Találatok a következő kifejezésre: Gáz ha fiú (580 db)

Szerintetek az gáz ha fiú szoláriumba jár? 17/F

Legjobb válasz: nyáron? :O minek? am manapság egyre több fiú jár szoliba, szal sztem már nem számít gáznak.

nyáron? :O minek? am manapság egyre több fiú jár szoliba, szal sztem már nem számít gáznak.
Ha így akar tetszeni a jó nõknek akkor nem gáz szerintem
Alapvetõen nem gáz, de van egy "apró" különbség a napbarnítottság és a szénné égés között. Tehát ha egy pasinak szép barna bõre van az nem gáz, de ha 2 kilométerrõl is látszik hogy egész nap a szoliban csücsül az már gáz. Nem szabad túlzásba vinni. Szóval ilyen ne legyél: http://i.imgur.com/GIZNl.jpg Ja, és ne mondd el senkinek hogy szoliban voltál mert körberöhögnek.
29/F Hetente járok 10 percre, abszolút nem gáz. Sokkal szebb tõle a bõröm, nagyobb az önbizalmam, a nõknek is bejön. Úgyhogy hajrá.
ja, sztem meg az, fõleg nyáron
nem baj ha buz*i vagy.
Miért lenne gáz?!! Egy férfi( fiú) adjon magára....Nem "menõ" már a hófehérke stílus...Túlzásba ne vidd de szerintem nyáron is nyugodtan járhatsz szolizni ha szeretnél egy picike alapszínt magadnak és arra pedig mehet a nap:) )
ratyiság
A kérdező hozzászólása: köszi a képet, de ilyen biztos nem leszek. XD csak havonta egyszer járok.
Egyáltalán nem gáz! Heti 1x is mehetsz, az még nem sok. A havi 1 az meg se látszik. A fiúk is lehetnek szép barnák! :) )) Még külön krém is van nekik! :D

Miért gáz ha fiú létemre szeretem a slim cigiket?

valahogy jobban esnek mint a klasszikus vastagságuk...

Legjobb válasz: miért ki mondta,hogy gáz? tsóm is szokott szívni és nem érdekli,hogy ki szerint gáz... ha jól esik akkor szívd!ne foglalkozz másokkal

miért ki mondta, hogy gáz? tsóm is szokott szívni és nem érdekli, hogy ki szerint gáz... ha jól esik akkor szívd!ne foglalkozz másokkal
Én nem dohányzok, de akkora baromság tartom a dolgokat, mint ez, hogy "egy fiú ilyet használ/szív, de gáz, meg b.uzi", mikor valójában SEMMIT NEM JELENT A VILÁGON. Szerintem az a gáz, ha valaki ilyeneket mond...Ha jobb, akkor szívd azt nyugodtan.
Nem gáz... (bár én nem szeretem, mert véknyabb cigi=több papír és kevesebb dohány, a papír meg undorító, szóval ezért nem cigizek, dehát ez már nem is ide tartozik:D És ne feledjük, a kolbász az férfi étel, az epret meg csak nõknek adják ki a piacon:)
azért mert általában nõk kezébe látni ilyetés az emberben kialakul egy olyan érzés hogy ez a nõ 1-ik ismertetõ jele és azért tartanakferde hajlamúnak mert nõi ismertetõ jelet hordasz pl ha egy helo kittys topot hordanál akkor is ez lenne bár akk nagyobb mértékben de ezért tartják b.uzinak az emosokat
Jó pontozzatok le, de szerintem nagyon hülyén áll fiúnál. Bár mikor én látok ilyet, ahhoz buzeráns öltözködés és kinézet is társul, de ez már másik téma.
A kérdező hozzászólása: Nem pontozlak le mert csak a véleményedet mondtad el. egyébként nem vagyok pawa nem öltözök bu.zisan
iszonyú ciki, hidd el nem szeretnéd, hogy körberöhögjenek a fiúk meg a lányok is
ha egy macsót képzelek el slimmel a kezében, akkor abszolút nem visszataszító, sõt egyéniségre vall. ha valakinek vannak hiányosságai stílusbelileg vagy önértékelésileg, azt lehet viccesnek találnám.

Az gáz, ha fiú létemre olyan fenekem van, mint egy nőnek?

Szóval ilyen kerek... Azt nem tudom, hogy más fiúnak milyen - szerencsére nincs összehasonlítási alapom. :D

Legjobb válasz: Ha kerek az nem gáz,de ha naon nõiesnek tartod akk feszes nadrágot ne vegyél. :D

Ha kerek az nem gáz, de ha naon nõiesnek tartod akk feszes nadrágot ne vegyél. :D
hogy tud egyy popó nagyon nõies lenni?na mindegy megnézném hogy az milyen.de ne legyél emos az nem illik hozzád akkor:D
Az enyém kerek és nõies, nekme ciki, de a feleségem imádja (több mint 30 éve), azt mondja undorodik a fokhagyma girizd seggû férfiaktól.
Mi van? D
Bocsi lemaradt a többi része xD Szóval: DEHOGY gáz, én személy szerint imáááádom ha egy pasinak kerek a feneke ^^ Bár kicsit zavaró olyan szempontból hogy többnyire ha ilyet látok azonnal megfogdosnám, ami azért egy lánytól furcsa lehet:DDDD


Nem gáz ha fiú létemre szeretem a Cocktail c. filmet? (Amerikai romantikus film, 1988)

pár ismerösöm szerint gáz. és kiváncsi lennék más válaszára is.Szerintetek is? (Amugy csak ezt az egy romantikus filmet szeretem) 17,5/F

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? Nem rossz film az. Annak idején elég nagy siker volt. Magasról [email protected] le, mit mondanak az ismerõseid. Az, hogy nekik személy szerint mi tetszik, vagy mi nem, az számodra nem kötelezõ érvényû. Szép is lenne, ha meg kéne felelni egy rakás csökkent értelmû, értékrenddel nem rendelkezõ hülyének, akik azt hiszik, hogy az az egyetlen igazság, amit õk kiböfögönek.... Ha te szereted, az a te dolgod, nekik meg semmi közük hozzá. Ha megjegyzéseket tesznek, ne törõdj velük. Az az õ véleményük, semmi több.

Miért lenne gáz? Nem rossz film az. Annak idején elég nagy siker volt. Magasról [email protected] le, mit mondanak az ismerõseid. Az, hogy nekik személy szerint mi tetszik, vagy mi nem, az számodra nem kötelezõ érvényû. Szép is lenne, ha meg kéne felelni egy rakás csökkent értelmû, értékrenddel nem rendelkezõ hülyének, akik azt hiszik, hogy az az egyetlen igazság, amit õk kiböfögönek.... Ha te szereted, az a te dolgod, nekik meg semmi közük hozzá. Ha megjegyzéseket tesznek, ne törõdj velük. Az az õ véleményük, semmi több.

Tényleg gáz ha fiú létemre nem rajongok a sportért és nem szeretek verekedni meg bántani másokat?

Az hogy nem rajongok a sportért nem azt jelenti hogy egész nap egy fotelbe döglök, mert itthon van súlyzógép meg olcsóbb fajta futógép amit rendszeresen használok így nem vagyok túlsúlyban plusz hetente két alkalommal járok úszásra ( csak hobbi szinten ). Viszont a focit, kosárlabdát, kézilabdát...stb nem szeretem. Tudom hogy nagyon égő de még focizni sem tudok fiú létemre. Csak bénázok aztán meg az osztálytársaim leszedik a fejem. Az úszáson kívül nem tudok olyan sportágat mondani amit szeretek. Sajnos emiatt a lányok körében sem vagyok túl népszerű mert ők csak a tuskó, kigyúrt focistákra buknak. És itt jön be a másik dolog hogy mivel ötös a magatartásom és sohase piszkálok, bántok másokat ezért én vagyok a "jó gyerek" akit mindenki piszkál. Ez így nekem nagyon rossz. Egyetlenegy jó barátom sincs. 1-2 lánnyal vagyok jóba csak mivel a fiúk elutasítóak velem amiatt mert nem rajongok a sportét és nem szoktam verekedni. Bennem van hiba hogy nem rajongok a sportért és nem szeretek verekedni és nekem is olyannak kéne lennem mint a mai legtöbb tinédzserfiúknak ( Persze egyáltalán nem akarok olyan lenni )?

Legjobb válasz: Jaj, bár senki sem verekedne! Amúgy egyáltalán nem gáz a mi sulinkban. És ha az a baj, hogy nem vagy kigyurt, akkor ne hobbi szinten ussz, hanem rendszeresen, mert akkor széles vállad lesz, és kigyurt felsõtested. :)

Jaj, bár senki sem verekedne! Amúgy egyáltalán nem gáz a mi sulinkban. És ha az a baj, hogy nem vagy kigyurt, akkor ne hobbi szinten ussz, hanem rendszeresen, mert akkor széles vállad lesz, és kigyurt felsõtested. :)
Elég gáz ha minden sportot utálsz. És nem szeretsz verekedni? Mert nem is tudsz? Nézd én pl: 1 Szeretek verekedni . 2. Focit , kosárlabdát, röplabdát (kiv. nõi v. strand) utálom. Én a harcmûvészetekért vagyok oda és a kis foci-b*zikat halálra szívatom.
ahaa, ez gáz. Légy védõ, ja és kezdj valamilyen csapat fanja lenni.
benned van a hiba, hogyha azt hiszed , hogy azért bántanak , mert nem szereted a sportokat, meg nem bántasz másokat. elöször is te a labda játekokat nem szereted , valoszínüleg a "remek" testnevelésóráknak köszönhetõen . vanak még ugye a vizes sportok , harcmûvészetek stb. de ez mindegy. valoszínüleg azért nem kedvelnek az oszt.társaid , mert nincsenek közös témáitok + még talán idegesíti is õket ez a "jó gyerek" jellemed . tapasztalatból mondom , hogy nagyon idegesítõ tud lenni egy ilyen emberke . aki mindig mindent tud és a tanár meg agyba-fõbe dicséri , miközben csak a tankönyv véleményét szajkozza . de az is lehet , hogy minden apró csipkelödést magadra veszel , meg nem veszed a poénokat se jól, ez is rohadt idegesítõ tud lenni. bocs a helyesírásért .
Ne hogy már azért ne fogadjanak maguk közé, mert nem szeretsz pár sportot és nem versz meg mindenkit. Nálunk is van egy srác gyökkettes lassúsággal, minden sportban sz.r és senkit nem bánt. Mégis bírjuk ôt. Szóval ennek más oka van, veled van valami baj amit nem tudsz/akarsz észrevenni. Vagy válogatott gyökerek közé csöopentél. 17F
A kérdező hozzászólása: 15/F
Gáz vagy! Pláne ilyen kérdésekkel. Össze ne fussunk mert jól meg foglak agyalni. -egy tuskó focista-
Ezt "mert itthon van súlyzógép meg olcsóbb fajta futógép amit rendszeresen használok így nem vagyok túlsúlyban plusz hetente két alkalommal járok úszásra" ezzel "nem rajongok a sportért" hogy egyezteted össze? :) Szerinted a fenti nem sport? De. :) Nekem a szerelmem a foci, de akinek nem, annak nem. Ez van, nem szeretheti mindenki ugyan azt. Akkor hogy fogyna el a spenót? :)
Azta, nálunk pont a kigyúrt focistákat fújjogja mindenki ...
Szerintem nem õ tehet róla hogy nem sportol. Én sem sporoltam de nem azért mert nem volt kedvem hanem azért mert a szüleim nem úgy neveltek hogy na 5-6 éves vagy beíratlak téged mondjuk egy focicsapatba vagy kosárlabda vagy valamilyen harcmûvészet. Mivel gyerekként az ember könnyen tanul és akkor több önbiazlma lesz nagyobb korára. Az én szüleim nem adták meg ezt a lehetõséget, tehát az iskolán kívûl nem is tudtam hogy létezik valamilyen sport, az apám sohasem vitt el focimeccsekre a nagypapám sem senki sem focizott velem meg egyebek otthon kellett lennem. Szóval ne hogy azt hidjétek aki véletlenül nem szereti a focit, vagy más sportot azt a saját hiábájból nem szereti. Engem nem neveltek ilyenekre és bevallom hogy erõs önbizalomhiányos illetve magányos vagyok. 19/F

'Gáz' ha fiú létemre szoktam nézni a hánámontánát? 19/f

Legjobb válasz: azt én is szoktam nézni, sõt az összes részét láttam már és a haverjaim is néha nézik, hát mondjuk 19 évesen már lehet hogy kicsit gáz de ha szereted akkor ne foglalkozz másokkal 16/F

azt én is szoktam nézni, sõt az összes részét láttam már és a haverjaim is néha nézik, hát mondjuk 19 évesen már lehet hogy kicsit gáz de ha szereted akkor ne foglalkozz másokkal 16/F
Ja és 15/L vagyok!!!(elõzõ)
Én 24 vagyok, a võlegényem 30, és miután 2006-ban megkedveltük a sorozatot, mert olyan lökött, és olyan jókat lehet röhögni rajta, és egyáltalán nem kell rajta gondolkodni, a mai napig szívesen megnézzük, ha olyanunk van. De azért ma már nem mindennap:) ))
Ja, utolsó vagyok: és Rico a legnagyobb arc szerintünk!!!;)
19 évesen lányként is gáz lenne könyörgöm, ki kéne írni rá, hogy A KÖVETKEZÕ MÛSORSZÁM MEGTEKINTÉSE 10 ÉVEN FELÜLIEKNEK NEM AJÁNLOTT!
Mindenkinek megvan a saját véleménye. Bár én nem szeretem, de nagy unalmamban esetleg megnézem. Tehát nincs az hogy utálom. De ez tannyira nem szeretem. "Ha olvasol gáz vagy" és mi van ha szeretek olvasni és lesz.rom mások véleményét? Sp gáz. Bár én is utááálom Sp-t de nem említem azoknak akik szeretik, mert mindenkinek megvan a saját ízlése. Attól mert barátok vagyunk, nem kell hogy ugyan azt szeressük mindenbõl. Ha nem elõttem hallgatja akkor semmi bajom vele. Tehát egyáltalán nem géz.te ízlésed, te döntésed. Amíg nem unod nézed. én az ázsiaiakat imádom, koreai +japán zenék. Van aki beszól, de nem érdekel. Ezt szeretem és kész. 15/L
kérdezõ, nem az a gáz ha nézed, hanem az, ahogy leírtad a címét :D
A kérdező hozzászólása: az miért gáz hogy fonetikusan írtam le?
Én is néztem, hogy miért van így írva: hánámontáná De tudjuk mirõl van szó és az a lényeg:P
Maga Miley Cyrus azaz Hannah Montana nem a kedvenc sztárom, mert nagyképûnek találom és a zenéje sem tetszik!!! Viszont a sorozatot én is nagyon szeretem, fõleg a régebbi részeket, tényleg nagyon szórakoztató, mégha nem is szeretem Miley-t ott van a többi szereplõ pl Jackson.Õ a kedvencem mert nagyon vicces...A bátyjám az utálja, de mégis megnézi és röhög rajta:D
Ez olyan, mint anno a mi idõnkben a fiúk is nézték az Elsõ csók címû francia sorozatot. Tehát, ha teszik, nézd! (magáról a mostani Disney sorozatokról meg van a véleményem, de inkább megtartom magamnak)
Szerintem nem gáz. :DDD
Én lány vagyok és 13 de én is szoktam. Szerintem egyáltalán nem gáz :)
A kérdező hozzászólása: bírom benne a poénokat..annyi hülyeség van benne..sikítok rajta mindigxD
Láttad azt a részt amikor Miley leleplezi Hannah-t? Amúgy az egész sorozatban Jackson és Robby Ray a kedvencem , õk az arcok ;D
A kérdező hozzászólása: nemláttam.. igen nekemis õk:D
Én 22/L vagyok, mindig nézem ezért a pasimnak akaratlanul is nézni "kell", aki 29 éves, mindig mondja, hogy "de szar, kapcsold már el" aztán azt veszem észre, hogy röhög, mint az állat.:)
Ja és õ jobban szereti a varázslók a Waverly helyrõlt.:) )
A kérdező hozzászólása: azt annyira nemszeretem de néha aztis nézem..ami még jó az a zikk és luter
Szerintem baromi gáz :D

Az gáz ha fiú létemre szedem a szemöldökömet?

De csak ott ahol össze van n?ve középen, és egy kicsit vékonyítanék rajta. Mert alapból nagyon vastag lenne.. Ott szedném ki ahol látom hogy ritkábban n?... Szóval nem lenne íves.

Legjobb válasz: abszolút nem gáz...persze tényleg ne szedd túl vékonyra de ha normálisan ki van szedve tényleg tuti.Én frászt kapok a fiúktól akiknek összenõtt a szemöldökük. 21L

abszolút nem gáz...persze tényleg ne szedd túl vékonyra de ha normálisan ki van szedve tényleg tuti.Én frászt kapok a fiúktól akiknek összenõtt a szemöldökük. 21L
ez jó dolog, kivéve ha az a homokos vékony szinte már megrajzolást igénylõt tolod... én örülnék, ha a barátom szedné.
Nem gáz.
Hát inkább mint hogy partyszemöldököd legyen...
elõzõ vagyok: vagyis úgy gondoltam hogy ott ahol össze van nõve biztosan szedd ki:D
dehogy gáz, ezt max. igényességnek hívják
ha nem látszik h szedve van akkor nemgáz.
Ha nem látszik rajta, hogy szeded, akkor egyáltalán nem gáz.
linkelj egy képet:) amúgy az összenövéssel nincs baj, a vastagságára kíváncsi vagyok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Majd ma teszek fel képet.
jajj dehogy baj:) csak jobban nézel ki tõle, az meg miért lenne baj? én barátom is "szedi"... azért "szedi":D, mert én szoktam neki ritkán kitépkedni középen a szálakat, meg amik nagyon szerencsétlenül nõnek..:)
Én is szedem! Az enyém is összenõtt, vastag és bozontos.Nekem vékonyítani is kell, de nem úgy mint a csajoknak, csak mint egy átlagos férfinek.
Nem gáz, sõt tök jó, hogy adsz magadra. Falnak tudok menni attól amikor valaki szemmel láthatóan idiótán néz ki és egyszerûen nem veszi észre XD Attól mert valaki pasi és nem akar nõies dolgokat csinálni még nem kell úgy kinézni, mint egy õsember. Szerintem szedd ki nyugodtan, de vigyázni kell mert felül nem mindig nõ vissza, ha nincs szerencséd akkor utána késõbb elég nehéz normálisra megcsinálni. Én amúgy le is szoktam vágni belõle ollóval :D mert néhol hosszú, viszont ott nem szedhetem ki. Így szép rendezett.
de miért kell eleve úgy nekiállni, hogy ez nõies dolog? az igényesség nõies? eldobom magam ...

Szerintetek az gáz ha fiú létemre tetszik ez a fejhallgató?

Odavagyok érte, akár az utcán is büszkén viselném :)

Legjobb válasz: szerintem nem gáz, azt hord, ami tetszik, ne mások véleményével foglalkozz. amúgy hány éves vagy? mert egy bizonyos kor felett azért már gyerekesnek tûnik.

szerintem nem gáz, azt hord, ami tetszik, ne mások véleményével foglalkozz. amúgy hány éves vagy? mert egy bizonyos kor felett azért már gyerekesnek tûnik.
Szerintem nagyon aranyos lenne. :D Ha meglátnék vele egy fiút, odamennék hozzá, hogy honnan szerezte. :D
nekem tetszik, bár én lány vagyok. én aranyosnak tartanám :D
Rrrrrrr.
Ha figyelmen kívül hagyod, hogy utcán megnézne pár ember, akkor nem gáz.
még lánynak is gáz
Én szerettem az alkonyatot, még 4.-tõl hetedikig. Lány vagyok.. Már nem tetszik, csak a könyv, a filmbõl max. az 1. rész. Szerintem nem gáz, inkább ritka :)
Nézzétek meg vagy a Pengét, vagy a Vámpirok-at (James Woods a fõszereplõ) na azok tényleg vámpiros filmek, az Alkonyat meg ilyen tini szerelmes szájba hokizós film...
Szerintem cuki :D:D
a második kedvenc filmem a fürész én vagyok benne a fõszereplõ Üdv, a hugicátoknak
#11 ahogy mondod :D
Dehogy is gáz, miért lenne? Nekem is tetszik Edvard cuki popsija benne :) Sp voltam, sziasztok
A világon azt a filmet rühellem a legjobban sokszor kiveri nálam a biztosítékot. nekem mai napig a penge a kedvenc vámpíros filmem :-D
Egyalltalan nem gaz 15 vagyok es elolvastam minden es lattam is oket nem egyszer ennyibol mikor a lanyok meg Cod-oznak akkor leszbik ? jezus hova jut a vilag
Nézzétek meg a Vámpíros filmet /alkonyat paródia/. Na az jó lett :D
Mert ritka szr film azért...
Nem vagyok különösebb rajongója a filmnek de szeretem... És kit érdekel ha szereti? Miért lenne gáz?...
ha meleg vagy, akkor nem
igen mert elég szar film.
Szerinted?
Ha 13-14 vagy akkor nem. 20 felett én erõsen titkolnám.
Pont azt akartam írni mint az elsõ:-P
Nem. Inkább ritka csoda.
szerintem nem gáz elsõre én is azt hittem aztán megnéztem és nem vészes az a vészes hogy az osztálytársam kedvenc filmje a micimackó

Az nagy gáz ha fiú létemre nagy a seggem?

gorbe a hátgerincem és ez miatt oda rakódik a zsír... járok kondiba is de nem igazán változik.

Legjobb válasz: Egyik nap ment elõttem egy srác, neki is nagyobb volt a segge, ráadásul feszülõs gatyában volt, fullra nõies volt deréktõl lefele. Szerintem elég gáz, bocsi hogy ezt mondom... Annyit tudsz tenni, hogy lazább nadrágokat hordasz, azokban nem olyan feltûnõ. Igaz én lány vagyok, de nekem is van gerincferdülésem, mégsincs nagy seggem...szval szerintem nem kell erre fogni.

Egyik nap ment elõttem egy srác, neki is nagyobb volt a segge, ráadásul feszülõs gatyában volt, fullra nõies volt deréktõl lefele. Szerintem elég gáz, bocsi hogy ezt mondom... Annyit tudsz tenni, hogy lazább nadrágokat hordasz, azokban nem olyan feltûnõ. Igaz én lány vagyok, de nekem is van gerincferdülésem, mégsincs nagy seggem...szval szerintem nem kell erre fogni.
Ezen sírok röhögéstõl :DD
O_o
o_O
A kérdező hozzászólása: én mondjuk szeretem a paradicsomot! és én nem smilekra vagyok kíváncsi...
Gerincferdülésnél nem a fenék nagy, csak a nem megszokott tartás miatt szokott úgy tûnni. Pasin még nem láttam ilyet, de volt olyan barátnõm aki ugyanezzel küzdött. Elõször a gerincferdülést kéne helyrehozni, aztán pedig nem kondizni hanem fogyizni ha súlyfelesleged van, a kondi csak erõsít de a fölösleges zsírt önmagában nem fogja onnan eltüntetni.
böriben csipázzák
A kérdező hozzászólása: 6os nem baj legalább oszinte voltál :) mondjuk igen azt csinálom amit írtál pluss hosszabb pólót hordok. azt mire értetted hogy nem kell arra fogni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!