Találatok a következő kifejezésre: Gáz ha megnézem (6 db)

Gáz ha megnézem fiú létemre a Twilightot azért hogy jobban röhöghessek a paródiáján?

Legjobb válasz: Fiú létedre nem fogod bírni végignézni a Twilightot.

Fiú létedre nem fogod bírni végignézni a Twilightot.
Én lány vagyok és nem tudtam végig nézni, pedig nagyon imádom a romantikus filmeket, és a vámpírokat sem vetem meg, de ha megakarod nézni, akkor egyáltalán nem gáz, legfeljebb jobban fogsz röhögni a paródián, azért legalább megéri :)

Fiúként nagyon gáz, ha most megnézem az Alkonyat Hajnalhasadát, mert nem találok jó filmet és ez van fent online? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hol van fent? Én is kerestem már de nem találtam! :) De nem nagyon gáz! Kell néha ilyen is! :)

Hol van fent? Én is kerestem már de nem találtam! :) De nem nagyon gáz! Kell néha ilyen is! :)
A kérdező hozzászólása: Ja a hajnalhasadát 15 percnél kikapcsoltam szal... odáig tekergettem.
A kérdező hozzászólása: Helyzetjelentés: véletlen az Újholdat kezdtem el nézni, a lassítások durvák voltak, jaa és láttam a csillogást is (az nagyon gagyi volt). Odáig jutottam bele-beletekeréssel, hogy megvágja az ujját és vérzik. Amikor bent ültek az osztályba filmet néztek és közbe ott suttogtak a Volturiról vagy mi a halálról kicsit vicces volt, hogy senki nem hallja õket... Na ekkor észrevettem, hogy a hajnalhasadást kéne néznem, szal. elkezdtem azt. Elég gagyi lett és már ott sokat beletekertem nagyon. Nekem nyálas volt, meg a bella feje olyan mintha lezsibbadt volna (szal szinészi játék 0). Másnaposok 2-t tettem be, azt meg is néztem nagyon jó volt. Nagyon örülök elõzõ, hogy tetszik is és még halandó is vagy (még). Ha gondolod írj majd meglátogatlak és vámpírrá teszlek.
Azóta megnéztem 3 részt! :D Jelentem még nem kopogott a sátán! :) Remélem mér nem is fog!
Ú, de rossz szöveg:D Mert nem találsz jó filmet... Akármelyik másik szart is megnézhetted volna, de neked valamiért pont ez kellett:D Hogy tetszett? Szerintem borzasztó hülyeség.
Vezeklésül mondj el 3 Miatyánkot, nézz Pengét és reménykedj, hogy reggelre nem változol csillámvámpírrá. Amúgy néha ilyen is kell :) és állítólag a Hajnalhasadás a leghasználhatóbb az összes Alkonyat film közül.
Nem gáz, néha alja filmeket is kell nézni. (mint pl mi a srácokkal LAN party levezetéseként az Álom.netet, sírtunk is rajta. A fájdalomtól.)
A kérdező hozzászólása: Szilaj gyönyört, szilaj nemtom mi kísér. azannya nem semmi idézetek ezek.
A kérdező hozzászólása: Na elkezdtem, remélem nem fogok bõgni:D
NEEEEEE! A sátáné a lelked már!
És tényleg nem pornó! :) Köszi! Soha nem nézetem még, nem tudom a sorrendet! :D Bocsi!
A kérdező hozzászólása: Segítség kellene. Sorrend az hogy van?:D Melyik izgalmas, melyiket nézzem?
A kérdező hozzászólása: tejóisten... semmi?:D Na jó, legyen de senkinek se áruld el az oldalt jó? [link] nem pornó eskü.
Semmit! :) Jó üzlet? Csak szívjóságból meg mert lovagias vagy! ;)
A kérdező hozzászólása: most nincs kedvem maszturbálni...
A kérdező hozzászólása: mit adsz azért hogy elmondjam neked?:D quid pro quo
Verd ki :D!
Kösz de szeretem, hogy vér folyik az ereimben és, hogy dobog a kis szívem! :D

Az nagyon gáz, ha fiúként megnézek másik fiúkat is, hogy ők mennyire néznek ki jól? :D

Legjobb válasz: Más nevében nem tudok nyilatkozni, de én konkrétan nem örülnék neki, ha más fiúk nézegetnének.

Más nevében nem tudok nyilatkozni, de én konkrétan nem örülnék neki, ha más fiúk nézegetnének.
kicsit vigyázz nehogy egy homira fuss aki aztán megcsinál :) ))
Nem feltétlenül. Manapság a fiúk megnézegetik egymás külsejét. Ez a mérce. Régen azt figyelték, milyen háza, autója van a másiknak, mit tud teljesíteni, (sport, pl), milyen gyorsan fut, milyen erõs. Ma meg azt, hogyan öltözködik, milyen helyes, stb. Lehet, csak ennyirõl van szó.
Ösi ösztön felméred a vetéjtársakat( igen skacok ez nem csak a nöknél van).
Nézegesd a lányokat sz.tem Nem kell a fiukat nézni felmérni a terepet nincs rá szükség ha csajozol akkor te nézel ki a legjobban és pont. . . Én személyszerint csak akkor néztem meg egy fiut ha épp balhé készülõdött.
Nem gáz, de az ok sokféle lehet. A vetélytársak felmérése a legvalószínûbb.
Én rühellem. Felhúz. Fõleg, ha haverjaival néznek egyszerre, pl. hárman.. Megtudnám az ilyeneket ölni.
Amíg nem úgy nézel rá mint egy lányra addig nincs baj. Az úgy teljesen ok, ha úgy tekintesz rá mint vetélytársra, vagy ötleteket veszel tõle.
Én Equity válaszát osztom.
Én is nézem, hogy hogy öltöködnek a haverjaim. és nézek divatoldalakat is. de a lányok iránt vonzódom, NAGYON :D
Pontosan. A nõk se azért nézegetik egymást, mert tetszik nekik a másik nõ. Sõt, néha nagyon is nem tetszik, ha az is jól néz ki. :DD Bár vannak rendes nõk is, akik elismerik a másikat.
Szerintem egyáltalán nem gáz :) Csak így tudhatod meg hogy igazából hol is állsz ha látod az átlagot, tisztában kell lenni az adottságaiddal és a hátrányaiddal, szerintem ez jó dolog mert lehet tanulni öltözködést is meg hát ha jobb vagy nála emelt fõvel mehetsz tovább az utcán :D

Gáz, ha lány létemre néha megnézek egy-egy rövid kis erotikus videót és közben kényeztetem magam?

Amikor a párom megtudta eléggé kiborult, és azt mondta, hogy ez neki nagyon rosszul esik, és egyébként sem normális dolog akkor ha van párom és nagyon jó a szexuális életünk,és ne csináljam többet. Tényleg fantasztikus Vele a sex, de néha vágyom erre is. Megígértem Neki, hogy nem csinálom többet, de nem értek egyet azzal, hogy ez ennyire gáz lenne! Vagy tényleg az?Velem van a gond??

Legjobb válasz: nyugi szerintem ebben nincs semmi olyan "nagy" dolog. kivancsi vagy , es megnezel 1-1 erotikus videot. de ha a parodnak megigerted , hog tobbet nem teszel ient akkor ne is ! Nincs veled semmi gond ! ciaaaaa

nyugi szerintem ebben nincs semmi olyan "nagy" dolog. kivancsi vagy , es megnezel 1-1 erotikus videot. de ha a parodnak megigerted , hog tobbet nem teszel ient akkor ne is ! Nincs veled semmi gond ! ciaaaaa
Kicsit álszent a barátod nem?:-)persze persze õ becsukja a szmét ha pornót lát és gondolom még életében nem maszturbált:-))
Az kiabál, akinek ég a háza. Gondolom õ már elég sok pornót látott a kapcsolatotok alatt, nem is tudom hogy juthat eszébe téged felelõsségre vonni. Csak féltékenykedik. A maszturbálás szükséges, hiába van az embernek kapcsolata, nincs mindig ott vele a párja, nem ugráltathatja állandóan. A pornó meg sok embernek segít a maszturbálásban, én is azzal szoktam.
Ez a pasi hülye. Könyörgöm, ha másik pasira masztizol, az kb. olyan, mint amikor megnézed a zsiráfot az állatkertben: "szép, szép, de haza nem vinném". Én pasi vagyok, szoktam pornóra masztizni, akkor is, ha kapcsolatom van és még senkinek nem volt ebbõl baja, aki járt velem. OK, nem reklámoztam, de azért mind tudta, hogy van a gépemen pornó, mint minden pasinak...
Szerintem apszolút természetes, hogy néha megnézzel egy-egy pornot és masztizol rá, bunkó(boccs)a barátod ha ilyesmit nem ért meg.Mondjuk én nem csinálom, vallási okok miatt, de apszolút megértelek, ez szükséges, és nem csak a pasiknak
Nem veled van a gond , a barátod kicsit túl reagálja a dolgokat , én is szoktam nézni , és a barátom tudja , õt nem zavarja. Beszéld meg vele , hogy te ugyanúgy szereted õt , mert ilyeneket nézel , és nem azért nézed , mert nem jó vele a sex. Mond , hogy neked ez fontos , é szükséged van rá , mint neki a focira:) Sok sikert!
Szerintem nem gáz. A szexuális életeteknek csak jót tehet, ha ismered a saját tested. Amíg nem megy a szexuális életetek rovására, addig nincs vele gond szerintem. Nekem az a gáz, hogy a párom néha pornót kell nézzen, hogy rendes merevedése legyen, miközben én rajta lovagolok :( Szerintem ez a gáz...
Szerintem nem gáz mert a pasik is szokták akkor is verni amikor van barátnõjük.
A párod valószinûleg egy töketlen kis hülyegyerek már bocsi...pl az ilyen idõkben, mikor nem vagytok együtt és holnap suli, de te kívánod a dolgot akkor mit csináljatok? Mond meg neki hogy téged se zavar ha õ is veri a farkát néha...telljesen természetes
Nem gáz de azé elhiszem hogy rosszul esik neki hogy egy másik csávót nézve masztizol!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!A párom tényleg mindent úgy túlreagál!!

Gáz ha mindig megnézem a barátom volt barátnőit iwiwen? Naponta többször is.

Csak arra vagyok kíváncsi hogy tettek-e fel új képeket, és mintha hasonlítgatnám magamhoz ?ket. Ez nagy baj?:(

Legjobb válasz: Szerintem bajnak,nem baj. Én is megnéztem már a régi csajait, kíváncsisából. De ha a párod most Veled van akkor az azért van, mert Te tetszel neki és mert Téged szeret. A volt nõi már csak a múlté! :)

Szerintem bajnak, nem baj. Én is megnéztem már a régi csajait, kíváncsisából. De ha a párod most Veled van akkor az azért van, mert Te tetszel neki és mert Téged szeret. A volt nõi már csak a múlté! :)
Szerintem sem baj, kíváncsi az ember persze, de szerintem ennyi idõt többé már ne szánj rá. Igaza van az elõzõnek, szedj magadba egy kis önbizalmat, veled van, biztosan jól vagy úgy, ahogy õ szeret most.
Én is mindig megnézem a képeit, és annyira zavart az elsõ pár hónapban, hogy nem szedte le a képet a barátomról..fuuu..Mondjuk már 11 hónapja vagyunk együtt, és kicsit megnyugodtam, amikor láttam, h a csajnak van barátja.Vagyis igazából nem tudom miért zavart engem az a lány, mert szóba se állnak a barátommal(szerencsére)..de attól még kiváncsi vagyok.:)
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok, és már másfél éve vagyunk együtt a barátommal. Nem vagyok bizalmatlan vele szemben, csak jobb tudni mi van az "ellenségekkel"
Én is megszoktam nézni a barátomnak a volt barátnõjének a képeit és hát nagyon leszomorított hogy az a hülye csaj még mindig nem vette le azokat a rothadás képeket amin eggyütt voltak vagy 2 éve :S
Szia! Szerintem egyáltalán nem ha érdekel miért ne!Csak ne szólj miatta a pasidnak, mert azzal az idegeire tudsz menni!Nekem is volt hogy nézegettem a volt nõit vagy a blogot olvastam amit õk írnak!Szerintem ez természetes, csak nem szabad túlzásokba esni!És próbálj meg bizalmas maradni a pároddal szemben!:)
óh szerintem semmi baj nincs ezzel! nem tudom te hány éves vagy, de én 25 éves létemre még mindig nézem a mostani barátom volt barátnõit...
Ez csak puszta kíváncsiság a részedrõl! Arra vagy kíváncsi, milyen volt az a többi, és Te milyen vagy hozzájuk képest. Szerintem a legtöbb embert foglalkoztatja a téma....
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors válaszokat! tudom hogy nem kéne de olyan kíváncsi vagyok, hogy nagyon... remélem ez csak egy rossz tulajdonságom és úgymond felnövök végre
Én is szintén mindig megnézem a csodás exeket! XD XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!