Találatok a következő kifejezésre: Genetikai vizsgálatért kell (3 db)

Genetikai tanácsadásra kell mennem, B. Pestre az I. számú Női klinikára, Baross u. a cukorbetegségem miatt. Ezért a vizsgálatért fizetni kell, ha igen mennyit? 19 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Szia! Egy idõpontra sok embert hívnak be. Csak a beutalót meg a kiskönyvet kérik be, utána egyesével hívnak be. Akik már visszamennek, azoknak van hívószáma, rendszerint a személyi szám. Akik elõször mennek, azokat név szerint hívják, és csinálnak nekik kezelõlapot, utána már engem is hívószámmal hívtak. Rendszerint mindenkit elõször ultrahangra küldenek, az eredménnyel kell visszamenni,beadni, és utána ha behívnak jöhet a tanácsadás. Tényleg sokan vannak, de én eddig a 2 órás határt nem léptem át ezzel a 2 dologgal. Lehet másnál másképpen van, nekem igy volt:) Minden jót, remélem segítettem!

Szia! Egy idõpontra sok embert hívnak be. Csak a beutalót meg a kiskönyvet kérik be, utána egyesével hívnak be. Akik már visszamennek, azoknak van hívószáma, rendszerint a személyi szám. Akik elõször mennek, azokat név szerint hívják, és csinálnak nekik kezelõlapot, utána már engem is hívószámmal hívtak. Rendszerint mindenkit elõször ultrahangra küldenek, az eredménnyel kell visszamenni, beadni, és utána ha behívnak jöhet a tanácsadás. Tényleg sokan vannak, de én eddig a 2 órás határt nem léptem át ezzel a 2 dologgal. Lehet másnál másképpen van, nekem igy volt:) Minden jót, remélem segítettem!
Én 2 hétig próbáltam felhívni hogy idõpontot kérjek, de nem vették fel. Végül Debrecenbe mentem el (nem kellett idõpontot kérni), nagyon rendesek voltak.
Nem kell fizetni.
Így van, megerõsítem, hogy ingyenes.
nem kell, én is voltam ott sokszor genetikain. csak készülj fel hogy sokan lesznek, és - ha idõpontod van még akkor is - nagyon sokat kell várni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor érdemes lesz felkészülnöm egy kisebb túlélõcsomaggal, ha tényleg sokat várni kell. Boldog babavárást és készülõdést a karácsonyra:) !

Genetikai vizsgálatért fizetni kell?

mindenki azt mondta kérjem a vizsgálatot mert fogamzásgátlóval lettem terhes(ÖRÜLÜNK AZÉRT NEKI)nehogy legyen valami.Mondhatom az orvosomnak hogy szeretnék egy ilyen vizsgálatot,mennyibe kerülhet?

Legjobb válasz: Istenhegyi Géndiagnosztikai Központban 28.000 Ft,de megéri. Vért vesznek, és egy óra múlva már tudod az eredményt.Plusz kapsz dvd-t a 12. hetes bébidrõl (mert, hogy akkor esedékes ez a vizsgálat).Tényleg jó dolog!

Istenhegyi Géndiagnosztikai Központban 28.000 Ft, de megéri. Vért vesznek, és egy óra múlva már tudod az eredményt.Plusz kapsz dvd-t a 12. hetes bébidrõl (mert, hogy akkor esedékes ez a vizsgálat).Tényleg jó dolog!
Szia! Az I. sz. Nõi klinikán nem kell, mert ott a TB finanszírozza. A Schöpf Merei-ben fizetni kell érte, de ott nem vérbõl, hanem a méhlepénybõl vesznek mintát itt 29 ezer a vizsgálat, benne van két UH is és két hét alatt kész az eredmény. / Én meg voltam velük elégedve/ Vérbõl még a Bolgárkert utcában is csinálnak vizsgálatot, ott 25 ezer. A vérbõl való vizsgálat hátránya, hogyha ott emelkedett az eredmény, akkor mehetsz a méhlepény vagy magzatvíz vizsgálatra.

Magánrendelőbe járok a dokimhoz, viszont a genetikait a kórházban szokta végezni. Ti a kórházban is fizettetek a dokinak ugyan annyit, mintha a magánrendelőjébe mentetek volna vagy ott nem kell fizetni a vizsgálatért?

a genetikait is a magándokim végzi

Legjobb válasz: Az én dokim mindig a kórházba hívott be, mert nincs magánrendelõje. Soha sem fogadott el ott (sem) pénzt. Gondolom olyankor hív be, amikor amúgy is dolgozik vagy éppen ügyeletes.

Az én dokim mindig a kórházba hívott be, mert nincs magánrendelõje. Soha sem fogadott el ott (sem) pénzt. Gondolom olyankor hív be, amikor amúgy is dolgozik vagy éppen ügyeletes.
Nem, legyek õszinte eszembe se jutott. Úgy gondoltam, ha a doki a munkaidejében, a kórház eszközeivel, az általam fizetett Tb terhére elvégez egy vizsgálatot, ezért nem szükséges semmit pluszban fizetni.
Én mindig csak a magánban fizettem. Bármi miatt be kellett mennem a kórházba, sosem fizettem, de biztos vagyok benne, hogy el sem fogadta volna.
A khzban tõlem se fogadott el pénzt, amennyiben ott nézett meg.Csak a magánrendelõben+a szülésért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!