Találatok a következő kifejezésre: Görcsöl a fáj a hátam, (11 db)

Már vagy 2-3 hete folyamatosan görcsölök és fáj a hátam mi okozhatja?

most mult el a menszeszem és a menszesz elöt csináltam terheségi tesztet negativlet,és sokal fáradtab vagyok a szokotnál.

Legjobb válasz: Melyik oldalon fáj a hátad? Nekem egyszer volt egy begyulladt tüszõm a petefészkemben, ugyanezek voltak a jelei. Elmentem a nõgyógyászhoz, azt mondta magától el fog múlni, és el is múlt. Vizsgáltasd meg magad, mert más is lehet. Persze hogy fáradt vagy, fájdalommal élsz együtt.

Melyik oldalon fáj a hátad? Nekem egyszer volt egy begyulladt tüszõm a petefészkemben, ugyanezek voltak a jelei. Elmentem a nõgyógyászhoz, azt mondta magától el fog múlni, és el is múlt. Vizsgáltasd meg magad, mert más is lehet. Persze hogy fáradt vagy, fájdalommal élsz együtt.

Kissé rosszul érzem magam. Pénteken kellett volna szülnöm tehát az időm lejárt. Hányingerem van fáj a hátam és a hasam is görcsöl de állandóan. Mi lehet ez? mit csináljak?

Legjobb válasz: Én 38 hetes vagyok és a múlt héten azt mondta az orvos, hogy egy hét múlva biztos találkozunk a szülészeten, mert végig nyitva van a méhszáj és teljesen meg van rövidülve. Ennek ellenére semmi sem történt. Én is türelmetlen vagyok, pedig még lenne egyébként 2 hetem. Teljesen meg tudlak érteni. Szerintem, ha görcsöl folyamatosan, inkább menj be a kórházba, mert a doki tudja csak megmondani, hogy ez már a szülés-e, vagy sem. Én biztosan nem bírnék várni. Lehet, hogy hamarosan a karodban tarthatod a kicsikédet! Sok sikert és könnyû szülést kívánok!!!

Én 38 hetes vagyok és a múlt héten azt mondta az orvos, hogy egy hét múlva biztos találkozunk a szülészeten, mert végig nyitva van a méhszáj és teljesen meg van rövidülve. Ennek ellenére semmi sem történt. Én is türelmetlen vagyok, pedig még lenne egyébként 2 hetem. Teljesen meg tudlak érteni. Szerintem, ha görcsöl folyamatosan, inkább menj be a kórházba, mert a doki tudja csak megmondani, hogy ez már a szülés-e, vagy sem. Én biztosan nem bírnék várni. Lehet, hogy hamarosan a karodban tarthatod a kicsikédet! Sok sikert és könnyû szülést kívánok!!!
Szia! Szerintem vajúdsz(tünetek a nagykönyv szerint, és kiírt idõ után vagy. ? ), úgyhogy ha véletlenül még nem szültél volna meg reggel óta, akkor mielõbb lásson orvos! Boldog babázást!

Nagyon görcsöl a hasam, próbáltam már mindent hogy hasra fekszek hogy össze gömbölyödök meg mindent de nagyon fáj. Vettem már be görcsoldót nem hat semmit. Nagyon fáj :c valami ötlet?

Legjobb válasz: Szia! Tartsd melegben a hasad, gömbölyödj össze és egyél csokit :D Nekem ez mindig beválik... Milyen görcsoldót szedsz? A No-spa nagyon jó nekem ez általában segít

Szia! Tartsd melegben a hasad, gömbölyödj össze és egyél csokit :D Nekem ez mindig beválik... Milyen görcsoldót szedsz? A No-spa nagyon jó nekem ez általában segít
Leginkább ki kéne deríteni, h mitõl van. Menzesszel függ össze, vírusos bélfertõzés, esetleg vakbél? Hol fáj és van-e más panaszod ezen kívül? Fiú vagy, v. lány?
A kérdező hozzászólása: No-spa.t de nem hat.... lány vagyok nem a menzesz miatt az egész fáj de leginkább alul.. csokit nem ehetek mert hasmenésem van
Gondolom már elmúlt, mi volt a baj? Remélem már jól vagy :)
A csokitól hasmenésed van? Jól értem?

Fáj a fejem, a hátam, fáradékony vagyok, nagyon görcsöl az alhasam, néha szédülök, fáj a cicim és fel van puffadva a hasam, mensire számítsak?

Legjobb válasz: ha van már valamicske alakod és fönt lent szõrös vagy akkor még egy hónap és megjön

ha van már valamicske alakod és fönt lent szõrös vagy akkor még egy hónap és megjön

S. O. S 13 lány vagyok és elméletileg holnap táborba megyek, csakhogy ez ijen túrázós lesz és nekem nagyon fáj a hasam felálni alig tudok mert rögtön görcsöl és a gyógyszer nem hat. De semmi kedvem menni. Hogy mondjam el ezt anyámnak?

Félek hogy anyu nem értené meg.Meg attól is félek hogy honvágyam lenne. segítsetek kérlek!!!

Legjobb válasz: Válasszuk ketté. Hogy a hasad szervi okokból fáj-e, vagy csak idegi okai vannak, ez ügyben orvoshoz fordulj és ne kuruzsláshoz. Korod alapján lehet, hogy tényleg szervi oka van, de ezt orvos állapítsa meg. Ami a tábort illeti, látszik, hogy nem voltál még ilyenben és jól megetettek valami maszlaggal. A táborok általában olyanok, amilyenné a táborozók teszik. Egy csomó nyavalygós szobamoly tönkre tudja tenni, de a nyávogó, sipákoló tinédzser abnormális jelenség.

Válasszuk ketté. Hogy a hasad szervi okokból fáj-e, vagy csak idegi okai vannak, ez ügyben orvoshoz fordulj és ne kuruzsláshoz. Korod alapján lehet, hogy tényleg szervi oka van, de ezt orvos állapítsa meg. Ami a tábort illeti, látszik, hogy nem voltál még ilyenben és jól megetettek valami maszlaggal. A táborok általában olyanok, amilyenné a táborozók teszik. Egy csomó nyavalygós szobamoly tönkre tudja tenni, de a nyávogó, sipákoló tinédzser abnormális jelenség.
A kérdező hozzászólása: Voltam már táborban és ott is honvágyam volt de nagyon.
Akkor miért jelentkeztél? A hasgörcsre biztos lehetne gyógyszert találni, de úgy tûnik, hogy igazából nem is akarsz menni.
A kérdező hozzászólása: Hát nem anyira akartam menni tegnap most meg h fáj a hasam fõleg nem akarok menni. De ezt anyámnak hogy mondjam el??????
Így ahogy leírtad? "Nagyon fáj a hasam, nem akarok táborba menni emiatt, inkább orvoshoz mennék"
Ha nem idegi alapon fáj a hasad, elvileg el sem mehetnél táborba, mert veszélyezteted a többieket. Sok hasfájós vírus tombol most.
Szerintem menstruációs problémája van a lánynak. Ha tényleg, akkor átérzem, mert nekem is ennyire szokott fájni.. beszélj vele, biztosan megérti.
Miért tõlünk vársz erre választ?? Csinálj tesztet. Ugyanannyi esély van rá hogy terhes vagy mint arra hogy nem.
Ha rendesen szeded a fogigátlót, nem hagytál ki, nem volt közben hasmenéses, hányásos betegséged, és nem szedtél olyan gyógyszert, (pl. antibiotikum) ami csökkenti a fogamzásgátló hatását, akkor szinte kizárt, hogy terhes légy. Mióta szeded a gyógyszert? Mikor kell szünetet tartanod? Késik a vérzésed? Önmagában az, hogy hánytál és fáj a hasad, vagy megkívánsz valami kaját, még nem jelent terhességet, fõleg nem egy hormonális fogamzásgátló szedése mellett. Ezek a tünetek ráadásul az 5-6 hét után jelentkeznek inkább, nem olyankor, amikor még ki sem mutatható a terhesség.
Mi honnan tudnánk neked megmondani? Jósoljuk meg? Vegyél egy terhességi tesztet és csináld meg.
A kérdező hozzászólása: másfél éve szedem körülbelül most vasárnap veszem be az utolsó szemet.hát csak olyan volt, hogy nem pontosan szedtem a gyógyszert
"... csak olyan volt, hogy nem pontosan szedtem a gyógyszert." Na ilyeneket ne csinálj, és akkor nem lesz okod az aggodalomra. Ezeknek a gyógyszereknek nagyon alacsony a hormontartalma, ezért kell pontosan szedni õket. Ha nem jön meg a vérzésed, vagy nagyon idegesít a gondolat, tényleg vegyél egy tesztet. Reméljük nem lesz okod még jobban idegeskedni.
Na? Mi a helyzet?

8-9 hetes terhes vagyok, enyhén érzek pisilés után, és ugy görcsöl a hasam mintha menstruálnék, sőt annál is jobban, és állandóan fáj a hátam. Normális ez?

tegnap voltam orvosnál, adott gyógyszert felfásásra,azonban szerintem ahhoz semmi köze..A Magne B6-.sem segyít.Szerintetek menjek be ügyeletre?

Legjobb válasz: Én bemennék. Hülyének nem néznek, természetes, hogy aggódsz! 39 hetes kismama

Én bemennék. Hülyének nem néznek, természetes, hogy aggódsz! 39 hetes kismama
Enyhén érzek?? Vérzek akart lenni?? Mert ha igen én nem hagynám annyiba, mennék tovább másik dokihoz, ha kell ügyeletre.
Irány a kórház!
Hát akkor már nem sok.Fájások rendszeresek?
Én 2 újnyira feküdtem be a 40. héten a kórházba. Semmi fájásom nem volt, csak véreztem egy kicsit. Kb 2 napig tartott a kis vérzés, de haza már nem engedtek. Még 6 napot a korházban töltöttem, férjem minden nap jött be hozzám, egyik este arra ébredtem, hoyg 5 perces fájásaim vannak, és minta erõsödnének. A mellettem fekvõ anyuka számolta nekem a perceket. 5 perces fájásokkal, és némi magzatvíz szivárgással sétáltam át a szülészetre. A férjem egy óra múlva érkezett be, és addigra 2 perces fájások voltak. Mire meglett a babám eltelt 12 óra 40 perc. Könnyû szülést kívánok. Én azért felhívnám a dokim, és konzultálnék vele, hogy mi a szitu.
Én egy ujjnyival még húztam egy hónapig. De ez nem jelent semmit. Ha fájásaid lesznek, vagy elmegy a magzatvíz, menj kórházba. De ne idegeskedj, lehet hogy még nem lesz semmi. Gyors, könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat Nem tudom mi lesz ebbõl....alul görcsöl(enyhén) A köldökömnél feszül a derekam fáj....nincs rendszer Túl lennék már rajta És gratula a babához
Szia! Én is egy ujjnyira voltam nyitva mikor 4 perces fájásokkal mentünk egy hete a kórházba, már nem lehet sok hátra neked se. Amúgy nem görcsöltem erõsen, de mindig visszatértek 4 percenként! Könnyû szülést! 1 hetes baba anyukája
Ha elmegy a magzatvíz, azonnal kórház, ha nem, akkor csak a fájásokat kell figyelni. Elõbb-utóbb rendszeres fájások lesznek, elõbb 30, majd 10, majd 5 percesek, stb. Ez azért nem biztos, hogy mindenkinél ugyanígy zajlik, lehet, hogy nálad rögtön 10 percesekkel kezdõdik. Figyelni kell rá, s ha 10 percenként jelentkezik, akkor kell a kórházba menni.
A kérdező hozzászólása: nem rendszeres, és elviselhetõ görcsök. Magzatvíz nem ment el.... nyákdugó nem tdom. Reggel voltam dokinál ott vizsgálatnál véreztem picit. Azt mondta brmikor a héten lehet baba. De mikor???? MILYEN RENDSTZERES FÁJÁSNÁL HÍVJAM
Vannak rendszeres idõközönként jelentkezõ fájásaid? Nyákdugó, magzatvíz?
De jó Neked! Amennyiben a fájások valamiféle rendszer szerint jönnek készülõdhetsz...Már én is mennék. 37+2 pocis

Gyakran fáj/görcsöl a hasam, főleg amikor megvan. Kiprobáltam sok gyogyszert de egyik sem nagyon hat. És nem egészséges gyogyszereken élni ezeken anapokon Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Nem egészséges, de nem is kimondottan egészségtelen - ha az lenne, az orvosok nem vennének be gyógyszert. Ihatsz cickafark teát, de nekem nem használt önmagában, csak gyógyszerrel együtt. Gyógyszerbõl is csak a Cataflam vált be, a recept nélküliek nem.

Nem egészséges, de nem is kimondottan egészségtelen - ha az lenne, az orvosok nem vennének be gyógyszert. Ihatsz cickafark teát, de nekem nem használt önmagában, csak gyógyszerrel együtt. Gyógyszerbõl is csak a Cataflam vált be, a recept nélküliek nem.
Én is így voltam, amíg rá nem jöttem, hogy nem görcsöléskor kell bevenni a bogyót, hanem elõtte. Hidd el, ha elõtte veszed be, akkor mindegyik hat. Én mikor észreveszem, hogy megvan, már bekapok egy szemet, aztán napközben mégegyet. Így két szem gyógyszerrel megúszok egy alkalmat. Azelõtt hánytam, elájultam, fetrengtem, meg minden, most mióta ezt a módszert elkezdtem (úgy fél éve), egyszer sem volt görcsöm. Amúgy a gyógyszeren kívül a könnyû torna meg a feles hat még, de ugye ezeket nem minden körülmények közt alkalmazhatja az ember. 25/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ezt ki fogom probálni hogy elõtte veszem be a goygszert, remélem hat!:)

Görcsöl a hasam, fáj a hátam, rózsaszines folyásom van. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem ez valami gyulladás lehet, de a pontos diagnózist csak orvos tudja felállítani. De lehet valamilyen fertõzés is. Szóval mindenképpen menj orvoshoz! Gyógyulást kívánok

Szerintem ez valami gyulladás lehet, de a pontos diagnózist csak orvos tudja felállítani. De lehet valamilyen fertõzés is. Szóval mindenképpen menj orvoshoz! Gyógyulást kívánok
Hamarosan meg fog jönni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!