Találatok a következő kifejezésre: Görcsöl a de azért mert (4 db)

Görcsöl a hasam, de azért mert hasmenésem van. Nem lesz baja a babának?

Vettem NORMA FLOORT. 20 hetes kismama.

Legjobb válasz: Normaflore... nem ellenjavalt, de orvos kérdezése nélkül ne szedd szerintem. Egyél reszelt almát vagy banánt, igyál gyenge teát keksszel, diétázz. Ha vírus okozza, úgyis az orvos ad majd valamit. Jobbulást!

Normaflore... nem ellenjavalt, de orvos kérdezése nélkül ne szedd szerintem. Egyél reszelt almát vagy banánt, igyál gyenge teát keksszel, diétázz. Ha vírus okozza, úgyis az orvos ad majd valamit. Jobbulást!
Fõtt rizs, répa, banán, étcsoki hasmenésre a kismamának! Nekem ezeket javasolta a védõnõ és bevállt! Kamilla tea NEM, azt székrekedéskor szokták! Jobbulást!
A baba már elvette tõled, azt amire neki szüksége van. Ne aggódj, neki ettõl nem lesz baja!
Hogy mit kell szedni vagy enni azt nem tudom, de azt igen, hogy nekem a védõnõ azt mondta, ha elõfordulna hasmenés keressem fel a háziorvost.

Mi volt ez? 32 hetes vagyok és éjszaka arra ébredtem, hogy görcsöl a hasam, de először csak azt hittem pisilnem kell, mert azért fel szoktam kelni, de utána egyre erősebben nyílalt a hasam (mint mielőtt meg szokott jönni)?

Azután (elnézést, hogy ezt így leírom), de megint ki kellett mennem wc-re és hát ha szépen fogalmazok akkor hasmenésem volt, de nagyon folyékony és nagyon sok. És nagyon fájt, szúrt ott lenn. A derekam majd le szakadt. Azután minimálisan csillapodott a hasfájás, de folyamatosan hányingert éreztem (egyébként ezt tegnap délután is napközben) meg mintha égne a torkom mikor nyelek. Mi lehetett ez?

Legjobb válasz: talán csak felszaporodott a gyomorsavad és az okozta, mert az minden irányba hamar eljut és csinál ilyet, fõleg ha meleged van, de ha nem múlik,menj orvoshoz, mert a szervezet a szülés elõtt is csinál ilyen öntisztulást, de nem gondolnék erre, csak figyeld mi történik a napokban.

talán csak felszaporodott a gyomorsavad és az okozta, mert az minden irányba hamar eljut és csinál ilyet, fõleg ha meleged van, de ha nem múlik, menj orvoshoz, mert a szervezet a szülés elõtt is csinál ilyen öntisztulást, de nem gondolnék erre, csak figyeld mi történik a napokban.
szia! én 39 hetes vagyok és nekem tegnap elõtt fájt a derekam egész nap majd megbolondúltam! Tegnap meg többször is volt hasmenésem nagyon folyékony mint neked is és nekem is többször fájdogál a hasam alja! Mások szerint ez már a szülés elõtti öntisztulás legalább is nálam, de ha nálad ezek a tünetek nem csökkennek akkor kérdezd meg a védõnõdet vagy orvosodat! Sok sikert és kitartást!
hát igen ez nagyon ilyen szülés elötti állapot, mindenképp beszélj a dokiddal, még korai lenne babónak kibújni.( bár már nem lenne vele semmi baj ). további szép heteket, 37hetes kismama

Miért lehet az, hogy amikor szültem ill. vajúdtam akkor tulajdonképpen csak a bal oldali petefészkemnél fájt, görcsölt de nagyon nagyon? A jobboldalt nem éreztem de lehet, hogy csak azért mert a bal teljesen elnyomta.

Most 30 hetes terhes vagyok és már vannak ilyen halvány fájdalmaim de megint csak a bal oldalon. Persze nagyon enyhék és 1-2 pillanatig tartanak csak mintha csak ilyen flash-ek lennének az el?z? szülésemr?l. :O


Ma lógtam a suliból és anyukám meg tudta. Hogy uszam meg vagy hogy magyarázzam ki? (azért lógtam mert görcsöl a hasam. Amiatt, de anyukám azt mondja mindig hogy emiatt nem lehet lógni) szerintetek?

légyszi segítsetek,s?rgös.

Legjobb válasz: A görcsökre van gyógyszer. Szólj anyukádnak hogy vegyen gyógyszert neked. Mellesleg igaza van anyudnak 23 L

A görcsökre van gyógyszer. Szólj anyukádnak hogy vegyen gyógyszert neked. Mellesleg igaza van anyudnak 23 L
Gyanítom nyelvtanóráról is ellógtál. :D
csak az igazat!!!!
A kérdező hozzászólása: de ha azt mondom neki akkor lecsesz hogy attól még mennem kellet volna
A kérdező hozzászólása: :D nem! csak nagyon sietek és ideges vagyok.
mond azt hogy elhagytal valamit es elmentel meg keresni:) bevalik sajat modszer
csináld azt amit mondott az uutolsó
mond azt hogy orvoshoz mentél


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!