Találatok a következő kifejezésre: Gabriel teszt kimutatja (4 db)

Gabriel teszt tényleg kimutatja a pozitívat beágyazódás után 3 nappal?

Legjobb válasz: Én úgytudom igen, de én még nem voltam terhes... Csak szeretnék :-) De a legérzékenyebb teszt a Qupido. Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 u/ml Rapi preg corax: 20 u/ml Rapi preg direct: 20 u/ml Gabriel: 20 u/ml HCG: 20 u/ml Clear blue: 50 u/ml Medi-lab: 20 u/ml

Én úgytudom igen, de én még nem voltam terhes... Csak szeretnék :-) De a legérzékenyebb teszt a Qupido. Terhességi tesztek és érzékenység: Qupido: 10 u/ml Rapi preg corax: 20 u/ml Rapi preg direct: 20 u/ml Gabriel: 20 u/ml HCG: 20 u/ml Clear blue: 50 u/ml Medi-lab: 20 u/ml
Szerintem embere válogatja! Attól függ neked mennyi HCG hormont termel a szervezeted! De általában az 5. napon már nagy valószínûséggel kimutatja!
Az elsõ válaszolónak: Én úgy tudom, hogy a Clerblue is 10-es!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nem merek tesztelni mert félek a csalódástól, tegnap kellett volna megjönnie...
Én az elsõ válaszoló vagyok. A Clerblue-t én nem ismerem, de biztos igazad van :-) Utána nézek, lassan nekem is tesztelnem kellene, de sajnos még várnom kell :-(
Szerintem holnap már tesztelhetsz, nekem a mensi után 2 nappal már kimutatta halványan a teszt a pozitív eredményt.
Nekem a Gabriel mensi elõtt 2 nappal mutatta ki. 14 hetes kismama
én is a gabriel nevû tesztet próbáltam ki, a mensi kimaradása után 5 nappal mutatott pozitív eredményt, de azt már 1 perc alatt.
Clair Blue 50-es.

Szerintetek a Gabriel terhességi teszt kimutatja, ha 1-2 nappal "nemvárt" előtt tesztelek?

Elvileg keddre nem várom, de én hétf? reggel szeretnék tesztelni. Milyen tapasztalatotok van ezzel a tesztel?

Legjobb válasz: Nekem tegnap este épphogy pozitív lett, szinte csak én láttam rajta. Ma a nemvárt utáni napon egy Clear Blue meg egyértelmûen pozitív

Nekem tegnap este épphogy pozitív lett, szinte csak én láttam rajta. Ma a nemvárt utáni napon egy Clear Blue meg egyértelmûen pozitív
A kérdező hozzászólása: 18:49 -esnek! GRATULÁLOK! Boldog babavárást kívánok!
nekem késik már 4 napja, tegnap teszteltem Gabriel-el, sajnos negatívat!pedig jókat hallottam errõl a tesztrõl!én valószínûleg nem vagyok terhes sajnos:-(((más oka lehet a mensi késésének...
A kérdező hozzászólása: 19:12-esnek! Szerintem várj még pár napot és tesztelt újra. Meglehet, hogy még kevés a HCG a vizeletedben és ezért lett negatív. Sajnos azt olvastam, hogy a Gabriel csak napokkal késõbb mutatja ki a terhességet. Ezért bánom már, hogy ezt a tesztet vettem. Szívbõl kívánom, hogy babás legyél!!
Én megjártam a Gabriellel, pedig én is úgy tudtam, hogy jó teszt. A nemvárt elõtt 2 nappal teszteltem Corax-szal, és egyértelmûen pozi lett, pedig délután volt. A nemvárt napján Gabriellel reggeli elsõbõl alig látszott, szinte csak én láttam. Nekibúsultam, mert már jártam így máskor, hogy az 5. héten felszívódott, azt hittem most is így jártam. Másnap elmentünk nászútra :) ), és végig görcsölgettem, gondoltam, mindjárt megjön, csúszdáztam a fürdõben, termálvízben ültem, nyomtam a sört, biztosra vettem, hogy úgyis mindegy, én hülye. Aztán csak nem jött meg egy hetes késésnél újra teszt, és +++ :) )) Nagyon örültünk, azóta sem tudom, hogy csak az az egy Gabriel volt hibás vagy csak ennyire érzékeny, szerintem válassz inkább másikat. (Mondom, a Corax bejött, DM-ben vettem). 14 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Gratulálok :) Kíváncsi vagyok, hogy reggel mit mutat a teszt. Ha - lesz, akkor még várok pár napot és próbálkozom egy másik teszttel. Nekem a Gabrielt ajánlották, de most hogy utánaolvastam többen csalódtak benne, mert csak késõbb mutatja ki, ha baba van. Legfeljebb még várok néhány napot a következõ tesztelésig, csak olyan lassan telnek a napok. De bízom, hogy most nem fogok csalódni. Minden jót kívánok!
Szia! Csináltál ma reggel tesztet?
A kérdező hozzászólása: Igen, de sajna - lett. Most vettem egy Clearblue-t, azt holnap reggel megcsinálom. Negyedik hónapja próbálkozunk, remélem most talán sikerült.
A Clearblue tényleg jó, és hamar kimutatja

Hamar kimutatja a Gabriel terhességi teszt a terhességet?

Legjobb válasz: ha terhes vagy bármelyik teszt kimutatja hamar. Én amikor rápisiltem a teszt csík hamarabb kijött mint a kontroll,várni se kellet,szinte azonnal mutatta a pozitívat.

ha terhes vagy bármelyik teszt kimutatja hamar. Én amikor rápisiltem a teszt csík hamarabb kijött mint a kontroll, várni se kellet, szinte azonnal mutatta a pozitívat.
A kérdező hozzászólása: hányadik nap teszteltél?12. nap korai?
Szerintem korai, mert nem biztos hogy pont akkor volt peteérés.Én 5 nap késéssel teszteltem.


Gabriel terhességi teszt tényleg kimutatja a babát beágyazódás után 3 nappal?

Mensi el?tt vagyok 1 nappal és nega lett a gabriel. Lehetek még pozi? Tünetem semmi.

Legjobb válasz: nem hinném hogy mindenkire érvényes!! Szerintem aki most elolvassa ezt és tesztelni szeretne , VÉSSE A FEJÉBE, HOGY BIZTOS EREDMÉNYT, CSAK AZ ELMARADÓ MENSI UTÁNI NAPOKON KAPHAT...úgyhogy majd ha nem jön meg akkor tesztelj..

nem hinném hogy mindenkire érvényes!! Szerintem aki most elolvassa ezt és tesztelni szeretne , VÉSSE A FEJÉBE, HOGY BIZTOS EREDMÉNYT, CSAK AZ ELMARADÓ MENSI UTÁNI NAPOKON KAPHAT...úgyhogy majd ha nem jön meg akkor tesztelj..
egyetértek. bármennyire is nehéz volt várnom, én is csak az elmaradt után egy nappal teszteltem. nem akartam mégegy csalódást. és nem is csalódtam! :) )) sok szerencsét neked is!
Nincs értelme elsietni a tesztet, felesleges feszültséget okozol magadnak! Nekem a mensi napján még negatív volt, két nappal utána pedig már nagyon pozitív. Bár én más tesztet használtam. Türelem! Az hogy nincs tüneted, még nem jelent semmit, sokaknak nincs! Várj még pár napot, ha addig se jön meg, akkor tesztelj! Sok sikert!
Nekem nem mutatta ki a terheséget, és még is terhes voltam.Én is nagyon kiváncsi voltam mert beültetésem volt és minnél hamarabb tudni akartam az eredményt.Hiába írja, hogy harmadik naptól kimutatja szerintem ez hülyeség.Várjál még, én két tesztet is csináltam egy hétre a beültetés után és egyik sem mutatott ki semmit.Szerintem több idõnek kell eltelni ahhoz jó eredményt kapjunk.Egy 38 hetes kismama.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!