Találatok a következő kifejezésre: Genetikai vizsgálaton hogy szedtem (2 db)

A kérdező hozzászólása: az genetikus szerint fogelszínezõdése lehet a babának..
Ezt nem tudhatod, ne rágd magad ezen, mert azzal sokkal többet ártasz a babádnak. Másnál is volt több kockázati tényezõ, és mégis szép egészséges babája lett, ugyanakkor meg teljesen egészséges, nem gyógyszerezett kismamiknak született rendellenességgel a babája. A genetikai vizsgálat eredménye azért csak számít valamit!! Mindig erre gondolj!!
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy és köszönöm!
Mást nagyon nem tehetsz, minthogy bízol a dokikban. Szerintem minden tõled telhetõt megtettél. Az tuti, hogy egész kilenc hónap alatt ott fog motoszkálni a gondolatatidban, hogy minden rendben lesz-e. A genetikai vizsgálatnál nincs biztosabb vizsgálat, úgyhogy szerintem egy kicsit megnyugodhatsz. 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: de mi van akkor ha emiatt fellép késõbb valamilyen rendellenesség, és elvetélek, vagy károsodva születik meg a babám?

Genetikai vizsgálaton megállapítják hogy szedtem fogamzásgátlót vagy ezt ők nem?

Én gyógyszer mellett lettem terhes ezért kérdezem?

Legjobb válasz: azt biztos nem tudják megállapítani, hoyg szedtél-e gyógyszert, vagy sem.

azt biztos nem tudják megállapítani, hoyg szedtél-e gyógyszert, vagy sem.
Én is szedtem tabit és úgy lettem babás.Már a 25 héten járunk és élvezem ah nagyokat rúg a pici. Mibõl gondolod, hogy a doki bmit is lát a fogamzásgátlóból???A tabi az egy mesterséges hormonadag, ami azt hivatott elérni, hogy a szervezeted azt higyje terhes vagy, vagyis álterhességet okoz, és azért nem leszel babás, mert a szervezeted azt hiszi, hogy már az vagy.A hét tabi mentes napban megjelenik a megvonásos vérzés, ami nem más, mint leesik a hormonszint, és a szervezeted azt hiszi elhalt a baba, ezért megjön a mensi.Aztán hét nap múlva kezdõdik elõrõl a játék. Aztán ha babás leszel mégis, akkor a szervezeted is ugyanazokat a hormonokat, ugynevezett terhességi hormonokat kezdi el termelni.Így nem jelentkezik a megvonási vérzés, mert ugye nem csökken a hormonszint, hanem a zigóta beágyazódik az anyaméhbe. Amúgy a mai gyógyszerek alacsony hormontartalma miatt nem ártalmas a babára, így nem kell elvenni a magzatot.De gondolom tájékoztattad a dologról mind a védõnõt, mind a nõgyógyászt, amikor megtudtad, hogy babás vagy.A genetikai vizsgálat arról szól, hogy hogyan fejlõdik a babád.Semmi köze nincs a szervezeted hormonháztartásához. Egyáltalán hogyan jutott ez eszedbe?Vagy bajnak érzed, hogy tabit szedtél?Semmiféle fejlõdési elváltozást nem okoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!