Találatok a következő kifejezésre: Görbe a mit (177 db)

Mit csináljak a hanyag testtartásommal? Ha odafigyelek rá akkor kitudom húzni magam, de általában megfeledkezek erről és görbe a hátam mit tegyek?

mit tegyek hogy a szép, egyenes hát legyen az agyamban az alapértelmezett testtartás?

Legjobb válasz: kérj meg valakit (osztálytárs, szülõ) hogy szóljon rád ha görbén tartod magad. amúgy nekem is gondom volt ezzel, de mostmár kb állandóan eszembejut, meg egy idõ után elkezd fájni a hátam ha nagyon görbén ülök pl.

kérj meg valakit (osztálytárs, szülõ) hogy szóljon rád ha görbén tartod magad. amúgy nekem is gondom volt ezzel, de mostmár kb állandóan eszembejut, meg egy idõ után elkezd fájni a hátam ha nagyon görbén ülök pl.
Ha alapjáraton nincs semmi baj a hátaddal, csak nem edzed, sejtheted, milyen állapotban vannak az izmaid ott. Sehol sem használjuk õket. :) Én azt tudom tanácsolni, hogy csinálj gyakorlatokat. Fõleg hátra, de vállra és mellre is. Neten biztos találsz egy csomót. Elsõ komoly edzés után én fel sem tudtam kellni reggel :) , szóval az elején lehet, hogy kicsit fáj, de ma már nincs semmi gond a tartásommal. Ha középsuliba jársz, és van egy normális tesitanár/gyógytornász a közelben akkor szerintem kérdezz tõle is.
A kérdező hozzászólása: erre gondolsz? http://csaladilap.hu/ujsagcikk/75/torna_a_tartasert.html
Konkrétan nem gondoltam semmire, mert én nem netrõl szedtem. :) Amúgy ezek nem rosszak kezdésnek, de késõbb szerintem próbálkozz botos vagy kisebb súlyzós gyakorlatokkal. Persze csak ha amúgy okés a hátad, nem akarom, hogy miattam elcsezd. :)

Barátnőm szerint túl görbe a farkam, és meg kéne nézessem egy orvossal. Mit mondhat ilyenkor egy orvos, egyáltalán létezik olyan, hogy túl görbe legyen, szexben később akadályozhat? 19/F

Egyébként szerintem teljesen normális, szex közben még nem volt rá panasz.

Legjobb válasz: Semmit sem bir szerintem a doki xD baratnodnek ha nem felel meg keress masikat te nem tehetsz rolla h gorbe :D nem kene h akadalyozzon poztul fuggoen meg jo is le´het es konyebben el elvezhet szal nyugi 25F

Semmit sem bir szerintem a doki xD baratnodnek ha nem felel meg keress masikat te nem tehetsz rolla h gorbe :D nem kene h akadalyozzon poztul fuggoen meg jo is le´het es konyebben el elvezhet szal nyugi 25F
Attól függ, mennyire görbe. Láttam valamelyik este egy mûsort, a palinak majdnem 90 fokban nézett balra a farka... na az már durva. Kiderült, hogy ez egy betegség, valami olyan nõ belül, ami elferdíti. Kiszedik azt a cuccot, és voila, megoldódott. Nem idegen pasikét lesegetni, de kereshetnél a neten egy képet, ami hasonló a tiédhez, hogy meglássuk, mennyire görbe.
Fordítsd elõnyödre a görbeséget és olyan irányból dugd a barátnõdet, hogy a makk a G-pontra "dolgozzon". Akkor ez inkább elõny, mint hátrány lesz!
szerintem az se normális, ha olyan egyenes, mint a vonalzo... meg az se normális, ha ilyenért küld orvoshoz... nézz ki rajt a valamit, és kezdd el cikizni... szeméremajak, cici, bimbó... mondd, h szerinted az nemhogy késõbb, hanem most is akadályoz a szexben. lehet észreveszi magát.
Mióta vagytok együtt? Volt egyszer errõl egy írás, hogy egy nõ undorodott a férje f.rkától, mert görbe volt, és hogy ez azért van mert nem õszintén kívánta a partnerét. Aki ilyeneket néz, annál valami nincs rendben vagy érzelmileg vagy szexuális vágy terén. Gondolom nem olyan görbe, hogy a vége a combtövedet verdesi.. :D Mellesleg nekem is enyhén görbül jobbra ;)
Enyem is gorbe. Mondjuk en orulok neki, mert igy tudom a G pontot is stimulalni.
Gondolom nem sokat, de ha van is rá megoldás, legfeljebb mûtéttel - minimum kör alakot kellene leírnia ahhoz, hogy hagyjam, hogy vagdossák a farkam, gondolom te is így vagy ezzel.
Doki is max annyit tud mondani, hogy: "Ez van!"
Azért van olyan fokú görbeség ami már zavaró lehet szex közben is...
Elõzõ vagyok: amúgy én nem találkoztam még soha életemben nyílegyenessel, lehet meg is lepõdnék rajta :D A mostani páromnak is balra hajlik egy kicsit, de nekem semmi bajom nincs vele. Hozzá tartozik, mintha külön személyisége lenne a farkának :D

Kisfiamnak görbe a lába! Más babájának is volt ilyen? Mikor jött helyre?

Kisfiam 1 éves. orvosa szerint azért görbe a lába mert túl korán állt fel és kezdett járni (7 hónaposan állt, 8 hónaposan bútorok mellett lépkedett, 1 hónaposan sétált)

Legjobb válasz: Nálunk is úgy van, mint a 2. válaszolónál. Az babám most 8 hónapos, 1-2 lépeget kapaszkodva, de szerintem neki sajnos így marad, mert apuka is görbe lábú. Egy etlen bibi van, hogy kislány. Remélem nem fogja "megkeseríteni" a késõbbi életét a kis görbe lába.

Nálunk is úgy van, mint a 2. válaszolónál. Az babám most 8 hónapos, 1-2 lépeget kapaszkodva, de szerintem neki sajnos így marad, mert apuka is görbe lábú. Egy etlen bibi van, hogy kislány. Remélem nem fogja "megkeseríteni" a késõbbi életét a kis görbe lába.
szia nekem gyerekkoromba olyan görbe volt a lábam, hogy nem hazudok egy labda simán átfért rajta - anyumék orvostól orvosig vittek, még fotó is van róla:( a d vitamint nem fogadta be a szervezetem azért lett ilyen, a lényeg, hogy aztán az egyik orvos mondta - majd kinövi a gyerek és lám...most 34 éves vagyok és azt nem mondom, hogy tök egyenes , éppencsak icipicit görbe :) nem észrevehetõen
Unokanõvérem kisfia már 10 hónaposan tök egyedül sétálgatott. Iszonyat görbe volt a lába, 1 éves korában találkoztam vele. Most januárban volt 2 éves, nemrég találkoztunk ismét, és már teljesen egyenes neki. :)
Az én kisfiamnál ugyanez a helyzet, 7 hónaposan állt fel, szinte rögtön utána sétálgatott is bútorba kapaszkodva. Önállóan 10 hónaposan indult el, és igen, neki is kicsit karika a lába. Nem vagyok benne biztos, hogy elmúlik, férjemnek is karika lába van. Pontosabban, ha összezárja a lábát, a bokája összeér, de a térdei közt jó pár centi hézag van.
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ válaszoló, köszönöm, remélem nálunk is ez lesz, minden esetre reményt adtál :) kedves második válaszoló :( fiamnál is ez van, a bokája és a combja töve összeér, a térdénél jó pár centi hézag van :( de az egész vádlija látványosan görbe :( most nézem, hogy elírtam a kérdést, 10 hónaposan sétált!!! :)
Nyugi, ha csak nem genetikai eredetû, tehát sem a párod, sem te nem vagytok görbe lábúak, akkor biztosan ki fog neki majd idõvel egyenesedni. Mint írtam, unokanõvéreméknél is a kisfiúnak iszonyat mennyire görbe volt (mindenki meg is jegyezte, hogy hintalovat kapott-e), és most már gyönyörû egyenes neki. :)

Miért görbe a pénisze? Mi az oka annak hogy görbe?

láttam egy pornót ahol a férfinek görbe a nemi szerve.miért görbe?ráült?ja és nem kicsit görbe hanem így elkanyarodott balra.

Legjobb válasz: Erre mondják, hogy jól beakasztott neki.

Erre mondják, hogy jól beakasztott neki.
Talán a kérdésre kellene válaszolni . Azért görbe, mert a péniszben lévõ izom szalagok nem egy forma hosszúak .Amelyik oldalon rövidebb , ott arra fog görbülni is .
ja, ráült ... aztán eltörött benn a csont ... ühüm
#3-as azért az sem baj, ha válasz elõtt utána nézel a dolgoknak ... izom szalagok ... aha
Nemááá, nagyon gyenge ez irányú tudásod.Ehhez nem adtam volna nevem .Mégis mi tartja meg álló helyzetben . Mit vágnak el ha valakinek pár cm hosszabbat csinálnak . Látom a toplistám a helyezésedet.Ez mindent megmagyaráz .
Nemááá , itt isolvashatsz azokról a szalagokról amelyek tartják Bár többen kérték, de a pénisz mûtéti hosszabbítása sohasem úgy történik, hogy egy darabot elé varrunk vagy közé illesztünk. A merev pénisz végigtapintásával érezhetjük, hogy a péniszgyök akár 8-10 cm-re is folytatódik a medence fenék irányában. Ezen a területen a pénisz három rugalmas szalaggal rögzül a medencéhez. Lehetõség van ennek a rejtett pénisz szakasznak az elõbbre húzására. Ilyenkor a három rögzítõ szalagot át kell vágni és egy szalagköz távolságát elõbbre húzhatjuk. A hátsó két szalag visszavarrásával biztosítjuk a merev pénisz megfelelõ tartását. Anatomiai adottságoknak megfelelõen 3-4 cm-es hosszabbodás érhetõ el ezzel a megoldással. Természetesen ez a mûtét már kockázatosabb az elõzõekben leírtaknál. Esztétikai kérésre ritkábban alkalmazzuk, micropenia esetén viszont rutin beavatkozás.
#5, #6 az a baj, hogy úgy tûnik mintha hozzáértõ lennél a többesszám elsõ személyû fogalmazás miatt, mert az idézõjelet lehagytad, ennek következtében remekül félrevezeted az olvasót qrvára nem izomszalagok okozzák a problémát ... a barlangos test rostos szövetbõl áll ... ha a pénisz egyik oldali barlangos testének szöveteiben keletkezik rugalmatlanság - hogy így fogalmazzak - akkor merevedéskor arra az oldalra görbül a pénisz ... valójában nem tudják az okát, hogy miért alakul ki, lehet vele született probléma, és okozhatja a Peyron kór amikor is a rostos szöveg hegesedése okozza a rugalmatlanságot (lila dunsztom nincs honnan vetted a péniszben az izomszalagokat, de jól hangzott) szóval 1 máskor, ha idézel tedd idézõjelbe, és ha már idézel, akkor a problémával kapcsolatos anyagból idézz, ne másból (pénisz növelés) 2 nem szégyen, ha nem értesz valamihez, de akkor ne is oktass ki mást hozzánemértõen 3 ha a nevem nem is, de a nickem adom mindenhez veled ellentétben, és most ahogy nézem itt balra, a 48. vagyok a listán ami nekem sem nem jó, sem nem rossz veled szemben, aki biztos az elsõ lehetsz
Nekem is görbe és imádom. Persze felfelé göbül és teljesen középen van.
A görbületet a rostok hegesedése okozza, a Peyron az egy folyamatos gyulladás ami görbiti a cerkát, nekem is görbül enyhén oldalra, amugy igen a izom szalagok tartják a péniszt, amit ha elvágnak hoszabb lesz a farok de bicsakllodni fog mindenfelé , láttam ilyen pornót, alig tudta tudta berakni, nem jó az. Akkor jó ha kemény minta nyújtó fa :-)

Nagyon Görbe a lábam mit tegyek hogy ne legyen görbe?

Legjobb válasz: ÕÕõ, üss rá kalapáccsal. Nem lehet vele semmit sem csinálni. Max. úgy eddzel, hogy elõnyösebben nézzen ki.

ÕÕõ, üss rá kalapáccsal. Nem lehet vele semmit sem csinálni. Max. úgy eddzel, hogy elõnyösebben nézzen ki.
Rakj fel képet!
Spanyolcsizma!
semmit nem tudsz vele csinálni törõdj bele hogy olyan megváltoztatni nem tudod...de ha rakol fel képet lehet kapsz sok pozitív kommentet mert szerintem annyira nem lehet görbe:) ))
a sport sokat segít
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120822/P5110525_www.kepfeltoltes.. itt a kép!:)
Hát tényleg nagyon görbe. Szerintem nem tudsz vele mit kezdeni . De azért a sporttal próbálkozhatsz, ártani biztos nem árt. :)
focislábú, vagy lóra vele nyereg se kell
angolkor

Görbe a péniszem, mit tegyek?

Nem annyira de nem tetszik. Nem fáj, semmi ilyesmi csak na... Ernyedten egyenes, de mikor feláll akkor elkezd görbülni barra. A bőrt akkor is jól hátra lehet húzni meg ilyesmi de jobb ha megkérdezem. Forduljak szakorvoshoz?

Legjobb válasz: sok férfinek görbe.nem abnormális.csak tényleg nem gyönyörû :) 25/L

sok férfinek görbe.nem abnormális.csak tényleg nem gyönyörû :) 25/L
A kérdező hozzászólása: És a szexben elõny vagy nem?
szerintem ez megszokás kérdése. ha egy lánynak hüvelyi orgazmusa van, hozzá kell szoknotok, hogy jó neki. ha meg klitorális, akkor teljesen mindegy.
nekem is görbe volt. nem biztos hogy ez a megoldás de észrevettem hogy recskázásnál pont követi a jobb tenyerem vonalát mivel önkielégítés közben jól megragadtam és ezért elgörbült balra én azt csináltam hogy bal kézzel is elvégeztem a dolgot meg jobb kézzel egy kicsit elforgattam és észrevettem hogy már nem anyira görbe mára majdnem teljesen megszûnt nekem hatásos volt
vasald ki
A Te esetedben semmi teendõ.Nincs gond.
Tedd sínbe

Görbe a hátam. Az a baj, hogy mindig elfelejtem kihúzni, és már lassan a görbe hát válik megszokottá, mit tehetnék ez ellen?

Amikor eszembe van, akkor kihúzom, de amikor nem gondolok rá, hirtelen átváltok görbe hátra, mintha az lenne a normális testtartás

Legjobb válasz: ha mindig figyelsz rá akkor elõbb-utóbb megtanulod

ha mindig figyelsz rá akkor elõbb-utóbb megtanulod
Hordhatsz hátmerevítõt is. Nem látszik a ruha alatt
Szerintem menj el orvoshoz ha nagyon görbe akkor sajnos kapsz fûzõt. Egyik barátnõm nem ment el orvoshoz neki azt hiszem gerincferdülése is volt. Na mindegy és nem járt gyógytesire meg semmi és 16 éves korára vasfûzõje lett. Egyébként én is gönye vagyok próbálom kihúzni magam de nem kényelmes. Suliba járok heti háromszor gyógytesire. Nem sok kedvem van hatkor felkelni hogy beérjek nulladik órára. De mindegy mi voltunk orvosnál is mert nekem fájt is. Szóval doktorbácsi...
Edzed meg a hátizmaidat. Fõleg az alsó hátizmot! Hiperhajlítás a gyakorlat neve, amivel edzhetõ. Nem elég erõs az izom, azért nem bírja tartani a hátad súlyát.
Szia! Nekem még általánosban egy osztálytársam mondta, hogy seprûnyelet kötött az anyja a hátához, ( otthon )Kicsit drasztikusnak tûnik, de olyan egyenes tartást, mint az Övé volt azóta sem láttam soha!Üdv

Görbe a péniszem mit csináljak?

kiskorom óta maszturbálok jobb kézzel, és görbe a péniszem..nagyon zavar. lehet ebböl valami bajom a szex közben?(sz?z vagyok még)

Legjobb válasz: Semmit! Nem vagy egyedül,sõt,a nõknek jobb is,ha kicsit görbe,jobban súrolja a hüvelyfalat. 23/L

Semmit! Nem vagy egyedül, sõt, a nõknek jobb is, ha kicsit görbe, jobban súrolja a hüvelyfalat. 23/L
Sõt. Még jó, hogy görbe!!! A hüvely nagyobb ingert kap. Örülnöd kéne.....
Nem tudsz vele semmit sem csinálni. Fogadd el, hogy ilyen, szex közben pedig nem lesz semmi gubanc.
Szerintem sem tudsz mit tenni.Ne aggódj, nem lesz gond vele.:)
nem tudsz vele mit kezdeni, ez anatómiai dolog, hosszú lenne elmondani az okát, de még csak nem is mûthetõ!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek :)
nem baj ha görbe ha szexelsz a hüvelyben úgyis "kiegyenesedik"
Nem kellet volna teli marokkal verned... Én 3 ujjal szoktam, és egyenesnek mondható.

A mortal kombat 9-ben mi goronak a második kivégzése?

pc-re kéne! azt tudom hogy az első az fel,fel,fel,fel 1-es, de többit nem tudom!

Legjobb válasz: Bocsanat, hogy uj kerdesbe kezdek de te hogy tetted be goro-t a jatekba? (meg a tobbit)

Bocsanat, hogy uj kerdesbe kezdek de te hogy tetted be goro-t a jatekba? (meg a tobbit)
A kérdező hozzászólása: Hogy ha megvan a játék akkor freddy Krüger-nél még egyet odébb mész

Nagyon görbe a hátam mit csináljak?

hirtelen megnőttem és valoszinüleg ezért nagyon rossz a gerincem.mint egy kérdőjel. nagyon idegesít :c csúnya vagyok! 3 honapja folyamatosan majdnem minden nap csinálok 50 törzsemelést meg nyujtogyakorlatot meg kézenállok.Uszni sajna nincs lehetőségem sehol :c Kértem már időpontot ortopédiára,de csak 2 honap mulva tudnak fogadni.Mennyire lehet ezt helyre hozni? vagy meddig tart gyógytornával vagy pl fűzővel v vmivel helyrehozni hogy teljesen egyenes hátam és tartásom legyen?

Legjobb válasz: Majd az orvossal megbeszelitek. Nem ertem minek kell kiirnod egy ilyen kerdest. Nem ismerunk, nem latjuk innen azt sem, mekkora gorbuletrol van szo.

Majd az orvossal megbeszelitek. Nem ertem minek kell kiirnod egy ilyen kerdest. Nem ismerunk, nem latjuk innen azt sem, mekkora gorbuletrol van szo.
Hát azt nem tudom. A mûtét ingyenes LENNE de természetesen illik nyomni az orvos zsebébe pénzt mi 60ezret adtunk :S A mûtét sztem csak tényleg már akkor jöhet szóba ha látja az orvos hogy a fûzõtõl sem javul...mindig az a végsõ megoldás csak, de végül úgyis mindenkivel megtörténik...akinek már 40-45 fok feletti a görbülete és hajlamos további romlásra.
A kérdező hozzászólása: és ez a mûtét ingyenes vagy ez hogy van én nem értek ilyenekhez..és lehetne hogy rögtön a mûtétet kérem a fûzõ helyett?
A mûtétes válaszadó vagyok:) Igen, nekem is ilyesztõnek hangzott, féltem rettenetesen, de kár volt!:) 5.nap már alig fájt, 1hét után már fájdalomcsillapító sem kellett. Az eredmény pedig olyan jó hogy ezért megérte belevágni a mûtétbe. 1 percig sem bánom hogy belementem. :)
A kérdező hozzászólása: 17 éves fiú vagyok. és púpos nagyon :S a mûtét az nagyon ijesztõen hangzik :((
Hátra ferde vagy oldalra? Tehát "púp" van, vagy inkább oldalirányban?
Lány vagy? Ha valahol van úszásra lehetõség, mindenképpen járj el oda
Mennyi idõs vagy? Mindenképpen ajánlott ilyenkor a gyógytorna Minél elõbb keress meg szakorvost
Teljesen egyenes hátat csak mûtéttel tudsz elérni. Énis mûtve vagyok. És tényleg borzalmas ez a sok várakozás....míg a fûzõt felírják is idõ, amíg hordod is idõ és attól persze ilyenkor már semmitse javul, nekem se javult semmit tovább utaltak a sebészhez, de még oda idõpontot kapsz az is hónapok, míg kiír mûtétre az is idõ...szóval vágj bele ebbe az egészbe minél hamarabb...sajnos ennek a vége már valószínûleg mûtét lesz...ilyenkor már nem segít a fûzõ. Én már 3éve mûtve vagyok, egyenes a hátam, nagyon szép, és egyáltalán nem érzem már h valaha is mûtve voltam:)
Szóval elõször jó lenne tudni hány fokos a görbületed. 40-45fokig fûzõ, aztán szóba jöhet a mûtét de akkor már mihamarabb mert ha romlik az baj, olyan drasztikus esetekrõl is hallottam hogy 100fokos görbülete volt valakinek, annak több idõt kell kórházba töltenie mert elõször vagy 3 hétig nyújtják.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!