Találatok a következő kifejezésre: Gabriel teszt csíkot (12 db)

A teszten (Gabriel teszt ) nem ott látom a csíkot egész halványan, ahol a használati útmutató szerint lehetne pozitív teszt esetén. Mit jelenthet?

Legjobb válasz: Én annó a medi lab és gabriel-el csináltam a medi lab egyböl 2 erös csik a gabi meg egy kis idõ mulva de nagyon halványan ott van,azt meg is tartotam,majd megmutatom a fiamnak : ) Ezek szerint összejött neked?

Én annó a medi lab és gabriel-el csináltam a medi lab egyböl 2 erös csik a gabi meg egy kis idõ mulva de nagyon halványan ott van, azt meg is tartotam, majd megmutatom a fiamnak : ) Ezek szerint összejött neked?
ha a controll vonal mellett van még egy vonal az pozitiv.. lehet gyártási hiba.. de nem lehet hogy azt a vonalata látod ami a pisi felszivás után van az a VAstag az elején? képet nem tudsz küldeni?
Szerintem is csinálj képet, nekem is volt ilyen, kb 2 hete de én még szoptatok igy nemtudom biztosra hogy van-e baba vagy nincs, mivel már több mint egy hónapja nem jött meg, megyek szerintem veszek is egy tesztet, jó lenne tudni : )
A kérdező hozzászólása: Majd megírod ide mit mutatott a teszt amit vettél?
Sajana negativ : (
A kérdező hozzászólása: 8hét 3 naposan jól láthatónak kellene lenni a pozitív értéket jelzö csíknak, ugye (bár délután csináltam a tesztet)?

Hétfőn teszteltem gabriel teszttel reggel, azon nagyon nagyon halvány második csík jelent meg! Szerdán reggel gravi hcg-vel szintén nagyon nagyon halvány csík jelent meg! Szerintetek mikor teszteljek újra hogy biztos eredményt kapjak? Milyen tesztel?

Feb 19-én voltunk együtt a párommal, még nem mutathat semmit az ultrahang? Ha közbe megjönne attól még lehetek terhes?

Legjobb válasz: A halvány csík is csík. Szerintem babás vagy!! :) Hétvégén csinálj új tesztet reggeli vizeletbõl, annak már biztos eredményt kell mutatnia!

A halvány csík is csík. Szerintem babás vagy!! :) Hétvégén csinálj új tesztet reggeli vizeletbõl, annak már biztos eredményt kell mutatnia!
Ez is biztos eredmény, mivel álpozitív nincs, csak álnegatív. A halvány csík is HCG jelenlétét jelzi a szervezetben, ami csak terhesség esetén fordul elõ. A csík erõssége a HCG koncentrációjától függ, napról napra erõsebb, szerinteme egy hét múlva már nagyon erõs lesz. AZ ultrahang az elmaradó mensruáció idején még csak megvastagodott nyálkahártyát mutat, petezsákot, szívhangot csak a 6. hét körül.
Ez 2 pozitív tesz, terhes vagy. Akkor is, ha megjön.
Én szerintem terhes vagy. De egy hét múlva csinálj mégegy tesztet... Remélem, nem nemkívánt a baba :)
A kérdező hozzászólása: Nem! Nagyon akarjuk a babát! És érdekes lenne ha rögtön elsõre össze jönne! Igazából ma kellett volna megjönnie! Idáig nem jött! Bár lehet hogy az miatt van hogy 1 hónapja hagytam abba a gyógyszert, és így felborult

Gabriel teszt 2 csíkot mutatott (halványat). Álmos, fáradt és éhes vagyok, meg fájnak a mellbimbóim érintésre, néha görcsöl a hasam, de ma csak egyszer volt! Babás vagyok?

Olyan boldog vagyok. Igaz nem akarom elbízni, mert dokinál még nem voltam, majd jöv? héten, de tegnap kellett volna megjönnie, Gabriel teszt 2 csíkot mutatott (halványat). Álmos, fáradt és éhes vagyok, meg fájnak a mellbimbóim érintésre, néha görcsöl a hasam, de ma csak egyszer volt! Ez az el?z? kérdésem, hátha ebb?l emlékeztek ki vagyok:

Legjobb válasz: Nagyon drukkolok,h tényleg igazad legyen.Két csík az két csík.Gratulálok és boldog babavárást és jó egészséget kívánok neked!!!!!!

Nagyon drukkolok, h tényleg igazad legyen.Két csík az két csík.Gratulálok és boldog babavárást és jó egészséget kívánok neked!!!!!!
Gratulálok! :) Boldog kismama hónapokat és annál boldogabb gyerekes éveket :)
A kérdező hozzászólása: Azóta boldog 18 hetes kismama vagyok:)
Nekem is nagyon halvány volt a csik, alig láttam és volt baba.Azt jelenti még korán csinéáltad.Kb.a 6.héten érdemes menni, akkor már általában van szivhang is.
Jó neked.Én Sajnos Jan.28-án és Márc. 7.-én volta beteg már azt hittem terhes vagyok, mert 2 teszten is 2-2 halvány csikom volt de sajnos megjött azota is .Neked Gratulálok.
Nyugodtan sírd el magad! :-) Szerintem nagyon jó anyuka leszel!
A kérdező hozzászólása: Biztosan sikerülni fog, ne addjátok fel! Nagyszerû érzés, hátha még a doki is alá fogja támasztani... El is sírom magam:)
Szuper lehet, remélem majd nemsokára én is megtudhatom... :-))
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: Pedig képzeld! Ez a második hónapja, hogy próbálkoztunk! Sok sikert! És ne görcsölj rajt! Mert nekem tuti az volt a bajom az elõzõ hónapban! Az a baj, hogy most meg még olyan hihetetlen, hogy egy kis élet van bennem kibontakozóban...
Második válaszoló vagyok. Köszike, ari vagy. Ovu-tesztet is próbáltam, olyan pozitív volt, hogy majd leugrott a csík, együtt is voltunk, mégis sajna semmi. Nemsokára megy a párom kivizsgálásra, már több, mint fél éve próbálkozunk. :-(( De tök szuper, hogy nektek sikerült! Sok boldogságot!!!!!! :-))
Hát gratula!!! Jó egészséget és boldog kismama hónapokat!
A kérdező hozzászólása: Köszike mindenkinek! A 2. válaszolónak: fel a fejjel, ha eddig nem használtál ovu tesztet, szerintem próbáld ki, nekünk ez bevált! Majd írok, hogy mi volt a dokinál!
Gratula! Szerintem, elhiheted! Majd írj, hogy mi volt a dokinál!
Gratula! :-) Nekünk sajna még nem sikerült. :-((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, jó egészséget!
Akkor pozi teszted van.
A kérdező hozzászólása: este csináltam mert nem tudtam kivárni a reggelt, de azt mondod lehet pozitív az ilyen érték ?
Igen. Én mensi elmaradása után 3 nappal teszteltem olyan halvány pozit, hogy meg sem láttam, a férjem szólt rám, hogy ott a második vonal. Nem hittem el, mert még fény alatt sem láttam. Most meg már itt rugdos a pocakomban:)
A kérdező hozzászólása: király lenne...
Sztem reggel ismételj. Majd írd meg mi lett..
Lehet szellemcsík is. Sajnos nekem már kétszer volt ilyen, egyszer Gabriel, egyszer X-epil teszttel. Lehet halvány pozitív is. Nekem ilyen is volt, hogy alig láttam a csíkot, aztán 2 naponat ismételtem és erõsödött. Drukkolok! (2 gyerkõcös anyuka)
Reggel tesztelj újból akkor erõsebbnek kell látnod a teszteden azt a bizonyos második csíkot. :)
szia! Látom 2-a óta nem nagyon írnak, érdekelne hogy teszteltél e már azóta? mi lett az eredmény?

Lett valakinek valaha a Gabriel teszt erős 2 csíkos? (hogy ugyanolyan erősségű mindkét csík)

Már két napja késik, de a Gabrielen a tesztcsík még mindig halványabb egy nagyon picivel. Azt gondoltam, hogy monstanra már ugyanolyan színűek lesznek a csíkok. Szép erős pozi, de arra lennék kiváncsi, hogy volt e valaki, akinek ugyanolyan erősségű volt mind a két csík. Mert a dobozán is egy olyan kép van, hogy az erős C csík, és mellette egy halványabb T csík, és ez alá van írva, hogy pozitív. :) Lehet, hogy nála ez a legerősebb pozi? Ha szeretnétek csatolok képet, hogy milyen lett!

Legjobb válasz: csatolsz képet?

csatolsz képet?
Gratulálok :) sikerült feltöltenem a képet, csak tekerd le az oldalt :) http://kephost.hu/share-669F_4F9BA0D1.html tegnap este sem sikerült :O
A kérdező hozzászólása: Ilyen lett egy x-epil szintén 25ös teszttel, pedig ezt most csináltam délután, ittam is elõtte :) ) http://kepfeltoltes.hu/view/120427/teszt2_www.kepfeltoltes.h.. Nagyon boldog vagyok! :) ))
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy, köszönöm :) ha fel tudod tölteni, akkor megnézném :) )) Igazából azért csinálgatok teszteket, mert nem nagyon érzek semmit:) a mellem feszül, meg megnõtt, meg most nagyon picit emelygek, de ennyi :) és olyan hihetetlen, de nagyon boldog vagyok!!!:) ))
Nekem nem annyira éles a képem, de elõvettem, és a T betûm nekem is halványabb volt picit, pedig 7 hetesen csináltam :) megpróbáltam neked feltölteni, de nem sikerül már negyed órája, csak tölt, mindjárt dührohamot kapok :D:D:D na majd megpróbálom este is :)
Gratula :)
Ez egyértelmû! :) Gratula! Nekem 5+6 hetesen már volt pulzálás, lehet, hogy Te is fogod már látni! Boldog babavárást! 12+6 hkm
Elsõ vagyok. Nekem ugyan ilyen volt és már 2 éves a drágám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek! :) Két hét múlva mehetek dokihoz, 6 hetes leszek. Mit fogunk látni az ultrahangon? Esetleg a szivecskéjét is? :)
Ez tuti pozi!!! Gratulálok! Boldog babavárást! Nekem is ilyen volt a teszt, mindkét gyerkõcömnél!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megnyugtattál :) ) Megpróbálok nem aggódni :) )
Nekem az elsõ gyermekemnél úgy lett ilyen erõs, hogy már 2 hete késett, igaz nem reggeli pisibõl, a másodiknál csak 2-3 nap késéssel csináltam a tesztet, nekem még ennyire sem volt erõs, mégis minden rendben volt, ne aggódj, és gratulálok! :) :)
A kérdező hozzászólása: Ilyen lett, szerdára nem vártam, remélem már nem is jön :) http://kepfeltoltes.hu/view/120427/teszt1_www.kepfeltoltes.h.. Nem kéne erõsebbnek lennie már ilyenkor?
Nekem anno 4-5 nap utan eros csík jelent meg!ket eves mult a lanyom es meg mindig ugyanolyan!eltettem emlékbe!!!
Jahh, amúgy akartam írni, hogy nekem sem voltak tüneteim, nem véletlenül 7 hetesen derült ki. Csak a melleim fájtak nagyon, de az mensi elõtt is fájt, szóval azt hittem meg fog jönni. Aztán csak vártam. Aztán meg csináltam tesztet :D Na nekünk 3 évig nem sikerült, szóval nem nagyon reménykedtem, no meg a PCO-m miatt rendszertelen volt a menzesz. Tehát nemigen számítottunk gyermekre :) Mivelünk is madarat lehet fogatni amúgy, már 31 hetes vagyok :) Nagyon sok boldogságot mégegyszer nektek is!

Ha az eseményt követő 17. napon a Gabriel-teszt egy csíkot mutat, ami mellett nagyon halványan megjelenik egy másik, majd eltűnik, az jelent valamit? Pozitívat vagy negatívat?

Az összes tünet megvan, és egyre er?sebbek.

Legjobb válasz: szerintem várj még 1-2 napot és reggeli elsõ vizelettel csinálj egy tesztelést clearblue-val is

szerintem várj még 1-2 napot és reggeli elsõ vizelettel csinálj egy tesztelést clearblue-val is
Csak akkor fogod megtudni, ha csinálsz még egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszi, pár nap múlva csinálok. A teszten egyébként azóta a második csík helyén egy sárgás csík jelent meg.

Reggel csináltam egy Corax Be Sure Direct terhességi tesztet halványan de egyből kijött a második csík is, csináltam egy Gabriel tesztet is de azon csak egy csík van. Most melyik teszt mutat valós eredményt? Melyik a két teszt közül az érzékenyebb?

Legjobb válasz: A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)

A Gabriel nekem is negatívat mutatott, de a Clear blue pozit. Szerintem terhes vagy. Két nap múlva reggeli vizeletbõl tesztelnék még egyet. Egyébként gratula!:)
Nezd meg a tajekoztatoban hogy hanyas(nem tudom fejbol).Ha nem egyformak akkor az erzekenyebbnek higgy.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy a Corax-os teszten nem találom hogy hányas érzékenységû pedig már átolvastam ötször:((( És most itt örlõdök hogy melyik mutat igazat:((((
szia.ha jo tudom a corax-os 20-as érzékenységü, de nem vagyok biztos benne-nézd meg a neten...a másikat nem tudom , sajna....
elözö voltam/vagyok.20-as érzékenységü mind a kettö...csinálj 2 nap mulva másik tesztet reggeli pisiböl...
Szia, megírod majd, hogy mi lett az eredmény?

Hogy lehet hogy 2 x-epil teszt halványan pozitív szinte rögtön kijött a második csík a gabriel pedig negatív?

Legjobb válasz: az x-epil egy f.os sajnálom,de az nekem is szellemcsíkos volt t9bbször. de vn 10-es érzékenységû teszt,a gábriel csak 20-as

az x-epil egy f.os sajnálom, de az nekem is szellemcsíkos volt t9bbször. de vn 10-es érzékenységû teszt, a gábriel csak 20-as
A kérdező hozzászólása: köszönöm a képeket és a 2-dikra hasonlított mind a kettõ teszt de most hogy indultam volna a dokihoz elõtte el mentem tusolni és meg is jött közben a menzeszem így nem mentem az orvoshoz majd a következõ hónapban sikerül
http://kepfeltoltes.hu/view/130516/DSCF0730_www.kepfeltoltes.. Nekem ezek a halvány x-epil tesztjeim, ezek a nemvárt napján, délután készültek. Hasonlít valamelyikre? Talán így jobban tudunk segíteni. (Egyébként szerintem az x-epil ár/érték arányban messze a legjobb!)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat mindenkinek megy a zöld kezecske. Délután megyek dokihoz meg nézetem magam mi lehet jelentkezem ha meg jöttem a dokitól
Nekem soha nem volt szar az X-epil! 2X mutatott pozit nem várt napján, az egyik 21 hónapos, a másik 16 hetes pocakban!
Nekem két x-epil lett pár hete halvány (12-13. dpo-n) és mégis terhes vgayok. Azóta nem csináltam más tesztet, de minden jel megvan és meg se jött. 2 hét múlva megyek az elsõ uh-ra. Az elsõ lányomnál Gabriel tesztet vettem egybõl és az is iszonyat halványan, de ott volt. 2 éves lesz és épp alszik. Egyébként nekem a 12. dpo-n a 10-es érzékenységû teszt negatív lett, a 25-ös x-epil pedig pozitív?! Furcsa.. :) ))
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem csinál jó képet a telóm és nem látszik rajta
igen, tedd fel a képet és megmondjuk :)
Nem tudsz róluk fényképet feltenni? Talán akkor jobban tudnánk segíteni.
A kérdező hozzászólása: de ennek van színe mind a kettõnek a szellem csíknak pedig nincs sajna egy pár tesztet már csináltam köztük x-epilt is és soha nem jött ki a második csík
A kérdező hozzászólása: És még annyi hogy amikor meg kellett volna jönni-e akkor csak egy pár csepp volt.
Sajnálom. :( Igazad van, fel a fejjel, új hónap, új próbálkozás!

Gabriel terhességi teszt 7-8 perc elteltével nagyon halvány 2. csík. Mit gondoltok?

Clostilbegytet szedtem okt. 28-tól 5 napon át 2x1-et. November 5-én 2 majdnem 3cm-es érett petét látott a n?doki, aznap este együtt voltunk. 20-án kellett volna megjönnie. Ma délután vettem egy Gabriel tesztet, de nem bírtam kivárni a reggelt és ma megcsináltam. 7-8 perc elteltével jelent meg egy nagyon halvány 2. csík is.

Legjobb válasz: Halvány csík is csík ;) Én is produkáktam nappal halvány csíkot. De a reggeli bizony erõcs csík volt. Úgyhogy gratulálok

Halvány csík is csík ;) Én is produkáktam nappal halvány csíkot. De a reggeli bizony erõcs csík volt. Úgyhogy gratulálok
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem! :) Köszönöm!
Nagyon jó jel, hogy nem jött meg!!! De biztos vagy benne, hogy megvolt a tüszõrepedés már? Figyeltél meg jeleket? Csak hogy biztosra menj, hogy tényleg pontosan mikor nem kéne megjöjjön. Nem méred a hõd? Mert ha a 14 napos luteális fázisú embereknek 17 napig is fent van a hõje, az már utalhat terhességre :) Drukkolok nektek!!!!!!
Mit ír a teszt? Hány percig mutat valós eredményt?
szerintem terhes vagy. de holnap reggel is tezstelj egyet. 9hetes km
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A hõmet nem mérem, de mára meg eléggé elkezdett görcsölni a hasam, ez aggaszt. A teszt azt írja, hogy 10 perc után már nem értékelhetõ az eredmény, és téves + eredményt nem mutat. A 10 percbe belefértem, de ez a görcsölés aggaszt. Ma veszek még egyet, és reggel megpróbálom. Csak attól tartok, megint nem bírok várni reggelig.
Teszteltél? Mi lett?
Elsõ vagyok és kíváncsi ;)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a bíztatást, meg minden, de ma reggel teszteltem, és az negatív lett, délutánra pedig már meg is jött. Talán majd legközelebb...

A Discolor teszt érzékenyebb mint a Gabriel? A Discoloron sokkal erősebb a poz. Csíkom, mint a Gabrielen.

Legjobb válasz: szia!gratulálok:) Megutatod a tesztjeidet?Szerintem a discolor 20-as agabi meg 25-ös ha jól emlékszem.Mikorra vártad a mesidet milyen tüneteid vannak?:))Írjál:)

szia!gratulálok:) Megutatod a tesztjeidet?Szerintem a discolor 20-as agabi meg 25-ös ha jól emlékszem.Mikorra vártad a mesidet milyen tüneteid vannak?:) )Írjál:)
A kérdező hozzászólása: Szia!8 hónapja próbálkozunk, 21-re vártam a menstruációt, közben találtam a discolorról leírást, 10-es érzékenységû a gabi 25-ös.Tegnap elkezdõdött valami halvány barna váladékom, megrémültem.rögtön doki, UH de még nem látszik, mert kicsi.Jövõ héten újra UH.A teszteket feltöltöm és mutizom.Reggel megyek laborba, vérbõl nézik a terhességet.Szerinted megmarad?Most már halványabb a barnázás.Üdv.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!