Találatok a következő kifejezésre: Gáz ha ovis (3 db)

Gáz ha már ovis koromban is csináltam önkielégítést?

még csak ovis voltam és fogalmam se volt róla h mit csinálok, de jo volt. és tulajdonképpen azóta csinálok! ez gáz? (lány vagyok)

Legjobb válasz: Szia! Már én is csináltam ovodos koromban!Szerintem nem gáz!Nekem sokat segitett a szexuális kapcsolatomon is hogy már rég tudtam,hogy mi jó nekem!:)

Szia! Már én is csináltam ovodos koromban!Szerintem nem gáz!Nekem sokat segitett a szexuális kapcsolatomon is hogy már rég tudtam, hogy mi jó nekem!:)
Ha neked jó egyátalán enm baj. Nrm függ össze, hogy mikor veszted el. Van aki nem csinálja, mégis hamar elveszti.
ha visszagondolok, én is mindig a bugyimba turkáltam kiskoromban.:-) én is 15 voltam amikor elvesztettem, biztos, h jo ha már elõtte ismered a testedet.azóta is együttvagyunk, már 6éve!
Utolso válaszoloval egyet értek akkor még az ember nemtudja mi az csak jo érzés.Én is 14évesen vesztettem el, nem bántam meg sosem.Mi is még együtt voltunk 1, 5évet.
Én ugyan már 14-15 voltam amikor elöször csináltam magamnak, és 15 voltam amikor elvesztettem a szüzességem, szóval ez annyira nem függ össze. De egyik barátnõm nemrég vallotta be, hogy már 4 éves kora óta csinálja... Szóval nem gáz, végülis nem tudtad mi az, csak jó volt :)
Az elsõ hozzászoló vagyok!Én is 14 évesen vesztettem el!De nem bántam meg.2, 5 évig együtt voltunk utána!De nem hiszem hogy a maszturbálás miatt lenne!
Szerintem nincs semmi baj vele...Én is csináltam csak akkor még nem tudtam hogy mi hogyan stb...És amikor elélveztem akkor volt az elsõ és nagyon fura volt.De nem gáz.Csak nem kell túlzásba vinni a maszturbálást.
Én is csináltam ovis koromban. Nincs abban semmi gáz. Legalább tudni fogod, hogy mi és hol jó neked.
en is kb ovodas koromtol csinalom...jo tudni h n vok 1 edul (lany vok)
hát én nem emléxem mióta csinálom.
en is ovis koromban folyton ott nyulkaltam:) ) de amugy en 17 eves vagyok es meg nem vesztettem el:P
Én kb. 8 lehettem mikor ujjal a puncimba nyúltam. 12 éves koromtól használok vibrátort h nagyobb élvezetem legyen, sokkal jobb!
En 12 eves vagyok es kabe 2 hete csinalom.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen és jo tudni h nem csak én voltam így :) , ha már itt tartunk, nem fognak elõbb szeretkezni azok akik ilyet csináltak? csak mert én 14 évesen veszítettem el ami sztem átlag alatti...
én is ovis korom óta csinálom, de a szüleim, néha rajta kaptak és nagyon megszidtak érte és azt mondták, hogy ez szégyen :(

Gáz ha elviszem az ovis szülői értekezletre a gyereket magammal?

Els? szül?i lesz, szeptembert?l megy oviba, és nem nagyon tudom hová tenni a szül?i ideje alatt.

Legjobb válasz: Nem tudsz majd rendesen figyelni az óvónénikre, max. ha addig elszöszmötöl valamivel. Kérdezd meg az ovit, hogy lesz-e ott valamelyik óvónéni, aki addig le tudná foglalni.

Nem tudsz majd rendesen figyelni az óvónénikre, max. ha addig elszöszmötöl valamivel. Kérdezd meg az ovit, hogy lesz-e ott valamelyik óvónéni, aki addig le tudná foglalni.
NEM GÁZ, NÁLUNK is volt, hogy hozta magával az anyuka..talán megmarad, mert a végefelé már nyûgiznek..
Én is voltam már olyan szülõin, ahol volt gyerkõc (nem az enyém). A többieket nem zavarta, anyukát valamennyire biztos, de gondolom oka volt, hogy hozta magával. Szóval szerintem nem gáz, ha 1-2 gyerek ott van végsõ esetben.
Nálunk kifejezetten kérték, hogy a gyerek NE menjen a szülõi értekezletre (szintén elsõ szülõi). Azt írták az értesítõ levélben, ha valaki nem tudja megoldani a felügyeletet, szóljon az ovinak, gondolom lesz ott egy dadus, aki vigyáz rájuk, amíg tart a szülõi. Szerintem hívd fel az ovit, hogy nem tudod megoldani a felügyeletet.
Én hét évig dolgoztam óvónõként, és bevallom, engem nagyon zavart, ha a szülõk gyermeket is hoztak magukkal, fõleg, ha 2, vagy több is van a teremben, nagyon elvonják a figyelmet. Ugyanakkor sosem mondtam, hogy nem jöhetnek a kicsik, mert inkább így jöjjön el az anyuka, mint sehogy.
Sajnos a ferjem ugy dolgozik, hogy nem mindig tud hazaerni, mire nekem mennem kell szuloire. Igy volt ez az elso szuloin is az oviban. Szerencsere eleg nyugis a lanyom, csondben eljatszott. Amugy jobban szeretek egyedul menni.

Szerintetek nem gáz ha valaki az 5-6 éves lányát Pinásnak becézi, és az ovis/sulis társai előtt is így hívja?

Van egy ilyen ismerősöm, de engem valahogy ez mindig lesokkol. Vagy nem olyan vészes?

Legjobb válasz: de szerintem is vészes. szegény gyerek.

de szerintem is vészes. szegény gyerek.
Szerintem elég durva... Soha nem hívnám így a gyerekemet (akkor sem, ha kettesben vagyunk), és másnak sem engedném. Ráadásul könnyen lehet, hogy a többi gyerek átveszi az elnevezést, és szegény kislánynak ez lesz a "beceneve"...
:O Elég cink! :/
Egyszer volt egy paraszt szomszédom.A kislányát ugyanígy becézte, szerencsére már elköltöztek!
Nálunk is van két olyan "becenév", amit gyakran használok a gyerekre, de csak itthon. Az egyik a Bamba, a másik a Husoska. Soha nem mondanám neki az utcán..
Volt egy ismerõsünk. A lányát Pinusnak becézte. A lányka nõtt, cseperedett, és már 19 éves lett. Úgy adódott, hogy a Balatonra utazott nyaralni. Az édesanyja jól kiokította az út elõtt, mit hogy tegyen. Az állomáson a vonat indulásakor még sommásan utánakiáltotta a legfontosabb intelmet. "Pinus a pin-ádra vigyázz!" :DD Amúgy az is õ volt aki megkérdezte a barátnõjét, hogy : -Mari te mit kaptál a télapótól? -Egy nagy lóf-aszt! -Hát nem a pics-ad kellett volna kirakni az ablakba! Vannak ilyenek
Én nem tudnék egy gyermeket sem így hívni, de még felnõttet sem. Vannak azonban olyanok, akiknek ez a szó semmi rosszat vagy kellemetlent nem jelent. Ha én hallanám, egészen biztosan zavarna és nagyon sajnálnám a kislányt. Persze ettõl még lehet fantasztikus anyuka, de kicsit elõrelátóbbnak kell lenni, ha már így becézi, legalább mások elõtt ne hívja így, egy gyermeknek nem hiányzik, hogy így csúfolják majd az osztálytársai.
Nagyon kemény dolgot láttam egy csaj adatlapján a rockerek.hu-n ki volt téve a pasija képe és felé volt írva: "drága kis kukisom" aztán a következõ kép címe: "fütyim" a következõ: "én golyszlis kis kandúrkám"
szólj a barátnõdnek, h ez így GÁZ. Szegény kislány.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!