Találatok a következő kifejezésre: Gáz ha 16 éves szűz fiúnak (3 db)

Gáz ha egy 16 éves szűz fiúnak 8 cm-es a pénisze?

Legjobb válasz: öööö... nem feltétlenül sokszor írtam már ilyesfajta kérdésekre hogy nem a méret a lényeg hanem h tudjon vele bánni:D gondolom maszturbálsz...(amikor merev akk nagyobb,nem?az a lényeg h akkor mekkora) kiismered a tested és megtanulod hogyan kell vele bánni ha már a saját nemiszerveddel tudsz bánni akkor a párodnak sem fogsz csalódást okozni:D sok szerencsét,pussz (egy 15éves lány)

öööö... nem feltétlenül sokszor írtam már ilyesfajta kérdésekre hogy nem a méret a lényeg hanem h tudjon vele bánni:D gondolom maszturbálsz...(amikor merev akk nagyobb, nem?az a lényeg h akkor mekkora) kiismered a tested és megtanulod hogyan kell vele bánni ha már a saját nemiszerveddel tudsz bánni akkor a párodnak sem fogsz csalódást okozni:D sok szerencsét, pussz (egy 15éves lány)
Hát ez attól függ, milyen az a 16 éves srác aki a pénisz végére nõtt. Végülis ez még nõhet is, hiszen a serdülést nem fejezted még be. Azután meg ugye a szex mindig hozzáállás kérdése. Ha figyelmes vagy, használod az ujjaid és a nyelved, esetleg bevontok valami érdekes szex-játékot (gondolok itt különbözõ vibrátorokra), de lehe az méz, tejszínhab, mittudom én. Kis fantáziával és szeretettel mindkettõtök számára kielégítõ szexuális életet tudtok kialakítani. A fontos az, hogy te jóember vagy e. Tudod e majd azt a lányt lelkedbõl szeretni, jó társa leszel e, jó apja a gyerekeiteknek, stb. Én mikor látom a férjemet babázni, bármi sérelmemet, bánatomat abban a pillanatban elefedem :) Szóval te csak ne nagyon görcsölj ezen. Ha magadba zárkózol, meg elbújdokolsz a nõk elõl, csak egyre rosszabb lesz neked. Végülis tényleg nem a méret a lényeg. Mert a nagy farok tényleg szép látvány, de csak akkor ér valamit, ha értékes pasi nõtt a végére. Hidd el egy párkapcsolatban a nagy szerszám az ami legkönnyebben beszerezhetõ. Veszel egyet egy szex shopban, és kész is. Jólelkû pasit találni, na az már nagyobb mûvészet.
A meret nem minden esetben szamit...jó az eleg cinkes amikor a lany megker, h vedd ki a kisujjad, de sztem ilyen veled nem fog elofurdulni. :) Lehetseges, h meg fog noni, ne izgulj. 8 cm-mel is lehet am elni. :)
ööö...hogy is mondjam a barátom is azt mondja hogy kicsi neki de szerintem pont jo + szerintem meg nagy is neki !:-) + még attol is függ hogy-hogy csináljátok ! a kicsi is lehet játékos
A MÉRET NAGYON IS SZÁMIT! Aki azt mondja, hogy nem annak még nem volt olyan kicsivel dolga, mint nekem. (Az a lány vagyok, akinek egy elõbbi kérdése volt, hogy mit lehet tenni ha valakinek tényleg nagyon nagyon kicsi a pénisze.)De már ezek a centis kérdések idegesitenek. Nem cm-ben lehet mérni a teljesitményt. De azért van egy alap sztem. És mi az, hogy gáz? És ha gáz? Akkor mit lehet csinálni? Egyébként is fiatal vagy még. Találj egy lányt, aki szeret és tedd boldoggá ahogy csak lehet.
szerintem is számít a méret!!!!!! nálam igen is. !!!!!
az hogy szûz az nem, de én tizemhárom vagyok és 13 cm... :S :/ most akkor nem toom
Sztem nem gáz, az enyém is csak 9 cenit, igaz 13 éves vok
hat eleg gaz ha mereven 8 cm en 14 eves vagyok a peniszem mereven 14 cm
Még csak 14 vagy. Nagyon sokat fog fejlõdni még a szervezeted, ráadásul a pénisz akár 25 éves korodig is folyamatosan fejlõdhet. Nyugi, ne pánikolj! Különben a stressz csak ronthat a helyzeten.
Aha, szerintem gaz, en 13 eves vagyok es 10 cm
én 16 vagyok nekem most kezdett el nõni mondjuk attól is függ hogy milyen tyypus vagy tehát lehetsz késõn érõ is nekik csak 18 évesen ked megnõni kb
nem ismerek en egy 4 cm-Kovacs Peter, nagyobb a szor mint a kukeee
jaaaj ne haragudj meg kérlek, de 8?! én vagyok 13 és nekem 12... bár attól függ h kinek mi az elvárása(pártól függ)
Hát én 16 éves vagyok és 18cm. De az igaz , hogy inkább a vastagság számít
A 8 centi az elég kicsi, ha ezt merev állapotban mérted..viszont ha vastag, akkor semmi probléma nincsen.ha vékonyka is..háát ahhoz már nagyon ügyesnek kell lenni, de igy is boldoggá tudsz tenni egy lányt én zat mondom! ja és eprsze még fjelõdésben vagy.
a jó ku.... öhhömm kedves elõzõ válaszoló. úgy néz ki hogy te nagy méretekkel vagy megáldva, akk majd ha megnõtt 25 centisre, menj el pornózni, de nem kell leszólni, azokat, akiknek nem olyan nagy...-.-"
mereven 8 cm? ha igen az elég gáz, mert nekem 13 évesen 12-13 cm mereven!
Nem gáz.Még elvileg nõni fog.Még fejlõdik a szervezeted.De ha esetleg mégsem akkorse keseredj el.Ha lesz egy tartós kapcsolatod idõ után észreveszed hogy milyen pózban élvezi a lány, hogy használd.Ne lesz baj ne idegeskedj.(egy 16 éves lány) :)
kérdéses, hogy milyen állapotban 8 cm.De most még nem gáz.majd csak nõ még...
Jól kell vele bánni, és akkor nincs gáz.Meg persze az sem mellékes hogy szeressen a lány.
Ha ribanc a gáré akkor felejtõs hogy bevágódj vele, de emiatt ne aggódj, mert még nõhet a péló. Ha lesz barátnõd (és szeret) nem fog szólni érte. Meg amúgyis, úgy tudom h 1 csajnak 8 centinek elégnek kell lennie :) ti kis szarkupacok akik kirakják mekkora a hernyójuk és nagyok rá, ássák el magukat ;)

16 éves fiú vagyok és szűz ezzel nem is lenne probléma, . Ha barátaim ne szekálnának vele! Szerintetek is gáz 16 évesen szűznek lenni?

Igazából ennek oka az hogy félénk vagyok lányok jelenlétében és nem merek kezdeményezni, a másik ok , hogy akivel meg ismerkedek lányok azok csak barátként tekintenek rám :( és nem tudok csajozni léci segítsetek S.O.S ha kell lányok kép alapján mondhattok véleményt !

Legjobb válasz: Semmi probléma nincs azzal hogy 16 évesen szûz vagy...

Semmi probléma nincs azzal hogy 16 évesen szûz vagy...
Jaj, manapság mindenki azt hiszi, hogy menõ, ha ennyi idõsen már túl van pár numerán. Hidd el, nincs ezzel semmi de semmi baj! A legtöbb tini, aki ennyi idõsen már nem szûz... na hát az olyan is. Ne foglalkozz velük, majd megtörténik, amikor kell, ezt nem szabad erõltetni. :) Nem jobb lenne majd egyszer úgy visszagondolni, hogy volt egy lány, akivel nagyon szerettétek egymást s megtörtént, mint úgy, hogy jaj részegen megvót valaki?
a szarkazmus ezeken a vizeken nem divat.
Jaja :D Középsulba volt pár sréc akik ugyan ezt mondták mindnekinek de aztán kiderült h szinte mind kamuzott :P
Nem az a kérdés, hogy mások szerint gáz-e, hane TE szerinted gáz-e?Csak a te véleményed számit
már szüzen a világra jönni is vérciki.
Nem javaslom, hogy erõltesd.Saját tapasztalat.Én is anno azért vesztettem el, mert a barátok szekáltak.Egy olyan lánnyal történt, aki nem tetszett.Nem volt jó. Ráadásul mint késõbb kidrült a szekálós barátaimnak csak a szája járt, mert én vesztettem el elsõként a szüzességemet közülük.Gondolkodj el ezen!
hidd el ..egyáltalán nem gáz :) szerintem a normális lányok épp ezt fogják benned tisztelni :) hogy igen te az vagy, és csak azért mert a haverjaid szekáltak nem húztál meg senkit egy disco wc-ben xdd na de m1 is..a lényeg az hogy legyél mindig önmagad, és a haverok miatt sztem ne siettesd a dolgot ! az elsõ legyen különleges, egy olyan személlyel akit szeretsz! :) Fogadd meg egy lány tanácsát ;)
Hát az is könnyen lehet h õk is kamuznak ebben a korban még könnyen elképzelhetõ!! :D
verekedni? haha:D vicces lehet ezen a témán összeverekedni... megnéznék egy ilyen meccset. viccet félretéve, ha ilyenek a barátaid, tényleg nem igazi barátok, szerintem keress normális barátokat...
A kérdező hozzászólása: lehet sajna kevés ember van akiben megbízom !
Szerintem sürgõsen válts le a haverjaidat!!! Az nem haver, akivel verekedni kell, ha nem hagyod magad... na nem, ezt felejtsd el.
# 24 Ez egy megható filmbeillõ történet! Sok boldogságot kivánok nektek. 12-es
Milyern verekedés?Mégis mirõl van szó?
Legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy csak odamész a lányhoz, köszönsz, és megmondod neki h nem tudsz csajozni (pedig sokmindenrõl álmodtam már) O.o Nekem kicsit erõsnek, konkrétnak tûnik, de nem zárom ki hogy bejönne. Az megy hogy azzal piszkálnak hogy szûz vagy, hülyeség. Ahogy olvastam, nem jól választassz barátokat. Lehet hogy pont õk azok akik elszívják az önbizalmadat. (Még mindig azon az "odamegyek és megmondom" dolgon gondolkodom, jónak tûnik, de szerintem ehhez még nagyobb önbizalom kell mint simán csak csajozni XD)
Nem gáz.
Szerintem a leghangosabban szekálók nagy része szintén szûz.
Keress új barátokat.
szerintem nem gáz egyáltalán, de ne a barátaid miatt veszítsd el a szüzességed, azért mert szekálnak ezért, ne is figyelj rájuk!! Majd eljön az a lány aki ezt értékelni fogja. Egyébként még én is szüz vagyok, és nem zavar, sõt büszke vagyok rá, hogy nem adtam oda magam az elsõ fiunak, aki bepróbálkozott nálam, ahogy ezt a barátnõim többsége tette. 17/l
Köszönjük 12-es! :) #24
31-es vagyok. Ha legközelebb ezzel piszkálnak, ezt mondd: "Az én véleményem érdekel? A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kíváncsi a másikéra... kivéve a b*zik... még mindig érdekel a véleményem? Mert engem a tiéd nagyon nem." Kb. xD
Menj el küzdõsportolni majd aztán ne hagyd manipulálni magad xD Meg fognak lepõdni ha visszaütsz.
A kérdező hozzászólása: utolsó elötti válaszolonak üzenem hogy ha nem hagyom magamat általában annak verekedés a vége :(
Jól mondja a 12-es. Párom a kapcsolatunk elején össze-vissza kamuzott kb 1 évig, nem azért, mert hátam mögött megcsalt vagy ilyesmi...hanem mert nem szerette önmagàt, azt amilyen, szégyelte magát elõttem, h nem lehet "mintapasi" mert nem veti fel a pénz és nem tud flancos dolgokat venni nekem vagy mert máshogy gondolkozik mint a korabeli fiúk. Én tudtam h kamuzik, próbáltam hatni rá h legyen õszinte, nem sikerült, akkor nem tudtam az okàt, próbáltam lebuktatni, mindig balhéztünk emiatt mert nem õszinte. Aztán volt egy komoly betegségem, majdnem meghaltam mire kiderült mi bajom, sokat sìrtunk együtt és megtanult õszinte lenni hozzám, azóta meggyógyultam és 2 éve minden oké nálunk, mert ÕSZINTÉK VAGYUNK EGYMÁSSAL. Ha valaki kamuzik egybõl meglátszik rajta. Nem mindenki lehet profi színész/nõ. Ha kamuzol a csajokban ott motoszkál valami, mert megérzik. 23L
Azért manipulálnak mert hagyod!Mindig tedd nyilvánvalóvá, hogy mit akarsz, és ne hagyd magad kihasználni remélve, hogy megkapod amit akarsz
6-os vagyok ismét: Látod Zsófi én egy perccel elõtted épp arról irtam
A kérdező hozzászólása: El sem hiszitek mennyire örülök hogy Ti lányok és Ti fiúk segítettek köszönöm és pár tanácsot a barátnõ szerzésrõl tudnátok nyújtani ?
Légy õszinte.ezt még megteheted. Most bemásolok egy válasz, amit egy másik kérdésnél irtam nemrég: "Az õszinteség egy folyamat amit el kell kezdeni!Ez a férfi dolga!A nõ ezt érezvén nem fog tovább mellébeszélni, mert érezni fogja, hogy egy õszinte férfivel erre nincs szükség. Taktikai önvédelem amugy a nõk részérõl a mellébeszélés, mert nem tudják kivel állnak szemben. Legõszintébben mondom ne az legyen a cél hogy lefektess egy nõt, mert épp akkor lesz rá több esélyed. Tehát az õszinteség bátorságot igényel.Ezt is értékelik a nõk.És ha õszinte vagy, akkor megengeded nekik hogy õszinték legyenek veled.Emiatt minden ilyen nõ az életedben, szivébe zár.Mert pontosan erre vágynak. Ha csak dugni akarod, akkor max húsként tekintesz rá.Ez nem esik jó nekik, minthogyneked sem ha pl a pénzedért vannak veled" egy férfi
add önmagad, ne nyomj betanult dumákat, ne görcsölj rá dolgokra, legyél laza, de szétesni nem kell. Ezt lehet gyakorolni akárhol:boltban plázában akárhol.
A kérdező hozzászólása: Ebben lehet van valami :D ezeket megfogadva holnap megprobálom ;)
12, lényegében ennyi.
12-es vok: Mondd meg nekik õszintén, hogy nem tudsz csajozni.Kérd meg õket, hogy sgitsenek.Hidde l a lányok szeretnek ilyesmiben segiteni.Igy aztán csak barátkozol velük, majd egyre több lány ismrõsöd lesz és egyre lazább leszel. És mindezt õszintén.Ne trükközz, ne kamuzz, mert elöbb utóbb kiderül
A kérdező hozzászólása: Rendben :) proba szerencse
Vonzás törvénye. Állj pozitívan a dolgokhoz. :) De komolyan!!! Ha úgy állsz a dologhoz, hogy találni fogsz egy aranyos, normális, neked megfelelõ lányt, akkor így is lesz! :) Legyél figyelmes, mosolygós, pozitív... persze te ismered magad a legjobban, szóval add önmagad- ahogy elõttem írták. Nekem a volt kapcsolataim is mind ilyenek, mármint a volt pasik. A fiú barátaim is ilyenek, mosolygósak, vidámak, õszinték, kedvesek. :) Sosem szerettem a nagyképû, bunkó, okoskodó, divatmajom, mogorva srácokat. Remélem tudtam segíteni. :)
A kérdező hozzászólása: De még is egykét ember vagyis lány vagy nõ õket szereti nem a hozzám hasonlókat
Hidd el, azok csak buta lánykák... olyanokkal nem is járnál jól! Az üres fejû srácok megtalálják az üres fejû lányokat!
Ne aggódj. Vannak nálad súlyosabb esetek is. Am csak akkor add magad ha nem vagy kocka, lúzer srác. :D
A kérdező hozzászólása: Nem tartom annak magamat tisztelet tudó és értelmes vagos csak tudnak néha manipulálni emberkék...
A kérdező hozzászólása: 4 éve judozom azzal nincs baj :P

Az nem gáz, ha egy 20 éves szűz fiú, egy 16.5 éves szűz lánnyal jár?

A lány nem túl fiatal hozzá ugye?

Legjobb válasz: Miért lenne gáz? Ha szeretitek egymást akkor semmi sem gáz.

Miért lenne gáz? Ha szeretitek egymást akkor semmi sem gáz.
Minden korkülönbséges kérdésre ugyanaz a válaszom- nem az apád, nem a rokonod, szereted, minden ok. Szüleim közt 11 év van, és mintapár. Szerintem 2-3-4 év korkülönbség még külön jó.
Az hogy 20 évesen még szûz a srác egyáltalán nem gáz.Az viszont az, hogy a lány 16, 5 évesen nemi életet él.A szervezete még nagyon éretlen a szexhez.Még egy évet várhatna vele.Nem fog lemaradni semmirõl még akkor sem!
nem gáz egyáltalán....
Na ez a "ha szeretik egymást akkor semmi sem gáz." dolog nagyon gáz. De amúgy tényleg nem értem, ez miért lenne gond?
U.I.: Max azt nem értem, h a srác 20 évesen, még hh szûz? :)
egyáltalán nem gáz. és az hogy 16, 5 évesen a lány már úgy érzi hogy kész rá, akkor az SEM gáz, mert van, aki elõbb érik gondolkodásbelileg is és testileg is. én 17 évesen éreztem úgy hogy itt az ideje. és igen, ott is volt. nem bántam meg azóta, és nem is fogom:)
Mi is kb így voltunk. Nem minden fiú akar tizenévesen fûvel-fával dugni, a barátom is így volt, hogy úgy érezte egy semmilyen kapcsolatban nem lett volna értelme. 19 évesen jutott el odáig, hogy leszarja és nem vár a szerelemre, de akkor találkozott velem, és én épp hogy 16 voltam. Úgyhogy miattam kellett várni és õ 20 lett, amire lefeküdtünk. Ilyen egyszerû. És egyáltalán nem voltam fiatal hozzá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most megnyugodtam, mert én sem éreztem gáznak, csak kíváncsi voltam, hogy más, hogyan látja!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!