Találatok a következő kifejezésre: Gáz hogyha barátom (14 db)

Az gáz hogyha "csak" egy szívecskés tortát veszek a barátomnak Valentin napra?

Legjobb válasz: Te ismered a barátod.MOndjuk én biztos nem vennék azt,de én nem is vagyok az a romantikus alkat.De nem gáz.

Te ismered a barátod.MOndjuk én biztos nem vennék azt, de én nem is vagyok az a romantikus alkat.De nem gáz.
csak aztán nehogy hülyén érezze magát hogy õ kisebb ajándékot ad
Ha szívbõl jön, akkor semmilyen ajándék nem gáz, akkor sem ha épp magad készítetted.
Nem gáz, de jobb ha Te sütöd! Az én barátnõm szülinapomra sütött ilyen tortát, és én nagyon örültem neki :) Most hogy így felhoztad, eszek is belõle egy kicsit :)
nem barátod, de nekem mindegy :)
A baráti szex valakik számára elfogadott, valakik számára nem, de nem gáz, mert másoknak nincs joguk megítélni. Ez a ti magánügyetek, nem az övék.
Teljesen egyetértek Veled ! Én is akartam a barátnõimet, de mind azt mondták : Baráttal soha!Így maradtak a nem barát(nõk).
ffi vagyok, nekem is a barátom tette be elõször és nem bántam meg
Szerintem a legjobb barátságból kefélni. Ha jó a szex, lazán veszik a felek, jó sokáig eltart a kefélgetés. Aztán már kívül belül jól megismerték egymást, remélhetõleg a barátság egész életre kitart.
Hát, nagyon furcsa barátság ez! Én a barátságot is befejezném azzal a fiúval, ha már így elrontottam. Ez nem lesz többé barátság! És miért volt olyan fontos, hogy valaki elvegye? Nem egy szerelemnek kellett volna elvenni? Miért olyan sürgõs????? Hülye gondolkodás az ilyen.
A kérdező hozzászólása: én nem reagáltam tul ezt a szüzesség dolgot.tudom furcsa felfogás, de egyszer ugyis el vették volna akkor meg nem tök mind1 h ki? ez az én véleményem és nem bántam meg. csak annyit bánok az egészben, h nem elõbb történt. :)
ha nem fogadod el az emberek véleményét minek tetted fel a kérdést? Vitázni azért nem fogunk veled.
nem tök mindegy, mert ez intim
Szerintem kiváló döntés volt! Ha megvan a bizalom és ismeritek egymást: jó a szex! Jók az ösztöneid, hallgass rájuk! Aki korán kezd el tapasztalni, többet fog élni és bölcsebb lesz, de többet kell a saját bõrén okulnia. Csak így tovább, legyen részed még sok jó dugásban, és fejleszd magad, mert ez egy mûvészet! Aki azt mondja ribi vagy, irigykedik, mert jó volt neked, és az elsõ tapasztalat bizony meghatározó. Aki fel meri vállalni a nõiességét, boldog lesz! Ne hallgass a rosszmájúakra. Aki ismeri a boldogságot, sohasem fog elítélni, hallgass a pozitív emberekre! :) F27
majd akkor bánod meg, ha szerelmes leszel valakibe.
Nem, nem lesz "bölcsebb" a sok dugástól. A tapasztalatok pont az ellenkezõjét mutatják. Vagy manipulatív ember vagy (ez esetben az életképtelen fajtád keressen más lukkal rendelkezõ eszközt a farkának ürítésre) vagy én közelítem meg rosszul a válaszod. kérdezõ ha valakit megkívánsz és az értékel tisztel téged, hát szexelj vele annyit amennyi jól esik, de ne hagyd hogy bárki csak egy húsnak nézzen akit kedvére alázhat. amúgy jobb egy baráttal mint egy részeg futókaland a haverral buli után... mert akkor bizti nem lennél ilyen jókedvû az idegen spermaszagtól. ebbõl kiindulva meg nem hiszem hogy olyat tettél amit meg kéne bánnod.
Igen, várni kellett volna egy szerelemre! Csak akkor érdemes, jó szexelni, nem magáért a szexért. Majd megtudod (remélhetõleg), hogy mi a különbség.
10-es vagyok: Hát én is így gondoltam :D "Végül is barát akkor is, ha beteszi" Nem én találtam ki, csak idomulok a mai normákhoz :)
A kérdező hozzászólása: mire vártam volna? haggyad már magad...
Végülis kis ribi vagy attól még hogy nem kész pénzt.
Bár csak több ilyen lány lenne, aki így gondolkozik!
Ezzel a második mondattal elárultad, hogy kamu kérdés, vagy fájdalmasan buta vagy.
Nagyon gáz.. itt látszik, hogy olcsó kis ribi vagy :)
A kérdező hozzászólása: igy alakult. nem vagyok ribi csak nem találtam olyat aki megérdemelje és inkább a legjobb barátom vegye, el mint egy jött ment senki. :)
Azzal veszted el a szüzességedet akivel akarod. Te döntöttél igy, másnak ehhez köze nincsen.
Leszarom lil bitch, hogy kivel kefélsz elsönek....és ez a leghasznosabb válasz a világon vágod?
Túl a barátságon xD
Szeretnél barátkozni? :D
A kérdező hozzászólása: utolsó. jah. :v barátkozzunk övön alul. :DDDDD
Szerintem te pontosan tudod, hogyan vélekedik errõl az emberek többsége. Pontosan tudod, hogy intoleránsak. Minek szívod a vérük? Minek írsz ki ilyen kérdést?
Jah hát ez valószínû kamu kérdés. Az meg vicces , h azt írod , h nem érdemelte meg senki így inkább a barátodnak adtad. Rekordidõ alatt ismerted meg az összes fiút a városotokban...gratula. Persze , tudom én várni luxus...
"igy alakult. nem vagyok ribi csak nem találtam olyat aki megérdemelje és inkább a legjobb barátom vegye, el mint egy jött ment senki. :) " Mekkora ostoba p...csa vagy!
eléggé.
Ha titkolózik elõtted, az egyrészt gáz, másrészt gyanús.
Igen. Valszeg dugatni megy magát.
Nem feltétlenül, lehet, hogy csak meglepit szervez neked. Nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni.

Szerintetek gáz, hogyha az autómat elõnyben részesítem mint a barátnõm?

Épp az elõbb mondta, hogy szokott más fiúkra gondolni miközben épp töltik.. aztán feljött ez a téma és most ezen megy a vita :D és a szokásos dolog a lányok körében, ez a " kibeszélem magam " dolog

Legjobb válasz: Eeeeeztmostenyhénkuurtabeszettülnemtudomértelmezni. Azaz: mivaaaaaan?

Eeeeeztmostenyhénkuurtabeszettülnemtudomértelmezni. Azaz: mivaaaaaan?
Ha jólveszem ki a kódolt szövegedbõl, nagyobbra értékelsz egy kupac vasat egy emberi lénynél. Felemelõ, tapsoljuk meg. Biztos azért szerettél bele mert olyan jókat tudtok vitatkozni a klónozás etikai kérdéseirõl és a avantgarde irodalom értelmezési lehetõségeirõl. Megvan már a hely a polcon a Nobel díjnak?
hát marhára nem igy kell visszautalást használni te sültkrumpli.
A kérdező hozzászólása: " Épp az elõbb mondta, hogy szokott más fiúkra gondolni miközben épp töltik " gondolom ez világos " aztán feljött ez a téma és most ezen megy a vita :D " visszautalás a címre " és a szokásos dolog a lányok körében, ez a " kibeszélem magam " dolog " - kibeszéli magát, hogy õ nem is szokott másra gondolni... nem tudom ebbe mi nem volt érthetõ... a visszautalást asszem gimi kilencedikben tanultam... elnézést.. nem tudtam, hogy itt nyolc általánossal rendelkezõ emberek vannak csak :(
"Épp az elõbb mondta, hogy szokott más fiúkra gondolni miközben épp töltik.. " Szóval a barátnõdet töltik... értem. Nekem nem "gáz"...
"Szerintetek gáz, hogyha az autómat elõnyben részesítem mint a barátnõm? Épp az elõbb mondta, hogy szokott más fiúkra gondolni miközben épp töltik.. aztán feljött ez a téma és most ezen megy a vita :D és a szokásos dolog a lányok körében, ez a " kibeszélem magam " dolog" Nos akkor lássuk ki nem tud értelmezni: Szerintetek cink ha a gépemet elõnyösebbnek látom a barátnõm? Épp az elõbb gondoltam rá hogy elkéne menni futni, de aztán bnõm becinkelt hogy jajaja. Aztán vita van. De ez megszokott dolog hogy a lányok mit beszélnek. Ha te ezt értelmezed ügyes vagy. Kb ennyit lehet érteni a szövegedbõl.
Max a bnöd részéröl érthetetlen.
A kérdező hozzászólása: Az olyanok minek vannak még fent, akik egy szöveget nem tudnak értelmezni? menjetek aludni, holnap suli :) második.. kultúra ember :) szerinted egy ilyen lány megérdemli, hogy szeressék? ne idegelj már
igen
Wat?
eléggé. bár ha van egy kis fantáziád, a kipufogót megdughatod...
Dehogy gáz. Èn a nõkkel vagyok így. Félre ne értsd, szeretem a nõket is... De az autòmat jobban:) Gondolj bele: az nem csal meg, nem hisztizik; számíthatsz rá, meg hálálja a gondoskodást. És még papucsnak sem fog tartani ha többet törõdsz vele a kelleténél:)

Szerintetek az gáz, hogyha valaki 13éves (fiu), és még nem volt barátnõje?

Legjobb válasz: Nyugodjál meg jó? Van még idõd

Nyugodjál meg jó? Van még idõd
Mi a fenétõl lenne gáz.13 éveseknek még minek barátnõ.szörnyû.Még nagyon ráérsz kishaver.
Az a gáz hogy most nem legózol.
Nem, dehogy gáz. A mi osztályunkban 12 fiú van és csak max. 2 nek volt idáig párkapcsolata. Nyugi :) 14L
Én 19 éves lány vagyok és nekem nem volt még barátom. De sosem gondolkodtam azon, hogy normális e vagy sem :D
22 éves vagyok és nem volt. És tudod mit? Csak hülye gyerekek foglalkoznak ilyen kérdéssel. Menj, írd meg inkább a házidat.
Vazzeg hol tartunk manapság öcsém... -.- Kisfiam én 13 éves koromban kint fociztam a barátaimmal a játszótéren, 16-17 évesen kezdtem el úgy gondolni, hogy most már kéne egy csaj. Várjá' még, senki sem fog leszólni ezért.
Nem gáz :) Egyébként ez nincsen korhoz kötve...Akkor jön el az ideje, amikor valaki érett lesz erre, lehet ez 2-3 év múlva, de akár sokkal késõbb is.
Az a gáz, hogy felmerül benned, hogy ez gáz.. Ezeknek 2-3 év múlva jön el a idejük..
Nekem 15 évesen volt az 1...
Figyu, én is 13 éves fiú vagyok és nekem sincs csajom (nem is volt)az osztálytársaim 70%ának van barátnõje, barátja szerintem kicsit az :/

Szerintetek gáz, hogyha 15 évesen egy lány még nem smárolt, nem volt barátja, és nem jár bulizni?

Nagyon szép lány szerintem, úgyhogy nem értem, hogy miért, de szerintetek ez nem gáz?

Legjobb válasz: Ezt nevezik normális tininek! :)

Ezt nevezik normális tininek! :)
15 évesen én is ilyen voltam. Megmaradtam, és jobban is jártam így. :)
Én ilyen vagyok, és ezek szerint nagyon fura vagyok? Szerintem nem, legalábbis csak ilyen emberek vesznek körül, ilyenek a barátnõim is. Nem érzem magam gáznak, de azért most elgondolkodtam. :)
Én pont ilyen lányt keresek.
Egyáltalán nem gáz! Sõõt, sok srácnak ilyen kéne, többek között nekem is :)
Ember, ennek az ellenkezõje lenne gáz! Hova járna még bulizni meg inni egy 15 éves gyerek???
szerintem egyáltalán nem gáz
Én is ilyen vagyok, szerintem nem gáz. Vagyis remélem. ^^"
én 14 éves vagyok.Igaz hogy 15 volt írva a kérdésben, de én se bulizom, nem volt pasim, és nem csókolóztam.Ennek több oka van.A mostani tinik körében az az elterjedt hogy az a "menõ" aki cigizik, leissza magát, bulizik, nem tanul meg olyan 14-15 éves kora körül már lefekszik valakivel.Hát én nem ilyen vagyok. Nem cigizem, inni nem iszom, nem járok bulizni , tanulok rendesen és hát én ez talán én véleményem (meg szerintem a normális emberek is ezt fogják helyeselni), de nem fogok valami ismeretlen sráccal lefeküdni, mert tetszik meg elakarom veszteni a szüzességem.Az ilyen emberekbõl sose lesz semmi.Nekem az elõzõ osztálytársam 13 évesen vesztette el a csaj a szüzességét, cigizett, bulizott, és még drogozni is elkezdett!A szemünk láttára ment tönkre (a végén intézetbe került!), és õ mondta nekünk hogy sose kövessük , meg hogy õ mindennek a legalján van!Még sok ilyen történetet sorolhatnék, de szerintem ez az egy is elég ahoz hogy hogy rájöjj hogy ez nem gáz, hanem inkább normális!Meg még meg kell jegyeznem, hogy az ilyen "menõ" lányok legtöbbször elvannak maguktól szálva, és olyan parasztok hogy erre szó sincs (és ne felejtsük ki, hogy nekik ugyanilyen a pasijuk, és õket a normális pasik nem érdeklik !). Ezt mind saját tapasztalatból mondom és bevallom régen én is ilyen "menõ" akartam lenni, de rájöttem hogy inkább leszek "gáz", mint hogy majd 20 évesen ne tudjak szülni, meg máj és vese bajaim legyenek, és ne legyen normális munkám.
ha már 20 évesen akarsz szülni.... de egyébként az elõzõekben egyet értek, de én akkor még tanulni fogok.
Fõnyeremény! Szívesen megismerném :)
Nekem sem volt még barátom, már smároltam, viszont én se járok bulizni (egy az, hogy nem úgy neveltek; kettõ meg, hogy nem is nagyon vonz a vadidegenekkel egymáshoz dörgölõzés). Nagyon sokszor dícsérik a külsõmet. Én néha elmegyek bálba, amit nagyon szeretek, egyrészt mert magasabb a színvonala, mint az ilyen mindenféle discoknak másrészt engem vonz az az elegancia, amit a bálok képviselnek. Sok olyan csajt ismerek akik 15 évesen már túl vannak egy abortuszon, és õszintén szólva ez engem nem annyira vonz. És olyan valakinek akarom magam elõször, akivel szemben nincsenek kétségeim és akit õszintén szeretek. Sok mindenkivel beszéltem már errõl (fõleg fiúkkal, fiatalabbakkal-idõsebbekkel egyaránt) és az értelmesebbek közül mindegyik elámult. Jó értelemben, persze. Úgy gondolom, hogy mi sokkal értelmesebbek vagyunk (nem beképzeltségbõl), mint azok a csajok, akik menõzésbõl ("tapasztalatszerzés" címszó alatt) boldog-boldogtalannal összefekszenek. Úgyhogy szerintem erre csak büszke légy és ne feledd, nem vagy egyedül! ;) 15/L
Nem gáz! SÕT, EZ A NORMÁLIS!!!!!! Sokkal jobb egy szûz csaj, mint egy széthasznált lelki roncs.
nekem a kiegészítésig igaz, bár ha kijelentem, hogy nem volt barátom mindenki meglepõdik, vagy volt hogy majdnem leesett a székrõl :)
kinek?
nem gáz, hanem Jackpot!
vagy ronda vagy pedig játszik a fiúkkal, semmibe veszi õket. unalmas és rideg lehet.
A kérdező hozzászólása: nem ronda, nagyon szép, és nem is bunkó, nekem nagyon tetszik:)
16 vagyok és rám sem egyiksem igaz, de kijelentem, hogy nem vagyok leszbikus mielõtt még valaki ezt írná.Nem követem kimondottan a divatot sem, mert nem vagyok az a tömegre gyártott lány.Viszonylag szép vagyok, legalább is sokan mondják, remélem igaz is.Ezek szerint én is fura vagyok vagy rideg?Hm érdekes utolsó így ítélni embereket, hogy nem is ismered igazán kedves.Fogadjunk te egy tinédzser vagy és fiú akit lekoptatnak a lányok és ezért õk mind szemetek nem de?
Miért lenne az ? Holnap meg jön a kérdés, gáz e az , hogy szûz még . A normálisabbja tudja meddig mehet el
Az a gáz, ha ez nem így van.
Én 16 éves lány vagyok egyben egy 2 hónapos kislány anyukája. Egyeltalán nem gáz, én a helyedben tanulnék a barátok mellet nem elejárkálnék velük és ha van egy alap jöhetnek a bulik, és a pasik. :) SEMMIRÖL nem maradsz le. hidd el nekem.
mianeve? :d 16f
Nem. És a szépség nem azt jelenti, hogy extrovertált is.

A barátommal az első randira megyek ő beigért nekem egy meglepit de én nem tudom mi az. Azmeg olyan gáz hogyha énmegy üreskézzel megyek.! Mit vegyek neki?

Legjobb válasz: nem kell neki semmit venni.hiszen ez az elsõ randi.. a srác hívott el az õ dolga minden

nem kell neki semmit venni.hiszen ez az elsõ randi.. a srác hívott el az õ dolga minden
a barátod? Elsõ randi? max netes barát, és msot majd kiderül h lesz e több. Nem kell amugy venned semmit.
majd bepótolod késõbb, csak azért ne vigyél semmit, mert õ is vinni fog

Nagyon gáz, hogyha 13 és fél évesen még nem volt barátom?

Még 1 sem!! Már mindenkinek volt az osztályban csak nekem nem, és emiatt nem vagyok túl boldog... Nem vagyok nagyon szép, de nem is csúnya. Mi lehet a baj? Szerintetek ez ciki?

Legjobb válasz: Nagyon képzeld sok mindenrõl lemaradtál...

Nagyon képzeld sok mindenrõl lemaradtál...
16L nem volt még pasim, gáz?
Mivel még kislány vagy, így az lenne az égõ, ha lett volna
Ez legalább annyira ciki, mint az, ha nem vagy fönt [email protected] Facebook-on...
nem hiszem el hogy ennyi hülye ember van.... és még anyám nem tudja h miért kezdtem el füvezni...
Nagyon gáz másoknak már 9 évesen volt pasia francba hogy jut eszedbe ilyeneket kérdezni 18 éves korod után is ráérsz nem hogy 13 évesen !
Háát, de azért remélem már nem vagy szûz! Mert ha az is, akkor nagyon gáz...
nagyon gáz. az elsõ pettingem 4 évesen volt, az elsõ komoly kapcsim 9 évesen. 13 évesen már túlvoltam egy váláson. le vagy maradva.
kvák az osztálytársaid...
nekem sem volt még normális kapcsolatom, mégsem sírok emiatt... szedjétek már össze magatokat... 17/F nem gáz.. fölösleges erõltetni, hogy legyen, mert abból csak rossz fog kisülni. 17/F
én 19 vagyok és még nem volt barátom, pedig én aztán csúnya se vagyok! (és ezt nem önteltségbõl)
Én is 16L vagyok, nekem se volt még.
Én hiszek az igaz szerelemben, amit sehogy sem tudsz kikerülni mindenképp rád talál.Csak éldd.az életed, ne foglalkozz ezzel mert annál nincs szánalmasabb amikor látod vkin hogy mindent megtenne azért hogy legyen vkije, már tök nem érdekli ki csak legyen. Ne legyél ilyen!Amúgy meg nagyon válogasd meg kinek a véleményére adsz.
Lassan 21 éves vagyok aranyom, és még egy puszit sem kaptam nõtõl. Ez ciki/gáz/ezek kombinációja?!
Az na. -, -
LOL télleg nem volt még barátod? xD GÁÁÁZ

Nagyon gáz, hogyha a pasimat nem akarom elhívni magamhoz, mert nem szeretném ha anyám tudná, hogy van barátom? Mert anyám még mindig úgy néz az ilyesmire, hogy ez szerinte túl korai.

Legjobb válasz: Elõször is hány évesek vagytok? Másodszor meg ne szégyeld a szüleid elõtt azt a személyt akit szeretsz lehet éppen õ vele fogod leélni az életed és majd házasság után se fog hozzátok elmenni? Nem szabad titkolni az ilyen bátran fel kell vállalni az érzéseket :)

Elõször is hány évesek vagytok? Másodszor meg ne szégyeld a szüleid elõtt azt a személyt akit szeretsz lehet éppen õ vele fogod leélni az életed és majd házasság után se fog hozzátok elmenni? Nem szabad titkolni az ilyen bátran fel kell vállalni az érzéseket :)
A barátod 21 éves?
gáz egy picit ja
A kérdező hozzászólása: 15 évesek vagyunk mindketten.
ha nem d.gni akartok, hanem séta smaci virág maci mert az való ebben a korban akkor meg kéne hogy értse a mutter beszélj vele

Gáz, hogyha nem sminkelem magam, vajon ezért nincs barátom? Próbáltam de mindig elkenem, és egyszerűen nem vagyok hozzá elég ügyes

Legjobb válasz: Én sem sminkelem magam mégis legyeskednek körülöttem a srácok :) A természetességet jobban kedvelik a normális srácok. Akik meg a divatmajmokra és a 10 kilós sminkesre bukik azok menjenek csak azok után. Különben is ha te fölkelsz ugyanolyan szép vagy mint napközben. MOst gondold el... Egy olyan lány aki minden nap sminkeli magát, szemceruza, szájfény/rúzs, spirál stb... az lehet napközben szép mert csininek tûnik, de lehet ha lemossa borzastóan fog kinézni.

Én kimondottan utálom a sminkes lányokat. Persze, ha valami alkalomra sminkeli ki magát akkor ok, de akkor se 10 kg csak egy pici. Hétköznap meg legyen természetes. Ha csak ezért nem randizik veled egy fiú, akkor az nem normális. A pasik meg kezdeményezni fognak. Ne aggódj!
20:06-os vagyok. Még annyit, hogy: Egy lány akkor szép igazán, ha felkelés után is szép.. :) Kicsit értelmetlen, de tartalmazza az igazságot :)
Én sem sminkelem magam mégis legyeskednek körülöttem a srácok :) A természetességet jobban kedvelik a normális srácok. Akik meg a divatmajmokra és a 10 kilós sminkesre bukik azok menjenek csak azok után. Különben is ha te fölkelsz ugyanolyan szép vagy mint napközben. MOst gondold el... Egy olyan lány aki minden nap sminkeli magát, szemceruza, szájfény/rúzs, spirál stb... az lehet napközben szép mert csininek tûnik, de lehet ha lemossa borzastóan fog kinézni.
Még gázabb, ha el van kenõdve a sminked... Biztosan nem ezért nincs barátod! Barátnõm ritkán sminkeli magát, akkor is csak szempillaspirál, mégis rengeteg srác oda van érte :)
Nemhiszem, hogy ezért ne lenne barátod, ha valakinek kellesz, az ne azért legyen, mert egy tonna vacak van az arcodon!
én se sminkelem magamat a legtöbb fiú jobban is szereti a természetességet és jobb ugy megismerni valakit mintha lenne rajtad 10 kiló festék mert akkor lemosod és máris csalódottS:
lécci kiralnál egy képet? :D 14 1 csaaaaaj
A kérdező hozzászólása: bocsi de nem nagyon akarok :/
A kérdező hozzászólása: Ténlyeg nem akarok képet küldeni, ne haragudj :)
A fiúk nem igazán szeretik a sminket. Csókolni meg aztán végképp utálják. Úgyhogy biztos nem ez az ok. Maradj csak természetes, és figyelj, mi lehet még a dologban. Esetleg egy kép? Jobban meg tudnánk mondani, mi a helyzet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!