Találatok a következő kifejezésre: Gabi mosóport hol (3 db)

Szia! Én a múltkor a DM-ben láttam.
Szia! DM-ben tuti van!
Így van! Dmben dobozosban van.
DM-ben biztosan találsz, mert a baba-bónuszos kuponfüzetben van rá kedvezmény.

Milyen a Gabi mosópor és hol lehet kapni?

Legjobb válasz: Én már 5 hónapja használom az öblítõvel együtt. Meg vagyok vele elégedve. A ruhák is nagyon finom illatúak.:) A DM-ben vettem, a Tescoban csak öblítõ van.

Én már 5 hónapja használom az öblítõvel együtt. Meg vagyok vele elégedve. A ruhák is nagyon finom illatúak.:) A DM-ben vettem, a Tescoban csak öblítõ van.
szia, Kellemes illatú, veszett drága, hipermarketekben, DM-ben, Rossmannban lehet venni. Én csak az elsõ pár mosásra vettem, mert nagyon drága. A Tide is szuper a babáknak, és hozzá silan mandulás (fehér) öblítõ.
Én használtam / Corában vettem mindig /, nagyon kellemes illata volt a ruháknak, viszont a foltokkal nem bírt, még áztatás után sem, ezért én áttértem az Arielre.
Nagyon jó mosópor. a DM be egy kg 999 ft. Máshol még nem láttam.
Második vagyok.Olyasmi az illatuk, mint a Gabi Édes álom esti fürdetõé. Most gyorsan megszaglásztam:)
Nem rossz a gabi mosópor, de nekem jobban be jött a bip hipoallergén mosópor.Isteni illata van, 2kg-os doboz 999 ft a DM-ben.A fehérekhez tökéletes.
Nem tudom hogy milyen de a dm-ben láttam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én épp azokat használom, amiket az utolsó válaszoló írt, de kíváncsi lennék a Gabira is, mert a többi termékének szeretem az illatát:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Gabi mosóport Debrecenben hol árulnak?

A többi típus nem érdekel, ezt meg sehol se találom. Valamelyik áruházban nem látta valaki esetleg?

Legjobb válasz: Én nem vagyok debreceni, de felénk a DM ahol tuti van. Kérdezz rá egy eladótól, mert én is alig találtam meg, olyan lehetetlen helyre volt pakolva.

Én nem vagyok debreceni, de felénk a DM ahol tuti van. Kérdezz rá egy eladótól, mert én is alig találtam meg, olyan lehetetlen helyre volt pakolva.
Tesco, Cora, Metro.
A Kossuth utcai DM-ben szokott lenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!