Találatok a következő kifejezésre: Görcsöl a ugye nem lehet baj (7 db)

Görcsöl a hasam, ugye nem lehet baj?

6hetes vagyok, pár napja rendszeresen minden nap görcsöl a hasam, igaz csak fél-egy percig. Ugye nem lesz semmi baja a kicsinek?

Legjobb válasz: Szia!Én 27 hetes vagyok,és ennyi idõsen nekem is görcsölgetett a hasam,de a biztonság kedvéért szólj dokinak róla,hogy vizsgáljon meg,nehogy legyen valami baj,és legalább te is megnyugszol! Minden jót,és boldog babavárást!!

Szia!Én 27 hetes vagyok, és ennyi idõsen nekem is görcsölgetett a hasam, de a biztonság kedvéért szólj dokinak róla, hogy vizsgáljon meg, nehogy legyen valami baj, és legalább te is megnyugszol! Minden jót, és boldog babavárást!!
Nekem 15 hetesen volt ez és azonnal veszélyeztettett terhesnek nyílvánítottak.
Én is 6 hetes vagyok. Nekem is görcsöl naponta párszor. A B6 napi háromszor jó erre is. Valószínû alakulsz belül, nyúlnak a szalagok.

10 hetes kismami vagyok. Véletlenül beütöttem a hasam egy éles tárgyal. A hasam alját alul a bal oldalt. Nagyon fájt. Meg vagyok rémülve. Ugye nem lehet nagy baj? Ha baj lenne már véreznék és görcsölnék?

Legjobb válasz: szia! nyugodj meg! fo a nyugalom. ha baj volna mar eszlelted volna!a baba nem ugy van ,,megtervezve,, hogy olyan konnyen bantodasa essen. biztonsagban van, nagyon vedve, a magzatviz vedi. szerintem nyugodj meg

szia! nyugodj meg! fo a nyugalom. ha baj volna mar eszlelted volna!a baba nem ugy van , , megtervezve, , hogy olyan konnyen bantodasa essen. biztonsagban van, nagyon vedve, a magzatviz vedi. szerintem nyugodj meg
Jól körbe van bélelve a babád odabent. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Én is többször megütöttem a pocimat, pedig vigyáztam. Minden gyerekem egészségesen született. :) ))
nyugi, nincs semmi baj. a magzatvíz nagyon védi a kicsid (aki ráadásul éppen hogy magzat, tehat nem valószinu, hogy nagyon erzekelte volna a balesetet). képzeld el a pocid ugy, mint egy lufit, a lufi körül egy szörmével bélelt valamit, a lufin belul meg vizet, es a vizben a babát. a külsõ rész tompítja az ütést, a víz meg tompítja, ÉS védi (gondolom ismered a játékot, amikor egy lavór vízben levõ almát kell kiharapni.. az almát védi a víz, egyszerûen tovauszik.. na a baba is hasonlóan van) (amúgy ezt az "elvet" használják külsõ fordításra is, hogy ahol kb van a baba, ott megfogják, és a nyomás miatt a magzatvíz "arrébb rakja" a babát) elnézést, ha nem tudom érthetõbben leírni, de azért remélem érted mit szeretnék mondani
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Nagyon megrémültem. Már minden ok. Eddig négy babót veszítettem el (21 hét, 6-6-7hét), és teljesen be vagyok parázva. Még dolgozok, meg akarom várni a 12 hetes uh-t hogy minden oké, és után megyek táppénzre. Lent pakoltam a raktárban, és egy magas kemény kartonnak a csücskébe nyomtam magam. (ki akartam venni legalulról egy papírt és úgy behajoltam lendületbõl....:(... Tehát ha gáz lenne akkor már lenne jele..... Uh..... Köszönöm még egyszer!
Hát akkor fájna ha a gyerekednek lenne valami károsodása, de ha nem fáj akkor nyugodj meg nem lesz komoly baja! És vigyáz magadra!
A kérdező hozzászólása: Jelentem így hogy megszületett, már 8 hónapos, a fenekén van egy vízszintes egyenes csík :)

2napja többször is görcsöl a hasam, mint máskor, úgy érzem, mintha szét akarna durranni a lábam, combom. Nem lehet semmi baj?

Kicsit olyan izomlázas érzés. Ez nem jelent semmi rosszat, ugye? Ma kezdtem szedni a Magne B6-ot is. Voltatok ezzel így páran? 8hkm

Legjobb válasz: Amiatt is lehet, hogy most kellene megjönnie, vagy más miatt is! A görcs nem természetes! Keresd fel az orvosod!

Amiatt is lehet, hogy most kellene megjönnie, vagy más miatt is! A görcs nem természetes! Keresd fel az orvosod!

Több mint egy hónapja késik a menstruációm, 2negatív teszt, viszont rendszeresen hányingerem van és van hogy a hasam úgy görcsöl, hogy felállni nem birok. Mi lehet a baj?

Tudom, hogy orvoshoz kéne mennem, viszont az iskola miatt semmi időm nincs rá, viszont a két teszt negatív lett. cisztára gyanakszom, vagy esetleg mégis terhesség?

Legjobb válasz: nem fogytál sokat hirtelen?

nem fogytál sokat hirtelen?
A kérdező hozzászólása: Nem egyáltalán nem, sokat eszek, mert a hányingerem úgy kevésbé erõsödik. viszont a tünetek elõtt is sokat ettem, de nem vagyok hízékony sem. átlagos a testsúlyom.
sürgõsen húzz orvoshoz, tünetek alapján valami masszív nõgyógyászati gyulladásod lehet
Akár terhesség is lehet csak nem mutatta ki a teszt, Sürgõsen menj orvoshoz. Nem értelek. Fontosabb az h 1 napot se hiányozz mint az egészséged???
szerintem menj el orvos hozz mert nem játék ez ami veled van! nem tudom mi lehet a bajod de én a helyedbe orvos hozz fordulnék és nem foglalkoznék az iskolával!

30 hetes kismama vagyok. Reggel óta fájdogál az alhasam. Nem görcsöl, nem keményedik, a babám is mocorog. Mitől lehet ez? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Hát hogy mitöl lehet nemtudom,vagyis nekem azt mondták,hogy amig nem görcsöl nincs baj,csak nyom a baba. Nekem 2 hete mindennap fájdogál,föleg ha nem fekszek eleget. Ugyhogy pihenj,és nem lesz baj. De ha erösödik menj orvoshoz! 35 hetes

Hát hogy mitöl lehet nemtudom, vagyis nekem azt mondták, hogy amig nem görcsöl nincs baj, csak nyom a baba. Nekem 2 hete mindennap fájdogál, föleg ha nem fekszek eleget. Ugyhogy pihenj, és nem lesz baj. De ha erösödik menj orvoshoz! 35 hetes

Már több mint 1 hete késik a menszeszem. De a hasam ugyan úgy görcsöl mint a menszesz előtt szokott, csak nem jön meg. Csináltam 2 tesztet negatív lett mindkettő. Akkor mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nekem is késett, anyukámnak is késett. Nekem is 1 hétig görcsölt elõtte hasam de veszettül. Aztán egy váratlan pillanatban tegnap meg is jött.. Valami van a levegõben..:)

Nekem is késett, anyukámnak is késett. Nekem is 1 hétig görcsölt elõtte hasam de veszettül. Aztán egy váratlan pillanatban tegnap meg is jött.. Valami van a levegõben..:)
Vagy ciszta, vagy felfázás, vagy idegeskedés miatt is késhet....
Igen, az a legjobb megoldás ha orvoshoz mész! Biztosat csak õ tud mondani!
Mindenképp orvos! Lehet petefészek gyulladásod. Ki kell vizsgálni.
Valószínûleg orvos lenne a megoldás. Mennyi idõs vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!