Találatok a következő kifejezésre: Gáz ha 16 éves (123 db)

Sokak szerint az nem gáz ha 16 éves lány szexel egy 22 éves sráccal de azt nem értem hogy mért gáz az ha egy 16 éves srác szexel egy 22 éves nővel. Valaki ezt elmondaná hogy mért van ez így?

Legjobb válasz: Régebben is ha észrevetted a fiatal lányok idõsebb férfiakhoz mentek hozzá. Ez azért van, mert a férfinak meg van/volt a pénze, hogy eltartsa a nõt, és már addigra a kapcsolatai is megvannak/voltak. A nõ mivel még fiatal, ezért képes gyermekeket szülni a férfinak, mivel a férfi általában sokáig képes utódot nemzeni, de egy nõ elég kevés ideig. Talán ezért. :D

Régebben is ha észrevetted a fiatal lányok idõsebb férfiakhoz mentek hozzá. Ez azért van, mert a férfinak meg van/volt a pénze, hogy eltartsa a nõt, és már addigra a kapcsolatai is megvannak/voltak. A nõ mivel még fiatal, ezért képes gyermekeket szülni a férfinak, mivel a férfi általában sokáig képes utódot nemzeni, de egy nõ elég kevés ideig. Talán ezért. :D
#2 Ezzel azért vitatkoznék. Nem akarok egoistának tûnni, de én is 16 éves vagyok, srác, és szellemileg jóval lehagytam kortársaim... Végül is igaz amit mondasz, de mindkét nemnél vannak különbségek. Van olyan 16 éves lány aki 20 éves szinten van szellemileg, de van olyan is aki ott maradt 10 éves szinten. Ugyanígy a fiúknál.
Azért fura, mert egy 1 éves fiú még gyerek! Nem testileg értem, hanem szellemileg. Egy 22 éves nõ meg már nõ. Én 21 vagyok, az öcsém 14. Nekem nem lenne gusztusom hozzányúlni egy gyerekhez! A lányok hamarabb érnek nem csak testileg, de szellemileg is. Szóval egy 16 éves lány szellemileg egy 20-22 éves fiú szintjén van.
ez nem gáz, hanem szerencse:)
Egyik sem gáz!!!!!! 28F
Jó, akkor mondom úgy, hogy egy 22 évesnek férfi kell! Nem egy 16 éves tini srác! 2. voltam
2 szó: társadalmi elvárások.
Én 22 éves lány vagyok. A párom 2 évvel fiatalabb nálam, amiért én is kaptam az oltogatásokat éppen elégszer, pedig ez még nem is nagy korkülönbség. Egyszerûen valahogy úgy alakult ki a társadalmi norma, hogy úgy természetes, ha a férfi az idõsebb, a nõ a fiatalabb. Egyébként teszem hozzá egy 16 éves srácra én sem tudnék férfiként nézni.
Nem gáz.
16 éves fiú Bocsi! :)
nekem 17 éves a barátom és egy éve vagyunk együtt (: nem gáz egyáltalán ! 21/N

A lanyok aszt is nezik egy fiunal hogy menyire magas. Szerintetek az gaz ha 16 evesen 1, 73cm vagyok magassagban?

Legjobb válasz: Szerintem nézik. Énis nézem mert elég magas vagyok és nálam sokkal kisebbel nem hiszem hogy összejönék mert nem is nézem meg úgy hogy õ is egy lehetséges jelölt. Gáz vagy nem gáz nem tudsz vele mit csinálni. Egyébként sok alacsony lány van szoval biztos találsz valakit. 16/L

Szerintem nézik. Énis nézem mert elég magas vagyok és nálam sokkal kisebbel nem hiszem hogy összejönék mert nem is nézem meg úgy hogy õ is egy lehetséges jelölt. Gáz vagy nem gáz nem tudsz vele mit csinálni. Egyébként sok alacsony lány van szoval biztos találsz valakit. 16/L
Igen, így van a legtöbb csaj nem bírja elviselni ha a fiúja alacsonyabb nála, ettõl én pl olyan elefántnak érzem magam. Másik megh a nõk egy erõs, masszív férfit akarnak aki megvédi õket. Szóval én semmiképp sem mennék hozzá egy férfihoz aki nálam alacsonyabb, boldog lennék ha lenne legalább 175 mivel én 162 vagyok, (nemigen növök már) így egy 10centis magassarkkúban sem lennék magasabb nála. De persze ha nem így hozza a sors... Nem ez a legfõbb szempont hanem h milyen a személyisége. És igen, jól mondja egy elõttem szóló, aki 16 évesen sz-szel írja az "azt" azzal kizárt dolog h összeálljak. Szóval inkább mûveld magad azt tanácsolom minthogy ezzel foglalkozzál azért is mert semmi baj a magasságoddal. 14/L
Szerintem az alacsony pasik olyan kis aranyosak, engem nem zavarna, ha alacsonyabb lenne nálam a pasim, pedig én sem vagyok magas, cirka 165cm. Tudom, ez a vélemény elég fura :P De te nem vagy sem alacsony, sem magas, olyan átlag szerintem, ami nem a legrosszabb.
Elég sokan nézik, ám közel sem akkora jelentõséggel ruházzák fel, mint amilyenre felfokozni próbálják egyesek. A többség amondó, ne legyen nála feltûnõen alacsonyabb a pasija, tehát 1-2 centi mínuszban belefér, még jobb, ha 10-20 centivel magasabb. Ez rád nézve nem jelent különösebb gondot, tekintve hogy egy átlagos csaj 168-170 körül mocorog manapság. (Én személy szerint a 160at súrolom alulról, lány vagyok és abszolúte mellékes szempontom a kérdésben fogalmazott, be tud jönni egy aranyosabb, kissé feminin srác is, éppúgy mint a maszkulinabbak. Bár tény, hogy nálam "gnómabbnak" lenni inkább kihívás.)
Csak azok nézik a magasságot akik kirakatba szánják a barátjukat, meg hogy másoknak legyen mit mutogatni. Különben mi a fenét számítana? Nem ezen múlik hogy ki a jó pasi. Nem múlik rajta semmi. Engem nem érdekelt sose az sem ha alacsonyabb a párom nálam. Mellesleg a 173 cm nem alacsony, hanem normális férfi átlagmagasság.
A legtöbb normális lány igyekszik nem alacsonyabb fiúval járni, Igen, így nézik hogy mennyire magas a srác. De azt is nézik a normális lányok, hogy a srác mennyire tud helyesen írni. Nálam az a srác aki az "AZT" szót aszt- szónak írja már le is írta magát.. 16/L
1, 73 cm az rohadtkicsi..annál még egy hajszálam is nagyobb xd .am értem mire gondoltál ..keress alacsony lányokat és nem lesz baj , de sztem a 173cm se kicsi.
Félreértés ne essék; nem gondolom, hogy ezen múlna elsõsorban a férfiasság, én a közvélemény nevében beszéltem, ami igenis ehhez köti egy bizonyos formáját.
én 166cm vagyok és szeretem ha magasabb a srác mint én, de pl azt sem szeretném hogy lábujjhegyen ágaskodva se érjem fel ha akarok neki adni egy puszit...szóval szerintem te olyan pont jó magasságba tartozol, egy 7cm-s magassarkúval akkora lennék mint te, és akkorában már vannak szépek:) egyébként még nõhetsz ha zavar, de én pl úgy gondolom most, ezzel a magassággal, hogy magam mellé egy 185-nél mindenképpen alacsonyabb, de 166-nál magasabb srácot képzelek el:) 15/L
Nézik. De 16 évesen a fiúk még bõven nõnek. A 173 cm. ebben a korban szerintem átlagos.

Szerintetek nagyon gáz, ha 16 évesen szeretek 'kipakolni a kirakatba'?

Én egy olyan lány vagyok, akinek szép az arca, viszont sajnos jó testi adottságokkal nem rendelkezik. Mindig is azt tartottam a szép női testnek, amin a másodlagos nemi jellegek eléggé feltűnőek, erre nekem elég széles a hátam és a vállam(régebben úsztam) és a csípőm a derekamhoz képest elég vékony. A legjobb barátnőm,(darázsdereka van és az alakja megtestesíti az ideálom) akivel őszinték vagyunk egymással megmondta, hogy hát igen, be kell vallani eléggé egyeneske vagyok és elég kislányos az alakom. Ezzel tisztában vagyok és tudom, hogy habár még változóban vagyok az arányokat egyszerűen lehetetlen megváltoztatni rajtam. Ez nyilván nem ad nagy magabiztosságot nekem, főleg, hogy abban a korban(ezt most arra is értem, hogy 16 vagyok meg magára a XXI. századra...) vagyok, hogy a külsőségek nagyon fontosak. Tavaly viszont vettem egy felsőt, amibe azért erőteljesen befigyelt a dekoltázsom, addig csak ilyen nyakkivillantós pólókban jártam. Mindenki megdicsért, hogy milyen csinos vagyok és életemben először volt önbizalmam. A viszonylag nagy melleim kompenzálták a nőietlen, formátlan testem. Azóta teljesen felújítottam a ruhatáramat és eljutottam arra a szintre, hogy ha nincs kint a mellem akkor undorodok magamtól és nem járok a régi felsőimben. Kb. ennyire szoktam megmutatni magam, vagy talán egy pár centivel lejjebb is megy az a kivágás:

Legjobb válasz: Nem akarok jogtalanul bármit is feltételezni, de nekem valahogy olyan idegen egy 16 éves lánytól a fenti dolgozat. A szóhasználat, a megfogalmazás, a stílus, minden egy huszon-harmincéves nõre enged következtetni. Lehet, hogy a lányáról van szó. Szerintem nem írnak így mai 16 évesek, legalábbis fórumon, még okos, értelmes, normális lányok sem, sokkal lazábban fogalmaznak. Ez a text túl konzervatív, túl felnõttes nekem.

Az a lényeg hogy érezd magad jól és szabadnak úgy hogy eközben másoknak is jó legyen. A városban ahol megfordulok sok olyan 15-nél idõsebb lány megfordul a közelemben aki szintén nem szégyenlõs kicsit megmutatni dekoltázsát.Majdnem olyan szép a látvány mintha egy NÕT néznék meg, de nállam csak ennyi hogy megnézem az övékét is, aztán a kortárs fiúk dolga továbbmenni ezen! ;) Jó a képen látható berendezés :D amit linkeltél, hajrá!
Nem akarok jogtalanul bármit is feltételezni, de nekem valahogy olyan idegen egy 16 éves lánytól a fenti dolgozat. A szóhasználat, a megfogalmazás, a stílus, minden egy huszon-harmincéves nõre enged következtetni. Lehet, hogy a lányáról van szó. Szerintem nem írnak így mai 16 évesek, legalábbis fórumon, még okos, értelmes, normális lányok sem, sokkal lazábban fogalmaznak. Ez a text túl konzervatív, túl felnõttes nekem.
vannak helyzetek, amikor sok ez a dekoltázs és saját magad alatt vágod a fát, ha mindent kiteszel a kirakatba(pl vizsga). és nem is ettõl leszel nõies, hanem a kisugárzásodtól. persze a mai világban a külsõségek is sokat számítanak, de nem kell átesni a ló túlsó oldalára.
Leszel a barátnõm?
ribirebi..
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek mi megy túl a határokon egy 16 éves lánynál? :)
A kérdező hozzászólása: (20-as válaszolónak írtam :) )
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, köszönöm a válaszod, nagyon tetszik és be kell látnom, hogy igazad van. Én ismerkedni járok szórakozóhelyekre, bár nem diszkókba, mert nem szeretem azt a vonaglós táncot, amit ott mûvelnek, no meg botlábú vagyok. Inkább ilyen kiülõs helyekre megyek, ott rengeteg ember megfordul. A mellemet fõképp azért teszem ki szerintem, hogy feltûnést keltsek a merészebb külsõvel, aztán ha valaki szépnek tart nyilván szívesebben beszél velem és akkor már a személyiségemet is megismerheti és akkor talán rájön, hogy én nem olyan vagyok és ha csak arra hajt, akkor elpaterolhat minél hamarabb. Remélem több olyan ember van a társasági körömben akiket nem a mellemmel, hanem saját magam, a stílusom miatt nyertem meg.
egyáltalán nem vészes:) ez még nem ribancos:) én sem érzem magam jól a teljesen zárt pólókban, valahogy nem állnak jól.ja és szerintem én sem vagyok ribanc:)
Nekem szimpi vagy. ;)
Ez még nem túl nagy kivágás szerintem, ha nem lóg ki a feneked a gatyából, normálisan öltözöl fel mellé, akkor nem gond. Amúgy sem, csak ne csodálkozz, ha csak "arra" kellesz a fiúknak. Amúgy jó a helyesírásod
A kérdező hozzászólása: Kivágott felsõhöz mindig hosszú nadrágot viselek, bár gondolkoztam, hogy nyáron majd megyek olyan derékszoknyába, ami térd felé ér olyan 15 centiméterrel. Egyszer már kipróbáltam, hát nagy sikert arattam, kaptam a bókokat, de elég kellemetlenül éreztem magam, hogy mindig attól félek, hogy az alsónemûm ki fog látszani. Nadrágba viszont szuper! :)
Tudni kell a mértéket. Én is szeretem kitenni amim van mert ha egyszer szép akkor miért ne tegyem ki... Persze ha az ember mutat a mellébõl akkor ne mutasson a seggébõl. Mélyen dekoltált ruhát csak konszolidáltam nadrággal hordok ha meg felveszek egy miniszoknyát akkor inkább valami sejtetõs felsõt húzok hozzá. Figyel rá mindig hogy ne legyen riba*ncos az összhatás.
Szerintem ez abszolút ok...Egyébként jó segged van?:DD (Jó tudom köcsög kérdés volt, de ezt nem írtad le)
A kérdező hozzászólása: Kaptam dicséretet a fenekemre is, de persze én kritikus vagyok ebbõl a szempontból is. Nekem nem tetszik, pedig sportoló vagyok és próbálom formálni.
A jó Isten áldjon meg titeket és véletlen se változtass öltözködési szokásaidon úgy szeretem pest utcáit ilyenkor tavasz nyáron ahogy van :) ) Nem leszel ettõl ribi, azzá csak a cselekedeteid tehetnek.
Mintha hugom írta volna. Mondjuk õ nemrég töltötte a 17-et, de ajj. Szerintem egyáltalán nem normális, hogy 16 évesen úgy akartok öltözködni, mint egy érett 22-25 éves nõ. Komolyan, megyek az egyetemre, és néha nem tudom eldönteni ha velem szembe jön egy fiatal lány, hogy 20-as éveit tapossa, vagy esetleg alatta? Ez engem nagyon zavarba tud hozni, nem értem miért akartok ilyen hamar felnõni. Én még mindig a zártabb, lengébb, egyszerû és nem kitevõs ruhákat szeretem, és pártolom. Persze aki csinos, mutasson magából, de azért ne tegye már közszemlére, ami csak rá és a barátjára tartozik. 20L
Szerintem az a legfontosabb hogy te mit gondolsz sajat magadrol. Ha igy erzed jol magad, akkor szerintem nincs gond. Viszont ez ohatatlan, hogy azert mert kifested magad, meg hangsulyozod a dekoltazst ezzel ahogy irtad, konnyu predanak fognak nezni, s mindent gondolnak majd rolad csak azt nem h komoly kapcsolatot akarsz. Vagyis nagyobb esellyel vonzod majd azokat akik csaka bugyidat akarjak levadaszni. En ha buliba megyek, sose latom meg a nokben azt hogy komoly kapcsolatra vagynanak, s ez valoszinu eloitelet. De szerintem ez nem csak bennem alakult igy ki. Ha buliba megyek iszogatok, elvezem a zenet , tancolok. Ismerkedni mar jo par eve nem ismerkedtem szorakozo helyen.
A kérdező hozzászólása: Jézus fent az egekben! :D Bocsi fiúk nem ismerkedési céllal írtam ki ezt a kérdést, különben is most nagyon szimpatikus nekem egy szép szál legény, meg amúgy se vagyok híve az interneten keresztüli ismerkedésnek. :) Tanácsokat, véleményeket várok! Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Hát te aztán jó gyorsan elolvastad a kérdés alatti szöveget :D
A kérdező hozzászólása: Engem nem zavar, ha fiúk is írnak, legalább annyival okosabb leszek. :)
A kérdező hozzászólása: Ezt most miért kérdezed, hogy jött ide? :D
A kérdező hozzászólása: Hát azért különleges alkalmakra próbálkozok illendõen felöltözni. Csak az a baj, hogy ez a dolog belõlem fejben indul ki. Arra lennék kíváncsi, hogy a húsz és a harminc vagy afölötti korosztály mit gondol errõl, mert azt tudom, hogy a mi korosztályunkban elfogadott. Az idõsebbek ezt mennyire veszik be a társadalmi normák közé, ergo ha látnak egy ennyi idõs lányt, mit gondolnak róla, feltétlen ribancnak ítélik el az elsõ pillanatban?
Az még belefér lányom. Csináld csak. 35F
Próba szerencse alapon.
Ha így érzed jól magad akkor nem gáz ne törõdj vele az a lényeg, hogy nem ribanckodsz
A kérdező hozzászólása: Jaj, most tényleg a koromat firtatjuk? :) Biztosíthatlak, hogy tavaly decemberben töltöttem a 16. életemet. Nekem ilyen a stílusom, plusz rásegít, hogy sokat szoktam olvasni.
A kérdező hozzászólása: *életévemet
A kérdező hozzászólása: Szóval, ha valaki kiteszi, nem egybõl a 'könnyû prédára' asszociáltok?
Ha ilyen éretten fogalmazol és gondolkodsz, és még a dekoltázsod/melled is ilyen jó, akkor kellesz nekem :D
Na-na, már foglalt a hölgy! :D
Én 17 éves vagyok, és ugyanilyen voltam. Nekem van ugyanilyen felsõm is mint a képen:) Egyszerûen szar nõnek éreztem magam kivágás nélkül. Pedig a mellemmel sem vagyok megelégedve, csak ha melltartóban vagyok. Egyszer csináltunk egy próbát a húgommal. Végigmentem egy bevásárlóközponton kabát nélkül, kivágással, aztán kabátban. Gondolhatod, hogy mi lett az eredmény. Egyértemû, hogy jól esett a férfiak elismerõ pillantása. Aztán most meg eljutottam arra a szintre, hogy a régi kivágott ruháimat nem veszem fel, mert szerintem híztam, és undorítónak látom magam bennük. Csak ilyen félvállas, lógósabb ruhákat hordok, amibõl egyáltalán nincs kint a mellem. Így sem érzem jó nõnek magam, de a szûk ruhákban meg egy vizílónak érzem magam. Pedig nekem van barátom, aki minden nap elmondja, milyen szép vagyok, és örülök neki. Csak valahogy eljutottam arra a szintre, hogy más férfiak véleménye nem érdekel. Ha valaki kedvel, akkor az eszemért kedveljen, ha szépnek lát, akkor az arcomért lásson szépnek. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy elhanyagolnám az alakom, sõt. De azért észreveszem a különbséget. Igaz, kevesebben néznek meg, mint a barátnõmet, de rá azt mondják "de megb.sznám", rám meg, hogy "de szép lány vagy".

Gáz ha 16 évesen vannak 12 éves fiú barátaim akikkel bicajozom, meg görizem, meg gamelünk?

aranyosak, és én valahogy birom a kissebbeket :) 16f

Legjobb válasz: hu.wikipedia.org/wiki/Gáz Nem gáz!

hu.wikipedia.org/wiki/Gáz Nem gáz!
Szerintem teljesen normális ismerek olyat aki 16, 18 éves és 10-11 évesekkel haverkodik. 14/F
Teljesen! 14/F
Én 10-12 évesekkel szoktam Minecraft szerveren játszani :D 17/F
Ha gáz lenen is kit érdekelne??! Feladnád a barátaidat azért mert valaki szerint ez ciki.. :D Az azért elég batár nagy baromság lenne! Kit érdekel ki hány éves??! Én 19 vagyok, de egyszerûen képtelen vagyok velem egykorú vagy fiatalabb emberekkel normális kapcsolatot teremteni. Az összes jó barátom, ismerõsöm bõven letaposta már a 26-ot is.. Van akinek már családja, és gyerekei vannak, én meg most érettségiztem! Koravén vagyok, és?! Téged se érdekeljen ilyesmi, velük érzed jól magad!

Gáz ha 16-évesen nem a velem egykorú pasik érdekelneK, hanem 20-27év közöttiek? (nem tudom miért)

Legjobb válasz: elég érdekes de angem is a 20 fölöttiek érdekelnek jobban ugyh szerintem nem gáz.. 16/L

elég érdekes de angem is a 20 fölöttiek érdekelnek jobban ugyh szerintem nem gáz.. 16/L
velem is ez van. vmiért mindig is az idõsebb srácok érdekeltek :) most aki érdekel az 20 pl :) nemtom mért van ez :D apakomplexus talán v nemtom... :DDD
egyáltalán nem. 15-6 évesen is a 20-24 éves korolytályt néztem meg, egyszerûen nem találtam különösebben vonzónak a pattanásos, perverz kisfiúkat. barátom is csak most lett, ahogy én is elértem ezt a kort :)
nyugi én is így vagyok vele, számomra a velem egy korú srácok taknyosoknak számítanak pedig én is ugyan annyi idõs vagyok mint te
16 évesen egy 27 éveshez kizárt hogy elég érett legyél .) max 22 ;)
A kérdező hozzászólása: 6. hány èves vagy? f/l? ha megkèrdezhetem
Ja, sorta.
Hát ha komoly kapcsolatot szeretnél, akkor szerintem nem gáz, nagyobb rá az esélyed, h õk is azt akarnak, de vigyázz, mert nem mind (sõt) olyan! Én am. olyan vok., volt is egy 16 évessel egy 3 hónapos kapcsim, de ott viszont õ csak szexet akart, én viszont komolyabbat!
akkor nemgáz:)
A kérdező hozzászólása: 27 Az a felsö határ... tudok fözni meg szeretek is koromhoz képest éretteb vagyok mint más 16 évesek...
nemgáz, de a 27 szerintem már egy picit sok!:) 22/F
Nem, de most lehet lesznek gondok, késõbb már nem, de most igen! Egy 27 éves pl. már rendesen benne van az életben, vagy is reméljük, Te pedig még egy tejbegrízt sem tudsz fõzni...
Erdekes hogy itt írták az apakomplexust. Szerintem lehet hozzá köze, mivel én is 16 vagyok, tuti h apakomplexusos és nekem is minimum 20eves pasik jonnek be..de jó néhány 30as is :D
Én 15 évesen sírtam a Terminátor 2. végén... Szerintem nem gáz.
a haverjaid nem haverok, hanem telepi senkik.
A kérdező hozzászólása: áh ilyeneken én nem sírok, de ezen bõgtem és nemtudom miért... de megrázott vhogy...
A kérdező hozzászólása: gáz volt mert anyukám nem tudta miért bõgök, és amikor elmondtam tiszta ciki volt meg az nyugtatni akart és nagyon égõ és ciki volt az is... nem akarok ilyen lenni...
Bár nem ismerem a filmet, így érdemben a film részéhez nem tudok hozzászólni. Az, hogy meg tud érinteni egy film lelkileg szerintem egyáltalán nem gáz, valószínûleg érzékenyebb vagy az átlagnál. Sajnos ezzel nem tudsz mit tenni, max ha kellemetlenül érzed magad emiatt egyedül nézz vagy majd barátnõvel ilyen filmeket. A haverjaid meg csak játszák az agyukat mert a médiából ez jön folyamatosan, hogy a férfi csak akkor férfi, ha kemény mint a szikla és hülyére ver mindenkit. A nõ meg csak akkor nõ ha magassarkúban szétsminkelve tipeg. Ezt közvetíti a tv a fiatalok felé és pont ezért ha valaki egy kicsit kilóg azt szétszivatják.
A kérdező hozzászólása: lehet nem barátnõm lesz, meert bi vagyok, vagyis úgy érzem most. de amúgy tudom hogy ez így van. és utálom ezt. miért nem elfogadó, normális mindenki? nem szégyellném ha mások is lennének olyanok mint én, de így olyan mintha magamat tagadnám meg...

Az nagyon gáz ha 16 éves létemre szexshopokból öltözködöm?

Jó persze se a seggemet, se a mellemet nem mutogatom, de egyszerűen imádom a fűzőket, a bőrcuccokat, meg a lakkcsizmákat..:) Sokan sajna beszólogatnak érte, meg néhányan meg is kérdezik honnan vannak a cuccok (akiknek tetszik), de eddig mindegyikre azt mondtam, hogy kaptam, de nem tudom honnan van..xD Most lehet hülyén hangzik ez a kérdés, de nagyon gáz lenne, ha egyszer elismerném, hogy intim boltból vannak a ruháim (mármint hogy ennyi idősen)?

Legjobb válasz: Egyébként.. átlag ruha boltokban nem találsz olyan dolgokat amibõl kint van az embert melle segge? :D Dehogynem. De az elfogadott. az az átlag. És akkor a kérdezõnek: Lehet furcsán néznének, de ez van. Ilyen cuccokat ebben az országban tényleg csak ilyen helyeken lehet találni. Imádom a lakk fûzõket, csizmákat, bõr cuccokat. Extrémebb viselet az átlagnál, de én imádom amikor véletlenül szembe jön velem az utcán egy hasonló extrém stílusú ember. Rendszeresen gyûjtögetem a "höö hogynézeemákii" beszólásokat. Sajnos a beszólásokból is sugárzik az intelligencia szint. ^^ A korral kapcsolatban... én is már 16 évesen szemezgettem ezekkel a dolgokkal, de sosem tudtam akkor még megvenni. :(

Egyébként.. átlag ruha boltokban nem találsz olyan dolgokat amibõl kint van az embert melle segge? :D Dehogynem. De az elfogadott. az az átlag. És akkor a kérdezõnek: Lehet furcsán néznének, de ez van. Ilyen cuccokat ebben az országban tényleg csak ilyen helyeken lehet találni. Imádom a lakk fûzõket, csizmákat, bõr cuccokat. Extrémebb viselet az átlagnál, de én imádom amikor véletlenül szembe jön velem az utcán egy hasonló extrém stílusú ember. Rendszeresen gyûjtögetem a "höö hogynézeemákii" beszólásokat. Sajnos a beszólásokból is sugárzik az intelligencia szint. ^^ A korral kapcsolatban... én is már 16 évesen szemezgettem ezekkel a dolgokkal, de sosem tudtam akkor még megvenni. :(
Te tudod. Engem különösebben nem zavarna vagy érdekelne, te dolgod honnan öltözködsz. De azért ha elmondod bárkinek is, számíts rá, hogy õk valószínûleg leírnak majd sejted minek.
Hát fura, de a te dolgod...
Hogy én mennyire gyûlölöm az embereket... :D Harisnyatartó, fûzõ, magassarkú. Akkor már biztos a sarokra megy.
úúristen.. és a szüleid ezt engedik? szerintem elég gáz!
Szerintem is elég gáz.. Ilyenkor hol vannak a szüleid??
Mutass már nekem egy ruhát, amit a szexshopban vettél és nincs belõle kint a segged!?
szerintem is eléggé gázos, nem kislánynak való ez, sõt, utcára sem valók ezek, maximum a hálószobába, azért szexshop...
Nekem öltözködött így egy évfolyamtársam, csak õ nem csak feketében járt. Bejött órára egy fûzõben, egy miniszoknyában, harisnyatartóban és magassarkú csizmában. Mi azt beszéltük hogy ez a csaj óra után tuti megy a sarokra. Lehet, hogy te ezt nem veszed észre, mert ha nem kérdezed, nem fogják a szemedbe mondani hogy figyelj öltözz már fel normálisan, mert ez nagyon gáz. Mivel te fekete meg bõrcuccokban jársz szerintem azt gondolják hogy valami domina vagy. Még ha egy-két kiegészítõ lenne ilyen de egyébként normálisan néznél ki az elmenne, de így nagyon gáz szerintem.
Úgy öltözöl ahogy akarsz de ne csodálkozz ha valaki megb*asz az utcán.
Én is hasonlóképpen öltözködõm de én nem a szexshopban veszem a ruháimat. Én innen vásárolok be. Kinézem ami kell, megkérem a nagynénémet hogy vegye meg, és elpostázza nekem.. http://www.bluebanana.com/section.php/109/1/dresses 17/L
A kérdező hozzászólása: De jóó ez az oldaal *-* Köszönöööm*-*
Gáznak semmiképp se mondanám, tetszik hogy egyedi vagy viszont egy ilyen zárt társadalomban a helyedben nem kürtölném világgá hogy szexshopból öltözködök...
Dark shop > Válts > Dark Raven Alysium-ra és vagy Rockpincére ha tényleg drágának találod a shop-ot =D Le írás alapján egyedi lehet , és én sem rajongók a "klónokért" és azt kiszolgáló rendszerért az ezt támogató íratlan szabályért , és ebben az a vicces hogy már maga a trend sem veszi észre hogy 5-8 éve ugyan azt majmolja, önön magát és már rég ki futott önmaga alól is. A beszólogatóknak pedig annyit , hogy a parti szemüvegrõl vegyék le a rolót , mert kb. olyan mint ha törött szemüvegben járnák a világot és nem vennék észre hogy már nincs változás , holott pedig a különlegesség bennünk van.
Azóta több lányt is láttam ilyen ruhákban. A vicces az volt az egészben hogy ugyan úgy néztek ki. Úgyhogy sajnálom de nem vagytok egyediek, majmoltok egy stílust amit kitaláltak a lázadó tiniknek, hogy "egyediek" lehessenek. Annyival másabb mint a converse cipõ-csõnadrág hogy ezt kevesen követik. Ha ennyire egyediek akartok lenni találjatok ki valami újat, de ez elég vicces és szánalmas egyszerre.
A kérdező hozzászólása: Az egyik fûzõm 10 alatt volt, a másikat pedig a nõvéremtõl "örököltem", a csizmára gyûjtök, de az 23 lesz... A többi ruhám meg kínais és kiegészítõkkel dobom fel õket. Ha már drága ruhát veszek akkor már olyat veszek ami meg is éri. Másnak a 10 ezres gatya éri meg nekem meg a fûzõ... Ha annyi pénzem lenne akkor már a darkshopról vásárolgatnék 50ezerért.. Amúgy az odáig oké, hogy gáznak tartjátok, mert lehet tényleg az, de azért ítélkezni nem kell egybõl, hogy ... vagyok, meg hogy honnan veszem a pénzt..-.-" Sok plázás.. khhhmm.. átlag csaj elõbb néz ki k-nak, mint én a fûzõimmel meg a szoknyáimmal.. Meg ennyi erõvel azoknak honnan van pénze a plázás holmikra? Tudtommal sok "nevesebb" üzletben csak egy gatya 20 ezer... Én sem a seggemet, se a csöcseimet nem teszem ki a világnak, mint drága diáktársnõim, meg nem vagyok úgy kisminkelve, mint aki tényleg most jött a sarokról, push-up melltartóm pedig egy darab sincs. Oké tûröm a kritikát, mert végülis ezért tettem fel a kérdést.. de túlozni nem kell..:/
okéoké, de honnan van rá pénzed? egy ilyen fûzõ jobb helyeken önmagában több tíz ezerre rúghat. a csizmákról ne is bezséljünk
Ahogy látom a pontokból az a normális ha valaki sexshopból öltözködik XD grat a mostani tiniknek.
Úgy öltözöl, ahogy akarsz, amiben jól érzed magad!Én nem ítélek el senkit öltözködése alapján.
A kérdező hozzászólása: Hát oszlanak a vélemények..:D De örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen """"különc""" .. Mert szerintem is tök unalmas, hogy megyek az utcán és akkor látom a többi embert és mint a klónok.. O.o" Egyébként szerintem meg tök normális, hogy nõies vagyok, és nem a tornacipõ+farmer kombót hordom.. De a válaszok alapján jobb ha megtartom az igazat magamnak és továbbra sem mondom el senkinek, hogy honnan vannak a ruháim..xD
Szia! szerintem, ha tényleg nem lóg ki belõle semmi olyan testrész, amit nem illik mutogatni, akkor nem gáz. (sokkal inkább gáz, hogy az emberek 99%-a tök egyformán öltözik.) az meg hogy szexshopból van... ha csak ott lehet hozzájutni, mivel a nagykerekben semmi ilyesmi nincs, mivel olyan egyedi??!! egyébként én is hordok fûzõt, akár utcára is, vagy alkalmakkor, bár nem ilyet amit linkeltél, annál szolidabbat
Nyugi szerintem ez kölcsönös:) . És igen, ha úgy néz ki akkor azt gondolják róla az emberek. Ha tetszik neked ha nem.
A kérdező hozzászólása: http://darkshop.hu/images/termekek/34476-gk.jpg Hasonló fûzõm van, mint a képen a csajnak, meg hosszabb szoknyával szoktam hordani. A csizma még csak tervbe van, de illene a ruháimhoz.. Többnyire feketében járok, de mivel ez a darkshop túl drága, ezért inkább szexshopban veszek hasonló ruhákat.. De szerintem nem úgy nézek ki, mint egy utcalány csak egyedien öltözöm.:) Egyébként a szüleimnek tetszik a stílusom.:D És akármilyen furcsa is ilyen öltözködés mellett 2 éve van barátom, és eszem ágában nem volt "rossz útra térni"..
Egyéniség ettõl tényleg nem lesz senki. Viszont az ÁTLAGHOZ képest, akik tényleg egymás klónja, 'egyedi'. Inkább nézegetnék ilyen extrémebb klónokat az utcán.

Az gaz ha 16 evesen nem volt meg pasim? : D

Nem vagyok hulye, sportolok.nem vagyok annyira ronda, nem jarok bulizni nem iszom alkoholt, nem cigizek...lehet h ez a baj h nem vagyok olyan mint a tobbiek vagy mii? :D na joomondjuk nem vagyok olyan felnottes mint ok... De akkor most mivan? Van egy baratnom o is normalis es neki sincs/volt pasija... :D naa? :D vagy majd eljon az ideje? :DD

Legjobb válasz: Dehogy gáz! Ennyi idõsen én is azt hittem, hogy ez iszonyú ciki, és az lett a vége, hogy minden buliban mással csókolóztam, csak hogy én is csináljak már valami ilyesmit. Hát nem túl felemelõ visszagondolni rá...aztán 17 évesen csak eljött az elsõ nagy szerelem. Én azt mondom neked a mostani fejemmel, hogy teljesen fölösleges elsietni bármit is, csak mert mások már pasiznak, meg mert túl vannak mindenen (bár amikor nekem mondták ezt, akkor nyilván úgy gondoltam, hogy ezt õk nem érthetik). Szóval járj nyitott szemmel, és neked is eljön a lovagod. :)

Dehogy gáz! Ennyi idõsen én is azt hittem, hogy ez iszonyú ciki, és az lett a vége, hogy minden buliban mással csókolóztam, csak hogy én is csináljak már valami ilyesmit. Hát nem túl felemelõ visszagondolni rá...aztán 17 évesen csak eljött az elsõ nagy szerelem. Én azt mondom neked a mostani fejemmel, hogy teljesen fölösleges elsietni bármit is, csak mert mások már pasiznak, meg mert túl vannak mindenen (bár amikor nekem mondták ezt, akkor nyilván úgy gondoltam, hogy ezt õk nem érthetik). Szóval járj nyitott szemmel, és neked is eljön a lovagod. :)
Nem gáz. 21/f, 190cm, 85kg, fekete BMW, budapest.
#18 de rosszul hangzik a zseni jelzõ, ha magadra használod :-s
Egyáltalán nem gáz, sõt tiszteletre méltó! 20-23 éves kor környékén, vagy afelett viszont már ciki! :D
szerintem az a gáz h azt hiszed h gáz. én is 16/l vagyok és szerintem csak azért h legyen nem kell pasi. majd ha vki tetszik és össze akartok jönni majd akkor:)
#19, es te ki az atya uristen vagy, hogy ilyen lazan velemenyezel?
nem gaz még nekem sincs barátom 71f
Nyugi, nem gaz. :D eljön majd az ideje, nem kell sürgetni. de vigyázz, ki lesz az elsõ, nehogy átverjenek.
nem gáz.
Ismerkedünk?
én 17/f vok. nekem nem volt meg csajom, es most sincs
Azt tapasztalom hogy amelyik csaj jól néz ki és eljár vmi társaságba arra rámozdulnak a fiúk.
Nyugi:) Eljön a te idõd is, akkor találtam rá, mikor nem is számítottam volna rá. Pontosan 4 hete, most 18 vagyok, és õ az elsõ. Nem késel le semmit...Nem kell erõltetni, az ilyen dolgok jobbak, ha spontán jönnek :D
Én is úgy érzem még mindig néha, h én is gáz vagyok... Pedig én 14 vagyok... De egyáltalán nem:) az is sokat mond egy emberrõl h mikor van az elsõ párkapcsolata... Van olyan evfolyamtarsam aki már nem szûz... Hát nem is tudom... Sztem az sokkal nagyobb gáz. Még annyi h ne görcsösen pasit akarj szerezni, hanem add önmagad es ha vki tetszik, legyél nyitott
Hogy nézel ki?
Jó, igaz. :D Az is igaz, hogy van középút, hisz engem is elfogadtak -bár nincsenek olyan barátaim, akik olyanok, mint és ez hiányzik, így kicsit magányosan érzem magam, még ha sok "haverom" is van. De ehhez az kellett, hogy egy mókás, vicces ember vagyok, plusz zseni (tényleg). Szóval, valami pluszt kellett adnom ahhoz, hogy elfogadjanak így.
A kérdező hozzászólása: Ez azert tulzas sztem :D biztos h van kozeput....meeg azert meg van egy par ember aki normalis :D
Nem cigizek, nem iszok, nem bulizok. Értelmes, kulturált idõtöltéseim vannak. Jól nézek ki. Ámbár nincs és nem is volt barátnõm. Így lassan 19 évesen, kezdem úgy érezni, hogy nem is lesz ilyen életstílussal. Max, majd, ha sikeres cégvezetõ leszek, akkor majd a pénzemért lesz valaki, de addig még van egy-két év. Döntsd el, mit akarsz: erkölcsös, emberi, tartalmas életet élni, vagy olyat, mint mindenki más; bulizol, iszol, majd jó sokan meg**félnek, élvezed az életet az õ stílusokkal. Középút nincs. This is the big question.
eljön az ideje
nem gáz eljön
Nem gáz, csak ha annak hiszed. 20/F
Ráérsz még simán! :)
Ráérsz... 20/F
Akkor jobb lesz ha eljársz valamerre, mert nekem sem volt még barátom. 21/N
Az a gáz, hogy itt kérdezed ezt meg, holott szerintem te is tudod, hogy nen gáz. :)
Nem is az, hogy "gáz", csak szokatlan...
Egyáltalán nem :)
ha nem vagy prûd randizom veled. xd Miskolci vagy-e?
A kérdező hozzászólása: Nem azert irtam ki h ajanlatokat kapjak xDD de azert koszi :DD
#14 látod, könnyebben megy ez, mint hinnéd :DD
Szerintem eléggé gáz.

Szerintetek gáz ha 16 éves vagyok és nem volt még barátnőm?

Legjobb válasz: És miért nincs? Már 5 éves korod óta a csajokat kellett volna az ágyba cipelned! Nagy gáz! Még egy ilyen kérdés és nõd soha életben nem lesz neked.

És miért nincs? Már 5 éves korod óta a csajokat kellett volna az ágyba cipelned! Nagy gáz! Még egy ilyen kérdés és nõd soha életben nem lesz neked.
javítva: # 9/10 Idõpont ma 23:24*
# 7/8 Idõpont ma 23:05 Nézd ahogy akarod, de a külvilág számára azért furcsa ha 21-22évesen még senkije nem volt az embernek, nem akartalak ezzel meg sérteni vagy semmi ilyesmi.
# 7/8 Idõpont ma 23:05 Egyedül a mondanivalód miértjét nem értem. Mindenesetre meglepõdve már nem is vagyok a válaszodon, ebben a felfordult és teljesen elb.szott világban ezen nem is lehet csodálkozni.
22 évesen se gáz annyira.
# 3/6 Idõpont ma 21:58 Hát pedig 21-22 évesen már eléggé az szerintem, ez már simán az a kor amikor páran tutira megkérõjelezik a nemi identitásod:) De 16 évesen még bõven idõben vagy.
Mihez képest ?
Nekem se volt 16 évesen csajom
Nem gáz. 26nál már érdemesebb önkritikát gyakorolni, de 16 évesen nem az.
Én meg lassan 22, nem volt még barátnõm, de nem tartom gáznak. Az a gáz, akinek ez nem tetszik. Szóval ne aggódj! 21/f
Én lassan 19 éves leszek és még nem jártam senkivel...... 18/L
Nem gáz, én 14 vagyok(igaz fiatalabb vagyok), de még nekem sem volt pasim..

Gáz ha 16 évesen még szűz vagyok?

sokan próbáltak már lefektetni de féltem hogy fáj meg hogy bármi gáz lesz. mit csináljak hogy elmúljanak a kételyeim?

Legjobb válasz: Gáz, hogy 18 évesen még szûz vagyok? Várok egy normális pasit akinek nem csak az vonzó, hogy nem vagyok betörve...

Gáz, hogy 18 évesen még szûz vagyok? Várok egy normális pasit akinek nem csak az vonzó, hogy nem vagyok betörve...
nem vagy mág felkészülve enniy az egész----> várj még míg úgyérzed hogy készen állsz másokkal emg ne foglalkozz
Igen gáz, sok alkohol az segít =)
Te egy igazi aggszûz vagy :O Apáca vagy ?
16 éves lányként szûznek lenni nem gáz 16 éves fiúként nem szûznek lenni úgy, hogy seggbe raktak NA az már gáz....
ha ugy erzed h gaz irj privit es segitek a problemadon 17f
dehogyis az, miért lenne ? ahogy már emlitették feljebb várd meg azt aki igazán szeret és nemcsak megdugni akar.....
Nem gaz..en is 16vok, lany ... es meg en is szüz vagyok...ugyhogy tudom h mirol beszelek :) ne is hallgass a masikakra akik leneznek emiatt :) minnel tovabb tartogatod magad vkinek, annal tobbet ersz :) 16/L
te meleg vagy? :O
"sokan próbáltak már lefektetni..." Ne olyannal akard elveszíteni aki csak le akar fektetni -.- Amúgy nem gáz.
Szerintem te retardált emberekkel vagy körülvéve, ha ezt éreztetik veled. Én 17 voltam amikor elvesztettem, most 22 vok, de ha most dönthetnék hogy legyen, még vártam volna vele 1-2 évet.:)
Nem gáz.Mindenki akkor , , csinálja" amikor akarja.
szerintem tökjo:)
szerintem inkább legyél büszke magadra h ennyi idõsen szûz vag még.. sokan elvesztik 13-14 évessen.. közbe meg aztse tudják h miaz..
Nem, nem az. Én is szûz vagyok, és eléggé tartok is tõle, meg az elvárások miatt. 17/f
Gratulálunk, te vagy a 4.042.100. aki ezt a kérdést feltette!
Gáz, hogy felteszed a kérdést... Nem, nem gáz!
Elmegy kategóia, de nem kell tõle félni, nem fáj az elsõ annyira.
A CH4 az gáz, a PB is, de hogy ebben mi a gáz, kövezzenek meg ha értem...
Mi ebben a gáz? Én is szûz vagyok még, igaz egyre jobban izgat a dolog. De én egy normlis lánnyal képzelem el, nem holmi rihe rongyal. 19/f
dehogy gáz. néha én is elgondolkozok, hogy nem kellett volna még elveszítenem. De egy normális pasi volt. Várj amíg eljön egy srác, aki tényleg szeret, és nem csak megdugni akar! 15/L
Basszus, naponta 5 ilyen kérdés van, nem lehetne legalább visszaolvasni?
az hogy szûzvagy gáz, de hogy még lány is, egyenesen pofátlanság.
Szerinted gáz hogy 19 évesen szûz vagyok?Ja és fiú Marhára nem érzem gáznak...egyszerûen csak várok egy normális lányra akivel összejön majd ennyi szóval nálad fõleg nem gáz!
16 éves és szûz vagyok, és szerintem k×rvára nem gáz, édes kicsi angyalom 8D
A kérdező hozzászólása: köszönöm édes kicsi angyalom :D
Én is szûz vagyok, pedig van barátnõm és lassan 1 éve járunk..sokan hülyének tartanak h nem feküdtem még le vele..háát. szeretem nagyon..és hát jobb késõbb mint soha :)
én szívesen elvenném 62/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!