Találatok a következő kifejezésre: Gáz ha fiú nézi (16 db)

Gáz ha fiú létemre nézem a Winx clubbot?

Legjobb válasz: Mert ha az, akkor nem nézed tovább? Engem nem érdekel mások véleménye, azt szeretek, amit szeretek, azt nézem, ami tetszik.

Mert ha az, akkor nem nézed tovább? Engem nem érdekel mások véleménye, azt szeretek, amit szeretek, azt nézem, ami tetszik.
Eggyáltalán nem gáz! Én lény vagyok és nagyon szeretem! ^^ De ne is érdekeljen mások vélemény! Amúgy is sok fiús rész is van benne ! :)
Szia! NEM!Ha ennek a története fogott meg, hát akkor nézd. ;) Különben is, nem kell másnak elmondani, hogy szereted. ;) Keress akár a neten Winx imádó haverokat, ha szeretnél beszélni róla. ;)

Szerintetek gáz, ha egy fiúnak "baba" arca van és emiatt nem néz ki 16-nak, csak pl 14-nek? És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?

Kérlek mindkett?re válaszoljatok!!! Köszönöm!

Legjobb válasz: Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.

Nem mintha olyan nagyon nagy különbség lenne egy 14 és egy 16 éves fiu között..Majd ha 30 évesen is tizenévesnek nézel ki, akkor mondhatod, hogy babaarcod van.Amugy sztem nem gáz.
Egyáltalán nem gáz...:) örülj neki...én pl.15 éves csajszi vagyok és van mikor 20nak néznek...na ez az ami gáz...:S pedig semmi érdekes nincs rajtam nem festem magam néha vasalom a hajam vagy göndörítem...átlagos ruhát hordok csõszárú farmer top pulcsi deszkás cipõ vagy épp torna cipõ...:S és ha a korodnál kevesebbnek nézel az nem jelenti azt hogy 2 év múlva érett leszel...:) szerintem örülj annak hogy baba arcod van sok csajszi szereti :)
A kérdező hozzászólása: Köszikee! :)
Általában ha valakinek baba arca van az olyan is marad. De ez nem baj, különbözõek vagyunk. Van, akinek pont az tetszik. Egyébiránt még bõven változhat az arcod, felesleges ezzel törõdnöd. Esetleg a továbbiakban majd variálhatsz az arcszõrzettel, hátha sikerül karakteresebbé varázsolni. Amúgy szerintem sincs sok különbség egy 14 és egy 16 éves fiú arca között. Egy 16 és egy 30 éves férfi arca között annál inkább. :) "És igaz, ha valaki még nem néz ki 16 évesnek az pár év múlva nagyon érett lesz?" Jaj ez a sok hülyeség, amit terjesztenek... Arra gondolsz, hogy késõbb hirtelen, sokszorosan érettebb lesz az arcod? :DD Nem.

Az szerintetek gáz ha egy fiú olyan sorozatokat néz mint pl. a Kínos? 15/F

Legjobb válasz: Dehogy gáz :3 Legalább van mirõl beszélned azokkal, akiknek hasonló az érdeklõdési köre. Amúgy én is nézem. 16/L

Dehogy gáz :3 Legalább van mirõl beszélned azokkal, akiknek hasonló az érdeklõdési köre. Amúgy én is nézem. 16/L
Na hát én még nem nézem, de ez a sorozat futótûzként terjed az interneten, és mindenki errõl beszél!Úgyhogy ideje megnéznem, mirõl is beszéltek! Amúgy dehogy gáz, divatsorozat, meg most kit érdekel, hogy fiú vagy és nézed a sorozatot?Hát nézd!:) Minden jogod megvan ahhoz, hogy úgy élj, ahogy szeretnél!Kivéve nyilván egypár jogot, ami 18 éves korodban lesz meg! Na, de! Én annak idején azon lepõdtem meg, hogy egypár, állítólag érett, felnõtt férfi nézi az Éjjel-nappal Budapestet, amit én nõként nem tudok megnézni, mert egyszerûen olyan baromságok vannak benne, hogy az hihetetlen!Honnan tudom?Mert miután meglepõdtem a fent írt dolgon, belenéztem...és hát atyaúristen!Szerethetõ, normális karakter volt benne Joe, Regi és Rebeka...:) De hát nem nézem még miattuk sem, mert katasztrófa!Olyan emberi reakciók, cselekedetek vannak benne, hogy basszus, ilyen NEM létezik és NEM normális!
mtv-n láttam egy pár részt, pedig nem is szeretem azt a csatornát, aztán 2 évadot végig néztem a honlapjukon :D 19/f
Nem ismerem azt a sorozatot, én se nézek egyet se, csak közben egy-egy részbe belelesek, ha éppen nincs más a tv-ben és Otthon vagyok... Utoljára a Paula és Paulinát néztem 16 évesen, pedig én is fiú vagyok Ha neked ez szórakozás és szereted nézni, egyáltalán nem gáz. mindenki saját maga dönti el, mire szánja a szabadidejét
Láttam a kínosból 3 részt kb. hát untatott.
En 28 vagyok, es anyuka, de en is nezem, szerintem ez cikibb, de ki nem [email protected] le :) olyan jo egy kicsit nosztalgiazni.

Lányok, ti miért tartjátok gáznak, ha alacsony fiúval kell járnotok, miért nézitek le az alacsony fiúkat és miért fontos ennyire, hogy legalább 180-185centi magas legyen egy fiú?

Én nem értem ezt, alacsony fiú vagyok, de nekem bejöttek már tőem magasabb és alacsonyabb lányok is, nem ezt nézem egy lányban leginkább, hogy milyen magas, hanem a személyiséget. Meg amúgyis rakás előnye van, ha valaki alacsony, nem verem be a fejem a buszon, nem úgy mint sok magas ember, kis helyen is elférek, kevesebb kaja is kell nekem, egy kisebb ágyon is jobban elférek egy lánnyal stb... Szóval igazán gazdaságos egy alacsony srác. :D

Legjobb válasz: Csak. Hogy legyen mit kérdezned, te unalmas gyök. Egy megjegyzés: " ha alacsony fiúval kell járnotok" Mi az, hogy KELL?! :DDD El kell, hogy keserítselek, de ebben a témában így a 21. században nincs már olyan, hogy kell.

Csak. Hogy legyen mit kérdezned, te unalmas gyök. Egy megjegyzés: " ha alacsony fiúval kell járnotok" Mi az, hogy KELL?! :DDD El kell, hogy keserítselek, de ebben a témában így a 21. században nincs már olyan, hogy kell.
tudod ha magas vagy akkor egyszerre tudsz dugni és csókolózni vele, ha meg kis kotlófing vagy akkor meg vagy ez vagy az.
Azért, mert a lányok olyan pasit akarnak maguknak, akik mellett biztonságban érzik magukat, úgy érzik, hogy a pasi meg tudja õket védeni.
alacsonynak alacsony magasnak-magas mit kell ezen ennyire görcsölni? keress magadnak egy alacsony lányt oszt jónapot
Anyám is megmondta: 1) A nõk ösztönösen azt feltételezik, hogy a magasabb férfiaknak hosszabb a pénisze. 2) A magasság erõt, biztonságot sugároz 3) Esztétikailag szebb
Ez genetika... A nõknek jó fizikumú férfiak kellenek, mert a lehetõ legjobb génállományt akarják örökíteni az utódoknak. És ez napjainkban a magasságban is megnyilvánul, mivel már nem kell elférni az õserdõ cserjéi alatt. Ez van, tudom, nem vigasztal, de nem tudsz változtatni rajta. Biztos vannak nõk, akik képesek elnyomni állatias ösztöneiket. :)
Engem igenis zavar, ha alacsonyabb nálam a pasi, mert mint ahogy az egyik válaszoló mondta, a nõknek fontos, hogy biztonságban érezzék magukat a partnerük mellett, ezt pedig én személy szerint nem kapom meg egy nálam alacsonyabb termetû pasitól. Én egyszerûen nem tudom mellettük igazán nõnek érezni magamat, én se vagyok alacsony, a pasim se legyen az, kész. :D
Csak nekik szabad válogatniuk Neked nem.. 170cm-esként szinte egyiknek sem kellesz, gyakorlatilag esélytelen vagy ekkora testmérettel.. Mindnek min 175cm-es férfi kell, az a nagyon minimum magasság, csak nyisd ki a szemed és nézz körül, hány 170cm-es törpét látsz nõvel az utcán, illetve hogy a 150cm-es "nõk" milyen magasságú férfiakkal járkálnak az utcán.. hát nem a 168-170cm-kel..
Tanuld meg a leckét: ha alacsony vagy, sosem lesz barátnõd! (Én is alacsony vagyok és még egy lány sem tudott vonzódni hozzám, mert még az alacsony lányok is a magasakra buknak kivétel nélkül.)
de most komolyan miért kell neked , ha alacsony vagy magas lány??? nem értem miért nem jó neked egy 150 cm-es én 172 cm vagyok nyílván a 180 felettiekre bukok.
"Szóval igazán gazdaságos egy alacsony srác. :D" ... a legkisebb is számít, Tesco.
Azért, mert, hogy nézek már ki egy 10 cm-vel alacsonyabb figurával?
Nekem csak jó barát volt egy nálam alacsonyabb pasi, de nekem tetszett mindvégig(volt barátnõje, ezért nem kezdeményeztem). és biztonságban éreztem magam mellette, mert tudtam, hogy képes a konfliktusokat higgadtan kezelni. halk szavú ember volt, de minden szava erõt sugárzott. Igen, fontos a biztonságérzet a nõknek, de nem feltétlenül a magasságodon múlik. Egy stabil személyiség sokkal többet jelent. A tied nem lehet valami stabil, ha a centiken rágódsz.
Szerintem egyáltalán nem gáz ha valaki alacsony, mert én is az vagyok.:) L
azért, mert a modellek is magasak.
norad! "alacsonynak alacsony magasnak-magas" ez nagyon nem így van, sokszor láttam 160cm lányt 180cmfölötti pasival...
A kérdező hozzászólása: Hé álljunk csak meg, én nem is keresek magasabb lányt! Félreértettetek! Az a bajom, hogy a pici lányok is ilyen magas vagy nagy darab fiúkra buknak. Amúgy smároltam már csajokkal, eggyel szexeltem is, de igazából az is csak barátnak akart és most látom, hogy valami magas páwával jár. Na mondom fasza.

A south Park az 18+ os mese, de a k. rdésem az lenne, hogy IGAZÁBÓL, melyik korosztály nézi leginkább? szal melyik korosztályban terjedt el nagyon? Am ha egy felnőtt 18 éves fiú nézi, nem gáz? Nem gyerekes?

18f

Legjobb válasz: a felnõttek értik a gyerekek azok meg csak káromkodás miatt nézik pedig ennek van komoly mondanivalója is( már nem mindegyik részben de azért van benne társadalom, vallás kritika meg sokminden amit a cenzura még éppen enged)

a felnõttek értik a gyerekek azok meg csak káromkodás miatt nézik pedig ennek van komoly mondanivalója is( már nem mindegyik részben de azért van benne társadalom, vallás kritika meg sokminden amit a cenzura még éppen enged)
nem gyerekes, bátyám 24 éves és nézi, én 20vagyok(lány), én is imádom
A kérdező hozzászólása: nekem azok a részek tetszenek ahol nem ilyen vallási szarságokat parodizálnak, hanem beszívott poénok, és bunkóságok :D
Én 14 éves lány vagyok, de már kb 8-9 éves korom óta nézem. Egyszerûen imádom. Szerintem egyáltalán nem gáz ha nézed, semmi gyerekes nincs benne. sõt....
Direkt felnõtteknek szóló rajzfilm, tehát semmi ciki nincs benne. A mondanivalót azok értik, akik tisztában vannak az aktuális társadalmi ügyekkel, témákkal, eseményekkel és személyekkel, a gyerekek márpedig többnyire nincsenek képben az ilyesmikkel.
14 éves lány vok és imádom.semmi gáz nincs benne van aki szereti van aki nem.ízlések és pofonok.jó van néha egy-két dolog amit nem értek de annak utána nézek.manapség a 10n éveseknek nem lehet újat mutatni(szerintem)

Az gáz, ha 14 éves fiú létemre olyan meséket nézek, mint a Merida, a bátor?

Nem tudom pontosan miért, de én kiskoromtól fogva amolyan visszahúzódó voltam, és ha valami bajom volt, azt mindig magamban tartottam, épp ezért néha el is sírtam (még most is) magamat, és ezzel a bajaimmal általában a mesék világában húztam meg magam, mert ott mindig vidám befejezés van. És próbáltam magamban utána elhitetni, hogy vannak rosszabb dolgok is, mint a mesékben (nemtom meghal a f?szerepl? egyik szül?je).

Legjobb válasz: 28 vagyok,de minden hétvégén felkelek,hogy megnézzem a Hupikék törpikéket. Nem gáz,ha ezzel tudsz kikapcsolódni,akkor tedd azt.A másik kedvencem a Túl a sövényen.:D

28 vagyok, de minden hétvégén felkelek, hogy megnézzem a Hupikék törpikéket. Nem gáz, ha ezzel tudsz kikapcsolódni, akkor tedd azt.A másik kedvencem a Túl a sövényen.:D
A nevezett mesét nem ismerem, lehet az önmagában gáz. Kedves mesekönyvem Sebõk Zsigmond: Mackó úr újabb utazása (úgy 80-90 éves a mese. A könyv sem sokkal fiatalabb.) Nézhetõ mesém pedig a Tom és Jerry. 55F (!)
Miért, szerinted gáz, hogy 25 évesen Tini Nindzsa teknõcöket nézek :P ? Az öcsém meg 23 éves és oda van a transformersért. Nem csak a rajzfilmért, hanem gyûjti a robotokat is. A barátnõjétõl is azt kapott múlt karácsonykor. :DDD Szóval nem gáz egyáltalán. Miért lenne az? :D
Miért lenne gáz ? Én 19 vagyok és elég sokat nézem a simpson családot .
24 éves vagyok és a kedvenc mesém a Merida, nagyon magamat látom belé. De igényes meséket, animációs filmeket is rendszeresen nézek. A te korodban eljön a lázadás, és a menõzés ideje, amikor a fiatalok cikinek találják a korábbi szokásaikat, neadjisten a szüleiket, de titokban mégis csinálják. Pár év és újra fel meri vállalni mindenki, mert mesét nézni jó :)
A kérdező hozzászólása: Csak szerintem mindenki ismeri azt a lenézõ, mi több, taszító viselkedés, ha véletlenül megjegyzed valakinek :/
Miért lenne gáz?..szerintem tök normális ha egy gyerek meséket néz...én is nézek és én is 14 vagyok...mi van ezen szégyellni való?
szerintem a meséken keresztül az emberek a vágyaikat fejezik ki a világ iránt, és néha jó érzés ilyen illúziókban együtt úszni. de ugyanez van a filmekkel is, azok közt is sok romantikus, idealista, a valóságtól távol álló van. a mese csak annyiban másabb hogy egyszerûbb a története és az üzenete, és rajzolva van. bár szerintem a spimspons nem is mese, inkább rajzfilm, sõt, a nagyszerûsége(sikere) pont abban van, hogy egyszerre van cselekménye és üzennivalója, azaz gyerek és felnõtt számára egyaránt nézhetõ.
A kérdező hozzászólása: akkor most már nyugodtabb vok, azt hittem, hogy ez ilyen személyes adottság:/ am én is szeretem a simpsonokat, illetve a túl a sövényent :)
azt a mesét nem ismerem, de én is szeretem a meséket, mint a tom és jerry vagy a rózsaszín párduc
23 éves vagyok és megnéztem a Niels Holgersont, sõt pont most megy a Mumin völgy :D Imádom a meséket, fõleg a régebbieket, pl. Frakk a macskák réme. Én nem tartom gáznak egyáltalán. :)
Egyáltalán nem "gáz" lehet, hogy volt, történt vele valami ami felkavarta..
A kérdező hozzászólása: és ha ez a fiú 20 de semmi nem történt vele, csak érzékeny?
nem gáz, attól függ milyen lelkiállapotban vagy. és mennyire vagy érzékeny.
A kérdező hozzászólása: áh én sosem bírom a 12 karikásnél rosszabb filmeket.
Nem gáz, de szerintem az ember tudja edzeni magát ilyen téren. Én pl 15 éves korom fele elkezdtem nézni a Dexter-t (sorozat gyilkosról szólo show). Az elsõ rész rögtön egy elég durva jelenettel kezdõdött, de aztán csak rávettem magam, hogy továbbnézzem. kb 2 epizód után már teljesen megszoktam a durvulást, azóta igazából más keményebb filmeken sem parázok (bár még mindig nem vagyok egy horror fan). Szerintem a Dexter kifejezetten alkalmas lehet erre a célra, mert habár meglehetõsen morbid, de mégis egészen könnyed, igazából így, ahogy visszagondolok rá, egészen vidám lesz a hangulatom XD Szóval esetleg egy próbát te is tehetsz ha gondolod.
Régebben elég sok véres filmet néztem, és mára már megcsömörlöttem tõle, úgyhogy nem vagyok hajlandó ilyeneket nézni. Viszont a drámákat, szerelmi történeteket szeretem, ilyeneket érdemes nézned, még ha meg is ríkatnak. Én is szoktam könnyezni idõnként filmeken. Vannak finomabb lelkületû férfiak is. Örülök, hogy az vagyok, nem valami tahó macsó.

Miért gáz, ha egy fiú animét néz?

Miért kizáró ok sok lánynál?

Legjobb válasz: ez hülyeség, nem kizáró ok nem is gáz!

ez hülyeség, nem kizáró ok nem is gáz!
Mert az, amit õk animének gondolnak, az közelében sincs a valóságnak. Ez olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy utálja a könyveket, de nem fogalmazna meg egy stílust. Ha értelmesebb a lány, mutass neki egy romantikusabb OVA-t, aztán utána kérdezd meg. :)
szerintem meg az gáz, hogy rögtön lehülyézitek azt, aki nem ismeri ezt a szubkultúrát!! ti sem vagytok különbek, egyáltalán nem nézitek a dolgot a másik fél szempontjából...igen, sokan vannak akik nem ismerik az animéket, és nem mindegy a tálalás! ha valaki rögtön odavágja, hogy szereti az ecchit, akkor ne csodálkozzon, ha rögtön kap egy tiltást...egyébként is el kell fogadni ha valakinek nem tetszik, nem kell rögtön sértõdni és korlátoltnak nevezni a másikat (volt már erre példa)...nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. és persze az sem mindegy, hogy milyen mértékben, és mi a fontossági sorrend. (nekem exem egy megrögzött otaku volt, hát köszönöm szépen, soha többet nem kérek az ilyenekbõl...)
#4: Miért te azért nézel pl egy sorozatot hogy felálljon, vagy mi? Gratulálni tudok csak. #3: Elõbb írni tanulj meg, utána ülj gép elé. Egyébként semmi gond nincs vele szerintem. Én keveset láttam csak és nagy valószínûséggel nem is fogok többet. Nem az én mûfajom. De ennek ellenére vannak olyan barátaim akik nagy fanok, de engem nem zavar. Legalábbis addig, amíg engem kihagynak belõle és nem erõltetik rám.
Egyáltalán nem gáz, aki meg azt mondja, egyik füleden be másikon ki. 27 vagyok és rendszeresen nézek animét. Persze nem sokat, heti 2-3 részt max. Egyes mûveknek több mondanivalója van, mint egynéhány mozifilmnek. Persze a sok amerikai f.s film, az oké.. Aki emiatt elítélne, rá se figyelnék. Amúgy is az, hogy mit csinálsz szabadidõdbe privát dolog.
Miért lenne az? Bleach a király!!! 27 f
Nem gáz. Az én férjem is nézi pedig 25 éves. Volt amit én is megnéztem vele, mert addig rágta a fülemet. (Mirai nikki:) Az jó volt:)
Szerintem azok az emberek azt sem tudják az anime, csak a Kölyökklub adásaiból ismert Dragonball meg InuYasha és társai alapján általánosítanak. Az nem gond, ha egy fiú szereti az animéket. Ha az animéken kívül mással sem foglalkozik, az a gáz, de az mindkét nemnél.
Sokan gyerekesnek gondolják. Skatulyázás az egész. De szerintem elég sok lány van aki ezért nem ítél el. Én is szeretek egy-két animét nézni. Régen igazi addict voltam... csak sajnos mára kezd kifulladni az ipar. Mindig a bevált karaktereket rántják elõ, alig van valami új, érdekes, szórakoztató. :(
Egyesek korlátozottak, és ezért csak sajnálni tudom õket! Ha neked tetszik valami, akkor nézd nyugodtan. Akinek meg nem tetszik, az így járt. Nem vagyok jártas az animékben, de van egy sorozat, amivel véletlenszerûen találkoztam. Belenéztem, megtetszett, azóta többször is végignéztem. 21/f
Jaaj de szánalmasak az emberek.
Nem hinném, hogy ez bárkinél kizáró ok lenne, ellenben vannak sztereotípiák, így a tálalás nem mindegy. Úgy értem ez maximum akkor lehet negatív, ha mondjuk ismerkedésnél belöki az ember, hogy szeret számítógépen játszani, és animeket nézni, akkor van, aki hamar ráhúzza a kocka skatulyát.
Miért is gáz? Teljesen normális. Más meg horrort, akciófilmet, sci-fi-t akármit.
Az én 30 éves párom is animét néz :) Semmi gond vele.
hehe az animé csak a kisgyerekk nek valo
Nem gáz. Azoknál a lányoknál kizáró ok gondolom, akik nagyon érettnek akarnak tûnni. (De ettõl pont, hogy inkább gyerekesek lesznek.)
jó, hát ha már a magyarázat után is ugyanúgy szajkózzák hogy ugyanolyan szar az összes, akkor meg rájuk kell hagyni, mert úgyse lehet megértetni velük az ellenkezõjét, vannak korlátolt emberek, na :D

Gáz ha szoláriumba szeretnék menni, annak ellenére, hogy fiú vagyok és nem nézek ki túl jól?

Legjobb válasz: Én eleve utálom a szolit.Egyrészt szarrá megy a bõröd és ezt bizonyította is egy csaj a suliban másrészt meg nekem a fiúk&szoli... inkább nem... nem jön be h egy fiú szolira megy.

Én eleve utálom a szolit.Egyrészt szarrá megy a bõröd és ezt bizonyította is egy csaj a suliban másrészt meg nekem a fiúk&szoli... inkább nem... nem jön be h egy fiú szolira megy.
utolsó azt hiszem mindenkinek meglehet a véleménye, errõl nem kell a toleranciával jönni, annyi az egész hogy a nõk többségének a szolis bõr férfiakon nem jön be, kivéve a plázapics*knak, meg még egy két nõnek..
Valónak való, csak ez nem Hollandia ahol tolerancia hegyek vannak :/ Itt a sok f*sz magyar már arra megjegyzést tesz ha mersz extrémebb lenni 18/F
Épp azért mész szoliba, hogy jobban nézz ki. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor most szerintetek, hogy fognak rám nézni ha bemegyek és lássák, hogy fiú létemre szolizni akarok.
19:49. TE mondtad ki az igazságot! 23/L
szoliban is le lehet égni...
A kérdező hozzászólása: azért nem megyek napra mert szoliban gyorsabb a barnulás és ott nem égek le. Miért nem való a szoli fiuknak?
A fiúk inkább hanyagolják a szolit. Már olyan szép idõ van, miért nem napozol? Hm??
szerintem ne, , a szolis fiuk jujjjj :/ ne, ha természetesen barnulsz a napon nekem az jobban tetszik , de aki nem barna azzal sincs semmi baj
Dehogy gáz. Akármilyen is a külsõd, barnán jobban fogsz kinézni! :)
Már miért lenne? :D
A zsolitol is pont ugy lehamlik a borod ha elso alkalomal sokat ulsz mintha a napon egtel volna le.(tapasztaltam)egyebkent szebb ha a napon barnulsz, eleg e deli idokkbe kb.12 kor kifekudni 1 orat (fel orat egyik feleden, felet a masikan, meglatod nagyon szep lesz az eredmeny)

Gáz ha egy fiú nézi a csacska angyalt, a buffyt meg a bűbájos boszorkákat?

Legjobb válasz: Hát ha tetszik neki hagy nézze :-) A bûbájos boszik meg a buffy szerintem simán belefér, a csacska angyal már kevésbé, de ha szereti, akkor miért ne.

Hát ha tetszik neki hagy nézze :-) A bûbájos boszik meg a buffy szerintem simán belefér, a csacska angyal már kevésbé, de ha szereti, akkor miért ne.
Az is gáz ha lány néz ilyen sorozatokat...
Azt gondolom, hogy nemtõl függetlenül gáz, ha valaki ilyen IQ-nulla dolgokat néz, de ha neked ez tetszik, akkor hajrá! LEgalább lesz mirõl beszélgetnek a lányokkal, mert az a tapasztalat, hogy igencsak megbecsülik a lányok az olyan fiúkat, akik bele tudnak szólni a lányos témákba is! :)
Miért ne!Mi a párommal néha mesét nézünk!27-évesek vagyunk.
Egy srác inkább sportoljon és ne a tv elõtt szart nézve növessze a nagy seggét...
Mesét én is nézek a párommal 26 évesen... Szerintem nem gáz. A délamerikai sorozat viszont 60 éves kor alatt az, felette meg már mindegy...
Szerintem egyáltalán nem gáz, nekem is van olyan fiú ismerösõm aki nézte a csacska angyalt, meg a bûbájos boszikat is.Ne foglalkozz azzal hogy más mit mond, ha szereted nyugodtan nézd.
a bûbájos az szar, Buffyt én is nézem szerintem jó 15/f
eléggé hogy igen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!