Találatok a következő kifejezésre: Gáz hogyha évesen nem (9 db)

Miért van az, hogyha valaki 16 évesen nem szûz, az már gáz?

Most nem arról van szó, hogyha valaki csak azért lefekszik egy sráccal, hogy ne legyen szûz, hanem arról, hogyha valaki szereti a barátját és régóta együtt vannak ezért élnek szexuális életet és akkor már rögtön megszólják a csajt, hogy egy r*banc, csak azért meg 16 évesen lefeküdt az elsõ barátjával, akivel már lassan egy éve együtt van.

Legjobb válasz: Nem gaz!! A sajat eleteddel azt kezdesz amit te szeretnel. Akkor veszited el a szuzesseged amikor akarod. Kicsinyes emberek buta gondolkodasa miatt van az hogy a korunkbeliek azt gondoljak hogy 16 evesen gaz szuznek lenni.

Nem gaz!! A sajat eleteddel azt kezdesz amit te szeretnel. Akkor veszited el a szuzesseged amikor akarod. Kicsinyes emberek buta gondolkodasa miatt van az hogy a korunkbeliek azt gondoljak hogy 16 evesen gaz szuznek lenni.
Mert mindig ki kell találni valamit, ami "gáz", hogy lehessen mivel idegesíteni az embereket. Hol az ciki, hogy szûz vagy, hol az, hogy nem...
Nem gáz.

Miért gáz, hogyha egy 17 éves nem sminkeli magát?

Legjobb válasz: Mi a fenéért lenne gáz? Látszik, hogy még kislány vagy... nem mintha idõsebb lennék. De pl. egyetemen alig festik magukat a csajok... senkit sem érdekel ez már.

Mi a fenéért lenne gáz? Látszik, hogy még kislány vagy... nem mintha idõsebb lennék. De pl. egyetemen alig festik magukat a csajok... senkit sem érdekel ez már.
miért is lenne gáz?
Szerintem egyáltalán nem gáz.Sõt jobb, mint hogyha tiszta vakolat lenne valaki feje.És így az arcodat sem teszed tönkre!:) )
Ki mondta? Miért lenne gáz? Miért tesztek fel minden nap egy ilyen kérdést?
Nem az a gáz, hogy nem fested magad, hanem az, ha úgy kifested magad, mint egy elõszoba...! Tudom egyesek hajlamosak lenézni ez miatt, mert sajnos ilyen ez a világ!:( Csak a "ribik" szólnak meg ez miatt! Egy kis szerény smink persze nem árt (amugy természetesen vagy a legszebb). Én egyáltalán nem festem magam, csak ha különleges helyre megyek, de mindenki szerint így vagyok szép!:) Hidd el egyáltalán nem gáz ez az egész!:) 18/L
Ha szép a bõröd, akkor tényleg felesleges. Ha viszont nem annyira, akkor azért ajánlott egy kis alapozó vagy legalább egy színezett hidratáló, sokat tud javítani az összképen :) Egyébként szerintem sem gáz ha nem fested magad, ugyanakkor az én fejemben egy minimál smink (alapozó+szempillaspirál) hozzátartozik az igényességhez, legyünk már nõk :D

Gáz hogyha 14 évesen még nem volt pasim?

Legjobb válasz: Háát, én már 14 évesen bõven pasiztam.

Háát, én már 14 évesen bõven pasiztam.
Egyáltalán nem gáz.
Dehogy gáz! Ne kövesd azokat akik már 13 évesen sem szüzek.... -Egy fiú.
Gáz, hogy ilyen hülye vagy.
Sosem gáz. Majd egyszer úgyis eljön a te idõd is.
szerintem az lenne a gáz, ha már lett volna.. fiatal vagy még hozzá.. bõven rá érsz!!!
Nagyon reggel van még, és azt olvastam, hogy még nem volt pisid. No, az tényleg gáz lenne.
pörögj fel, ez már a XXI.század.
Még szûz vagy? Vazze!!!
Nem az! :)
Hogy lenne már gáz? :) Ráérsz még bõven. ;)
Szerintem ez lenne a normális :)
Dehogy gáz...bõven ráérsz még erre.
Nem gáz! Ne gondolj ilyet. Ne azért kezdj el pasizni, mert neked még nem volt és ne a barátnõket nézd, hanem a saját boldogságodat. :)
Én nem pasiztam :d De ennek az az oka hogy én is férfiból vagyok :D
hallod. 14 évesen még sims-ezni kellene nem pasizni! Én is azt hittem hogy gáz, de sok gondot megspórolsz!

Nem gaz hogyha 14 evesen meg mindig imadom a misztikus jellegu filmeket?

ja kovi kerdesem az lenne hogy nem tudtok ti is valami jo sorozatot a Vampirnaplok,Titkos kor,Ki vagy doki?,helyett?mert nem kapok semmi mast:( ja es ha megvan linket tudtok adni roluk?nem tudjatok melyik oldalon lehet megnezni a A hos legendaja cimu sorzatot?mert mindenhol megavideon volt meg az pedig megszunt:(

Legjobb válasz: Én 30 éves vagyok és még mindig imádom õket : )

Én 30 éves vagyok és még mindig imádom õket : )
nagyon unatkozhatsz, mert ilyen idióta kérdést még nem láttam az oldalon.könyörgöm, AZT NÉZEL, AMIT AKARSZ, b*meg!

Szerintetek gáz, hogyha 15 évesen egy lány még nem smárolt, nem volt barátja, és nem jár bulizni?

Nagyon szép lány szerintem, úgyhogy nem értem, hogy miért, de szerintetek ez nem gáz?

Legjobb válasz: Ezt nevezik normális tininek! :)

Ezt nevezik normális tininek! :)
15 évesen én is ilyen voltam. Megmaradtam, és jobban is jártam így. :)
Én ilyen vagyok, és ezek szerint nagyon fura vagyok? Szerintem nem, legalábbis csak ilyen emberek vesznek körül, ilyenek a barátnõim is. Nem érzem magam gáznak, de azért most elgondolkodtam. :)
Én pont ilyen lányt keresek.
Egyáltalán nem gáz! Sõõt, sok srácnak ilyen kéne, többek között nekem is :)
Ember, ennek az ellenkezõje lenne gáz! Hova járna még bulizni meg inni egy 15 éves gyerek???
szerintem egyáltalán nem gáz
Én is ilyen vagyok, szerintem nem gáz. Vagyis remélem. ^^"
én 14 éves vagyok.Igaz hogy 15 volt írva a kérdésben, de én se bulizom, nem volt pasim, és nem csókolóztam.Ennek több oka van.A mostani tinik körében az az elterjedt hogy az a "menõ" aki cigizik, leissza magát, bulizik, nem tanul meg olyan 14-15 éves kora körül már lefekszik valakivel.Hát én nem ilyen vagyok. Nem cigizem, inni nem iszom, nem járok bulizni , tanulok rendesen és hát én ez talán én véleményem (meg szerintem a normális emberek is ezt fogják helyeselni), de nem fogok valami ismeretlen sráccal lefeküdni, mert tetszik meg elakarom veszteni a szüzességem.Az ilyen emberekbõl sose lesz semmi.Nekem az elõzõ osztálytársam 13 évesen vesztette el a csaj a szüzességét, cigizett, bulizott, és még drogozni is elkezdett!A szemünk láttára ment tönkre (a végén intézetbe került!), és õ mondta nekünk hogy sose kövessük , meg hogy õ mindennek a legalján van!Még sok ilyen történetet sorolhatnék, de szerintem ez az egy is elég ahoz hogy hogy rájöjj hogy ez nem gáz, hanem inkább normális!Meg még meg kell jegyeznem, hogy az ilyen "menõ" lányok legtöbbször elvannak maguktól szálva, és olyan parasztok hogy erre szó sincs (és ne felejtsük ki, hogy nekik ugyanilyen a pasijuk, és õket a normális pasik nem érdeklik !). Ezt mind saját tapasztalatból mondom és bevallom régen én is ilyen "menõ" akartam lenni, de rájöttem hogy inkább leszek "gáz", mint hogy majd 20 évesen ne tudjak szülni, meg máj és vese bajaim legyenek, és ne legyen normális munkám.
ha már 20 évesen akarsz szülni.... de egyébként az elõzõekben egyet értek, de én akkor még tanulni fogok.
Fõnyeremény! Szívesen megismerném :)
Nekem sem volt még barátom, már smároltam, viszont én se járok bulizni (egy az, hogy nem úgy neveltek; kettõ meg, hogy nem is nagyon vonz a vadidegenekkel egymáshoz dörgölõzés). Nagyon sokszor dícsérik a külsõmet. Én néha elmegyek bálba, amit nagyon szeretek, egyrészt mert magasabb a színvonala, mint az ilyen mindenféle discoknak másrészt engem vonz az az elegancia, amit a bálok képviselnek. Sok olyan csajt ismerek akik 15 évesen már túl vannak egy abortuszon, és õszintén szólva ez engem nem annyira vonz. És olyan valakinek akarom magam elõször, akivel szemben nincsenek kétségeim és akit õszintén szeretek. Sok mindenkivel beszéltem már errõl (fõleg fiúkkal, fiatalabbakkal-idõsebbekkel egyaránt) és az értelmesebbek közül mindegyik elámult. Jó értelemben, persze. Úgy gondolom, hogy mi sokkal értelmesebbek vagyunk (nem beképzeltségbõl), mint azok a csajok, akik menõzésbõl ("tapasztalatszerzés" címszó alatt) boldog-boldogtalannal összefekszenek. Úgyhogy szerintem erre csak büszke légy és ne feledd, nem vagy egyedül! ;) 15/L
Nem gáz! SÕT, EZ A NORMÁLIS!!!!!! Sokkal jobb egy szûz csaj, mint egy széthasznált lelki roncs.
nekem a kiegészítésig igaz, bár ha kijelentem, hogy nem volt barátom mindenki meglepõdik, vagy volt hogy majdnem leesett a székrõl :)
kinek?
nem gáz, hanem Jackpot!
vagy ronda vagy pedig játszik a fiúkkal, semmibe veszi õket. unalmas és rideg lehet.
A kérdező hozzászólása: nem ronda, nagyon szép, és nem is bunkó, nekem nagyon tetszik:)
16 vagyok és rám sem egyiksem igaz, de kijelentem, hogy nem vagyok leszbikus mielõtt még valaki ezt írná.Nem követem kimondottan a divatot sem, mert nem vagyok az a tömegre gyártott lány.Viszonylag szép vagyok, legalább is sokan mondják, remélem igaz is.Ezek szerint én is fura vagyok vagy rideg?Hm érdekes utolsó így ítélni embereket, hogy nem is ismered igazán kedves.Fogadjunk te egy tinédzser vagy és fiú akit lekoptatnak a lányok és ezért õk mind szemetek nem de?
Miért lenne az ? Holnap meg jön a kérdés, gáz e az , hogy szûz még . A normálisabbja tudja meddig mehet el
Az a gáz, ha ez nem így van.
Én 16 éves lány vagyok egyben egy 2 hónapos kislány anyukája. Egyeltalán nem gáz, én a helyedben tanulnék a barátok mellet nem elejárkálnék velük és ha van egy alap jöhetnek a bulik, és a pasik. :) SEMMIRÖL nem maradsz le. hidd el nekem.
mianeve? :d 16f
Nem. És a szépség nem azt jelenti, hogy extrovertált is.

Szerintetek az gáz hogyha egy 14 éves fiú még nem csókolozott?

Legjobb válasz: Nem, van még rá idõd. Sok 20 vagy azon felüli is van aki még nem. 16/L

Nem, van még rá idõd. Sok 20 vagy azon felüli is van aki még nem. 16/L
Sokan felteszik ezt a kérdést minden nap. Na figyi: 18 év után már kezd kínos lenni ha nem csókolóztál, és 22 éves korod után már gáz ha nem veszíteted el a szüzességed, de errõl megoszlanak a vélemények.
Nem gaz.
# 7/8 na azt meg hogy?! O.o
nem
Én 27 évet vártam rá, szóval nyugi haver...
nem az. Én 16 vagyok és pár hete volt az elsõ. Vagyis az elsõ 4* rengeteg xD.
Nem, dehogy is!
Mikor még én voltam 14, a fiúk közül senki sem csókolózott még. A 16-17 éves fiúk esetleg igen a 14-15 éves lányokkal. 23 L
19 f, eddig egyszer csókolóztam és nagyon rosszul
"# 7/8 na azt meg hogy?! O.o" Hát úgy, hogy nem tudok csajozni. Egy lúzer vagyok. Gondolhatod, hogy nem önszántamból...:D A leggyengébb láncszemet mindig bántjátok, kiközösítitek ti, "menõk", itt meg csodálkoztok, hogy "hát ez meg hogy lehet, hogy nem jött össze???"

Nagyon gáz, hogyha 13 és fél évesen még nem volt barátom?

Még 1 sem!! Már mindenkinek volt az osztályban csak nekem nem, és emiatt nem vagyok túl boldog... Nem vagyok nagyon szép, de nem is csúnya. Mi lehet a baj? Szerintetek ez ciki?

Legjobb válasz: Nagyon képzeld sok mindenrõl lemaradtál...

Nagyon képzeld sok mindenrõl lemaradtál...
16L nem volt még pasim, gáz?
Mivel még kislány vagy, így az lenne az égõ, ha lett volna
Ez legalább annyira ciki, mint az, ha nem vagy fönt [email protected] Facebook-on...
nem hiszem el hogy ennyi hülye ember van.... és még anyám nem tudja h miért kezdtem el füvezni...
Nagyon gáz másoknak már 9 évesen volt pasia francba hogy jut eszedbe ilyeneket kérdezni 18 éves korod után is ráérsz nem hogy 13 évesen !
Háát, de azért remélem már nem vagy szûz! Mert ha az is, akkor nagyon gáz...
nagyon gáz. az elsõ pettingem 4 évesen volt, az elsõ komoly kapcsim 9 évesen. 13 évesen már túlvoltam egy váláson. le vagy maradva.
kvák az osztálytársaid...
nekem sem volt még normális kapcsolatom, mégsem sírok emiatt... szedjétek már össze magatokat... 17/F nem gáz.. fölösleges erõltetni, hogy legyen, mert abból csak rossz fog kisülni. 17/F
én 19 vagyok és még nem volt barátom, pedig én aztán csúnya se vagyok! (és ezt nem önteltségbõl)
Én is 16L vagyok, nekem se volt még.
Én hiszek az igaz szerelemben, amit sehogy sem tudsz kikerülni mindenképp rád talál.Csak éldd.az életed, ne foglalkozz ezzel mert annál nincs szánalmasabb amikor látod vkin hogy mindent megtenne azért hogy legyen vkije, már tök nem érdekli ki csak legyen. Ne legyél ilyen!Amúgy meg nagyon válogasd meg kinek a véleményére adsz.
Lassan 21 éves vagyok aranyom, és még egy puszit sem kaptam nõtõl. Ez ciki/gáz/ezek kombinációja?!
Az na. -, -
LOL télleg nem volt még barátod? xD GÁÁÁZ

Szerintetek gaz hogyha egy 20 eves pasi meg szuz, es nem volt meg egy normalis kapcsolata?

ugyertem h komoly kapcsolata.es a jelenlegi 2honapnal szunetet ker.

Legjobb válasz: N e m g á z.

N e m g á z.
Siófok :D
Szerintem meg gáz.
Én is az vagyok, és még nekem se volt barátnõm.De próbálok nem görcsösen gondolni rá és így hátha sikerül valami.Az a lényeg h ne stresszel magad emiatt;) F/17 U.i.: utolsó 18éves lány, hol laksz?:$:)
Igaz lány vagyok. Szerintem egyáltalán nem gáz. Sokkal gázabb ha fûvel-fával lefekszel 13-16 évesen. Én 18 éves vagyok és még barátom sem volt...
nem gáz. talán azért vagy még szûz mert sokkal sokkal komolyabb vagy az átlagnál? Például mi jó abban ha 15 évesen valaki teherbe esik? Jó ez most úgy hangzik mint egy agymosás de van benne valami.. egyébként én 17 évesen veszítettem el és a barátnõmmel elõtte 6 hónapig jártunk nem akartunk semmit sem elkapkodni és nagyon boldog vagyok hogy egy olyan lánnyal voltam elõször aki valóban szeret és nem egy hülye pláza p*csa-.-
Egyáltalán nem gáz!
Melyik törvényben van leírva feketén-fehéren, hogy kinek hány éves korában kell elveszteni a szüzességét és mikor, kivel, meddig kell járnia és ha nem akkor gáz? Most komolyan miért akarja mindenki mások értékítélete és életfelfogása szerint élni a SAJÁT életét. Egy a lényeg neked jó legyen ahogy élsz mások meg le vannak [email protected], mert egy életed van úgy élj ahogy neked tetszik. Nehogy már mások szabják meg mikor szeretkezzen, csókolózzon, járjon, házasodjon, egyen, igyon barátkozzon az ember. Mindenki foglalkozzon a saját kis [email protected] életével. Ami a kérdésedet illeti: NEM GÁZ aki szerint gáz az pedig magasról le van sza.rva. Mert ki a fa.szom, hogy érdekeljen a véleménye hiszen egy senki. Relax srác. Éld az életed ahogy neked tetszik és ne legyél befolyásolható., mert az szánalom. Ennyi.
nem gáz...
Siófoki üzenet én voltam (utolsó 18 éves lány)

Gáz hogyha 15 évesen nem boxert hordok?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Olyat vegyél fel ami neked kényelmes és tetszik.

Szerintem nem. Olyat vegyél fel ami neked kényelmes és tetszik.
amit följebb mondtak az valóban igaz... vannak olyan szar boxerek, amik nem mindhol gumisak... azok télleg felcsúsznak és kúrva kényelmetlen...
azé... ne így mondjátok, h gáz... csak ajánlatosabb... nagyon kényelmetlen lehet egy alsógatya merevedéskor... ez csak egy pl., de mondjuk amit "följebb" mondtak, a hõmérséklet változásokról, az is igaz. Bár boxerbõl is sok szar van... én pl. csak az olyat szeretem ami mindenhol gumis, és ha spec. futok, akkor nem himbálózik a... De alsógatyából is van jó... lányoknál is azé szeretik a tangát, me a bugyival állítólag az volt a gond, h mindig a seggükbe ment... na az meg má ott van... :P , meg állítólag az olyan, mintha semmi nem lenne rajtad...
Szerintem nem gáz! Az én barátom mindíg is fecskét hordott csak arra kell figyelni hogy ne legyen túl szoros mert az egészségtelen. Nekem nem tetszik ha egy fiú boxert hord. Olyan mindha rövidgatyában lenne. Fõleg a strandos rövidnacikat útálom, de nagyon.(Azt mondta a párom h az oszt társai mondták h futás közben"tapsonak a heréik"-és hogy kényelmetlen. volt olyan fiú aki felülésezéskor is boxit húzott és a lányok beláttak...hihihi)szerintem szexi a fecske. Bár embere válogatja. ne foglalkozz a mások véleményével. Ha neked ez a jó, akkor hord ezt!!!
Kieg: bár igaz 15 évesen még nem ezen kell aggódnod :)
nekem nem tetszik a fiúkon a boxeralsó! a férjem szerint sokszor bevág hátul illetve fecsúszik a nadrág
Szerintem igen. Bár nem szólok bele senkinek, hogy mit hordjon és mit nem.. Azt hord amit kényelmesnek találsz és tetszik. Édesanyám leszoktatta apámat a fecskékrõl, mert a nemzõképességre van hatással. A herék azért vannak külön egy "zsákban", hogy ott hüvösebben legyenek, mert ott termelõdnek az életképes spermiumok. Ha mindig fel van szorítva a testedhez, akkor annak is hasonlóan 36, 6°C lesz a hõmérséklete, ami nem kedvezõ a spermiumoknak. De állítólag ezt az elméletet már elvetették, de szerintem azért van benne valami...
szerintem az:) én sem akarok beleszólni, de szerintem a boxer kényelmes és divatos is...és a csajoknak is jobban bejön.;)
nekem az jön be ha egy fiún boxer van ...és szerintem a többség is így van vele...most mi lenne ha egy lányon nem látnál egyszer kétszer tangát??hát valójában semmi:Pde az a fontos h olyanba legyél amiben jól érzed magad..ennyire nem szereted a boxert?próbáld ki h meik a kényelmesebb..aztán döntesz.(am szerintem gáz:S)
igen, gáz.
dehogy gáz, lényeg hogy abba járj ami kényelmes és jól is áll
Találkoztam már olyan pasival, aki fecskét hordott de fölé mindig vett boxert. A boxer szexibb, mint ahogy a nõkön is szexibb a tanga vagy a franciabugyi, mint mondjuk egy mamabugyi.
Egyáltalán nem gáz.Az én férjem felváltva hord fecskét, és azt a tapadós fajta boxert.Mondjuk tetszeni nekem a feszülõs boxer tetszik, de nem szólok bele, és mindegy is, hogy mi van rajta. A nõk sem szeretik, ha megmondják nekik, hogy mi legyen rajtuk.Ne a megfelelési vágy legyen benned, hanem, hogy az a gatya kényelmes legyen. 23/l
Igazából nem gáz, de nekem nõként nem tetszik a fecske. Bár én hidegrázást kapok mindentõl, ami ennyire "[email protected]ülõs". Strandon például nagyon gusztustalan, amikor jönnek mennek a pasik és mindnek ott domborodik a farka. Nem biztos hogy én látni szeretném. Egyik pasim ilyet hordott. Nem változtatott semmit azon, hogy nagyon szerettem, de kiábrándító volt. Amikor alsógatyában mászkált elõttem és háttal volt, akkor tisztára olyan volt, mintha bugyi lenne rajta. Szóval, ami neked kényelmes, de tény, hogy nagyon nem divat és eléggé maradi viselet.
Jóhogy nem gáz!Barátom 26 éves és néha õ is vesz fel fecskét!Mi van abban nem értem!Tök sexi benne a feneke :DDDDD!!!
sztem gáz boxert horgyjá.!! : D
amíg nincs csajod addig nem para viszont én inkább a váltást ajánlanám mert kényelmesebb pláne ha beáll a gerely akk szûk fecskében nem a legjobb :D
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha valaki fecskét hord. Inkább az néz ki hülyén amikor egy srác felveszi a boxert és a gatyáját meg letolja és ilyen 5 centis sávban kilóg....na az gáz!!!! És ha formás a popsid akkor meg jó :p // L-16 //
Nekem jobban bejon, ha latom mi van az alsonadrag alatt.. Ilyen szempontbol a boxer nem idealis:)
szerintem nem baj.de azert ilyen korban mar minden fiu azt visel.de egyaltalan nem gond
Az elözönek van igaza. 100%ig
Attyaúristen! Az emberi hülyeség határtalan. Még a fehérnemûviseletbe is beköltözik a mûmájer trendiség, meg a másoknak megfelelni akarás? Most ez komoly? Az a gáz, hogyha valaki aszerint választ ruhát, különösen alsónemût, hogy elég trendike legyen, nehogy megszólják. Elárulom, nekem csakis alvós célra vannak boxeralsóim és soha semmilyen élethelyzetben nem okozott gondot, hogy napközben nem azt hordok. A csajaimat különben is, mindig az érdekelte, hogy benne mi van:-) De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem gáz! És a többiek figyelmét is felhívom rá, hogy nem gáz. Mindenki azt vesz fel, ami neki tetszik, és ha valaki ezért "legázozza" az elmehet a p.cs.-ba.
az én barátom sem boxert hord, elõszõr amikor oda nyúltam meglepõdtemxD aztán megszoktam, enegm nem zavar nem az fogja eldönteni h mennyire kell nekem hogy boxert vagy , mást hord:) csatlakoznék az elõttem szólokhoz, a lényeg hogy neked mi kényelmes:)
Hát az öltözõben gúnyolódni fognak.. De mikor nincs tesi, nyugodtan hordhatsz fecskét.. Undorító ahogy a kamaszfiúk viselkednek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!