Találatok a következő kifejezésre: Gáz ha egy (2084 db)

Gáz ha egy lány gépészmérnöki szakra megy?

Tudom, hogy ne ez alapján döntsek meg stb..., de néztem videókat a szakról meg utána olvastam több helyen és mindenhol csak pasikat látok mind a videón mind a képeken. Létezik olyan, hogy egy lány gépészmérnöknek tanul? Nagyon ciki lenne egyel a sok fiú között...

Legjobb válasz: Én is oda készülök, de én is fiú vagyok XD Szerintem egyáltalán nem gáz, ennyi erõvel az is gáz lenne ha egy fiú mondjuk pszichológia szakra akar menni (eddig oda akartam menni de a gépészet jobban megfogott :P). Röviden nem, nem gáz. Most, hogy igy megkérdezte egyre jobban gondolkozok rajta és nem jutok arra a következtetésre hogy gáz lenne. De mi is a "gáz"? Az hogy csúfolódnak veled? Nem hiszem hogy fognak mert az egyik legnehezebb szak. Vagy ettõl kevésbé lennél nõ? Nem, mert akkor mit mondanának a rendõrnõk? :D Érted mit akarok mondani. Amúgy szerintem azért kevés a lány, mert a lányokat általánosságban kevésbé érdeklik a gépek, de ha téged érdekelnek az egyáltalán nem baj, sõt :D Csak kiváncsiságból, ha nem ezt választanád akkor hova mennél?

Én is oda készülök, de én is fiú vagyok XD Szerintem egyáltalán nem gáz, ennyi erõvel az is gáz lenne ha egy fiú mondjuk pszichológia szakra akar menni (eddig oda akartam menni de a gépészet jobban megfogott :P). Röviden nem, nem gáz. Most, hogy igy megkérdezte egyre jobban gondolkozok rajta és nem jutok arra a következtetésre hogy gáz lenne. De mi is a "gáz"? Az hogy csúfolódnak veled? Nem hiszem hogy fognak mert az egyik legnehezebb szak. Vagy ettõl kevésbé lennél nõ? Nem, mert akkor mit mondanának a rendõrnõk? :D Érted mit akarok mondani. Amúgy szerintem azért kevés a lány, mert a lányokat általánosságban kevésbé érdeklik a gépek, de ha téged érdekelnek az egyáltalán nem baj, sõt :D Csak kiváncsiságból, ha nem ezt választanád akkor hova mennél?
A fiúk szeretni fogják, nálunk is van pár lány, 3db, a tenyerünkön hordozzuk õket :D Gyere bátran, jó sorod lesz!
Nézd másik szempontból... A fiúk nagyon örülnek majd neki! :D
A volt osztálytársam lány létére azt mondta, hogy õt vagy felveszek gépészmérnöknek, vagy elmegy traktorosnak. Ha komolyan gondolod, vágj bele. Nagyon fognak neked örülni, kevés a lány, de amennyi van, azokat nagyon megbecsülik :)
Kevés a lány gépészmérnökin, de nyugi, azért nem leszel egyedül. És meg leszel becsülve, az biztos:D
Simán jó, hogy lenne gáz. Ellenkezõleg. Egyetemre felnõtt emberek járnak, ugye te sem gondolod komolyan, hogy ezért bárki beszól?! Sõt, a srácok nagyon fognak örülni neked, úgyis olyan kevés lány van az uncsi elõadásokon. Szerintem azontúl, hogy jó szakra mész, csak elõnyöd származik abból, hogy lány vagy. Mindig lesz jegyzeted pl :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! :) Ha nem gépészmérnöknek mennék akkor közlekedésmérnök (ami szintén nem egy csajos szak), de a gépészmérnökkel több esélyem van munkát találni...ezért inkább ezt választom.
Ugyan már, ne ez alapján dönts! Az én legjobb barátnõm is gépészmérnöknek szeretne tanulni, nagyon jó matekból és fizikából, és van esze is hozzá. Ja, persze és kreatív :) Nem ciki, és tuti nem leszel egyedül lány.
Nem alaptalan a kérdés, mert a legtöbben minimum furcsállanak egy ilyen választást (Sokan puszta sztereotipia alapján, azaz anélkül, hogy tudnák, mikkel foglalkozhat is egy gépészmérnök). És a legtöbb lány, aki gépészmérnöknek tanult, otthagyja a pályát, vonatkozik ez azokra is, akik az egyetemen rendesen tanultak, jó eredményeik voltak, nem flörtölgettek a fiúkkal (azaz nem voltak "népszerû"ek). Jobb, ha ezt is tudod.

Gáz ha egy csaj nem borotválja akkor ha nincs senkije?

Legjobb válasz: szerintem se gáz. ha nincs senkim én sem szoktam mindig leborotválni. addig is pihenget :) azért a borotva használata irritálja a bõrt. ha pedig pasim van mint pl most egy idõ után már nem gáz ha netán nem mindig vagy tök csupasz. aki ezt nem érti meg az egy bunkó ! minden nap nem lehet azért .. meg am is azért van a szõrzet hogy kevesebb baktérium jusson be.. csak elterjedt ez a borotváld meg gáz duma.. nem gáz :) de ha strandra mész akkor igen azért a bikini vonalad jó ha szép :)

szerintem se gáz. ha nincs senkim én sem szoktam mindig leborotválni. addig is pihenget :) azért a borotva használata irritálja a bõrt. ha pedig pasim van mint pl most egy idõ után már nem gáz ha netán nem mindig vagy tök csupasz. aki ezt nem érti meg az egy bunkó ! minden nap nem lehet azért .. meg am is azért van a szõrzet hogy kevesebb baktérium jusson be.. csak elterjedt ez a borotváld meg gáz duma.. nem gáz :) de ha strandra mész akkor igen azért a bikini vonalad jó ha szép :)
Ha senkim nincs, nem megyek se orvoshoz, se uszodába, se strandra, akkor hagyom én is.. Amint lesz valakim és esélyes, hogy együtt leszünk leborotválom. Kapcsolat alatt, ha kell akár minden másnap..
Nem más kedvéért epilálok, hanem magam miatt.Most pont olyan, mint amikor egyedül voltam.Ha így érzed jól magad, ne borotváld.
Miért lenne gáz? Mégis kit zavarna?
Én leszedem akkor is. Nem egy pasi miatt vagyok igényes, hanem magam miatt. De ha neked így megfelel, trmészetesen nem gáz.
Nem értem ezt a leborotválni dolgot. Barátnõmet én sokszor kérem, hogy hagyja meg magán a szõrt, csak ott borotválja le, ahol nyalom. Megteszi. Valamikor meg a csupaszt kívánom. De amint olyan helyre kell mennie, ahol orvos láthatja, azonnal levágja, mert hogy szerinte trógeres. Ezt nagyon nem értem meg... Nem, nem gáz. Ha strandra mész azért a bikini vonalat szedd le.:)
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyok egyedül :)
A kérdező hozzászólása: Persze ha megyek strandra leszedem a bikinivonal mentén :)

Gáz, ha egy lány kezdeményez?

Úgy, hogy a srác előtt már megkereste, csak a beszélgetés abbamaradt (személyesen szerette volna tovább folytatni, de nem jelentkezett), viszont a családja szerint kissé visszahúzódó a srác. Szóval gáz lenne ha én lépnék? Én 21 vagyok ő majdnem hogy 25.

Legjobb válasz: Nem.A gáz forma az anyag egy halmazállapota. Mint a folyadékok, a gázok is fluidumok: képesek áramlani és nem állnak ellent a deformációnak, habár van viszkozitásuk. A folyadékokkal ellentétben a gázok nem öltik fel az õket tartalmazó test formáját, hanem igyekszenek az általuk elfoglalt teret kitölteni. A gázokban meglévõ kinetikus energia a második legnagyobb a halmazállapotok között (a plazma után). Ezen magasabb kinetikus energiaszint miatt a gázok atomjai és molekulái visszapattannak az õket tároló anyag felületérõl, és egymásról. Ez a folyamat a kinetikus energia növelésével erõsödik. Elterjedt tévhit, hogy a gázok nyomását a gázmolekulák egymásnak ütközésével magyarázzák, de valójában csupán véletlenszerû sebességük elegendõ a nyomás értékének meghatározásához. A kölcsönös ütközések csupán a Maxwell-Boltzmann eloszlás megalapozásához voltak fontosak.

Nem.A gáz forma az anyag egy halmazállapota. Mint a folyadékok, a gázok is fluidumok: képesek áramlani és nem állnak ellent a deformációnak, habár van viszkozitásuk. A folyadékokkal ellentétben a gázok nem öltik fel az õket tartalmazó test formáját, hanem igyekszenek az általuk elfoglalt teret kitölteni. A gázokban meglévõ kinetikus energia a második legnagyobb a halmazállapotok között (a plazma után). Ezen magasabb kinetikus energiaszint miatt a gázok atomjai és molekulái visszapattannak az õket tároló anyag felületérõl, és egymásról. Ez a folyamat a kinetikus energia növelésével erõsödik. Elterjedt tévhit, hogy a gázok nyomását a gázmolekulák egymásnak ütközésével magyarázzák, de valójában csupán véletlenszerû sebességük elegendõ a nyomás értékének meghatározásához. A kölcsönös ütközések csupán a Maxwell-Boltzmann eloszlás megalapozásához voltak fontosak.
nekem nem
Nem, nem gáz.
nem
Nem, dehogy. Hajráá!!!! Nemrég én elhívtam egy ffit, de elutasítást kaptam. Nem érzem magam rosszul, majd legközelebb szerencsésebb leszek.

Az mennyire gáz, ha egy csaj izmosabb, mint a pasija?

Legjobb válasz: ez kb olyasmi, hogy gáz ha egy csaj szõrösebb mint a pasija? vagy gáz ha egy csaj erõsebb mint a pasija. Szerintem még az is gáz, ha egy csaj rövidhaju a pasi meg hosszu. A nõ nõ maradjon, a férfi meg férfi.

ez kb olyasmi, hogy gáz ha egy csaj szõrösebb mint a pasija? vagy gáz ha egy csaj erõsebb mint a pasija. Szerintem még az is gáz, ha egy csaj rövidhaju a pasi meg hosszu. A nõ nõ maradjon, a férfi meg férfi.
Gáz lenne? Hülye felfogás. Van aki ebben jó, van aki abban, de ha szeretitek egymást, akkor ez mindig elfogadható. Akkor bajos a dolog, ha a fiú amellé, hogy nem fitt, nem is nyújt valahol/sehol kiemelkedõt, amit a lány elfogadhat, ekkor aláírom, hogy változtatni lehet, de egyébként ez nem szabad, hogy döntsön egy kapcsolatban. Ha mégis, akkor nem szerelem, vagy nem értetek még meg egymáshoz.
sztem féjj tõle me szétbaxxa a fejed hidd el én tom
Hát én nekem nem lenne annyira nagy gond, de néha zavarna ha egymás mellé állnánk valahol...nem is tudom úgy szégyellném 17/F
Nem lehet, hogy csak szálkás vagy és azért tûnsz izmosabbnak? Laikusok simán összekeverik az izmossággal.
Engem személy szerint zavarna, kérdés mit értesz az alatt hogy izmosabb és persze, hogy mennyivel :) Ha esetleg nem sportolsz és van idõd is , kezdj el valamit :) ártani nem fog.
azért itt is vannak szintek, szerintem annyira nem gáz, ha a pasi nagyon cingár, a csaj meg sportos alkat. Viszont ha a csaj "kigyúrt", na az már kicsit fura.
Ez azt jelenti h te vagy az úr a háznál.
Sztem gázzz
A kérdező hozzászólása: Hát ezt õ is mondta nekem...:( Én attól félek, h elhagy ez miatt és csak azért kérdem... De már több, mint 3 éve vagyunk együtt, talán el nem fog hagyni.
hát elég gáz , a pasi legyen izmosabb

Szerintetek gáz ha egy 16 éves lány nem járt még senkivel és még szűz?

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem gáz, van olyan aki nem akarja korán kezdeni, én nem vagyok ilyen mondjuk, de az a rosszabb helyzet hogy van egy csomó pasid akivel csak egy két hétig jársz és utána megutálnak,. Szal nem baj ha késõbb kezded, az meg h szûz vagy még úgy se gáz, mivel a pasik nagy része is 17 18 évesen veszítik el, vagy ha hamarabb akkor azt is azért mert cikinek tartják; nyugi nem vagy gáz.. akkor kezded amikor úgy érzed ;)

Szerintem egyáltalán nem gáz, van olyan aki nem akarja korán kezdeni, én nem vagyok ilyen mondjuk, de az a rosszabb helyzet hogy van egy csomó pasid akivel csak egy két hétig jársz és utána megutálnak, . Szal nem baj ha késõbb kezded, az meg h szûz vagy még úgy se gáz, mivel a pasik nagy része is 17 18 évesen veszítik el, vagy ha hamarabb akkor azt is azért mert cikinek tartják; nyugi nem vagy gáz.. akkor kezded amikor úgy érzed ;)
én 24 vok, és szûz, na az gáz!!!!
Nem gáz, egyáltalán nem az. Viszont el kellene gondolkodnia, hogy mi miatt nem figyelnek fel rá a pasik. Lehet, hogy túl gátlásos, nem mer olyan helyekre menni, ahol ismerkedhet, vagy úgy egyáltalán szégyell a fiúkkal beszélgetni. Akkor ezen kell változtatni mihamarabb. Lehet a külsõjén kelne el némi újítás (mondjuk kövérke, vagy nem ápolt). A hibát elõször magában kell keresnie, és azon kell változtatni!
Na ugyehogyugye. :) Akkor légy büszke rá, mert a szüzesség erény. Annak az erénye, hogy nem ordas ribanc vagy, hanem egy normális gondolkodású, egészséges lány, aki normális kapcsolatot szeretne, és kapcsolatait érzelmi alapon mozgatni. Az hogy nem jártál még senkivel is azt mutatja, hogy nem minden jött-mentnek dobod oda magad, nem divatból leszel szerelmes, vagy beszéled be magadnak hogy az vagy, és azt is jelenti, hogy (sajnos) még nem találtál olyan hozzád hasonló gondolkodású fiút, akit szeretni tudnál. Majd ha jön egy ilyen fiú az életedben, bizonyára észre fogod venni, nem fogod elengedni (és õ sem téged), és akkor már a szüzességed (és az elvesztése) is csak egy szép emlék marad. :)
Nagyon gáz.Szívd be, hátha kijózanodsz.
A kérdező hozzászólása: :D Hát vannak egyes társadalmi csoportok ahol ez nem számít iróniának...:S De szerencsére nem közéjük tartozom :)
Gáz, más már az oviban elveszti, a szüzesség rendkívül ciki és akinek még megvan jobb ha letagadja, mert az egy szégyenfoltnak számít. Az, hogy még nem jártál senkivel szintén oltári ciki, más már 2 váláson van túl erre a korra, de legalább már 1 gyermeke és 3 terhességmegszakítása volt. Remélem szaglik az irónia.
A kérdező hozzászólása: -.-"""
gyere át és már nem is leszel :)
Nem.
A kérdező hozzászólása: 12:19 :) )) Hát bocsi hogy ezt mondom de nem akarom így végezni xD Szurkolok neked is hogy megtaláld az igazit : ;) :D
A kérdező hozzászólása: A külsõmmel nem hinném h baj lenne ezt a pasik a tudtomra adják az állandó fütyülésükkel, kiabálásukkal, dudálásukkal, egyebekkel. De én mindegyiket elküldöm a francba mert idegesít hogy ilyen közönségesek. Amúgy meg van vki aki igazán tetszik, és sztem én is neki, de rá sem merek nézni nehogy beégjek :S Amúgy 1 éve epekedek utána...:S
Nem gáz még nem találtad meg az igazit
Az a gáz, hogy felmerült benned, hogy ez gáz lehet!
Én 20 vagyok, és idén tervezem elveszteni...
nem gáz. én is így voltam és "csak" 18 évesen vesztettem el...ne aggódj, és ne érdekeljenek az ostoba kis pisisek, akik szerint gáz a szüzesség 16 évesen!
nem gáz egyáltalán, az meg egy elõny szerintem ha szûz egy lány 16 évesen! mert annyi ribi van sajnos manapság. 19/F

Szerintetek az gáz ha egy srác egy builban megimert egy csajt, rá 1 hétre jártak, most vannak egy hete együtt és a srác le akar feküdni a csajjal?

Legjobb válasz: gáz-e? mért lenne gáz? akkor gáz, ha csak a másik miatt tennéd meg, nem azért, mert TE szeretnéd.

gáz-e? mért lenne gáz? akkor gáz, ha csak a másik miatt tennéd meg, nem azért, mert TE szeretnéd.
17-32 lenne a kicsit necces szerintem ... ugyanmár a mai világban már a 14-15 évesek is szexelnek... 17 az már akkor mi?
1 hét után? Kicsit gyanus, hogy a csávót nem épp az érzelem hajtja :D
Attól függ hány évesek, szüzek-e és satöbbi.
A kérdező hozzászólása: 17-17
Hááát... nem tudom. Mi is 1 hét után feküdtünk le egymással, de mi 24/L, 26/F. (azóta is együtt vagyunk). De 17-17...azért kicsit necces...
itt rólam van szó és a bnõmrõl és én vok 17 õ 18 :D de egy hónap és én is betõltöm a 18 at... am egyikünk sem szûz és tök jól kijövünk meg megértjük egymást azt nem mondom h szerelmesek vagyunk de több mint egyszerû vonzalom... és sztem egyátalán nem gáz mivel ha õ is akarja, (v is én úgy látom rajta) akkor mért ne feküdhetnénk le egymással?? ebben nincs semmi...

Gáz ha egy 16 évesnek még képzeletbeli barátai vannak?

nem ugy hogy beszélgetek velük, meg ilyenek, csak ha épp egyedül vagyok akkor képzelem őket oda...

Legjobb válasz: kezdj el inkább igazi emberekkel ismerkedni. Szerintem ez gáz.Mármint nem úgy hogy ciki hanem úgy hogy gáz.Beteg a lelked és ezt orvosolni kell.Ha egyedül vagy és unatkozol akkor foglald le magad,menj el egyet sétálni,biciklizni ,építs hóembert ha lesz hó,menj el valamilyen sport edzésre,járj el könyvtárba olvasni,vagy keress valami olyan hobbit ami érdekel.A lényeg az hogy próbálj emberek közé menni és ne unatkozni.Én 16 évesen csak aludni meg enni jártam haza :) Na jó ez sem egy minta életmód...

kezdj el inkább igazi emberekkel ismerkedni. Szerintem ez gáz.Mármint nem úgy hogy ciki hanem úgy hogy gáz.Beteg a lelked és ezt orvosolni kell.Ha egyedül vagy és unatkozol akkor foglald le magad, menj el egyet sétálni, biciklizni , építs hóembert ha lesz hó, menj el valamilyen sport edzésre, járj el könyvtárba olvasni, vagy keress valami olyan hobbit ami érdekel.A lényeg az hogy próbálj emberek közé menni és ne unatkozni.Én 16 évesen csak aludni meg enni jártam haza :) Na jó ez sem egy minta életmód...
Ezt a kérdést tedd fel elõbb a gondviselõidnek! De szerintem te is tudod rá a választ.
nincsenek igaziak?
utolsó kommentelõnek, a kérdezõ egy szóval nem mondta hogy nincsenek barátai.
Asdokininja3 ! Ha vannak barátai akkor miért van szükség képzeletbeli barátra?

Nagyon gáz, ha egy srác egyáltalán nem iszik alkoholt (egy kortyot sem)?

Legjobb válasz: Amúgy nem gáz. Én sem iszom. Az a gáz, aki ezt gáznak tartja.

Amúgy nem gáz. Én sem iszom. Az a gáz, aki ezt gáznak tartja.
Egyáltalán nem gáz
Nem gáz, csak ez ne menjen a társasági élet rovására. Pl. ha haverjaid elmennek bulizni, akkor ne az legyen a kifogás, hogy: én nem megyek, mert nem szoktam inni. Ismerek ilyen gyereket, nem is hívjuk sehova :D 25/F
szerintem nem! nyugi én se iszok alkoholt 2008ban voltam utoljára részeg :) ffi 29 :)
Nem gáz, de tényleg rossz kategóriába tetted!
A kérdező hozzászólása: Én autóval járok mindenhová, és ez az "alibim", hogy miért nem iszok. De ha nem kocsival mennék, akkor sem innék.
Gáznak tartják ha nem iszol, de én meg azt tartom gáznak hogy 20 évesen már nincs mája a gyereknek. Én szoktam, de csak néha... bár akkor jól be is b*szok sajnos :/ (néha = 1-2 havonta 1szer)
NEM! Rám úgy tudnak nézni, mikor mondom, hogy nem iszok alkoholt. De lassan megszokom. :)
Egyáltalán nem gáz. Nem azon múlik a népszerûséged, hogy iszol-e vagy nem, nem kell beállni a sorba birkának. Akinél ez a fokmérõ, azzal meg nem kell foglalkozni, találhatsz hozzád méltó társaságot is :)
egyáltalán nem.szerintem tiszteletre méltó. 16/L

Szerintetek gáz, ha egy srácnak van hónalj kutyája? Hol lehet manapság egy férfin szőr, ami nem gáz?

Legjobb válasz: A mai világban már sok minden gáznak számít. Mondjuk én nem szeretem ha egy srácnak van hónaljszõrzete, és azt sem, ha ott lenn olyan. De a lábát semmiképp ne borotválja, Istenem!!! Fiúk, mi van veletek, mikor erre szánjátok el magatokat? Sok lánynak, köztök nekem is, nagyon tetszik.:) Aztán ott van még a has, és a mellkas. Nekem az is tetszik. Jobb szeretek úgy odabújni valakihez hogy egy kicsit szõrös, mintha szúrna... az nem olyan jó.

A mai világban már sok minden gáznak számít. Mondjuk én nem szeretem ha egy srácnak van hónaljszõrzete, és azt sem, ha ott lenn olyan. De a lábát semmiképp ne borotválja, Istenem!!! Fiúk, mi van veletek, mikor erre szánjátok el magatokat? Sok lánynak, köztök nekem is, nagyon tetszik.:) Aztán ott van még a has, és a mellkas. Nekem az is tetszik. Jobb szeretek úgy odabújni valakihez hogy egy kicsit szõrös, mintha szúrna... az nem olyan jó.
te kérdezted, én csak válaszoltam, h NEKEM mi jön be :D mert tudtom szerint véleményt kérdeztél xd amúúgy meg érted h értettem :D kezén és lábán legyen szõõr na(: :D
A kérdező hozzászólása: Lába és keze maradhat, még jó, hogy azt nem kell levágnia:D
A kérdező hozzászólása: Bakker csajoknak mennyivel könnyebb, náluk evidens, hogy ne legyen. Nem irigylem a pasid. Mellkason sem lehet semmi. Csupaszcsigusz:D
A csimbókokban lógó félméteres hónaljszõr nem gusztusos egy férfin sem, de semmi gond azzal, ha van egy kis természetes "dzsumbuj" a keze alatt :D Legalábbis engem nem zavar, amíg tényleg nem ér a derekáig ;)
én el nem tudnám viselni a pasimon a hónaljszõrt..:D sem a farkán és még a mellkasán sem..lába és keze maradhat, esetleg borosta, ha jól áll neki(:
Ez jó kérdés. Nekem is van egy kis hónalj szõröm, nem olyan dús, de azért látszik. És nyáron jó lenne ilyen ujjatlan izompólót is hordani, meg póló nélkül focizni, esetleg futni. Szal nekem is válaszoljatok, mennyire gáz a hónaljszörzet 20f
szerintem nem vissztaszító, sõt van benne valami férfias, attól függ, hogy mennyire sötét a szõr és mennyire dús és hosszú. a borostát is szeretem mert az szexy meg kicsit öregíti a pasit. :$ lábon karon meg mellkason egyértelmûen maradjon a szõr...
A kérdező hozzászólása: "Vegyél Te is Braun BodyCruzer-t, mert a szõrös test már nem divat!" Be is dobott ide egy reklámot:D Jól hangzik: Bodycruzer:D
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat!
szerintem nem gáz...vagyis, csak akkor ha nagyon hosszú és/vagy nagyon dús
Engem speciel jobban zavar (vagy legalábbis nem tetszik), ha meglátom, hogy le van szedve. Az, hogy alapból valaki nem szõrös típus az oké, de szerintem egy pasi ne szõrtelenítsen... 22/L
Attól függ, hogy te hogyan érzed jól magad. Nem kell más véleményével foglalkozni. Régen én is mindig ezt tettem, de mióta lesz.rom, ki mit gondol, sokkal jobban érzem magam, nincs bennem az az állandóan megfelelni akarás.:)
A kérdező hozzászólása: Borostám van, de néha nagyobb, de az nem is érdekel, hogy kinek tetszik. Nem is akarok Én megfelelni mindenkinek, csak mindenhonnan az jön, hogy a hónaljkutya gáz, ezért vagyok dilemmában. Farkamon engem is zavarna, de hónaljamon csak, azért mert sokfelé hallom...
A kérdező hozzászólása: Nyilván minden testrészemre olyat növesztek, amilyet akarok. Csak kíváncsi voltam, hogy kinek mi a véleménye? Így az elsõ válaszoló jobban kielégített. Fõleg, hogy nincs kiszemeltem:D
Hát párommal, mikor évekkel ezelõtt összejöttünk, õ pl leszedte a mellkasáról is a szõrt. Aztán mondtam neki, mi lenne ha meghagyná. Neki is kényelmesebb, nekem is jobban bejön. Fiatal vagyok, 21 éves, a környezeteben lévõ lányoknak is inkább a szõrösebb pasik jönnek be. Kérdezõ, Te mire érted ezt az arcszõrzetet? A borostára gondolsz? Vagy a szakállra? Mert igazából az is lehet szexi.:$ És a kérdésed azért tetted fel, hogy a válaszok alapján akarsz majd szõrteleníteni? Mert sztem ne tedd. Ha van barátnõd, neki felelj meg. Az õ véleménye számítson, és ne másé!!!!! Véleményem szerint, a férfi legyen férfias, ne lányosodjon el. Nem tudom, Ti fiúk mit gondoltok errõl...
A hónalj és f*sz környéke az nyáron bepálik nem praktikus oda semmien szõrzet Arcon lábon fenekeden olyan szõrt növesztesz amilyet akarsz Az elsõ válaszadóhoz: Honnan tudhatjuk hogy az éppen kiszemeltnek lánynak mi jön be?
A kérdező hozzászólása: És arcon lehet? Azt vettem észre, hogy már ott sem nagyon.
A kérdező hozzászólása: Jogos, igazad van.

Szerintetek gáz ha egy magas lánynak alacsonyabb pasija van? Lány vok és 182centi a fiú pedig 178! :S

Legjobb válasz: és ha azt mondjuk h gáz akkor nem leszel vele? Az ilyen kajak fel tudja b*szni az agyam:SCsak azért nem járni valakivel,mert más azt mondja h gáz,ronda,stb és annak a szavára adunk az már rég baj,akarom mondani az a gáz. Miért vagyunk ilyen idióták mi emberek??:S Ne foglalkozz azzal h magasabb vagy nála

és ha azt mondjuk h gáz akkor nem leszel vele? Az ilyen kajak fel tudja b*szni az agyam:SCsak azért nem járni valakivel, mert más azt mondja h gáz, ronda, stb és annak a szavára adunk az már rég baj, akarom mondani az a gáz. Miért vagyunk ilyen idióták mi emberek??:S Ne foglalkozz azzal h magasabb vagy nála
Ha a fiút nem zavarja, akkor nem.
hát azért ja tud gáz lenni pl 180cm lány 150 cm es fiúval állati nevetséges tud lenni 1 fej az ideális különbség persze a fiú javára
De én szoktam mosolyogni az ilyenen, de és sz*rd le nem kell mással foglalkozni ezért nem érdemes szakítani nem összejönni vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: *néznénk ki
A kérdező hozzászólása: A fiút nem zavarja nekem pedig teszik a srác nagyon csak nem tudom olyan furán néznénk szerintem h én magasabb vok a srácnál.. ezért kérdem a ti véleményeteket is hogy ha láttok utcán egy ilyen párt az nem gáz hogy így van?
sztem hülyén néz ki
Ha magassarkút hordasz még emellé, akkor gáz.
Nem gáz, egyáltalán!Még belefér!:-)
Jobban kéne fõzni és nem lenne méret eltérés.
4 centi... semmit nem számít ha amúgy jók vagytok együtt.
"1 fej az ideális különbség persze a fiú javára" Remélem, tisztában vagy vele, hogy a nagy átlagot tekintve a férfiak és a nõk közötti átlagos magasságkülönbség, kb. 10-12 cm, azaz kb. fél fejnyi. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!