Találatok a következő kifejezésre: Gáz ha fiú nézi a (8 db)

Gáz ha fiú létemre nézem a Winx clubbot?

Legjobb válasz: Mert ha az, akkor nem nézed tovább? Engem nem érdekel mások véleménye, azt szeretek, amit szeretek, azt nézem, ami tetszik.

Mert ha az, akkor nem nézed tovább? Engem nem érdekel mások véleménye, azt szeretek, amit szeretek, azt nézem, ami tetszik.
Eggyáltalán nem gáz! Én lény vagyok és nagyon szeretem! ^^ De ne is érdekeljen mások vélemény! Amúgy is sok fiús rész is van benne ! :)
Szia! NEM!Ha ennek a története fogott meg, hát akkor nézd. ;) Különben is, nem kell másnak elmondani, hogy szereted. ;) Keress akár a neten Winx imádó haverokat, ha szeretnél beszélni róla. ;)
Nem.
gáz, ha valaki az alapján választ sorozatot, hogy mi nem számít gáznak

Gáz ha egy fiú nézi a csacska angyalt, a buffyt meg a bűbájos boszorkákat?

Legjobb válasz: Hát ha tetszik neki hagy nézze :-) A bûbájos boszik meg a buffy szerintem simán belefér, a csacska angyal már kevésbé, de ha szereti, akkor miért ne.

Hát ha tetszik neki hagy nézze :-) A bûbájos boszik meg a buffy szerintem simán belefér, a csacska angyal már kevésbé, de ha szereti, akkor miért ne.
Az is gáz ha lány néz ilyen sorozatokat...
Azt gondolom, hogy nemtõl függetlenül gáz, ha valaki ilyen IQ-nulla dolgokat néz, de ha neked ez tetszik, akkor hajrá! LEgalább lesz mirõl beszélgetnek a lányokkal, mert az a tapasztalat, hogy igencsak megbecsülik a lányok az olyan fiúkat, akik bele tudnak szólni a lányos témákba is! :)
Miért ne!Mi a párommal néha mesét nézünk!27-évesek vagyunk.
Egy srác inkább sportoljon és ne a tv elõtt szart nézve növessze a nagy seggét...
Mesét én is nézek a párommal 26 évesen... Szerintem nem gáz. A délamerikai sorozat viszont 60 éves kor alatt az, felette meg már mindegy...
Szerintem egyáltalán nem gáz, nekem is van olyan fiú ismerösõm aki nézte a csacska angyalt, meg a bûbájos boszikat is.Ne foglalkozz azzal hogy más mit mond, ha szereted nyugodtan nézd.
a bûbájos az szar, Buffyt én is nézem szerintem jó 15/f
eléggé hogy igen


Az szerintetek gáz ha egy fiú olyan sorozatokat néz mint pl. a Kínos? 15/F

Legjobb válasz: Dehogy gáz :3 Legalább van mirõl beszélned azokkal, akiknek hasonló az érdeklõdési köre. Amúgy én is nézem. 16/L

Dehogy gáz :3 Legalább van mirõl beszélned azokkal, akiknek hasonló az érdeklõdési köre. Amúgy én is nézem. 16/L
Na hát én még nem nézem, de ez a sorozat futótûzként terjed az interneten, és mindenki errõl beszél!Úgyhogy ideje megnéznem, mirõl is beszéltek! Amúgy dehogy gáz, divatsorozat, meg most kit érdekel, hogy fiú vagy és nézed a sorozatot?Hát nézd!:) Minden jogod megvan ahhoz, hogy úgy élj, ahogy szeretnél!Kivéve nyilván egypár jogot, ami 18 éves korodban lesz meg! Na, de! Én annak idején azon lepõdtem meg, hogy egypár, állítólag érett, felnõtt férfi nézi az Éjjel-nappal Budapestet, amit én nõként nem tudok megnézni, mert egyszerûen olyan baromságok vannak benne, hogy az hihetetlen!Honnan tudom?Mert miután meglepõdtem a fent írt dolgon, belenéztem...és hát atyaúristen!Szerethetõ, normális karakter volt benne Joe, Regi és Rebeka...:) De hát nem nézem még miattuk sem, mert katasztrófa!Olyan emberi reakciók, cselekedetek vannak benne, hogy basszus, ilyen NEM létezik és NEM normális!
mtv-n láttam egy pár részt, pedig nem is szeretem azt a csatornát, aztán 2 évadot végig néztem a honlapjukon :D 19/f
Nem ismerem azt a sorozatot, én se nézek egyet se, csak közben egy-egy részbe belelesek, ha éppen nincs más a tv-ben és Otthon vagyok... Utoljára a Paula és Paulinát néztem 16 évesen, pedig én is fiú vagyok Ha neked ez szórakozás és szereted nézni, egyáltalán nem gáz. mindenki saját maga dönti el, mire szánja a szabadidejét
Láttam a kínosból 3 részt kb. hát untatott.
En 28 vagyok, es anyuka, de en is nezem, szerintem ez cikibb, de ki nem [email protected] le :) olyan jo egy kicsit nosztalgiazni.

A south Park az 18+ os mese, de a k. rdésem az lenne, hogy IGAZÁBÓL, melyik korosztály nézi leginkább? szal melyik korosztályban terjedt el nagyon? Am ha egy felnőtt 18 éves fiú nézi, nem gáz? Nem gyerekes?

18f

Legjobb válasz: a felnõttek értik a gyerekek azok meg csak káromkodás miatt nézik pedig ennek van komoly mondanivalója is( már nem mindegyik részben de azért van benne társadalom, vallás kritika meg sokminden amit a cenzura még éppen enged)

a felnõttek értik a gyerekek azok meg csak káromkodás miatt nézik pedig ennek van komoly mondanivalója is( már nem mindegyik részben de azért van benne társadalom, vallás kritika meg sokminden amit a cenzura még éppen enged)
nem gyerekes, bátyám 24 éves és nézi, én 20vagyok(lány), én is imádom
A kérdező hozzászólása: nekem azok a részek tetszenek ahol nem ilyen vallási szarságokat parodizálnak, hanem beszívott poénok, és bunkóságok :D
Én 14 éves lány vagyok, de már kb 8-9 éves korom óta nézem. Egyszerûen imádom. Szerintem egyáltalán nem gáz ha nézed, semmi gyerekes nincs benne. sõt....
Direkt felnõtteknek szóló rajzfilm, tehát semmi ciki nincs benne. A mondanivalót azok értik, akik tisztában vannak az aktuális társadalmi ügyekkel, témákkal, eseményekkel és személyekkel, a gyerekek márpedig többnyire nincsenek képben az ilyesmikkel.
14 éves lány vok és imádom.semmi gáz nincs benne van aki szereti van aki nem.ízlések és pofonok.jó van néha egy-két dolog amit nem értek de annak utána nézek.manapség a 10n éveseknek nem lehet újat mutatni(szerintem)

Az gáz, ha 14 éves fiú létemre olyan meséket nézek, mint a Merida, a bátor?

Nem tudom pontosan miért, de én kiskoromtól fogva amolyan visszahúzódó voltam, és ha valami bajom volt, azt mindig magamban tartottam, épp ezért néha el is sírtam (még most is) magamat, és ezzel a bajaimmal általában a mesék világában húztam meg magam, mert ott mindig vidám befejezés van. És próbáltam magamban utána elhitetni, hogy vannak rosszabb dolgok is, mint a mesékben (nemtom meghal a f?szerepl? egyik szül?je).

Legjobb válasz: 28 vagyok,de minden hétvégén felkelek,hogy megnézzem a Hupikék törpikéket. Nem gáz,ha ezzel tudsz kikapcsolódni,akkor tedd azt.A másik kedvencem a Túl a sövényen.:D

28 vagyok, de minden hétvégén felkelek, hogy megnézzem a Hupikék törpikéket. Nem gáz, ha ezzel tudsz kikapcsolódni, akkor tedd azt.A másik kedvencem a Túl a sövényen.:D
A nevezett mesét nem ismerem, lehet az önmagában gáz. Kedves mesekönyvem Sebõk Zsigmond: Mackó úr újabb utazása (úgy 80-90 éves a mese. A könyv sem sokkal fiatalabb.) Nézhetõ mesém pedig a Tom és Jerry. 55F (!)
Miért, szerinted gáz, hogy 25 évesen Tini Nindzsa teknõcöket nézek :P ? Az öcsém meg 23 éves és oda van a transformersért. Nem csak a rajzfilmért, hanem gyûjti a robotokat is. A barátnõjétõl is azt kapott múlt karácsonykor. :DDD Szóval nem gáz egyáltalán. Miért lenne az? :D
Miért lenne gáz ? Én 19 vagyok és elég sokat nézem a simpson családot .
24 éves vagyok és a kedvenc mesém a Merida, nagyon magamat látom belé. De igényes meséket, animációs filmeket is rendszeresen nézek. A te korodban eljön a lázadás, és a menõzés ideje, amikor a fiatalok cikinek találják a korábbi szokásaikat, neadjisten a szüleiket, de titokban mégis csinálják. Pár év és újra fel meri vállalni mindenki, mert mesét nézni jó :)
A kérdező hozzászólása: Csak szerintem mindenki ismeri azt a lenézõ, mi több, taszító viselkedés, ha véletlenül megjegyzed valakinek :/
Miért lenne gáz?..szerintem tök normális ha egy gyerek meséket néz...én is nézek és én is 14 vagyok...mi van ezen szégyellni való?
szerintem a meséken keresztül az emberek a vágyaikat fejezik ki a világ iránt, és néha jó érzés ilyen illúziókban együtt úszni. de ugyanez van a filmekkel is, azok közt is sok romantikus, idealista, a valóságtól távol álló van. a mese csak annyiban másabb hogy egyszerûbb a története és az üzenete, és rajzolva van. bár szerintem a spimspons nem is mese, inkább rajzfilm, sõt, a nagyszerûsége(sikere) pont abban van, hogy egyszerre van cselekménye és üzennivalója, azaz gyerek és felnõtt számára egyaránt nézhetõ.
A kérdező hozzászólása: akkor most már nyugodtabb vok, azt hittem, hogy ez ilyen személyes adottság:/ am én is szeretem a simpsonokat, illetve a túl a sövényent :)
azt a mesét nem ismerem, de én is szeretem a meséket, mint a tom és jerry vagy a rózsaszín párduc
23 éves vagyok és megnéztem a Niels Holgersont, sõt pont most megy a Mumin völgy :D Imádom a meséket, fõleg a régebbieket, pl. Frakk a macskák réme. Én nem tartom gáznak egyáltalán. :)
Nem.
Igen. Be kéne tiltani az ilyen hulladékokat.
Nem tudom mi ez, de ha azt mondjuk igen, akkor nem nézed tovább?
A kérdező hozzászólása: hát nem tom... talán
Hova fajult a világ... Már miért lenne gáz?! Ha annak tartod akkor csak nem mondod ki... Fogadok az egyik fiú osztálytársad meg titokban barbit néz

Mennyire gáz, ha egy fiú romantikus animéket néz és sír is a szomorúbb részeknél?

23f

Legjobb válasz: Érzelgõs típus vagy. Sok lánynak bejön, viszont én nõ létemre nem bõgök ezeken én is nem is szeretem a romantikus filmeket, animet meg fõleg nem! Attõl még azt hiszem ember vagyok, hogy nem nyávogok rajzokon.

Érzelgõs típus vagy. Sok lánynak bejön, viszont én nõ létemre nem bõgök ezeken én is nem is szeretem a romantikus filmeket, animet meg fõleg nem! Attõl még azt hiszem ember vagyok, hogy nem nyávogok rajzokon.
Én is 23 éves fiú vagyok, nem nézek anime-ket, kivéve egy 2 évados sorozatot néztem meg nemrég, és bizony volt benne egy pillanat amikor kicsordult a könnyem. Meg is lepõdtem magamon, mert eredetileg az überbrutál robotok miatt kezdtem ez nézni :D Szóval nincs gáz szerintem, sok minõséges anime is képes lelki katarzist okozni mint bármelyik rendes film, vagy mûvészeti alkotás.
Emós vagy?
ez azért gáz, meg, 23 évesen b*zi animéket nézel? hát szégyelld magad...-.-" 15/F
A lányok erre buknak :) Én már csak tudom, hisz folyton körülvesznek. És szerintem sem rossz dolog! 18/L
sziasztok én 20-éves vagyok és persze lány és én szerintem nem baj ha egy fiú sír a szomorú részeknél! Én is szoktam egy két könnyet ejteni! Szerintem mindenki akink nem kõbõl van a szíve!
A lányok általában szeretik hogyha egy srác néha kimutatja az érzéseit...
19:32-es 00:14-es vagyok. Jójó én elhiszem, hogy kitûnsz a tömegbõl, de rád is lehetne mutogatni, hogy "nézd már hogy néz ki!" De én nem teszem, és szerintem másnak sem. Mindannyian különbözünk és épp ezért érdekes ez a világ. Csak hát sokan inkább beállnak a "sorba" és mutogatnak azokra akik kilógnak belõle...
23:43 vagyok igen, mondom én, hogy lehet azokat szeretni, és még sírni is rajtuk?xD 00:14 figyelj, én rocker vagyok, több mint félméteres, szõkésbarna hajam van, és full fekete ruhákban járok-kelek, sztem én egy kicsit jobban kitûnök mint 1 animés csávó, fõleg hogy ma már szinte ez a divat....
"ez azért gáz, meg, 23 évesen b*zi animéket nézel? hát szégyelld magad...-.-" 15/F" mondja a 15 éves kisp*cs :D
A kérdező hozzászólása: Inkább magam miatt kérdeztem.
Szerintem meg az a gáz, hogy a sok szájhuszár leolt mindenkit aki csak kicsit is kitûnik valamivel a tömegbõl. (gondolok itt pár válaszolóra...) Viszont a csajok elõtt ne dicsekedj el vele, mivel az emberek 50%-a nem tûri azt ha valaki másabb.
A kérdező hozzászólása: Én ezekbe sokkal jobban beleélem magam, a szereplõk is szimpatikusabbak és érdekesebbek számomra. Filmek annyira nem érdekelnek.
Eleve gáz, ha valaki azokat a japán szarokat nézi.
A kérdező hozzászólása: Nem, ember vagyok.
Szerintem aranyos. Ritka már az olyan fiú aki képes érzelmeket kimutatni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!