ami az idõsebb férfi-fiatal lány pár esetében. Nagyobb szexuális étvágy, fiatal test, kevesebb elrondott beidegzõdés az exektõl, a tudat, hogy még van olyan vonzó, hogy vetélytársa legyen egy fiatalabb nõnek....

Ugyan az ami az idõsebb férfi-fiatal lány pár esetében. Nagyobb szexuális étvágy, fiatal test, kevesebb elrondott beidegzõdés az exektõl, a tudat, hogy még van olyan vonzó, hogy vetélytársa legyen egy fiatalabb nõnek....
Mert egy idõsebb nõ nem igen talál korabeli férfit. Ellenben egy idõsebb férfi talál fiatalabb nõt. Ez csak az én véleményem, de szerintem van benne igazság. A másik meg az, hogy épp az tetszik nekik, ami az idõsebb férfiaknak tetszik, amikor náluk fiatalabb nõvel vannak.
Szerintem - de ez csak feltételezés - arra buknak, hogy ilyenkor feltétlenül õk vannak domináns szerepben. Továbbá nem kell tartaniuk attól, hogy túlzottan elkomolyodik a viszony. 18/L
már bocsánat a kifejezésért, de a [email protected] te melyiket szeretnéd jobban: Egy öregebb, kicsit megereszkedett egyént a mijével együtt Egy finom, feszes mellû, hamvas nunijú... Szerintem ez magáért beszél =)
mert nem akarnak egy szottyadt fa**t szopni!

Sokan mondják, hogy nekik a babapunci jön be, mégis pl. a guminőknek nem olyan van. Hogy is van ez? Mire gerjednek a férfiak?

Legjobb válasz: Mondtam az egyik haveromnak, hogy itt néha olyan idióta kérdések vannak, hogy még válaszolni is nehéz rájuk; kb. az ilyen kérdésekre gondoltam. A guminõ egy szexuális eszköz/játék, ami alapvetõen az önkielégítésre szolgál. Szerinted összehasonlítandó egy guminõ egy igazi nõvel ? Mellesleg az, hogy alul kinek milyen típus jön be inkább, az már részletkérdés, egy pasi sem dob ilyesmiért egy csajt, de nagy lángész kell legyél ahhoz, hogy ilyesmit higgyél.

Mondtam az egyik haveromnak, hogy itt néha olyan idióta kérdések vannak, hogy még válaszolni is nehéz rájuk; kb. az ilyen kérdésekre gondoltam. A guminõ egy szexuális eszköz/játék, ami alapvetõen az önkielégítésre szolgál. Szerinted összehasonlítandó egy guminõ egy igazi nõvel ? Mellesleg az, hogy alul kinek milyen típus jön be inkább, az már részletkérdés, egy pasi sem dob ilyesmiért egy csajt, de nagy lángész kell legyél ahhoz, hogy ilyesmit higgyél.
hogy jon ide a gumino? szerinted minden pasinak van 1-2 gumibabàja otthon? ha pèldànàl tartunk, felhozhattad vola a milfeket. na azokra aztàn buknak a pasik! es ha valakinek, akkor nekik aztàn màr jòòòòò règ nincs babapuncijuk :D :D
nekem pl a salipunci sokkal izgatóbb, mint a baba. :) és rendszerint kinézet/külsõ alapján meg tudom mondani melyik csajnak milyen lehe. persze vna hogy tévedek, de nagyot sosem :) A sali azért jobb, mert én pl sokkal jobban szeretem nyalni :P és általában az ilyen lányok nedvesebb típusok is, szóval csak még jobb. :) De hangsúlyozom: CSÚNYA PUNCI NINCS! :)
A babapuncira csak ennyit tudok válaszolni: http://www.youtube.com/watch?v=p5jZkQkkEPQ
Mert a guminõre gerjednek a fiúk?:D
A kérdező hozzászólása: Mivel a guminõ önkielégítésre szolgál, gondolom olyanra csinálják egyes részeit, ami tetszik a férfiaknak. Jó, hát így se valami szép, a nemi szervekre gondoltam.
#1, ne mondj valótlant. :) pont a minap fogtam ki egy kétgyerekes, 44 éves nõcit, akinek csodálatosan szép babapuncija van. :) f/42
mert milyen van a guminõknek?

Miért sípol a hangfalam? Talán gerjed? De mi?

Tönkrement a fülesemben a hangszóró, így csak a mikrofont részét használom a hangfallal együtt... De amikor beleszólok a mikrofonba a hangfalon vissza hallom magam.. a másik meg ha felhangosítom a hangfalat, mert épp zenét hallgatnék akkor sípol a hangfal, ha kikapcsolom a mikrofont akkor nem. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Leírtad a választ is. Összegerjed a mikrofonnal. Ha zenét akarsz hallgatni, kapcsold ki a mikrofont. meg úgy általában, ha a mikrofont használod, ne húzd fel a hangfal hangerejét. Vagy, ha van olyan lehetõség a hangerõszabûályzóban, akkor a mikrofont csak a"felvétel" vagy "audio in", ki hogy hívja, keverõn engedélyezd, az "audio out"-on némítsad. Így a skype, stb fogja tudni használni a mikrofont, de a kimenetre, a hangfalak felé nem jut ki a hangja.

Leírtad a választ is. Összegerjed a mikrofonnal. Ha zenét akarsz hallgatni, kapcsold ki a mikrofont. meg úgy általában, ha a mikrofont használod, ne húzd fel a hangfal hangerejét. Vagy, ha van olyan lehetõség a hangerõszabûályzóban, akkor a mikrofont csak a"felvétel" vagy "audio in", ki hogy hívja, keverõn engedélyezd, az "audio out"-on némítsad. Így a skype, stb fogja tudni használni a mikrofont, de a kimenetre, a hangfalak felé nem jut ki a hangja.
Pontosan! Gondolkozz logikusan! A mikrofon mit "hall"? -Azt, ami a szobában szól/elhangzik. Ha be van kötve a mikrofon és e keverõn rámegy a hangkártya kimenetére, akkor a hangdobozban mi hallható? -Részben az, ami a mikrofonból jön! Mikrofonból hangdobozba, hangdobozból mikrofonba, szépen zárul a kör! :) Betelefonálós mûsoroknál is elõfordul.
Normális nõk semmit, ha rájuk is gerjed.
Ha közben a szexuális életetek nem túl aktív, vagy problémás, akkor ez egy elszomorító dolog.

A nekrofilek mire gerjednek?

Hirtelen eszembe jutott, hogy egy nekrofil hogyan gerjedhet egy hullára? Meglát egy zöldes, oszladozó tetemet, és rögtön kedve szottyan egyet kamatyolni vele?

Legjobb válasz: Szerintem csak a friss hullákra gerjednek az oszlóra már biztos nem.

Szerintem csak a friss hullákra gerjednek az oszlóra már biztos nem.
Hát talán a hideg test és a hullamerevség izgatja fel, vagy nem tom nem próbáltam kixD Én max halál beálta után egy két óra elteltével tudnám elképzelni mikor még nem kezdett el oszladozni és nem bûzlik.
A kérdező hozzászólása: De hát egy friss hulla is már hideg és merev... Mi beindító lehet rajta? O.o
Gondolom az hogy úgy csinálhatod ahogy akarod, olyan erõsen ahogy akarod és nem rinyál minden percben hogy ne ilyen durván mert fájxD
Gyanús vagy te nekem! Honann tudod te hogy milyen egy friss hulla? Kis hamis!!
Ez van õk erre gerjednek. Nem mindenki egyforma. Sok sorozatgyilkos úgy van vele hogy õk azért úgy ölnek ahogy(nem változtatnak soha a dolgokon) mert õket ez elégíti ki. Na a nekrofilok is ilyenek õk valami oknál fogva csak a hullákkal tudnak igazán kielégülni. Másrészt pedig nekik a holtest csak egy eszköz.
"De hát egy friss hulla is már hideg és merev... " Ezt javítanám. Alapból nem merev, kell egy kis idõ talán 2-3 óra mire teljesen kihûl és merev lesz, de a hullamerevség elmúlik újabb pár óra elteltével. Ha közben nem rakják fagyasztóba akkor nem lesz jéghideg. Ezt csak az anatómia tanulmányaim mondatják velem én az aktív partnereket szeretem:)

Ha a férfi szexi ruhát szeretne látni a barátnőjén randikor, az mit jelent, csak igy gerjed rá?

Legjobb válasz: Embere válogatja. De szerintem ha szeretsz valakit, mindegy miben van, viszont egy két sejtelmes szexi ruha felüdítõ látvány. :) Egy férfi mindig gerjed ha bejön neki a nõ, a szexi ruha csak fokozó, persze ez is relatív kinek milyen a szexi. :) 30/F

Embere válogatja. De szerintem ha szeretsz valakit, mindegy miben van, viszont egy két sejtelmes szexi ruha felüdítõ látvány. :) Egy férfi mindig gerjed ha bejön neki a nõ, a szexi ruha csak fokozó, persze ez is relatív kinek milyen a szexi. :) 30/F
Szerintem csak valami különlegesre vágyik. De ez nyilván attól is függ, hányadik randi.
Nem, de fokozza a vágyat és az jó a nõnek is.
Ennyibõl mégis hogyan tudhatnánk a választ? Nem ismerjük õt. Általánosítás meg semmire sem jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!