Találatok a következő kifejezésre: Görcsöl a fáj a (310 db)

5 hetes terhesen görcsöl és fáj a hasam. Normális?

Sziasztok! 5 hetes terhes vagyok, eléggé görcsöl és fáj a hasam. Az orvosom a magneb6-ot ajánlotta, azóta kicsit jobb a helyzet, de nagyon félek. Tavaly 8 hetesen missed ab-om volt, ami ugyanígy görcsökkel kezdődött, most nagyon félek, nehogy ugyanaz történjen.

Legjobb válasz: A terhesség elején gyakori mivel bent komoly változások vannak. gyakori az is hogy yolan szinten görcsöl egy nõ hogy biztos benne hogy most aztán elvetél aztán mégsem... Mindenképp pihenj és szedd a mg-ot. A vetélés sjanos nagyon gyakori mminden második nõ legalább átesik egyen élete során, de ettõl függetlenül szül több egésszéges gyereket. Biztos nálad sem lesz már gond. Ha nagyon aggódsz menj rovoshoz gyakrabban hogy ellenõrizze midnen ok-e.

A terhesség elején gyakori mivel bent komoly változások vannak. gyakori az is hogy yolan szinten görcsöl egy nõ hogy biztos benne hogy most aztán elvetél aztán mégsem... Mindenképp pihenj és szedd a mg-ot. A vetélés sjanos nagyon gyakori mminden második nõ legalább átesik egyen élete során, de ettõl függetlenül szül több egésszéges gyereket. Biztos nálad sem lesz már gond. Ha nagyon aggódsz menj rovoshoz gyakrabban hogy ellenõrizze midnen ok-e.
A görcs soha nem jó a terhesség alatt. Szedd a magnéziumot, és feküdj-feküdj-feküdj, amennyit csak lehet.
Nem hangzik jól. A félelem és stressz helyett próbálj nyugodt lenni, és pozitív gondolatokkal bombázni magad. Nekem is volt...hamarosan kiderül, próbálj meg türelmes lenni!

Már vagy 2-3 hete folyamatosan görcsölök és fáj a hátam mi okozhatja?

most mult el a menszeszem és a menszesz elöt csináltam terheségi tesztet negativlet,és sokal fáradtab vagyok a szokotnál.

Legjobb válasz: Melyik oldalon fáj a hátad? Nekem egyszer volt egy begyulladt tüszõm a petefészkemben, ugyanezek voltak a jelei. Elmentem a nõgyógyászhoz, azt mondta magától el fog múlni, és el is múlt. Vizsgáltasd meg magad, mert más is lehet. Persze hogy fáradt vagy, fájdalommal élsz együtt.

Melyik oldalon fáj a hátad? Nekem egyszer volt egy begyulladt tüszõm a petefészkemben, ugyanezek voltak a jelei. Elmentem a nõgyógyászhoz, azt mondta magától el fog múlni, és el is múlt. Vizsgáltasd meg magad, mert más is lehet. Persze hogy fáradt vagy, fájdalommal élsz együtt.

Enyhén görcsölök meg fáj a derekam, mitől lehet? 31hkm

Legjobb válasz: Szerintem ez természetes. Ilyenkor már nagy a pocak és ez megterheli a gerincedet, ettõl fáj a derekad. A görcsöket úgy érted, hogy keményedik a pocakod? Mert az is természetes már ilyenkor, edz a szervezeted a szülésre.

Szerintem ez természetes. Ilyenkor már nagy a pocak és ez megterheli a gerincedet, ettõl fáj a derekad. A görcsöket úgy érted, hogy keményedik a pocakod? Mert az is természetes már ilyenkor, edz a szervezeted a szülésre.
Attól, hogy terhes vagy!:)
A kérdező hozzászólása: Nem úgy görcsöl, hogy keményedik, hanem mint amikor meg akar jönni.De nem folyamatosan, csak néha.
Egyetértek a 2. válaszolóval! Attól van, mert terhes vagy! A szervezeted, méhed edz, gyakorol a szülésre, a derekad pedig nem bírja a súlytöbbletet (kb 6-8 kg- baba súlya, magzatvíz, lepény súlya)) 34 hkm

33 hetesen normális hogy nagyon sokat gorcsolok, és fáj a hasam?

Néha ugy érzem mintha szurkálnák a hasam, néha pedig csak ugy fáj belul. Ez mitol lehet?? Dokihoz csak egy és fél hét mulva megyek!

Legjobb válasz: Magnéziumot szedsz??? Mert az csodákat tesz! MgB6-ból napi 3x2.+pihi, ha sokat jössz-mész. Szurkálni Nekem is szurkált, az normális, de ha görcsölsz, még pihenés után is, akkor menj el elõbb a dokihoz szerintem. Üdv:40+2km.

Magnéziumot szedsz??? Mert az csodákat tesz! MgB6-ból napi 3x2.+pihi, ha sokat jössz-mész. Szurkálni Nekem is szurkált, az normális, de ha görcsölsz, még pihenés után is, akkor menj el elõbb a dokihoz szerintem. Üdv:40+2km.
Én is 33 hetes vagyok, és nekem is fáj a hasam alja. Olyan mintha meg akarna jönni. Pedig szedek napi 3x1 Magne B6-ot.
én is 33 hetes vagyok és már jó párszor nekem is voltak/vannak görcseim, mensi szerû és én is szedek magnéziumot
Szia. Ilyenkor már a jóslófájásokat érezheted, ezért természetes a szurkálás és a görcs. Ha nem vérzel és nem folyik a magzatvíz, akkor ne idegeskedj. Pihizz sokat, és szedjél MagneB6-ot, ahogy az elõttem szólók írták. További boldog babavárást, már nincs sok hátra! :-) Üdv: három gyermekes anyuka
nekem is ez volt 30. héttöl! Iszonyatos volt! Aztán kb. 2 hete elkezdtek ritkulni, mostmár csak néha fordul elö. Lehet, hogy nálad is ritkulni fog. Amúgy bevehetsz fájdalomcsillapítót is, nem fog ártani a babának ne aggódj, az orvosom mondta. Van egy Spedifen nevezetü por, vény nélkül kapható, fel kell oldani vízben, nekem az bevált. Terhesekre semmilyen mellékhatással nincs. Csak akkor vedd be ha már nagyon fáj! 36 hetes
Semmi baj! Türelem, meg fog jönni!
A kérdező hozzászólása: Ezt honnan veszed h én nem olvastam el? Belelátsz a fejembe? Igenis elolvastam. De mindegy nem vitázok.
k*rvára nem az van a tájékoztatóban hogy a második napon jön meg hanem az hogy 2-3. nap környékén, de igazából bármikor jelentkezhet a gyógyszermentes hét napban. nem kell madárnak nézni az embereket, én figyelmesen elolvastam anno a gyógyszerem tájékoztatóját, veled ellentétben.
Ez hülyeség, hogy kizárólag pont a második napon kell megjönnie... Nekem mondjuk az elsõ levél most járt le és elsõ nap megjött.. De a 7 nap alatt bármikor megjöhet!!! Akár a legutolsó napon, ezért van rajta a betegtájékoztatókon is, hogy ha még vérzel attól függetlenül is el kell kezdenek a 8. napon a következõ levelet... Szóval ne aggódj... Ha rendesen védekeztetek akkor biztosan meg fog jönni. Plusz azt is vedd hozzá, hogy a szervezetetdnek új dolog a fogamzásgátló... Tehát meg fog jönni nyugi. :)
Kedves Utolsó! Ne ijesztgesd már szegény leányzót. Azért mert Te így jártál (valószínûleg meg volt az oka, hogy miért, nem jól szedted, egyéb okok), az nem jelenti azt, hogy õ is terhes. Kedves Kérdezõ! Amennyiben betartottad a gyógyszerszedésre vonatkozó szabályokat (mindennap kb. azonos idõben bevetted, nem hánytál, nem volt hasmenésed a gyógyszer bevételétõl számított 4 órán belül, nem szedtél antibiotikumot, és ha ez volt az elsõ levél gyógyszered (most kezdted szedni) legalább két hétig alkalmaztatok kiegészítõ védekezést) akkor tuti nem vagy terhes! Bocsi az offért. 09:07-es voltam!
Ne HALGASS rájuk !16 évesen igy született meg a gyerekem !!! FELELÖTLENSÉG volt most van egy férjem aki bánt és egy mihaszna gyerekem! TERHES vagy! sürgõsen mond el szüleidnek és menj abortuszra! 25/L
Nyugi, nincs gond. Meg fog jönni. Tényleg hülyeség a 2. nap, hiszen mindenkinek más a szervezete. Nekem a 8. napon jön meg, amikor már kezdem szedni újra, ennyi (így állt be azt mondta a doki), de újabban már a 6-7. napon jön.
Hülyeség a 2. nap, hiába írja azt. Mindenkinél más. A 7. napon is megjöhet, nyugi! Ha rendesen szedted nincs gond. A görcsölés, derékfájás nálam is jellemzõ tünet mensi elõtt, sõt nekem még a melleim is fájnak már 1 héttel elõtte.
Nem feltétlenül a második napon jön meg. Nekem szerda az utolsó napom és szombaton szokott jelenkezni...görcsölni én is görcsölök már ma, de még van 7 szem a levélen... NE aggódj!
A kérdező hozzászólása: Az van a tájékoztatóban h a második napon jön meg!! Amugy meg ha valami nem tetszik akkor meg ne irj ide és KÉSZ!!
gyógyszermentes, nem szünetmentes...
elsõ levél, elsõ szünet, no tapasztalat, a tájékoztatóban az van hogy a szünetmentes héten BÁRMIKOR megjöhet... mégis mi a nyavalyából gondolod hogy bajod van?
Én is vasárnap szoktam bevenni az utolsót, és nekem csütörtökön jön meg. Szóval ne aggódj, nincs gond, még van idõ!
A kérdező hozzászólása: De nem lehetek terhes ugye? Nem azért nem jön meg?
Én vasárnap fejeztem be az elsõ levelet, ma(szerdán) jött meg. a tájékoztatón az állt, h 2-4 nap. Elõbb utóbb beáél, vagyis nagyon remélem.

Nagyon fáj/görcsöl a derekam. A hasam nem.25 hetes vagyok. Ez normális?

Mensi idején is görcsöl?s fajta voltam derék tájon. Ez olyasmi érzés.

Legjobb válasz: Fordulj orvoshoz,védõnõhöz.

Fordulj orvoshoz, védõnõhöz.
Én 25 hetesen még nem éreztem ilyet, csak most így a végefelé, de ez már görcsökkel is társul és ezek joslófájások nekem. Nálad nem tudom mitõl lehet, de én a helyedben elmennék a dokimhoz! 39 hetes km
Csak az egyik oldalon? Nekem akkor volt ilyen, amikor a 8. hónap tájékán a baba ráfeküdt a vesémre. Egy biztos: orvosnak látni kellene, mert normálisnak biztosan nem normális a fájdalom.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Köszi a válaszokat. Vettem be egy magne b6-ot és elmúlt. Ja és csak a jobb oldalon volt. Azért a dokinak mondani fogom.
Nem okozhat. Vegyél be Algoflex M-et és megoldódhat a dolog.
A kérdező hozzászólása: a legerõsebb görcsoldót és fájdalom csillapítót szedem napi 3-4 és úgy nem fáj és nem görcslök .. szval az algoflex M nekem nem seígt.. :S
Nurofen? (Ibuprofen)? Az nekem bevalt
Nekem semmi nem használt, és elmentem biorezonanciás állapotfelmérésre, kiderült, hogy a hormonrendszeremmel van gond, és amiatt fáj...Mióta kezelnek, meg se érzem, ha megjön...
A kérdező hozzászólása: És az öltözettõl fájhat-e?Annyira nem volt kint a derekam de ettõl fájhat?
Ha kint van a derekad akkor viszont attól fázhat meg ami kint van... Miért van kinn a derekad? Tél van...

Már három napja görcsölök és fáj a derekam! ! Mitől?

A menszeszem ápr.20-án jött meg és tartott 5 napig.Most meg 3 napja azt a görcsöt és derékfájást érzem mint a menszesz els? napján!Mit?l lehet ez!?

Legjobb válasz: Lehet hogy felfáztál, vagy valamilyen gyulladás van a peteefészkednél.

Lehet hogy felfáztál, vagy valamilyen gyulladás van a peteefészkednél.
A kérdező hozzászólása: azt kihagytam h ma észrevettem h barna nyálkás dolog jött, de még nem teljesen véres.
Szia! Nagy mennyiségû folyásod van vagy csak épp hogy? Én is így voltam mikor terhes voltam.
Még annyit mondanék, hogy ha nem lesz piros illetve menstruációs vérzés szerû a folyásod, akkor szerintem menj el dokihoz, õ biztosat tud mondani neked. :)

Valaki tud segíteni nekem? 5napig barnázásom volt 5. nap után nagyon elkeztem vérezni 2 napig tartott, ma is vérzek de már nem annyira de nagyon görcsöl a hasam a derekam is fáj és állandóan a vécére kell mennem mintha hasmenésem lenne.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy terhes voltál? Mert nekem nagyon vetélés gyanús... Az én vetélésem is barnázással kezdõdött, majd vérzéssel folytatódott... Fel kéne keresned egy nõgyógyászt sûrgõsen!

Nem lehet, hogy terhes voltál? Mert nekem nagyon vetélés gyanús... Az én vetélésem is barnázással kezdõdött, majd vérzéssel folytatódott... Fel kéne keresned egy nõgyógyászt sûrgõsen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!