Találatok a következő kifejezésre: Gáz ha fiú nézi a csacska (1 db)

Gáz ha egy fiú nézi a csacska angyalt, a buffyt meg a bűbájos boszorkákat?

Legjobb válasz: Hát ha tetszik neki hagy nézze :-) A bûbájos boszik meg a buffy szerintem simán belefér, a csacska angyal már kevésbé, de ha szereti, akkor miért ne.

Hát ha tetszik neki hagy nézze :-) A bûbájos boszik meg a buffy szerintem simán belefér, a csacska angyal már kevésbé, de ha szereti, akkor miért ne.
Az is gáz ha lány néz ilyen sorozatokat...
Azt gondolom, hogy nemtõl függetlenül gáz, ha valaki ilyen IQ-nulla dolgokat néz, de ha neked ez tetszik, akkor hajrá! LEgalább lesz mirõl beszélgetnek a lányokkal, mert az a tapasztalat, hogy igencsak megbecsülik a lányok az olyan fiúkat, akik bele tudnak szólni a lányos témákba is! :)
Miért ne!Mi a párommal néha mesét nézünk!27-évesek vagyunk.
Egy srác inkább sportoljon és ne a tv elõtt szart nézve növessze a nagy seggét...
Mesét én is nézek a párommal 26 évesen... Szerintem nem gáz. A délamerikai sorozat viszont 60 éves kor alatt az, felette meg már mindegy...
Szerintem egyáltalán nem gáz, nekem is van olyan fiú ismerösõm aki nézte a csacska angyalt, meg a bûbájos boszikat is.Ne foglalkozz azzal hogy más mit mond, ha szereted nyugodtan nézd.
a bûbájos az szar, Buffyt én is nézem szerintem jó 15/f
eléggé hogy igen


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lehet a címe? Pár éve láttam, talán az M1-en.

2 jómódú pasi "elrabol" egy részeg pasast,aki magyar származású és most az osztrákoknál él.Átviszik, azt hiszem a csehekhez és ott ébred meg a részegségből.Igazából ennek az alkoholistának a kijózanodásáról és a hazatalálásáról szól a film.

0

Milyen animék vannak ami ilyen?

Olyat keresek ami tinikről szól, romantikus és lehetőleg eljutnak a szexig. Ha lehet olyat írjatok ami már befelyezett és megtalálható feliratosan.

2

Mi a címe a filmnek?

Hát..arra emlékszem h valamiolyasmiről szolt h volt egy család és az egyik gyerek meghalt vagyis megölték(lány volt akit megöltek)és hogy a szomszédra gyanakodnak..és az a lány akit megöltek annak a tesója tesi órán ugye futottak és bement a szomszéd házába és a pincében volt a tesója kit megölt egy szekrénybe..azt hiszem páncél szekrénybe.
Meg még arra emlékszem h aki meghalt lány úgymond a "mennyországba volt"

1

Naruto! Ez mikor van benne?

http://www.youtube.com/watch?v=CSs5pMp97jw 3:10-től mikor naruto meg hal mert én végig néztem az egész sorozatot de az nem volt benne az előtt lévő harc tudom mikor van de ezt nem...vagy az egyik narutos filmben van?

2

Miért akarják beperelni az Ervint a barátok köztbe?

1

A Dr. Csontban (bones) visszatér valaha Zack az elmegyógyintézetből?

3

Melyik film ez?

2 korcsolyázóról szól akiket egyszer eltíltotak a sprttól és egy ideig abba hagyták de ujra elkezdik csak nem egyénibe hanem párosba és valami gyárban gyakorolnak a világbajnokságra.

1

Az Ashita no Nadja című animében Nadja kivel fog összejönni?

0

Az amit a szív diktál címü sorozatban, hogy hívják Alma Montemayor kislányát aki csak pár napja született?

2

Mit csinál a best boy? A filmek végén szokták kiírni.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!