Találatok a következő kifejezésre: Gabriel teszt eredményt (5 db)

Hétfőn teszteltem gabriel teszttel reggel, azon nagyon nagyon halvány második csík jelent meg! Szerdán reggel gravi hcg-vel szintén nagyon nagyon halvány csík jelent meg! Szerintetek mikor teszteljek újra hogy biztos eredményt kapjak? Milyen tesztel?

Feb 19-én voltunk együtt a párommal, még nem mutathat semmit az ultrahang? Ha közbe megjönne attól még lehetek terhes?

Legjobb válasz: A halvány csík is csík. Szerintem babás vagy!! :) Hétvégén csinálj új tesztet reggeli vizeletbõl, annak már biztos eredményt kell mutatnia!

A halvány csík is csík. Szerintem babás vagy!! :) Hétvégén csinálj új tesztet reggeli vizeletbõl, annak már biztos eredményt kell mutatnia!
Ez is biztos eredmény, mivel álpozitív nincs, csak álnegatív. A halvány csík is HCG jelenlétét jelzi a szervezetben, ami csak terhesség esetén fordul elõ. A csík erõssége a HCG koncentrációjától függ, napról napra erõsebb, szerinteme egy hét múlva már nagyon erõs lesz. AZ ultrahang az elmaradó mensruáció idején még csak megvastagodott nyálkahártyát mutat, petezsákot, szívhangot csak a 6. hét körül.
Ez 2 pozitív tesz, terhes vagy. Akkor is, ha megjön.
Én szerintem terhes vagy. De egy hét múlva csinálj mégegy tesztet... Remélem, nem nemkívánt a baba :)
A kérdező hozzászólása: Nem! Nagyon akarjuk a babát! És érdekes lenne ha rögtön elsõre össze jönne! Igazából ma kellett volna megjönnie! Idáig nem jött! Bár lehet hogy az miatt van hogy 1 hónapja hagytam abba a gyógyszert, és így felborult

Gabriel teszt biztos eredményt mutathat akkor is ha nem reggel csinálom, meg hanem délután? Vagy inkább várjak reggelig?

Legjobb válasz: reggel nagyobb a koncentratuma a hcgnek igy biztosabb az eredmeny,ne is igyal elotte.

reggel nagyobb a koncentratuma a hcgnek igy biztosabb az eredmeny, ne is igyal elotte.
Én 5 nap késés után csináltam Gabrielt és ott már kimutatta a babánkat.:) Nem reggel csináltam, hanem délelõtt. Ha babás vagy ez a teszt kimutatja. Drukkolok
Szia! A korai terhességet legjobb a reggeli vizeletbõl tesztelni. Szerintem légy türelemmel reggelig és akkor tesztelj. Sok sikert!
Reggel biztosabb. Drukkolok!
A Gabriel tesztre rá van írva, hogy a nap bármely szakában...
Pozitív vagy negatív lett? Amúgy szerintem 1 hónap nem számít sokat.
Vegyél kettõt. Egyet ma délutánra egyet holnap reggel, ha a mai már nem ad jó eredményt. Amúgy mi lett?
A kérdező hozzászólása: délután csináltam egyet és az is pozitív lett! :) de tutit akkor hiszem el ha az orvos is megmondja! :)
Jajj nagyon gratulálok :) sok boldogságot!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! :) csak annyira hihetetlen még! nem tudom miért!
Elhiszem! Én nagyon vágyok babára, de nekünk még a próbálkozásnak az ideje se jött el sajna. Azért lógok itt :D
A kérdező hozzászólása: hogy érted, hogy még nem jött el az ideje?
Én egyetemista vagyok sajna munka nélkül (ezerrel keresem), párom tanfolyamon van. Szóval csak a tanfolyami támogatás jön be havonta erre meg nem vállalunk gyereket :) majd ha lesz munka és elköltöztünk itthonról :)
A kérdező hozzászólása: így már értem! mi már össze is házasodtunk fél éve! :) nyugi!elfog jönni a ti idõtök is! :) minden a maga idejében!
Na meg ez a te kérdésed, és neked kell itt örülni :) nem mások problémáit boncolgatni :) :)
Gratulálok! :) Nekem is volt egy lejárt Gabrielem, ami pozi lett. Aztán volt egy csomó negatív, meg véreztem, orvos nem látott semmit sem... aztán volt még egy pozim... én már nem tudom mi van velem, holnap elmegyek sztkba, remélem baba van. csak tudnék már biztosat....
én nem tudnék holnapig várni
A kérdező hozzászólása: igen e hónap 10.re vagy 11.re nem vártam!hát én sem tudok 100%ig nyugodt lenni!nos mit tegyek?
A kérdező hozzászólása: pozítivat mutat!
gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :) de akkor ez megbízható? mindenképp két nap múlva csinálok egy újat!de olyat lehet, hogy ma délután csinálok egyet?
Ha pozitív, akkor ki tudta mutatni a hcg-t, szerintem nyugodtan hihetsz neki. Csak negatív esetben aggódnék a szavatosság miatt. De azért csinálj még, ha izgulsz miatta 1-2 nap múlva.
szerintem hihetsz neki:)
én azért csinálnék egy másikat mielõtt beleélem magam
A kérdező hozzászólása: utolsónak!igen fogok még egyet csinálni, hogy megnyugodjak!de szerintem az orvos tud tutit mondani!de ma délután lehet csinálni egyet, vagy mindenképp a reggeli vizeletbõl????
utolsó vagyok, én mindkét gyereknél délután csináltam.Az elsõnél 1 napos késésnél, a másodiknál 4 napos késésnél)
A kérdező hozzászólása: de akkor most délután meg csinálhatom nyugodtan???mert hát 10. 11.re nem vártam!és semmi nincs!melleimet érzem teltebbnek és érzékenynek!
Már mint 11.11 re nem vártad?Te tudod, én nem akarlak rábeszélni a mai tesztelésre :) igaz én nem tudnék nyugodtan aludni :) Majd írd meg mi lett az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak! Köszönöm szépen!De tutit majd jövõhéten fogok tudni, mikor megyek nõgyógyászhoz!Amúgy vettem még egy tesztet, és az is pozitív lett! Nekem semmi vérzésem, semmi barnázás nincs!Néha megjön érzés van, meg a mellem feszül! Remélem neked minden rendben lesz!Sok sikert!vigyázz magadra!

Holnap reggel a 12. dpo-n a Gabriel teszt már jó eséllyel mutat valós eredményt?

Legjobb válasz: A nem várt napjától,de az is lehet,hogy csak utána mutat..!

A nem várt napjától, de az is lehet, hogy csak utána mutat..!

Reggel csináltam egy Corax Be Sure Direct terhességi tesztet halványan de egyből kijött a második csík is, csináltam egy Gabriel tesztet is de azon csak egy csík van. Most melyik teszt mutat valós eredményt? Melyik a két teszt közül az érzékenyebb?

Legjobb válasz: A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)

A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)
Nezd meg a tajekoztatoban hogy hanyas(nem tudom fejbol).Ha nem egyformak akkor az erzekenyebbnek higgy.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy a Corax-os teszten nem találom hogy hányas érzékenységû pedig már átolvastam ötször:((( És most itt örlõdök hogy melyik mutat igazat:((((
szia.ha jo tudom a corax-os 20-as érzékenységü, de nem vagyok biztos benne-nézd meg a neten...a másikat nem tudom , sajna....
elözö voltam/vagyok.20-as érzékenységü mind a kettö...csinálj 2 nap mulva másik tesztet reggeli pisiböl...
Szia, megírod majd, hogy mi lett az eredmény?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!