Találatok a következő kifejezésre: Gáz ha suliba (42 db)

Nagyon gáz ha suliba megeszek 2 szendvicset?

15/L napi 7 órám van ( 1 tesi ) eddig csak egy szendvicset ettem de az utolsó órán már el tudnék ájulni..barátaim simán meg esznek 2 - 3 szenyát egy délelött :S eddig plusszba max gyümölcsöt vittem de attól csak éhesebb lettem.

Legjobb válasz: Miért lenne gáz?

Miért lenne gáz?
Ez semmin nem változtat. Hogy Te mit gondolsz, mi vagy vagy mi nem vagy.. az egészségeden nem változtat. Tégy ahogy jónak látod, de azért legyél óvatos és megfontolt.
A kérdező hozzászólása: jó de nem vagyok paleós vagy ilyesmi.. nem is akarok az lenni. már így is beleõrültem ebbe az egészséges életmódba
A búza az búza. Te nem vagy búzaevõ, bárki is szedi, darálja, süti.. ez van sajna.
A kérdező hozzászólása: *megbízok
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek :) amúgy a kenyeret itthon sütjük szóval nem ilyen bolti izék... amit anyum csinál abba megbízók
Én is szendvicseket ettem kölyökkoromban. Ma már eszembe nem jutna sima kenyeres kaját adni gyereknek.. igen, gáz. Igazi ételt kellene enned. Nem egy kis gyümölcsöt, hanem húst, zsírt, zöldségeket.
fúúú, legközelebb ne is menj iskolába :D én is mindig 2 szendvicset vittem. volt amikor kevés volt, és majd éhen döglöttem, máskor meg délutánonként mindig a kutyánál landolt. nah mindegy, amúgy egyáltalán nem gáz, sõt, ha dietetikus lennék azt mondanám hogy kevés is. persze nem mindegy hogy mit eszel. gondolom almát szoktál vinni, mert a benne található savak marják a gyomrot, amitõl csak éhesebbnek érzed magad, ezért nem jó választás ilyen esetben. vigyél inkább banánt, vagy körtét, barackot...mondjuk azt ne nagyon, mert ilyenkor csak import gyümölcsök vannak, amik semmit se érnek. a legjobb ha viszel a 2 szenya mellé puffasztott rizst. 3-4 db már biztos elveszi az éhségedet, és alig van benne kalória. eheted akár almával is, úgy még jobb
szendvics és szendvics közt is van különbség ha az a szendó teljes kiörlésû kenyérbõl készült, vaj vagy más zsiradék nélkül, sovány sajttal vagy sovány pulykamellsonkával, sok zöldséggel teljesen más kategória, mint egy sima, fehérlisztes zsemle, vastagon megkenve vajjal, zsíros sajttal vagy kolbásszal
én vagy 5 szenyát ettem meg :D semmi gáz nincs benne.ne éheztesd magad 18/l
A kérdező hozzászólása: lehet. kb 1 éve amikor elkezdtem kicsit fogyózni ( kb 3 kg felesleget ) hogy nem ettem semmi lisztet vagy krumplit meg édességet aztán elkezdtem paleózni, mindenki erõltette a saját tippjeit a neten ( mit hogyan ne együnk ) aztán mára jó kis pschiológushoz járás lett a vége. én sem tömöm magamat kenyérrel de ne legyetek annyira erõszakosak ezzel kapcsolatban kérlek.

Az gáz ha suliban mindig az osztálytársnőim melleit bámulom?

néha úgy érzem túl feltűnően csinálom 16/f

Legjobb válasz: természetes, de ha feltûnõ, akkor már az.

természetes, de ha feltûnõ, akkor már az.
ez gáz, nem elvárás, hogy sose bámuld, de azért ne gúvadjon ki a szemed és csorogjon a nyálad közben
Nem gáz, De néha bámuld a tanárnéni ciciét is. Én pl imádtam a matek tanárnõm stírõlni. Nagyon jó lábai voltak és jó mellei is(feje az felejtõs volt).
Egyáltalán nem gáz! Kiket bámuljon egy srác, ha nem a lányokat? Azért egy kis diszkréció nem árt!
Nyugi, akkor lenne baj, ha nem érdekelnének az osztálytársnõid mellei. ;)
A kérdező hozzászólása: hát próbálom nem feltûnõen de elég nehéz :/
A kérdező hozzászólása: http://myfacewhen.com/346/ kicsit ehhez hasonlítok

Egy galaxy s 3-at vennék 16éves fiú vagyok nem gáz ha suliba is magammal vinném meg táborokba?

eddig minden telefonomat magammal vittem mindenhova csak azért kérdem hogy nem lopják majd el vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Már hogyhogy miért lopnák el? Mert pénzt ér, nem is keveset. Kockázatos mondjuk, nekem ezért van egy olcsó okostelefonom is a nagy mellé. Azt hurcolom ilyen helyekre (koncert, kirándulás stb.).

Már hogyhogy miért lopnák el? Mert pénzt ér, nem is keveset. Kockázatos mondjuk, nekem ezért van egy olcsó okostelefonom is a nagy mellé. Azt hurcolom ilyen helyekre (koncert, kirándulás stb.).
Táborba nem a legjobb ötlet egy ilyen árú telót elvinni, elvégre ott nem az egésznapos ücsörgés szokott lenni hanem kirándulások, játékok ahol könnyen baja eshet, és akkor pá-pá. Ilyen helyekre érdemesebb egy alaptelefont vinni amit nem sajnálsz (esetleg veszel egy használt strapabíró mobilt pár1000-ért).
miért lopnák el? ha vigyázol rá akkor nem fogják csak ne menõzzél vele mert akkor sokak figyelmét felhívod rá.
Nem élné túl az elsõ ilyen alkalmat sem.
Szerintem hiba volt a szüleid részérõl, hogy 16 évesen egy ilyen drága telefont vettek neked. Kockázatoknak tettek ki téged! 100.000 feletti telefon! Ennél kevesebbért is leütik manapság az embert az utcán, akkor téged miért ne rabolnának ki, mikor megcsörren és a füledhez rakod?

Van egy helyes srác a suliban. Péntek délutánonként bentmarad a suliba ( nem miatta de én is, így figyeltem föl rá), meg még néhány osztálytársam (mi nem vagyunk azok). Az gáz ha néhány barátnőmmel odamegyünk és megkérdezzük beállhatunk-e játszani?

Multkor nagyon gyáva voltam és hiába győzködtek barátnőim nem mertem. Aztán megkérdeztèk a hátam mögött. Csak akkor épp nem fociztak és erre az a vàlasz jött, hogy most nem épp nem játszanak. Barátnőm erre hogy és mást? Jött a válasz: hát lehetne csak az fáj (kipi*zás). Szerintetek miért mondott ilyeneket? Le akart rázni? Miért hiszik azt a fiúk h porcelánból vagyunk, és mind nyafogunk ha "bibis "lesz a lábunk?

Legjobb válasz: A helyes srácok sokszor bunkók. Én a helyedben mellõzném már ennyi után is. Amúgy nem gáz ha megkérdezed. ;)

A helyes srácok sokszor bunkók. Én a helyedben mellõzném már ennyi után is. Amúgy nem gáz ha megkérdezed. ;)
A kérdező hozzászólása: ugyanakkor az osztálytársai szerint meg kedves és egyáltalán nem bunkó
Hé kis csaj! jegyezd meg a foci, s a csajok közt mindig nagy a dilemma.
a fiúk szeretik külön választani a csajokat és a haverokat. ezért nem akarta, hogy be állj. vagy lehet, hogy tetszel neki, és nem akarta, hogy megsérülj. bár erre nem sok esélyt látok. viszpnt szerintem ne így közeledetek. inkább máskor beszélj vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Saját tapasztalatod alapján tudd meg, hogy bunkó-e.
A kérdező hozzászólása: ment a zöld pacsi, köszönöm a válaszokat!
Köszi, és szívesen bármikor! ;)

Nagyon gáz ha tornacipőbe elmegyek a suliba ott meg átveszem a magassarkút (6cm-s) és amikor hazaindulok akkor átveszem a tornacipőt?

Hosszú az út hazáig a magassarkúban... :(

Legjobb válasz: Igen, gáz, mert mit látnak mások, hogy menõzni akarsz a magassarkúdban a suliban, miközbe még járni sem tudsz benne. Ha tudnál akkor abban mennél, nem tornacsukában. Mellesleg pont fordítva szokás, a tornacsukát szokták iskolába felvenni, mint "váltócipõ".

Amit a hatos írt, az nagyon szimpi. Görkorival suliba járni, én is kipróbálom. De abban is igaza van, hogy a 80-as évek yupi stílusát suliban utánozni már gáz ;)
Igen, gáz, mert mit látnak mások, hogy menõzni akarsz a magassarkúdban a suliban, miközbe még járni sem tudsz benne. Ha tudnál akkor abban mennél, nem tornacsukában. Mellesleg pont fordítva szokás, a tornacsukát szokták iskolába felvenni, mint "váltócipõ".
én mindig buszon vagy ha van még idõm a buszmegállóban veszem át a magassarkúm mert jobb elmenni laposban így könnyebben futok a busz után és nem érdekel ki mit gondol- De volt olyan h magassarkúban mentem és volt a táskámban egy lapos és amikor már fájt a lábam akkor átvettem és senkit sem izgatott h milyen cipõ van rajtam.
A 80-as években még menõ volt. Anyukám egyik kedvenc filmje a "dolgozó lány" és is többször láttam. Abban ezt csinálja a fõszereplõ :) . Én egyébként görkorival járok suliba és ott veszem át a normál cipõmet. :D
magassarkú nélkül nem lenne egyszerûbb?:P tornacipõ a legjobb :D amúgy meg ha azért hogy magasabb legyél, akkor nyugi, szeretjük a kisebb lányokat :) 14/F
Egyáltalán nem gáz! Egyszer-egyszer szeret az ember csinosan öltözni a suliban is és ahhoz egy kis, 6cm-es magassarkú tökéletes. Ilyenkor pedig tényleg az a legokosabb megoldás ha átveszed (mondjuk célszerû úgy intézni, hogy a többiek ne lássák rajtad a másik cipõd). Ha biztosan tudsz magassarkúban járni, nem imbolygósak a lépéseid, akkor ne szenvedj benne a hazaúton is, ne törje föl fölöslegesen a lábad. Ha meg még nem megy teljesen tökéletesen akkor is inkább otthon gyakorolj, ne mikor a busz után kell futnod. Mellesleg rengeteg olyan ruha összeállítás van, amihez passzol a kis magassarkú meg a lapos talpú balerina cipõ is!
Sztem egyáltalán nem gáz! Az sokkal nagyobb gáz, amikor egy szál harisnyában a magassarkújukkal a kezükben flangálnak az utcán. Mondjuk akkor már tényleg ne a suliban vedd át, hanem még a suli elõtt a parkban, vagy pár utcával.
Hát õszintén kevés olyan szettet tudok elképzelni, amihez ugyanolyan jól passzol egy tornacsuka, és egy magassarkú is... az meg elég röhej szerintem... Amúgy elõbb tanulj meg járni a cipõben, 6 centi az nem is magas, megszokod. Én se hittem el, de mostmár ha kell simán rohangálok is egész nap magas cipõben. Addig lehet kicsit fájni fog a lábad, de valamit valamiért. Ha nem bírod a magasat, akkor meg minek erõlteted ugye.
A kérdező hozzászólása: * 5 cm
Szerintem gáz, bocsi
A kérdező hozzászólása: csak ritkán .egyszer-egyszer . nem mindennapokra.
qgáz
Mindennapokra vagy évnyitóra?
Én télen csináltam azt, hogyelmentem lapostalpú ugg csizmában, mikor hó volt, kicsit korábban mentem és átvettem a magassarkú bokacsizmámat, aztán mikor már járhatóbbak voltak az utak már alapból abba mentem.:) ja és tartok bent a szekrényemben egy barna és egy fekete topánkát, hogy ha magassarkút nem bírnám egész nap akkor át tudjam venni és passzoljon színben.
Hány éves vagy? És miért a suliban? GÁZ LESZ!
Hahó Peti, te vagy az?
Hat vegul is ... a haloszobaban meg majd tanultok :)
Izgi. Nem lesz gáz, az hogy 'gáz' csak társadalmi elvárás. Jó, nyilván az iskola nem erre való, de FONTOS, hogy levetkõzzük a tanult gátakat, amik TERMÉSZETELLENESEK és lekorlátoznak. Inkább az iskolában SZERETKEZZETEK (újfent leírom, hú ez izgi) mintsem bántsatok másokat, vagy hasonló. Ez egy tök szuper deviáns viselkedés, senkinek nem ártotok vele, de a szabadságotokat nyilvánítjátok ki vele. Ha lebuktok? Akkor fõleg, így döntöttetek, az mit számít hogy néhány (szellemi börtönben élõ) ember beszól miatta? Õk korlátozottak, nem sokat számít a véleményük. Hát ezt gondolom. 23F
Suliban nagyon rossz. Én ott nem tudok ellazulni.
Nem is tudom, ha kiderül behívják mindkettõtök szüleit egy kis elbeszélgetésre, na az is izgi lesz.
Attól függ, milyen szellemiségû a suli, és ki kap el. Református suliban pl. nem volt gáz, mikor a portás vett észre egy párt, de sok tanártól jó kis agymosást kaptak volna!!!
Ha lebuktot, beírjátok magatok az iskola történelmébe, és legendák fognak rólatok keringeni. Sok sikert! :D
Legrosszabb esetben kicsapnak titeket, nagyobb baj nem történhet.

Gáz, ha a suliban farmer+póló+sportcipő szettben vagyok?

Nem edz?cip?, hanem sportcip?, utcia cip?. Mert ahogy itt olvasom, egyesek n?iesség elleni merényletnek tartják ezt a szerelést. Nem járhat mindenki szoknyában meg magassarkúban matekra. Nem ? Most komolyan ekkora baj ?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj, sõt, én inkább azt tartom gáznak, aki miniszoknyába meg hatalmas sarkú cipõbe tipeg be a suliba..nem divatbemutatóra jött..persze ez csak az én egyéni véleményem. 18F

Egyáltalán nem baj, sõt, én inkább azt tartom gáznak, aki miniszoknyába meg hatalmas sarkú cipõbe tipeg be a suliba..nem divatbemutatóra jött..persze ez csak az én egyéni véleményem. 18F
én is ebben voltam ma sõt az osztályban a lányok 3/4-e, nem hinném hogy baj : D
én is így járok suliba, kényelmes és oda meg minek öltözzek ki?! :D am nálunk csak egy csaj jár magassarkúba..
Nem tudom, szerintem ez elmegy, persze nekem aztán tökmindegy. Én nem venném fel mert nem az én stílusom, de hogy máson mi van az nem érdekel. Felõlem lehányva is járkálhat csak akkor már azért ne jöjjön a közelembe.
most ez a divat. én pl egész héten pólóba csõgatyában és magasszárú cipõben járok:P 13/l
18/F
Miért lenne gáz? Szinte mindenki így jár. Én, személy szerint, sok éve nem vettem fel farmernadrágot.
Hordjon már mindenki azt amit akar és ne másokkal foglalkozzatok, hogy mit hordanak vagy mit gondolnak rólatok. Mit számít az? Felõlem aztán bikiniben is járhatnának az emberek vagy lady gaga ruhában ha abban érzik jól magukat.
Nem gáz, én is mindig így jártam suliba. Na bumm.
A kérdező hozzászólása: http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/142/b/AAAAAl22PlIAAAAAA.. Én mondjuk ilyet hordok, azt, amit te mondasz, fel nem venném utcára. Szerintem ez egyáltalán nem igénytelen. Ha nem esünk a végletek csapdájába, tehát nincs miniszoknya+meg platformos 20 centis magassarkú ( én sem beszéltem errõl a kérdésben), illetve nincs melegítõgatya, meg az a tipikus, vastagtalpú edzõcipõ, akkor nem tudom, mi a probléma. Miért kell ezért támadni bárkit is ?
Milyen az a sportcipõ, milyenre gondolsz? Amúgy szerintem nem gáz, ahogy a miniszoknya sem, ha ebben érzi jól magát valaki miért ne hordhatná. A közösség viszont olyan, hogy hajlamos kinevetni azokat akik igénytelenül öltözködnek, egy sportcipõ lehet szép is, de van pl az edzõcipõ, arra a nagy vastagtalpúra gondolok, na az szerintem elég igénytelen hatást kelt. (És fura, de itt nálunk egy csomóan hordják, nem a suliban hanem az utcán, pedig azt hittem itt jobb ízlésük van az embereknek.)
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom. De volt itt egy pár kérdés, ahol szabályosan leugatták a kérdezõt, mert lány és sportcipõt akart hordani suliba...
Nem tudom, Pesten hogy szokás suliba járni, de én vidéki vagyok (Székesfehérvár), és én is mindig meglepõdök az olyanokon, amikor lehurrogják a lányokat, hogy ne sportcipõben járjanak suliba. Én idén végeztem gimiben, 25-en voltunk lányok az osztályban, abból 24 sportcipõben járt. A 25. én voltam :) én ugyanis nem szeretem a sportcipõt, nem érzem magam jól benne. De soha nem volt se kibeszélés tárgya, se probléma, hogy ki milyen cipõben járt. Annyit foglalkoztunk a cipõkkel, hogy ha tetszett a cipõ xy lábán, akkor megdicsértük, esetleg megkérdeztük, hogy hol vette. Nem is értem, miért lenne gáz sportcipõben suliba járni (?)

Gáz ha orvosi vizsgálaton suliban, vagy háziorvosnál tangában van valaki? másnak is szóltak már érte?

Legjobb válasz: Hát orvosi vizsgálatra inkább ne vegyél fel olyat.Nálunk iskolaorvosnál a tornatanárnõnk is bent volt velünk és elõtte elég fura lett volna,ha úgy lát.Meg az orvos is elmondta már korábban a véleményét,hogy szerinte egészségtelen a tanga,szóval nekünk elég gáz lett volna. Gondolom neked is kellemetlen lenne a doki elõtt.

Hát orvosi vizsgálatra inkább ne vegyél fel olyat.Nálunk iskolaorvosnál a tornatanárnõnk is bent volt velünk és elõtte elég fura lett volna, ha úgy lát.Meg az orvos is elmondta már korábban a véleményét, hogy szerinte egészségtelen a tanga, szóval nekünk elég gáz lett volna. Gondolom neked is kellemetlen lenne a doki elõtt.
Nõgyógyásznál már voltál?
A tanga nagyon egészségtelen, ahogy itt már többször is szóba került, és ezért normális hangnemben elképzelhetõ, hogy az orvos szólni fog. Ha durván, bunkó módon szólna miatta, akkor az minõsitené õt.
Teljesen magánügy, hogy milyen fehérnemûben mész. Az orvos egy dolog miatt figyelmeztethet: hogy borzasztó egészségtelen! De ez nem "rádszólás", hanem csak puszta figyelmeztetés, mivel a fiatalok többsége nem rendelkezik kellõ infóval az intim higiéniát illetõen.
Kriszti, nem jó ötlet, ha mindig tangában vagy! Fertõzések sokkal könnyebben "elérnek" a vékony pánt miatt, ami szinte egyenes út a végbéltõl a vaginába.
Én mindig tangában vagyok , az orvosnál sem tette szóvá még senki , hogy miben vagyok. 14L
"Mindennapi" viseletre nagyon nem ajánlott a tanga, inkább "alkalmakra" való.
Hát attól függ mennyire gáz. Általánosban lehet, hogycsúnyán néznek, utána már senkit sem érdekel.
Szerintem ez illem dolga.Nem illik.Hogy szólnak-e érte, az a vizsgáló orvos/nõvér/asszisztens vérmérsékletének kérdése.Elvégre ilyenkor semmi olyant nem szoktak vizsgálni, amihez le kell vetni akár a tangát, akár a sima bugyit, akár a fiuknál az alsógatyát. Én régen voltam középiskolás(tavaly volt a 10 éves osztálytalálkozónk), de annó, amikor minket utóljára vizsgáltak, az 11.-ben volt, még 2000-ben.Kristálytisztán emlékszem(mintha tegnap lett volna), akkoriban magasságot, testsúlyt, vérnyomást/pulzust mértek, reflexkalapáccsal megkopogtatták a lábunkat, hogy élénkek-e a reflexek(amúgy ennek ebben a korban nem tudom mi a jelentõsége), belenéztek a szánkba(leírták a fogaink állapotát, amit elküldtek az iskolafogászatra, de az egy külön téma, és az iskolaorvostól függetlenül, külön helyszínen és idõpontban zajlik) Ha pedig oltást kaptunk, akkor le se kellett vetkõzni, csak fel kellett húzni a karunkon a pulcsit...illetve én ilyenkor lájtosabb ruhába szoktam menni, hogy ne kelljen vele még pluszba vacakolni. Egyszer kaptunk szurit felsõcombba is, na az nem volt kellemes, ráadásul nekem 2x is beadták, egyszer a bal, egyszer a jobb lábamba, 1 hét különbséggel.Hogy miért, azt nem tudom.Bajom nem lett belõle, s remélem, már ebbõl nem is lesz, ugyanis idén leszek 30 éves, szóval jó régen jártam általánosba...
*Attól függ, hány éves vagy ---akart lenni :D
csak akkor ha hello kittys tanga van rajta.

Gáz ha ilyen időben halászgatyát veszek fel holnap suliba?

Legjobb válasz: Nem, az lesz gáz, ha megfázol.

Nem, az lesz gáz, ha megfázol.
Ha nem fázol benne, akkor sztem nem gáz, és egyébként is szíved joga...
A kérdező hozzászólása: nem vagyok egy megfázós tipus
én is abba megyek nem hiszem h fáznék benne:D [email protected] h mások mit gondolnak:D
mi kabátban járunk és majd meg fagyunk. mármint kis bõrkabátban, de akkor is. itt senkinek sem jutna eszébe, hosszúgatyában is összefagyunk.:O:S én ha rád néznék is megfagynék, de ha te úgy gondolod szerintem tedd.:D

Az már gáz ha valaki annyira fél a suliban wc-zni 15 évesen hogy inkább pelenkát hord iskolába, és elviseli a ugratást?

általánosban nagyon sokat szivattak, mert kicsi vagyok, és kicsit lányos. és mindig berángatak a wc be és volt hogy benyomták a fejem a piszoárba. és emiatt rohadtul félek h megjelenik valéamelyik volt iskolatársam itt,m mert mondjuk ő is pont ide jelentekzik és nem veszem észre, és újra ez történik. csak páran vették észre a pelenkát eddig, de ők meg nevettek. de nem piszkálnak, csak néha kicsit ugratnak.

Legjobb válasz: K.rvára gáz. Sürgõsen fordulj pszichológushoz. Nem járhatsz pelenkában 15 évesen.

K.rvára gáz. Sürgõsen fordulj pszichológushoz. Nem járhatsz pelenkában 15 évesen.
Ez már súlyos szorongásos betegség ami az életminõségedet is rontja azonnal fordulj pszichológushoz.
Ez ugye csak vicc...?
Valószínû unatkozott a "gyerek" és komolynak beállítva a témát mesélget nekünk itt hüyleségeket, közbe meg jókat nevet azon h ki mit ír ide.
XD! ez szánalmas
gaz de nem a te hibad mi itt ne tudunk segiteni ezen :/ szerintem is a pszichomokus segitene.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!