Találatok a következő kifejezésre: Görcsölhetek a után (2 db)

Görcsölhetek a beágyazodás után és alatt?

Dec. 14-én volt a mensim els? napja. Eddig nem éreztem semmit, de 3-4 napja görcsölget a hasam. Amugy semmi más tünet. Elvileg 11én kell megjönnie a mensinek. Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Nekem görcsölgetett. Úgy éreztem kb egy hétig mintha meg akarna jönni, semmi mást nem éreztem. Aztán a mensi elõtt 3 nappal csináltam tesztet és nagy meglepõdésemre pozitív lett. Azóta is érzem ezt, mert ez méh növekedést jelzi. Viszont lehet e mensi elõjele is, ez pénteken dõl el nálad. Ha nem bírod kivárni, csinálhatsz tesztet, de hanegatív lesz, az még nem biztos, mert lehet hogy csak nincs még elég hcg a szervezetedben. Sok sikert! 5hetes kismama

Nekem görcsölgetett. Úgy éreztem kb egy hétig mintha meg akarna jönni, semmi mást nem éreztem. Aztán a mensi elõtt 3 nappal csináltam tesztet és nagy meglepõdésemre pozitív lett. Azóta is érzem ezt, mert ez méh növekedést jelzi. Viszont lehet e mensi elõjele is, ez pénteken dõl el nálad. Ha nem bírod kivárni, csinálhatsz tesztet, de hanegatív lesz, az még nem biztos, mert lehet hogy csak nincs még elég hcg a szervezetedben. Sok sikert! 5hetes kismama

5 héttel a szülés után mitől görcsölhetek kb 4 napja?

Nagyon er?s görcsök, néha a babát is le kell raknom a kezemb?l, mert összegörnyedek. Eddig nem görcsöltem egyáltalán, még szoptatás alatt sem.

Legjobb válasz: Igen, mivel még a gyermekágyi idõszakban vagy,és nagyon erõs görcsöket érzel,mindenképp orvoshoz mennék a helyedben!

Igen, mivel még a gyermekágyi idõszakban vagy, és nagyon erõs görcsöket érzel, mindenképp orvoshoz mennék a helyedben!
Szerintem jó lenne, ha megnézetnéd magad. Lehet, hogy csak a méhen megy össze, bár szerintem az már összement. Sajnos lehet, hogy egy méhlepény darabka benned maradt, akkor egészségügyi kaparás kell. Vérzésed van még?
A kérdező hozzászólása: Nincsen vérzésem, de tegnap és elõtte nagyon barnáztam.Sötétbarna... Fertõzés nem lehet esetleg? Gyomor és has körül görcsölök egyszerre. Gondolkoztam , hogy lehet h megfog jönni?
Menj el az orvoshoz, lehet benned maradt valami.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!