Találatok a következő kifejezésre: Gabriel tesztet, lehet (16 db)

A kérdező hozzászólása: illetve hátha azon nem lepõdnek meg annyira :-))
Igen, mindkettõben lehet kapni, én fõleg DMben láttam õket. A Clearblue 1.799 vagy 1.899 Ft nem tudom pontosan.
clearblue van Tescoban is.
Clearblue van a DM-ben, azt hiszem 1800, - forint. Ez az egyik legjobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Nektek!Nem tudom a gyógyszertárban miért olyan bámulásraméltó, ha egy 30 éves nõ terhességi tesztet kér?! Lehet, megpróbálom, hogy kérek 1 kg kenyeret, hátha nem azon nem lepõdnek meg annyira :-)) Ezért kérdeztem :-)

27-én kellett volna megjönnie csináltam most egy gabriel tesztet de negatív nincs mellfájásom bár minden mensi előtt egy héttel előtte már fáj most nem. Szédülök és tegnap hőhullámjaim voltak a folyásom nem sok de krémes állagú lehet babó?

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, hogy a negatív nem feltétlenül jelent negatívat, de szerintem ki kellene már mutatnia a nemvárt után 2 nappal. Nem lehet, hogy bebeszéled magadnak és ezért produkál a tested "babás tüneteket"?

Azt szokták mondani, hogy a negatív nem feltétlenül jelent negatívat, de szerintem ki kellene már mutatnia a nemvárt után 2 nappal. Nem lehet, hogy bebeszéled magadnak és ezért produkál a tested "babás tüneteket"?

Ovulacio után 10 nappal negatív terhességi teszt! Mennyi az esélye, hogy még is terhes vagyok? Lehet korai volt a teszt? 3 nap múlva kéne megjonni-e! Gabriel tesztet használtam!

Legjobb válasz: 14. Nap utan erdemes tesztelni. Elotte csak a szerencse kerdese, hogy nem siirod tele a parnad, mert negativ a teszt. Varj vele meg!

14. Nap utan erdemes tesztelni. Elotte csak a szerencse kerdese, hogy nem siirod tele a parnad, mert negativ a teszt. Varj vele meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönom a választ!Várok még!
Nekem csak miután elmaradt 1 hét múlva lett pozitív a tesztem... Addig éreztem hogy fáj a mellem de nem úgy mint szokott, hanem, mint amikor Fiamnál a tej indult be... 4 negatív tesztem volt, egy mielõtt meg kellett volna jöjjön (nem elsõbõl), egy másnap amikor meg kellett volna jöjjön (elsõ vizeletbõl) és mind a kettõ negatív lett... itt gyõztek meg hogy a hõgörbe miatt csináljak aznap egy tesztet és az 1 héttel a kimaradás után volt.
Elég sok, szerintem az esélye, hogy mégis terhes vagy! :) Nekem is negatív volt, csak a nemvárom utáni napon lett + ! Azóta már kiderült, lett + teszted?

Megvannak az ovulációs tüneteim (petefészek szurkálás, nyúlós folyás, bár az csak akkor ha vizsgálom magam), de az ovu tesztem (Gabriel) negatív! Lehet hogy csak próbálkozik a szervezetem?

Vagy lesz még pé-m, már a 18. napon járok. El?z? menszim 34 napra jött meg.

Legjobb válasz: Az ovulációs tünetek több napig is fennálhatnak, nem csak egy napra jellemzõek.

Az ovulációs tünetek több napig is fennálhatnak, nem csak egy napra jellemzõek.
Szia! Jó, ha több napon keresztül tesztelsz... Hogy ne kelljen túl sokat költeni rá: http://baba-mama.vatera.hu/egyeb/ovulacios_terhessegi_teszt_..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a címet! Egyébként már 5 napja tesztelek!Sajnos eddig mindig csak halvány második csík lett, ezért félek, hogy már nem lesz pé-m:(
Én ugyanígy voltam elõzõ ciklusban, pedig Clostyt is szedtem. (sajnos uh-on nem nézték a peteérést) Én nagyon reménykedtem, hogy csak a teszt csap be, de sajnos nem lett belõle baba. Azért mi tartottuk magunkat ahhoz, hogy minimum 2 naponta együtt legyünk. Abból baj nem lehet. :) Majd írd meg, ha Neked esetleg pozitív lett a teszted, kíváncsi vagyok!
Akár a 20. napon is lehet peteérésed, ha 34 napra jön meg. Ne aggódj, tesztelj tovább.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen próbálkozunk tovább, az utóbbi idõben minden lehetõséget kihasználunk:) Írok ha összejön! Remélem!!!!
A kérdező hozzászólása: Ma tapasztaltam a legtöbb tojásfehérje szerû folyást azonban az ovu teszt még mindig csak halvány:( Reménykedem hogy azért lesz pé-m 1-2 nap múlva. Ma a 19.-en járok
A kérdező hozzászólása: Most csináltam egy full pozitív ovu tesztet:) ))) Happy vagyok, de nagyon! 20. napon vagyok egyébként! Ma már akcióztunk, akkor holnap is próbálkozunk, ez tuti!
Tök jó, akkor mindent bele!!! :)
Mennyi a hõd?
A kérdező hozzászólása: Nem hõmérözök.
De ha most megméred és 37 körül van, akkor még van esélyed. Persze jó lenne tudni, mennyi az alaphõd, mert a mensi elõtti napon, vagy aznap reggel drasztikusan leesik, így ha most olyan 36.2-36.4 körül vagy, akkor nagy valószínûséggel meg fog jönni. Bármilyen szokatlan tüneted van?
A kérdező hozzászólása: Honnam tudom az alaphõt? Nem igazán értek hozzá. Bár már egyszer hõmérõztem és akkor babás is lettem, de sajnos elment.
A kérdező hozzászólása: Elõvettem az akkori naptárat. A mensi után 36, 5 volt, innen csökkent 36, 1-ig, majd szépen emelkedett 36, 7; 36, 8-ra. Ekkor lett pozitív a teszt. Most 36, 8 de nem reggel mértem. Vélemény?
A lényeg, hogy a ciklus elsõ felében van alaphõ, peteéréskor hirtelen felszökik (ez kb. 3-6 tized, mindenkinél változó) és fent is marad a ciklus második felében. Ha megjön a mensid, elõtte megint leesik - innen már lehet tudni, hogy sajnos nincs baba a dologban. Ha napokat késik a menstruációd és a hõ fent marad, akkor jöhet a teszt, mert vélhetõen babás vagy. Az alaphõ mindenkinél más, de kb. 36.2-36.6 között van, tehát ha most mondjuk 37 körül vagy, az jót jelent(het). Mérd meg most, bár a reggeli (ágymeleg) hõmérsékletet szokták javasolni.
Ha Neked az alaphõd 36.1 körüli, akkor ez simán jelenthet babát! Nekem 37-nél lett cak pozitív a tesztem, de az alaphõm is magasabb, 36.4 szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: A ma reggeli hõm 36, 9 volt. Igaz most is fel kellett kelnem, mert nem volt kéznél a hõmérõ. Az jó?
A kérdező hozzászólása: A hõm már 36, 5. Jó hamar leesett, és úgy néz ki meg fog jönni:(((

Gabriel tesztet, hol lehet kapni?

Legjobb válasz: Szíja!Általában minden gyógyszertárban kapható.Nagyon jó,én is azzal tesztelek.

Szíja!Általában minden gyógyszertárban kapható.Nagyon jó, én is azzal tesztelek.

Két terhességi tesztet (Gravi HCG, Gabriel) is elvégeztem pár nap különbséggel és mind a kettő negatív lett. A Menstruációm 3 hete nem jött meg. Akkor most lehet hogy terhes vagyok? Mennyire megbízhatók ezek a terhességi tesztek ha negatívat mutat!

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.

Szerintem nem vagy terhes ha három hete már késik és a tesztek negatívak, mert ezek a tesztek tudtommal elég jók. Valószínüleg a nagy kánikula zavart be. Az orvosok szerint idõnként belefér a dologba, hogy késik vagy egy havi kimarad. Még nekem sem késett soha azelõtt. Két hónappal ezelõtt viszont megtörtént, másfél hetet késett, amikor mondtam a nõdokinak, fel se vette, azt mondta, elõfordul az ilyen.
Szerintem sem vagy terhes. Az elsõ válaszoló nagyon jól megírta, hogy elõfordul, hogy kimarad a menstruáció. Állítólag a szervezetünk az egy év alatt egyszer "pihen". Nekem év elején volt, hogy egy hónap teljesen kimaradt.Következõ hónaptól pedig szépen minden visszaállt. De ha most sem fog megjönni, akkor szerintem érdemes lenne dokihoz menned!

3 hónapja volt egy missed ab.-om azóta két mensim normálisan megjött. Most viszont 4 napja késik, csináltam ma reggel egy tesztet (Gabriel) de negativ lett.Most mi lehet velem?

Azonkivül semmit nem érzek hogy néha szurkál egyet kett?t a pocim és fáj a derekam. Ha már volt két normális mensim akkor is összezavarodhat most valami? Félek nehogy felboruljanak a ciklusaim. Vagy lehetek ennyire tünet mentesen terhes is? De akkor 4 nap után már tesztnek kikellett volna mutatni nem? Segitsetek légyszi!

Legjobb válasz: Szia! Segíteni sajna nem tudok, de én is hasonló helyzetben vagyok! Nekem is 3 hónapja volt missed ab-om, én ma a 34. napon vagyok, a ciklusaim 31-32 naposak. Tegnap lett egy negatív tesztem, viszont én 1,5 hete émelygek néha, szúr a pocim nekem is, meg rengeteget pisilek. Én is aggódok, meg hát nem is értem, miért most borulna fel a hormonháztartás ha neked is meg nekem is az elõzõ két ciklus rendben lezajlott?! Sajnos nekem is eszembe jutott már minden hülyeség. Most próbálok nyugodt maradni, és nem nagyon törõdni a dologgal. Adok még úgy bõ 1 hetet magamnak, ha addig sem jön meg de lesz még egy nega tesztem elmegyek dokihoz. Szerintem próbáld te is ezt tenni. Majd írd meg hogy mi volt.

Szia! Segíteni sajna nem tudok, de én is hasonló helyzetben vagyok! Nekem is 3 hónapja volt missed ab-om, én ma a 34. napon vagyok, a ciklusaim 31-32 naposak. Tegnap lett egy negatív tesztem, viszont én 1, 5 hete émelygek néha, szúr a pocim nekem is, meg rengeteget pisilek. Én is aggódok, meg hát nem is értem, miért most borulna fel a hormonháztartás ha neked is meg nekem is az elõzõ két ciklus rendben lezajlott?! Sajnos nekem is eszembe jutott már minden hülyeség. Most próbálok nyugodt maradni, és nem nagyon törõdni a dologgal. Adok még úgy bõ 1 hetet magamnak, ha addig sem jön meg de lesz még egy nega tesztem elmegyek dokihoz. Szerintem próbáld te is ezt tenni. Majd írd meg hogy mi volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! Én is pont erre gondoltam hogy veszek majd még egy tesztet de szerintem a Clearbluet mert az elõzõ terhességemnél azzal teszteltem és az olyan hamar kimutatta, és egy két nap mulva megpróbálom ujra. Én is képes vagyok már hülyeségeket bebeszélni magamnak mert, hiányolom a "többi tünetet". Persze minden terhesség más de olyan fura hogy a melleimen egyáltalán semmit nem érzek. Az elõzõ terhességemnél már ebbõl tudtam hogy van valami mert majd leszakadtak és nagyon puffadt a hasam. Most csak néha szurkál, mondjuk tény hogy én is kb egy hete fõleg délelõttönként olyan émelygõsnek érzem magam, ennek ellenére elég nagy az étvágyam. Sajnálom hogy veled is ez történt ugylátszik sorstársak vagyunk. Ha visszatérsz még ide szeretném ha megirnád veled mi lett mert nagyon kiváncsi vagyok. Remélem hogy nem zavarodott össze nálunk semmi hisz két hónapig minden rendben volt. Szoritok Neked és majd irjál. Köszi.
Szia! Hát hamar visszatértem, mert most jött meg. :-( Hihetetlen. A tüneteim olyanok voltak, mint a múltkor, azért valahol legbelül reménykedtem. Amúgy a cickóim nekem akkor sem fájtak különösebben. Na mindegy új hónap, új esély, nem igaz? A múltkor elsõre sikerült, szép is lett volna ha megint bejön. Neked egyébként miért került missed ab-ra a sor ha megkérdezhetem és az volt az elsõ terhességed? Azért neked még szorítok, hátha baba bújkál benned. :-)
Szia! Hát nekem elsõ terhesség volt, elsõ próbálkozára sikerült is, az elején még rendben volt minden, szép, szabályos petezsákkal. 5 hetesen még nem volt benne senki. :-( Aztán 7 hetesen sem. Tudtam, hogy itt már vmi gond lesz. Még 2 hetet vártunk, de sajnos a petezsák ugyanúgy üres maradt, sõt már el is lapult és volt a közelében egy hematoma. Másnap meg is volt a mûtét. Kivizsgálás még nem kellett, de én csináltattam egy teljes vérképet, véralvadást és hormonokat is nézettem, de jó volt minden. Lehet genetikai oka volt, ki tudja? Igazából be is vagyok tojva, mert félek, hogy a következõ alkalommal is gond lesz, bár tudom, hogy nem szabad erre gondolni, dehát olyan nehéz. Na mindegy majd lesz vhogy és remélem jön a mi kis picikénk is ha akar. Az jó, hogy neked már van egy lányod, gondolom erõt ad a nehéz idõkben. Írj majd, hogy mi lett a vége. Boldog Új Évet (lehetõleg babásat!)
Szia! Nekem október 27-én volt ilyen mûtétem. Azóta nekem is két menstruációm volt. Az elsõ 24. napra, a második meg 29. napra. Elvileg január 14-e körül "nem kell" megjönnie. Attól félek, hogy nekem is újra megjön, pedig nagyon babát szeretnék. Neked végül megjött vagy baba van?
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát nekem még mindig nem jött meg ugyhogy már 8 napja késik de szilveszter napján csináltam mégegy tesztet de az is negativ. Végképp tanácstalan vagyok hogy mivan. Nekem mûtét után az elsõ mensi 30 napra jött meg, a második pedig 26-ra. De most viszont ez már 34.-ik napom. Csak tudnám hogy ha nem vagyok terhes akkor miért nem jön meg? Ilyenkor mi lehet az oka?
Utolsó vagyok. Nem tudom miért késhet neked, de nekem is volt már hogy 40 napra jött meg. Ha addig neked nem jön meg, szerintem menj orvoshoz, mert volt egy barátnõm akinek a tesztek negatívok lettek és mégis baba volt a dologban. Kíváncsi leszek mi lesz veled. Ha gondolod írd majd meg.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! 11 nap késés után csináltam mégegy tesztet és ez már pozitív lett:-) Mindenkinek üdv, és aki babás szeretne lenni annak nagyon szoritok!!!
Szia! Gratulálok neked. Vigyázz magatokra és sok örömet kívánok a baba várás alatt és után. :) (utolsó válaszoló vagyok)

Pcom van de ma reggeli tesztem nagyon halványan de pozitív lett. Gabriel. Eddig ez a teszt mindíg nega volt. Lehet hogy sikerült a csoda és babám lesz? Lehetek ilyen mázlista?

A csík éppen hogy csak látszik de ezzel a teszttel még nem volt ilyen. A véleményeket várom és köszönöm el?re is!!!

Legjobb válasz: A halvány csík is csík......Gratula!!! Csinálj holnap is egyet ha nem hiszel egy tesztnek, én 3-at csináltam 1 nap alatt annyira hihetetlen volt hogy sikerült!!!

A halvány csík is csík......Gratula!!! Csinálj holnap is egyet ha nem hiszel egy tesztnek, én 3-at csináltam 1 nap alatt annyira hihetetlen volt hogy sikerült!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Annyira félek hogy ez hamis csík, hisz alig alig látszik. Pár nap múlva megismétlem...
Az elõzõ válaszoló vok... Nekem a három tesztbõl a 2. volt halvány két csík az 1. és a 3. nagyon erõs.3 különbözõ tesztem volt, ajánlom, hogy te is másfajtát vegyél másodszorra!!!
Szia! Gratuálok, a két csík bármilyen halvány is, az két csík és az babát jelent. Én pont így vagyok mint Te múlt pénteken csináltam tesztet és nagyon halvány volt a második csík, rá két napra újra megismételtem a tesztet és már erõs volt a csík. Veled érzek az örömben, mert engem is pco-val kezelnek és alig akarom elhinni, hogy baba van. Vigyázzatok magatokra, boldog babavárást:-) 5 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! Nagyon Gratulálok a babához!!!! Remélem hogy nekem is sikerült! Sok boldogságot!

Coralene teszt, lehet álpozitív? Rögtön pozitív lett, még 10mp sem telt el. De a többi tesztem negatív. Pl Gabriel, gravi hcg

Legjobb válasz: Ha több tesztel is próbálkoztál, és ebbõl 1 lett csak pozitív, akkor persze lehet, hogy áleredményt mutatott. VISZONT, ha ezt csináltad legutoljára, akkor lehet, hogy a többi még nem mutatta ki. Én tesztelnék még egyet, reggeli vizeletbõl is holnap.

Ha több tesztel is próbálkoztál, és ebbõl 1 lett csak pozitív, akkor persze lehet, hogy áleredményt mutatott. VISZONT, ha ezt csináltad legutoljára, akkor lehet, hogy a többi még nem mutatta ki. Én tesztelnék még egyet, reggeli vizeletbõl is holnap.
Igaza van az elsõnek, reggel csinálj másik tesztet.Megy a drukk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!