Találatok a következő kifejezésre: Gáz hogyha barátom (11 db)

Az gáz hogyha "csak" egy szívecskés tortát veszek a barátomnak Valentin napra?

Legjobb válasz: Te ismered a barátod.MOndjuk én biztos nem vennék azt,de én nem is vagyok az a romantikus alkat.De nem gáz.

Te ismered a barátod.MOndjuk én biztos nem vennék azt, de én nem is vagyok az a romantikus alkat.De nem gáz.
csak aztán nehogy hülyén érezze magát hogy õ kisebb ajándékot ad
Ha szívbõl jön, akkor semmilyen ajándék nem gáz, akkor sem ha épp magad készítetted.
Nem gáz, de jobb ha Te sütöd! Az én barátnõm szülinapomra sütött ilyen tortát, és én nagyon örültem neki :) Most hogy így felhoztad, eszek is belõle egy kicsit :)

Szerintetek az gáz, hogyha valaki 13éves (fiu), és még nem volt barátnõje?

Legjobb válasz: Nyugodjál meg jó? Van még idõd

Nyugodjál meg jó? Van még idõd
Mi a fenétõl lenne gáz.13 éveseknek még minek barátnõ.szörnyû.Még nagyon ráérsz kishaver.
Az a gáz hogy most nem legózol.
Nem, dehogy gáz. A mi osztályunkban 12 fiú van és csak max. 2 nek volt idáig párkapcsolata. Nyugi :) 14L
Én 19 éves lány vagyok és nekem nem volt még barátom. De sosem gondolkodtam azon, hogy normális e vagy sem :D
22 éves vagyok és nem volt. És tudod mit? Csak hülye gyerekek foglalkoznak ilyen kérdéssel. Menj, írd meg inkább a házidat.
Vazzeg hol tartunk manapság öcsém... -.- Kisfiam én 13 éves koromban kint fociztam a barátaimmal a játszótéren, 16-17 évesen kezdtem el úgy gondolni, hogy most már kéne egy csaj. Várjá' még, senki sem fog leszólni ezért.
Nem gáz :) Egyébként ez nincsen korhoz kötve...Akkor jön el az ideje, amikor valaki érett lesz erre, lehet ez 2-3 év múlva, de akár sokkal késõbb is.
Az a gáz, hogy felmerül benned, hogy ez gáz.. Ezeknek 2-3 év múlva jön el a idejük..
Nekem 15 évesen volt az 1...
Figyu, én is 13 éves fiú vagyok és nekem sincs csajom (nem is volt)az osztálytársaim 70%ának van barátnõje, barátja szerintem kicsit az :/

Szerintetek gáz, hogyha 15 évesen egy lány még nem smárolt, nem volt barátja, és nem jár bulizni?

Nagyon szép lány szerintem, úgyhogy nem értem, hogy miért, de szerintetek ez nem gáz?

Legjobb válasz: Ezt nevezik normális tininek! :)

Ezt nevezik normális tininek! :)
15 évesen én is ilyen voltam. Megmaradtam, és jobban is jártam így. :)
Én ilyen vagyok, és ezek szerint nagyon fura vagyok? Szerintem nem, legalábbis csak ilyen emberek vesznek körül, ilyenek a barátnõim is. Nem érzem magam gáznak, de azért most elgondolkodtam. :)
Én pont ilyen lányt keresek.
Egyáltalán nem gáz! Sõõt, sok srácnak ilyen kéne, többek között nekem is :)
Ember, ennek az ellenkezõje lenne gáz! Hova járna még bulizni meg inni egy 15 éves gyerek???
szerintem egyáltalán nem gáz
Én is ilyen vagyok, szerintem nem gáz. Vagyis remélem. ^^"
én 14 éves vagyok.Igaz hogy 15 volt írva a kérdésben, de én se bulizom, nem volt pasim, és nem csókolóztam.Ennek több oka van.A mostani tinik körében az az elterjedt hogy az a "menõ" aki cigizik, leissza magát, bulizik, nem tanul meg olyan 14-15 éves kora körül már lefekszik valakivel.Hát én nem ilyen vagyok. Nem cigizem, inni nem iszom, nem járok bulizni , tanulok rendesen és hát én ez talán én véleményem (meg szerintem a normális emberek is ezt fogják helyeselni), de nem fogok valami ismeretlen sráccal lefeküdni, mert tetszik meg elakarom veszteni a szüzességem.Az ilyen emberekbõl sose lesz semmi.Nekem az elõzõ osztálytársam 13 évesen vesztette el a csaj a szüzességét, cigizett, bulizott, és még drogozni is elkezdett!A szemünk láttára ment tönkre (a végén intézetbe került!), és õ mondta nekünk hogy sose kövessük , meg hogy õ mindennek a legalján van!Még sok ilyen történetet sorolhatnék, de szerintem ez az egy is elég ahoz hogy hogy rájöjj hogy ez nem gáz, hanem inkább normális!Meg még meg kell jegyeznem, hogy az ilyen "menõ" lányok legtöbbször elvannak maguktól szálva, és olyan parasztok hogy erre szó sincs (és ne felejtsük ki, hogy nekik ugyanilyen a pasijuk, és õket a normális pasik nem érdeklik !). Ezt mind saját tapasztalatból mondom és bevallom régen én is ilyen "menõ" akartam lenni, de rájöttem hogy inkább leszek "gáz", mint hogy majd 20 évesen ne tudjak szülni, meg máj és vese bajaim legyenek, és ne legyen normális munkám.
ha már 20 évesen akarsz szülni.... de egyébként az elõzõekben egyet értek, de én akkor még tanulni fogok.
Fõnyeremény! Szívesen megismerném :)
Nekem sem volt még barátom, már smároltam, viszont én se járok bulizni (egy az, hogy nem úgy neveltek; kettõ meg, hogy nem is nagyon vonz a vadidegenekkel egymáshoz dörgölõzés). Nagyon sokszor dícsérik a külsõmet. Én néha elmegyek bálba, amit nagyon szeretek, egyrészt mert magasabb a színvonala, mint az ilyen mindenféle discoknak másrészt engem vonz az az elegancia, amit a bálok képviselnek. Sok olyan csajt ismerek akik 15 évesen már túl vannak egy abortuszon, és õszintén szólva ez engem nem annyira vonz. És olyan valakinek akarom magam elõször, akivel szemben nincsenek kétségeim és akit õszintén szeretek. Sok mindenkivel beszéltem már errõl (fõleg fiúkkal, fiatalabbakkal-idõsebbekkel egyaránt) és az értelmesebbek közül mindegyik elámult. Jó értelemben, persze. Úgy gondolom, hogy mi sokkal értelmesebbek vagyunk (nem beképzeltségbõl), mint azok a csajok, akik menõzésbõl ("tapasztalatszerzés" címszó alatt) boldog-boldogtalannal összefekszenek. Úgyhogy szerintem erre csak büszke légy és ne feledd, nem vagy egyedül! ;) 15/L
Nem gáz! SÕT, EZ A NORMÁLIS!!!!!! Sokkal jobb egy szûz csaj, mint egy széthasznált lelki roncs.
nekem a kiegészítésig igaz, bár ha kijelentem, hogy nem volt barátom mindenki meglepõdik, vagy volt hogy majdnem leesett a székrõl :)
kinek?
nem gáz, hanem Jackpot!
vagy ronda vagy pedig játszik a fiúkkal, semmibe veszi õket. unalmas és rideg lehet.
A kérdező hozzászólása: nem ronda, nagyon szép, és nem is bunkó, nekem nagyon tetszik:)
16 vagyok és rám sem egyiksem igaz, de kijelentem, hogy nem vagyok leszbikus mielõtt még valaki ezt írná.Nem követem kimondottan a divatot sem, mert nem vagyok az a tömegre gyártott lány.Viszonylag szép vagyok, legalább is sokan mondják, remélem igaz is.Ezek szerint én is fura vagyok vagy rideg?Hm érdekes utolsó így ítélni embereket, hogy nem is ismered igazán kedves.Fogadjunk te egy tinédzser vagy és fiú akit lekoptatnak a lányok és ezért õk mind szemetek nem de?
Miért lenne az ? Holnap meg jön a kérdés, gáz e az , hogy szûz még . A normálisabbja tudja meddig mehet el
Az a gáz, ha ez nem így van.
Én 16 éves lány vagyok egyben egy 2 hónapos kislány anyukája. Egyeltalán nem gáz, én a helyedben tanulnék a barátok mellet nem elejárkálnék velük és ha van egy alap jöhetnek a bulik, és a pasik. :) SEMMIRÖL nem maradsz le. hidd el nekem.
mianeve? :d 16f
Nem. És a szépség nem azt jelenti, hogy extrovertált is.


A barátommal az első randira megyek ő beigért nekem egy meglepit de én nem tudom mi az. Azmeg olyan gáz hogyha énmegy üreskézzel megyek.! Mit vegyek neki?

Legjobb válasz: nem kell neki semmit venni.hiszen ez az elsõ randi.. a srác hívott el az õ dolga minden

nem kell neki semmit venni.hiszen ez az elsõ randi.. a srác hívott el az õ dolga minden
a barátod? Elsõ randi? max netes barát, és msot majd kiderül h lesz e több. Nem kell amugy venned semmit.
majd bepótolod késõbb, csak azért ne vigyél semmit, mert õ is vinni fog

Nagyon gáz, hogyha 13 és fél évesen még nem volt barátom?

Még 1 sem!! Már mindenkinek volt az osztályban csak nekem nem, és emiatt nem vagyok túl boldog... Nem vagyok nagyon szép, de nem is csúnya. Mi lehet a baj? Szerintetek ez ciki?

Legjobb válasz: Nagyon képzeld sok mindenrõl lemaradtál...

Nagyon képzeld sok mindenrõl lemaradtál...
16L nem volt még pasim, gáz?
Mivel még kislány vagy, így az lenne az égõ, ha lett volna
Ez legalább annyira ciki, mint az, ha nem vagy fönt [email protected] Facebook-on...
nem hiszem el hogy ennyi hülye ember van.... és még anyám nem tudja h miért kezdtem el füvezni...
Nagyon gáz másoknak már 9 évesen volt pasia francba hogy jut eszedbe ilyeneket kérdezni 18 éves korod után is ráérsz nem hogy 13 évesen !
Háát, de azért remélem már nem vagy szûz! Mert ha az is, akkor nagyon gáz...
nagyon gáz. az elsõ pettingem 4 évesen volt, az elsõ komoly kapcsim 9 évesen. 13 évesen már túlvoltam egy váláson. le vagy maradva.
kvák az osztálytársaid...
nekem sem volt még normális kapcsolatom, mégsem sírok emiatt... szedjétek már össze magatokat... 17/F nem gáz.. fölösleges erõltetni, hogy legyen, mert abból csak rossz fog kisülni. 17/F
én 19 vagyok és még nem volt barátom, pedig én aztán csúnya se vagyok! (és ezt nem önteltségbõl)
Én is 16L vagyok, nekem se volt még.
Én hiszek az igaz szerelemben, amit sehogy sem tudsz kikerülni mindenképp rád talál.Csak éldd.az életed, ne foglalkozz ezzel mert annál nincs szánalmasabb amikor látod vkin hogy mindent megtenne azért hogy legyen vkije, már tök nem érdekli ki csak legyen. Ne legyél ilyen!Amúgy meg nagyon válogasd meg kinek a véleményére adsz.
Lassan 21 éves vagyok aranyom, és még egy puszit sem kaptam nõtõl. Ez ciki/gáz/ezek kombinációja?!
Az na. -, -
LOL télleg nem volt még barátod? xD GÁÁÁZ

Nagyon gáz, hogyha a pasimat nem akarom elhívni magamhoz, mert nem szeretném ha anyám tudná, hogy van barátom? Mert anyám még mindig úgy néz az ilyesmire, hogy ez szerinte túl korai.

Legjobb válasz: Elõször is hány évesek vagytok? Másodszor meg ne szégyeld a szüleid elõtt azt a személyt akit szeretsz lehet éppen õ vele fogod leélni az életed és majd házasság után se fog hozzátok elmenni? Nem szabad titkolni az ilyen bátran fel kell vállalni az érzéseket :)

Elõször is hány évesek vagytok? Másodszor meg ne szégyeld a szüleid elõtt azt a személyt akit szeretsz lehet éppen õ vele fogod leélni az életed és majd házasság után se fog hozzátok elmenni? Nem szabad titkolni az ilyen bátran fel kell vállalni az érzéseket :)
A barátod 21 éves?
gáz egy picit ja
A kérdező hozzászólása: 15 évesek vagyunk mindketten.
ha nem d.gni akartok, hanem séta smaci virág maci mert az való ebben a korban akkor meg kéne hogy értse a mutter beszélj vele

Gáz, hogyha nem sminkelem magam, vajon ezért nincs barátom? Próbáltam de mindig elkenem, és egyszerűen nem vagyok hozzá elég ügyes

Legjobb válasz: Én sem sminkelem magam mégis legyeskednek körülöttem a srácok :) A természetességet jobban kedvelik a normális srácok. Akik meg a divatmajmokra és a 10 kilós sminkesre bukik azok menjenek csak azok után. Különben is ha te fölkelsz ugyanolyan szép vagy mint napközben. MOst gondold el... Egy olyan lány aki minden nap sminkeli magát, szemceruza, szájfény/rúzs, spirál stb... az lehet napközben szép mert csininek tûnik, de lehet ha lemossa borzastóan fog kinézni.

Én kimondottan utálom a sminkes lányokat. Persze, ha valami alkalomra sminkeli ki magát akkor ok, de akkor se 10 kg csak egy pici. Hétköznap meg legyen természetes. Ha csak ezért nem randizik veled egy fiú, akkor az nem normális. A pasik meg kezdeményezni fognak. Ne aggódj!
20:06-os vagyok. Még annyit, hogy: Egy lány akkor szép igazán, ha felkelés után is szép.. :) Kicsit értelmetlen, de tartalmazza az igazságot :)
Én sem sminkelem magam mégis legyeskednek körülöttem a srácok :) A természetességet jobban kedvelik a normális srácok. Akik meg a divatmajmokra és a 10 kilós sminkesre bukik azok menjenek csak azok után. Különben is ha te fölkelsz ugyanolyan szép vagy mint napközben. MOst gondold el... Egy olyan lány aki minden nap sminkeli magát, szemceruza, szájfény/rúzs, spirál stb... az lehet napközben szép mert csininek tûnik, de lehet ha lemossa borzastóan fog kinézni.
Még gázabb, ha el van kenõdve a sminked... Biztosan nem ezért nincs barátod! Barátnõm ritkán sminkeli magát, akkor is csak szempillaspirál, mégis rengeteg srác oda van érte :)
Nemhiszem, hogy ezért ne lenne barátod, ha valakinek kellesz, az ne azért legyen, mert egy tonna vacak van az arcodon!
én se sminkelem magamat a legtöbb fiú jobban is szereti a természetességet és jobb ugy megismerni valakit mintha lenne rajtad 10 kiló festék mert akkor lemosod és máris csalódottS:
lécci kiralnál egy képet? :D 14 1 csaaaaaj
A kérdező hozzászólása: bocsi de nem nagyon akarok :/
A kérdező hozzászólása: Ténlyeg nem akarok képet küldeni, ne haragudj :)
A fiúk nem igazán szeretik a sminket. Csókolni meg aztán végképp utálják. Úgyhogy biztos nem ez az ok. Maradj csak természetes, és figyelj, mi lehet még a dologban. Esetleg egy kép? Jobban meg tudnánk mondani, mi a helyzet.

Gáz, hogyha szakítás után még találkozgatok a volt barátommal?

Egy haverom most cseszett le miatta... Ez tényleg ennyire gáz? Mind a ketten tudjuk, hogy szakítottunk, de attól még jóban maradtunk, ráadásul én nem dolgozom sajnos, és emiatt eléggé egyedül vagyok.

Legjobb válasz: Ez abszolút nem baj. Sõt. Jó jóban lenni a volt párunkkal, hacsak barátként is gondoltok ezután egymásra.Meg senki ne várja el senkitõl, hogy egyik pillanatról a másikra megszakad minden kapcsolat köztetek, mert nem. Persze vannak extrém helyzetek, de a tietek nem az, ha jól sejtem, hiszen továbbra is beszélõ viszonyban maradtatok. Szóval ne törõdj azzal, ha mások emiatt csesztetnek, légy vele minél jobb viszonyban, persze arra a bizonyos határra ügyelve:)

Ez abszolút nem baj. Sõt. Jó jóban lenni a volt párunkkal, hacsak barátként is gondoltok ezután egymásra.Meg senki ne várja el senkitõl, hogy egyik pillanatról a másikra megszakad minden kapcsolat köztetek, mert nem. Persze vannak extrém helyzetek, de a tietek nem az, ha jól sejtem, hiszen továbbra is beszélõ viszonyban maradtatok. Szóval ne törõdj azzal, ha mások emiatt csesztetnek, légy vele minél jobb viszonyban, persze arra a bizonyos határra ügyelve:)
Én a mai napig tartom a kapcsolatot elsõ Kedvesemmel, pedig már jó három éve szakítottunk - de barátok voltunk már elõtte is, közben is, és természetesen utána is. Nincs ebben semmi kivetnivaló.
Ezt utálom a barátokban. Én is tartom a kapcsolatot a volt párjaimmal és rögtön jöttek, hogy megint összeakartok jönni és amikor meg megtudták, hogy szó sincs errõl akkor meg azt nem értették, hogy akkor miért kell vele egyáltalán szóba állnom. Mindenbe beleütik az orrukat. Egyébként szerintem teljesen rendjén van. És ha véletlenül még azt a bizonyos határt át is lépitek mégis csak biztonságosabb, mint mondjuk egy teljesen ismeretlennel. Persze csak, ha a dologról mindketten ugyanugy gondolkoztok és nem remél egyikötök sem többet.
Szerintem ez mnormális.Miér tkéne utálnia egymást két embernek, akik egyszer szerelmesek voltak?
Még az se nagy gond, ha néha-néha ismét elcsábultok egymással :-) Elõfordult ilyen a világban már mással is. Az sokkal rosszabb, ahol utána még a két rokonság se szól többé egymáshoz. Arra viszont nagyon figyelj - ha valamikor ismét közelebb kerülnétek egymáshoz - hogy vajon megszûnt-e az az ok, ami titeket szétválasztott??? Ha nem - akkor inkább maradjatok csak külön. Jobban jártok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igazából azt se értem, hogy a hevrom miért szól bele, mondtam is neki, de teljesen bepörgött.
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy leírtátok a vélemémyeteket, sokat segített!

Gáz hogyha a barátom szájra ad puszit az anyjának?

Lassan 2 éve vagyok együtt a barátommal, aki 19 éves! A nyárra elutazott külföldre dolgozni, és elötte kikísértem ?t a családjával együtt a reptérre. Búcsúzkodtunk és az anyja szájon csókolta... próbáltam magam hitegetni hogy rosszul láttam biztos, de aztán mégegyszer megtörtént. Én ott álltam meghökkenve, ugyanis nem akartam szólni érte, hogy ne így váljunk el. Még sosoem láttam ezt a két év alatt, vagy csak olyan vak voltam hogy nem vettem észre. De most nagyon kiakadtam! Az milyen már h a leend? anyósomra féltékeny vagyok? Elhiszem h szeretik egymást, de azért legyen már különbség köztem és közte. Nem tudom h szóljak-e érte és balhézzak, vagy ne...

Legjobb válasz: Náluk ez a szokás és el kell fogadnod..nem ritka és mivel belõle jött kiegyszer régen ez pont olyan természetes minthogy akkor megszülte. Én utálom a puszizkodást és nálunk nem szokás, de ha valakinél eztlátom ott ezt fogadom el. Ezen neparázz így van rendjén..ha neked gyereked lesz nem kell így tenned.

Miért kéne elvárni, hogy szakítson a családi szokásokkal. Az meg miért zavarna, hogy fenéken markolják a szülei a párod? Szerintem eleget tapogatták a fenekét babakorába is. Érdekesen jönne le az anyucinak, hogy a fia fiatal kiscsaja mindjárt ugrál itt és megmondja, hogy mit, hogy kell csinálni a családban.
A Sims2-ben a family kiss az a szájra puszi, szóval más kúltúrák is csinálják. Szerintem fogadd el! Nem gázos egyáltalán. :) Engem nem zavarna...:P
Tudom, hogy sokan így vannak, de engem a hideg kiráz tõle. Hogy a párom az anyját (vagy az apját) szájon puszilja? Brrr.... Tuti azt mondanám, hogy vagy õt, vagy engem ne pusziljon meg így többé! Az egy dolog, hogy elõtte ezt tette, de amióta veled van, letehetne róla. Én legalábbis elvárnám. Nem féltékenységbõl, de ha az egyikõtök irtózik valamitõl, akkor a másik igazán megtehetné neki amit kér. Ha pl. a te családodnak az lenne a szokása, hogy búcsúzáskor jól megölelgetnek és a fenekedbe marnak, valószínûleg a párodnak se tetszene, mégha neked teljesen természetes lenne is.
én nekem is régen anyukám a számra adott puszit, és több filmben is láttam, hogy a 16 éves lány az apjának a szájára ad puszit. ebben semmi sincs.. olyan, mintha egy üvegbõl innáának. ne aggódj emiatt :)
Náluk ez a szokás és el kell fogadnod..nem ritka és mivel belõle jött kiegyszer régen ez pont olyan természetes minthogy akkor megszülte. Én utálom a puszizkodást és nálunk nem szokás, de ha valakinél eztlátom ott ezt fogadom el. Ezen neparázz így van rendjén..ha neked gyereked lesz nem kell így tenned.
Engem is idegesítene.ez szerintem nem normális. én sem adok apámnak a szájára puszit, ez gáz. jogos, hogy kiakadtál. kérdezd meg a párodat, hogy miért van így. nem tudommilyen a kapcsolata a szüleivel, és, hogy hogy reagálná le, ha szolnál, de én a helyedben megkérdezném tõle. ja és a sims 2 egy játék, és nem az élet.....elég gáz ez a duma.
Én sem tartom valami jó dolognak ezt, de tényleg van olyan család, ahol szokás. Igaz, Magyarországon annyira nem elterjedt, inkább a mediterrán országokban, illetve az USA-ban (ahol elég nagy a keveredés a nemzetiségek között), de úgy látszik, van olyan család itthon is, ahol ez a szokás. Ne foglalkozz vele, ez nem jelent semmit. Ha nem tetszik, ne nézd. Elárulom, nekem sem tetszene, de vagyok annyira toleráns, hogy egy ilyen jelentéktelen apróságból ne csináljak ügyet. Esetleg egyszer rákérdeznék, hogy ez náluk miért van így, de semmiképpen sem letámadóan, inkább csak érdeklõdve. Aztán többet nem hoznám fel.
Nem tudom én mit tennék. Nagyon furcsálom így is. Persze nem baj..csak furcsa. Ha lesz rá alkalmad egyszer hozd szóba. mond el párodnak, hogy ez neked szokatlan... stb beszéljétek meg és talán legközelebb már másképp tekintesz a dologra és könnyebb lesz elfogadni.
Ahány ház annyi szokás. Hallottál már errõl? Náluk nem pofipuszi a szokás úgylátszik, hanem szájra. Ennyi. Nem hiszem, hogy meghúzta a saját anyját, hacsak nem valami nagyon beteg család. Úgyhogy szerintem nincs okod balhézni.
Kérdezd meg a párod , hogy õ mit szólna ahhoz ha tõled az apád így búcsúzna el , esetleg a barátnõd , vagy egy jóbarát ???
ez természetes dolog!!!!!!sokan vannak igy vele, nincs okod a féltékenykedésre
azon akadsz ki hogy szájon puszilta az anyja? és? nem nagy dolog.
Ne aggódj emiatt, sok családnál így van! Engem is meglepett, amikor elõször láttam, hogy a párom családjában mindenki (nagyszülõ, unoka, testvér, szülõ, stb.) szájra ad puszit egymásnak, mert nálunk ez soha nem volt szokás. Sok év eltelt azóta, de hiába olyanok már mint a saját családom, nekem mindenki az arcomra ad puszit máig is. Tiszteletben kell tartani az eltérõ szokásokat, de azért beszéld meg vele is, hiszen ha téged zavar akkor fontos!
Én ezen nagyon ki vagyok akadva. Szerintem ez nem féltékenységi kérdés. Egyszerûen furának találom, ha a szülõ és a gyerek szájon csókolja egymást. Persze biztos, van ahol ez természetes, nem is akarok felettük ítélkezni. Szerintem nem az, és szerintem éppen ezért jogos a felháborodásod.
Bizti nekem is furi lenne:) Naluk ez a szokas :) Meg kell ertened.Ne legy feltekeny bizti nem csak meg az anyjaval:)
Szia! Szerintem megnyugodhatsz. Vannak családok ahol ez a hétköznepi puszi. Nekem van egy nagyon jó barátnõm, és õk is így adnak puszit a családjuknak. nemcsak a szülõnek, hanem a családnak. semi gáz nincs benne. De ha zavar megemlítheted. De akkor szegény srác ezt hogy mondja el az anyjának?
Nyilván nevelés és ízlés kérdése. Ami az egyik ember szerint jó és gusztusos, az nem biztos, hogy a másiknak is az. Én meg nem puszilnék a száján senkit, akibe nem vagyok szerelmes. Még a gyerekeimet sem. Akárhogy szeretem is õket, ez nem arra való. Mint ahogy vadidegen embereket sem szokás szájon puszilni, mégha kedvesek is számunkra. Ha téged ez zavar, akkor mondd meg nyíltan a párodnak, még az elején, aztán majd õ eldönti, mi a fontosabb: a te szád, vagy anyucié. Ha rosszul érzed magad ettõl, akkor valamit változtatni kell. Mivel te nem fogod megszeretni ezt a szájpuszi-dolgot, ezért neki kell tiszteletben tartani a te véleményedet.
én is ismerek olyan embereket akik szájon puszilják egymást.. testvérek.. vagy gyermek-szülö.. tudod náluk ez nem olyan durva dolog, mert arrafelé ez nem számít annak.. vagy így nevelték õket.. szóval nem kell megijedni:) esetleg finoman megjegyezheted, vagy poénosan. Féltékenynek meg nem kell lenned! Nincs rá okod! Biztos nem szokta csókolgatni!!! Téged szeret és veled jár nem az anyjával:)
hahaha itt minden értelmes vàlasz levan pontozva! istenem valaki olyan teheti, aki nem szereti anyosàt, vagy aposàt, esetleg nem kapott rendesen szeretetet a szüleitöl.igenis nem rossz dolog ha szàjon puszil valaki gyermekét, mondjuk a seggbemarkolàs tulzàs
A mi gyerekeink a szánkra adnak puszit. És teljesen természetes számunkra és számukra is. Ugyanakkor nálunk a szüleimmel se a pároméknál ez soha nem volt divat és nem is tudnám elképzelni. De nekünk a gyerekekkel így alakult és egyikünk sem érzi magát emiatt kínban vagy zavarban. Igaz, kicsik még, ki tudja, mi lesz 10-15 év múlva. De ezek a dolgok a mieink, a mi szokásaink, ahogy az öleléseink, apró, nap mint nap ismétlõdõ "szertartásaink" is - másoknak talán fura, vagy hülyeség, nekünk fontos, mert összetartozunk. Senkinek sincs joga megitélni, de ha mégis megteszi, az nem rólam, rólunk, hanem az ismeretlenül itélkezõrõl állít ki szegénységi bizonyítványt.

Ha a barátom azt mondja, hogy lényeg, hogy én elélvezzek, és attól félek, hogyha megujjaz, akkor nem élvezek el, és ez gáz számomra !?

Legjobb válasz: Igen ez gáz. A szex nem verseny. Élvezd akkor is ha MEGUJJAZ, meg akkor is ha nem. Miért lenne gáz? Senkinek nem kell elszámolnod. Ha nem jó az UJJAZÁS, akkor szólj neki, beszéljétek meg!

Igen ez gáz. A szex nem verseny. Élvezd akkor is ha MEGUJJAZ, meg akkor is ha nem. Miért lenne gáz? Senkinek nem kell elszámolnod. Ha nem jó az UJJAZÁS, akkor szólj neki, beszéljétek meg!
az a gáz, hogy így közelítitek meg a témát. Egyrészt nem arról szól az egész, hogy feldugja 2 ujját te meg 2 perc alatt elélvezel.. A másik, egy kapcsolatban nem szabad, hogy gáz legyen valami is, ami a szex-el kapcsolatos..
Édes drága aranybogaram... Meg kéne tanulni írni és aztán játszani ilyet..
abban hogy "MEGUJJAZ" abban mi a helytelen nektek??
A MEGUJJAZ-ban már semmi, pont azért írtam nagy betûvel helyesen, de a kérdésben már javították a moderátorok. Az elõttem szólok sem véletlenül emlegetik a helyesírását a kérdés feltevõnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!