Találatok a következő kifejezésre: GYED-en lévő vagyok, milyen (2 db)

GYED-en lévő kismama vagyok, milyen formanyomtatványt kell kitölteni a második baba megszületésekor?

A baba júl.-ban születik és még akkor is GYED-en leszek az els?vel. Elég elküldeni a "bejelentés gyermekszámváltozásról" nyomtatványt, vagy le kell mondani az els? után járó GYED-et, ha igen, hol?

Legjobb válasz: Szia! Ha gyed alatt születik meg a következõ babád, akkor gyedbõl gyedbe mész, talán az összeg is marad. Szerintem ugyanúgy tölts ki mindent, mint az elsõnél és majd a tb eldönti, hogy melyik számodra a kedvezõ.

Szia! Ha gyed alatt születik meg a következõ babád, akkor gyedbõl gyedbe mész, talán az összeg is marad. Szerintem ugyanúgy tölts ki mindent, mint az elsõnél és majd a tb eldönti, hogy melyik számodra a kedvezõ.

Gyed-en lévő anyuka vagyok, de hamarosan már csak a gyes-t fogom kapni. Szeretném valamivel kiegészíteni a családi kasszát. Milyen munkát vállaljak, amit esetleg itthonról is el tudnék végezni? Érdemes munkaközvetítőhöz fordulni?

Végzettségem szerint közgazdász vagyok, két nyelv aktív ismeretével, de bármit (tisztességes munkát) elvállalnék, amit gyerek mellett, napi pár órában csinálni tudnék. pl. fordítás. Hol keressek munkát?

Legjobb válasz: munkaközvetítõ:) vagy profession.hu,vagy ahol laksz nincs munkaközvetítõ (a térségben)?

munkaközvetítõ:) vagy profession.hu, vagy ahol laksz nincs munkaközvetítõ (a térségben)?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!