Találatok a következő kifejezésre: Gáz ha vagyok és szeretném (7 db)

Gáz ha fiú vagyok és szeretném kipróbálni a férfitangát?

Legjobb válasz: Ha az én pasim lennél, akkor kicsit furán néznék rád. Amúgy meg ha neked az tetszik és a barátnõd/vagy a jövendõbeli barátnõd majd elfogadja és tetszik neki, akkor nincs akadálya.

Ha az én pasim lennél, akkor kicsit furán néznék rád. Amúgy meg ha neked az tetszik és a barátnõd/vagy a jövendõbeli barátnõd majd elfogadja és tetszik neki, akkor nincs akadálya.
Kipróbálni szerintem kilehet....úgyse fogod többet felvenni.
Sok nõ és sok pasi tartja szexisnek ha egy görbe estén elõkerül egy férfi tanga. Ha minden nap ilyet akarsz hordani az ciki, de ha az a szándékod hogy a bnõdnek bohockodj benne, vagy lejts neki, az jó, abba nincs semmi rossz.
Sztem buziss...LE LEHET P0ONTOZNI CSAK A VELEMENYEM!!!!!!
sztem jó fej lehetsz
Ha most mi azt írjuk, hogy gáz, nem fogod hordani? Ha neked tetszik, és a párodnak, miért ne hordanád? Ha pedig véleményre vagy kiváncsi, szerintem röhejes, és az én számomra undort is kelt. De ez csak EGY vélemény.
már miért lenne az? boratnak is volt olyan =)
Szerintem gáz.
ha jó kis formás hátsód van semmi gond:D
Az en ex pasimnak volt egy...hat tudod egy hetig rohogtem rajta pedig tolem kapta... Szerintem sokkal szexibb egy kis, tapados pamutgatyo....
ömmm nem:D de akkor úgy vedd fel hogy a hátsú vékony része legyen elõl:) az tuti bejön a csajoknak:) legalábbis nekem biztos:)
Szerintem nagyon gáz...Buzis. Nyugodtan pontozzatok le.

Szerintetek gáz ha 20 évesen szűz vagyok? 14 évesen nem akartam elveszíteni discoba és most már csak olyan lánnyal szeretném akit igazán szeretek. Van is kiszemelt. Biztos volt már de nekem is ilyen problémám lenne.20 F

Legjobb válasz: Szerintem nem gáz! Azzal jó elveszíteni akihez kötõdsz érzelmileg! Szép emlék marad legalább. Én még örülnék is , ha a pasim szûz lenne. :-D Mivel én is az vagyok. Sok Sikert;) 18,l

Szerintem nem gáz! Azzal jó elveszíteni akihez kötõdsz érzelmileg! Szép emlék marad legalább. Én még örülnék is , ha a pasim szûz lenne. :-D Mivel én is az vagyok. Sok Sikert;) 18, l
tegnapelõtt 02:04 teljesen igazad van:) 26f
pusztítsd el magad!
Én 18/L vagyok és szûz. A barátnõim közül már csak én vagyok az, de mivel õk nem néznek le, ezért nem is érdekel. Nem járok diszkókba, igazából elég visszahúzódó vagyok és talán az én hibám is, h nem találok magamnak pasit, de inkább ez, minthogy a fél falu átmenjen rajtam.
szerintem a lényeg hogy téged zavar-e ha nem(ami a kérdésbõl úgy tûnik) akkor nem az és én is hasonló cipõben vagyok 26 évesen de nem zavar mások véleménye meg nem érdekel.ha megtalálod a párodat akkor úgyis elfogad így.
A kiszemelt azt jelenti, hogy van egy lány, aki tetszik de még meg sem merted szólítani, vagy van barátnõd?
Értékes ember vagy!
No problém :) Exem 21 és még szûz, egyik haverom 24 és még az, mert ugyan úgy szerelembõl akarja és megis lesz neki mert most fogott egy aranyos csajt :) :P van ismerõsöm aki 22 volt mikor elvesztette. szal szerintem nem olyan nagy probléma :) )) L/17
sok ilyen kérdés volt már, mindenre ugyanaz a válasz, nem gáz, sõt becsülendõ
Csajok! Miért hiszitek hogy egy férfi szüzessége ugyanolyan jó dolog, mint ha egy nõ még érintetlen? A csávó, ha 14 évesen elveszítette volna, ma ugyanúgy nem emlékezne rá túlzottan, mintha ma elveszítené és 6 év múlva visszagondolna rá. Viszont azóta már meghúzott volna néhány csajt, lenne mind szexuális mind pedig párkapcsolati tapasztalata és 20 évesen nem ott tartana még mindig hogy csak kiszemelt valakit. Eszem megáll! Fõleg hogy a 26 éves lúzer szüzeknek mindig hozzá kell szólniuk! Az nem élet, ami nekik van!
Le fognak pontozni, de szerintem nyugodtan hívd meg. Nincs abban semmi. Ne "mássz rá", csak legyél kedves. Ha pedig õ tényleg csak koncertre akart menni veled, akkor vedd tudomásul, hogy nem akar tõled többet. Ennyi. Nehogymá' a 21. században kötögetve kelljen várni a fehér lovon közlekedõ királyfira... 28/l
nem gáz. hivd el ha ahhoz van kedved.
koncertre simán elhívhatod! mondd azt, hogy nagyon szeretnél elmenni, de nem ér rá egyik barátnõd sem.:D vagy ha csak így simán elmered hívni az is jó:)
Ne hívd el simán, az a legtöbb fiúnak azt az üzenetet küldi, hogy rá akarnak akaszkodni. Nem szeretik, ha nem õk kezdeményeznek. Hívd el úgy, hogy ne tûnjön kezdeményezésnek: szerintem jó ötlet az egyik elõttem szóló tanácsa: mondd azt, hogy a barátnõd lemondta, és nem akarsz egyedül menni, van-e kedve veled menni. Engem pont így hívott el annak idején egy srác (osztálytársam). Koncertbérletrõl volt szó. 4-5 alkalommal mentünk el együtt. Máig jó emlék maradt, pedig nem akartam a sráctól semmit, csak jólesett, hogy én most egy fiúval megyek valahova. Valószínûleg õ is így volt vele. Jó volt, mert nem volt úgy beállítva, hogy mi most randizunk. Sokkal természetesebb volt így. Sok sikert!
Az tényleg igaz, hogy a fiúk nem szeretik, ha rájuk akaszkodnak, de szerintem ez nem lenne az, nyugodtan rákérdezhetsz, igaz ez attól is függ, milyen viszonyban vagyok most. A másik, hogy ha tetszik és esetleg késõbb kiderül, hogy neki is te, akkor lehet valami a dolgoból. Jó lenne ezt azonnal "hazugsággal" kezdeni hogy a barátnõd nem ér rá?Nem hinném... hívd el, aztán legfeljebb nem megy. Legalább megtudod, hogy is áll õ "hozzád" .
Hívd el!Most egyelõre te vagy az aki akar valamit a sráctól.Ha mindig arra várnál h az jöjjön hozzád aki neked bejön akkor mikor lesz egy normális "egymásratalálásotok...Menny, hívd el, és majd ott beszélgettek, ellesztek, és majd õ meg megteszi a lépéseket a csókhoz...Én pl egy félõs srác vagyok, a barátnõm kezdeményewzett, és már 2 éve együtt vagyunk, és nem veszem rámakaszkodásnak...
A kérdező hozzászólása: és milyen ruhába menjek?? ha megkérdezi, hogy ez randi akkor mit mondjak??
Háth szerintem ne hívd el! Az eggyértelmû kezdeményezés akármit is találsz ki! Az úgy szép ha õ hív el!
A kérdező hozzászólása: jaj elõbb mondta, hogy lehet, hogy nem tud jönni:(:(:(
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) am....a barátnõmet hivtam el csak õ le mondta és tegnap meg kérdeztem a srácot nem hazudoztam neki csak ugy meg kérdeztem és azt mondta, hogy nagyon örül, hogy elhivtam =) és eljön=) de koncerten már nem én fogok kezdeményezni...mert szerintem az már nagyon nyomulós lenne...de remélem jó lesz de szerintetek is jobb ha nem nyomulok??
A kérdező hozzászólása: bocsii koncertet akartam mondani
jajj:( akkor lehet nem mentek el, na ez szívás... ha mégis elmentek akkor ne legyél túl kicsípve, legyél finoman szexi és nõies, csábos, és kívántos, de semmi esetre sem k*ás..;) sok sikert, majd írd meg mi volt:D

Szerintetek gáz? 17 éves vagyok és még olyan komolyan nem csókólóztam de meg szeretném várni azt akibe igazán szerelmes leszek. Az tényleg sokkal jobb mint ha egy buliba lekapsz egy csajt?

am 17/F voltam

Legjobb válasz: Azt tedd, amire vágysz. Ha kétségeid vannak afelõl, hogy egy vadidegen lánnyal csókolózni akarsz, akkor ne tedd és kész.

Azt tedd, amire vágysz. Ha kétségeid vannak afelõl, hogy egy vadidegen lánnyal csókolózni akarsz, akkor ne tedd és kész.
Minél több élményt szerzel annál nagyobb valószínûséggel lesznek benne felejthetetlenek. Lehet épp az elsõ lesz az, lehet a tizedik amire aztmondod " ez igen, ezért érdemes volt Tenni ". De hogy egy férfi várja a vakszerencsét az nem túl jó ómen.
Jobb, én vártam vele még két évet és nem bántam meg, felejthetetlen, csodálatos élmény volt. Persze a csaj már nincs meg, de semmiért nem cserélném el az élményt. Max. arra, hogy a mostani barátnõm tudna úgy csókolni, mint a régi.
Az a gáz, hogy ebben a kérdésben kikéred mások véleményét.
A kérdező hozzászólása: hát azért kérem ki mert még nem volt benne részem:) :) és csak kiváncsi vagyok:) :)
elõttem lévõvel egyetértek. szerezz tapasztalatokat minél többet, h ne egy komoly kapcsolatban jöjjön elõ a tapasztalatlanságod

Gáz ha lefekszem egy olyan sráccal, akibe nem vagyok szerelmes és nem is szeretnék kapcsolatot (de ő szeretne)?

csak mert annyira vonzó. meg?rülök érte.

Legjobb válasz: Nem gond, a lényeg hogy élvezd és védekezzetek.

Nem gond, a lényeg hogy élvezd és védekezzetek.
ha velem le akar feküdni egy lány, és mást nem akar, azt bóknak veszem, és simán belemegyek. ha viszont én szerelmes vagyok egy lányba, õ ezt tudja, és ennek ellenére csak szexet akar, azt lehet kihagynám. iszonyú megalázó helyzet. és igen, mi pasik is érezhetjük magunkat kihasználva (bár általában inkább anyagilag és nem szexuálisan, de erre is van példa).
Persze, hogy gáz! Gondold csak végig, ha te lennél az õ helyében! Nem lenne szar, ha a pasi, akibe szerelmes vagy, csa 1 éjszakára használna??
Azért egy mi srácok nem törünk össze, ha csak kihasználnak minket testileg :P
Szerintem nem gáz....csak lehet elõbb jobb lenne tisztázni vele hogy a sexen kivûl te mást nem akarsz tõle... Érzelmekkel nem szép dolog játszani, viszont ha tényleg megõrülsz azért a srácért akkor ugysem birod sokáig...
akkor nincs gond!:)
Szerintem gáz... ezek szerint csak kihasználnád... Nekünk nõknek is rossz, ha valakiért odavagyunk, komolyan szeretnék vele járni, és csak megd**nak, aztán ennyi. Nekünk is lelki fájdalom ez, neki miért ne lenne az? Õ is emberbõl van... Mindegy, akárhogy is alakul, a védekezésrõl ne feledkezzetek meg!
Valszeg én sem mondanék nemet azzal az indokkal, hogy csak a testemet akarod.Nem hiszem, hogy egy pasi összetörne azért, mert egy lány le akar vele feküdni.Pláne, ha az a lány különösen be is jön neki.Szerintem marhára fog örülni annak az egy alkalomnak is.Aztán ki tudja, lehet, hogy neked is lesz kedved megismételni.
Van azért annak esélye, hogy híre megy és romlik a megítélésed, tehát valahol lehet ez gáz is, attól függetlenül, hogy mennyire lesz jó neked, vagy sem.
ha mind2 en kivanjatok egymast es tuttaban vagytok annak hogy ez csak egy alkalomra szol akkro miert ne?! proba szerencse....de viszont az elso sex akkor lessz maradando elmeny ha egy ojan fiuval veszited el akit szeretsz:P lehet hogy en vagyok tul maradi de nem szamit...ha jol esik es nem lessz semmi hatranya a dolgognak akkor miert ne! hajra! csak meg ne band ! godold jol at a dolgokat!
A kérdező hozzászólása: õ is tudja, hogy nem szeretnék kapcsolatot... ezek után már az õ döntése, hogy bevállalja-e az estét vagy nem... és õ szeretné.
Szerintem azért menne bele, mert reménykedik, h utána meggondolod magad/beleszeretsz és járni fogtok. Amúgy meg ne áltasd magad azzal, h a férfiak mások.. õk is csak emberek, nekik sem esik jól a "csak egyszeri szex" ilyen felállás mellett!
De igen!A legtöbb férfinak nincs ellenére a csak egyszeri sex sem.Igenis mások vagyunk, mint a nõk.
miért nem szertnél kapcsolatot, ha vonzó és megõrülsz érte? az élet más területein nem állja meg a helyét, pl. nem elég okos? lehet ilyen kapcsolat, de csak akkor ha mindkét fél ugyanúgy gondolkodik, tahát ha õ mást is szeretne, nem csak szexet, akkor ezt tiztázd vele, és ha nem azonosak a céljaitok egymással akkor keress más partnert
A kérdező hozzászólása: nem akarom kihasználni. egyenes vagyok vele természetesen, nem akarom bántani. Járni azért nem szeretnék vele, mert nagyon nem illenénk egymáshoz. Szerelmes sem vagyok. Vonzani vonz, de ez nem ugyanaz... ja és nem õ az elsõ pasi az életemben, ha az lenne természetesen én sem mennék bele (fontos hogy azzal veszítse el az ember, akit õszintén szeret...) Köszönöm a válaszaitokat!
Nem nem vagy hülye. Egyáltalán nem gáz ha jól akarod érezni magad egy lánnyal.
A kérdező hozzászólása: Olyan csúnya dolognak látom mikor valakinek csa sex-re kell egy csaj 16/f
Az a sok ember mind egy majom.
A kérdező hozzászólása: Érdekes....csunya sem vagyok mégsem találok egy hasonló lányt akinek nem a sex-re kellenék :(
Sok ember nem érti meg(és nem is fogja), hogy a szex akkor a legjobb ha minnél közelebb àlltok egymáshoz érzelmileg.
A kérdező hozzászólása: Jaa énis igy gondolom :-s
Ne aggódj fogsz találni, csak a korodbeli lányok azt hiszik az a menõ a minden nap más férfival(tisztelet van kivétel nincs)
én is hasonlóan vagyok, kérdezõ, nálad idõsebb férfi vagyok. még nem feküdtem le lánnyal, de érzelmek nélkül nem is akarnék. nekem is talán többet jelentene ha egy lánnyal jól éreznénk magunkat együtt, hülyülnénk, szórakoznánk, ilyesmi.
Az én barátom is olyan, mint te. Egyikünk sem igényli a minden napos szexet, de a beszélgetéseket, közös filmezéseket, együtt elalvást és ébredést annál inkább. Sokaknak tényleg csak "társas maszturbációra" kell a másik, õk azok akik attól tekintik magukat menõnek, hogy sok partnerük volt (nemtõl függetlenül). Nem vagy hülye.

Mostanában mindenkinek van orvosa, én viszont nem választottam, mert szeretném azt a pénzt a kicsire költeni. Nagyon gáz vagy ciki, ha megyek majd a szülésre és ha kérdezik, mondom, hogy nincs orvosom?

A véd?n?m is mondta h jobb ha van orvosa valakinek stb..de én azt a pénzt a gyerekre költeném inkább mert így is sz?kösen vagyunk...nmanapság mindenkinek van? ugye nem vagyok egyedül? 19hetes kismami

Legjobb válasz: Még én sem fogadtam orvost, és lehet, hogy nem is teszem. Nálunk a védõnõ nem javasolta a orvos választását. Sokat érdeklõdtem ez után, de lehet, hogy megfogadom az orvost és amikor a szülésre kerül a sor, még akkor sem biztos hogy nála fogok szülni, hisz nincs rá garancia.(és akkor hiába fizettem 9 hónapig a magánrendelésre)A barátnõm most szült, õ sem fogadott orvost, és gyönyörû egészséges a kislánya. Persze az elõnye is megvan a fogadott orvosnak, hiszen nem kell várni annyit a vizsgálatokra... 12 hetes kismami

Még én sem fogadtam orvost, és lehet, hogy nem is teszem. Nálunk a védõnõ nem javasolta a orvos választását. Sokat érdeklõdtem ez után, de lehet, hogy megfogadom az orvost és amikor a szülésre kerül a sor, még akkor sem biztos hogy nála fogok szülni, hisz nincs rá garancia.(és akkor hiába fizettem 9 hónapig a magánrendelésre)A barátnõm most szült, õ sem fogadott orvost, és gyönyörû egészséges a kislánya. Persze az elõnye is megvan a fogadott orvosnak, hiszen nem kell várni annyit a vizsgálatokra... 12 hetes kismami
Sok kismaminak nincs orvosa, szóval emiatt ne aggódj. Nekem van fogadott orvosom, de csak azért, mert személyesen azt tapasztaltam, hogy amíg nem volt orvosom, addig letojták nagy ívben az SZTK-ban a fejemet. Nem vizsgáltak meg normálisan, egyáltalán nem voltak segítõkészek. Annyira szomorúnak tartom, hogy terhesen azt kellett megtapasztalnom, ha nem fizetek valakinek, akkor akár el is patkolhatnék a folyosón. :( Így választottam egy dokit, õ normális, megvizsgál, tájékoztat mindenrõl, de meg is kéri a pénzt érte. Viszont legalább egyáltalán nem kell megjelennem SZTK rendelésen, nem kell a bunkó, pénzéhes dokikat látnom. :S Szülésnél pedig éppúgy kötelessége az ügyeletes orvosnak segíteni majd neked, mint ahogy nekem az én orvosomnak. Na meg attól még, hogy az ember van fogadott orvosa, az sem tudi, hogy a szülésnél ott tud majd lenni.
Nekem sincs fogadott dokim. Sztk-s rendelésre járok, mindig ugyanahhoz a doktor bácsihoz. Semmi hátrányom nincs belõle! Ja, hétfõre vagyok kiírva és úgy értem a szülésnél sem lesz semmi gáz!
Szerintem teljesen igazatok van én sem fogadnék dokit, mert nekem sem lenne rá pénzem. Bár nekem van, de csak abból a szerencsés okból kifolyólag, hogy egy baráti társaságban ismerkedtünk meg vele és azóta hozzá járok. Így is adok neki, amit tudok, de messze nem annyit, mint amennyit a magánrendelésén elkér.
Én azért örülök, hogy vannak akik így gondolják. "Sajnos" én sem engedhetem meg magamnak a magán orvost, a terhesség elejétõl itthon kell lennem, nehogy baj legyen. NEM VAGY EGYEDÜL!!! (az elsõ válaszoló) 12hetes kismami
Szia!Nekem sincs orvosom, és nem érdekel, ki mit mond, nem tudom kigazdálkodni az "árát".Nem hiszem , hogy hátrányt jelentene, mert az elsõ gyermekemnél sem jelentett.Engem többször megnéztek a dokik szülés után is, kérdezgettek.Míg a "fizetõs "mamákhoz csak néha-néha szólt a lepénzelt doki.Szerintem ugyanolyan divat lett dokit fogadni, mint bármi más.Sok kismama presztizskérdést csinál abból, hogy mennyit ad a dokinak.Tudom , hogy a hozzáállásom miatt kapok itt majd hideget meleget, de nem nagyon érdekel.18 hetes mami
Bocs: úgy érzem.. :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!Örülök, hogy nem vagyok egyedül:) )) Boldog babavárást!:)
az elsõ válaszoló vagyok. A második mondatban, azt akartam írni: hogy HA megfogadom az orvost....
szió. én ugy vagyok vele, hogy igy is a gyerekre koltom :D en nagyon rosszul viselem a terhesseget, tudod rosszullét, hanyas (igy kozeledve a 20. héthez is), stb, sajnos nem nagyon birnam a korhazi legkort, meg a varakozast, meg az ilyesmit. foleg emiatt van fogadott dokim. .. aki persze a korhazban is dolgozik, és gondolom rengeteg hozzam hasonlo beteget lat ott el ingyen, szoval a szakszeruseg miatt ne aggodj, sok fogadott orvos dolgozik korhazakban. nem gaz, es nem ciki, ha nincs orvosod, foleg, ha jol viseled a terhesseget. nekem meg az hatalmas megnyugvas, hogy barmikor felhivhatom a nodokim, nagyon kedves, turelmes mindig, és nem csak rendelesi idoben..es lehet, hogy nagyreszt szerinte huyesegekkel "zaklatom", de tegnap is, amikor hivtam, nagyon megnyugtatott (4ds ultrahangon voltam, és találtak a babóm plexusában felritkulásokat, és a "kedves" szonografus beijesztett, hogy ciszta, aztan magyarazkodott, de mar keso volt.. doki meg elmondta, hogy ebben a korban gyakori, kar aggodni miatta, fel fog szivodni par heten belul, ebben az idoben relative sok kismamanak van).. szoval az ilyen "aprosagok" miatt jó a fogadott orvos, de nem vagy rossz anya, vagy nem ciki, vagy semmi rossz nincs, ha neked nincs. nyugodj meg.
Én se engedhetem meg magamnak hogy legyen fogadott orvosom, de szerintem nekik ez a kötelességük, azért lettek orvosok hogy segítsenek.Én se kapok plussz pénzt az elvégzett munkámért. Úgyhogy ezen kár idgeskedned! 18hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!