Találatok a következő kifejezésre: Gáz egy szemében ha a (17 db)

Az gáz ha az egyik szemem kék a másik meg zöld?

már születésem óta ilyen

Legjobb válasz: van akinek ilyen. az elején nagyon furcsa lehet mások számára, van aki még hosszú ismeretség után is rácsodálkozhat néha:) dehát ilyen ha valaki más. sztem még szép is lehet, sõõt:) én nem tartom gáznak, van egy ismerõsöm akinek alapból zöld a szeme, de a jobb szemének a fele kék. az elején leblokkoltam, aztán még azóta is nézegetem egyszerûen annyira más, huh szerintem szép, nekem tetszik. és a tekintetének is teljesen más fényt ad, nem megszokott:)

van akinek ilyen. az elején nagyon furcsa lehet mások számára, van aki még hosszú ismeretség után is rácsodálkozhat néha:) dehát ilyen ha valaki más. sztem még szép is lehet, sõõt:) én nem tartom gáznak, van egy ismerõsöm akinek alapból zöld a szeme, de a jobb szemének a fele kék. az elején leblokkoltam, aztán még azóta is nézegetem egyszerûen annyira más, huh szerintem szép, nekem tetszik. és a tekintetének is teljesen más fényt ad, nem megszokott:)
Miért lenne gáz? Ilyen és kész. Legalább különleges. Exemnek egyik barna másik meg zöld.
Nem giz.Ettõl leszel különleges.
Nem giz hanem gáz.Bocsika nem tudok rendesen írni a géppel.
Nem gáz, hanem különlegesség.
Örülj neki, hogy különleges vagy :) biztos nagyon egzotikusan nézel ki vele.
bárcsak nekem lenni ilyen:S Szerintem nagyon örülj neki.
bár nekem lenne ilyen a szemem.. egyébként nem gáz, ezt heterokrómiának nevezik, nézz utána :)

Gáz egy fiú szemében ha a lánynak az aktus után jön meg a mensese? (nála voltunk és olyan lett a lepedője) 16éves lány

Legjobb válasz: Ha tudja, hogy nemsokára megjön, ajánlott valami sötét (nem vörös) törölközõt elõre leteríteni. Azért a fiúnak nem árt elõtte elárulni, hogy véresen komoly a helyzet :-/

Ha tudja, hogy nemsokára megjön, ajánlott valami sötét (nem vörös) törölközõt elõre leteríteni. Azért a fiúnak nem árt elõtte elárulni, hogy véresen komoly a helyzet :-/
ez abszolút természetes, mi is jártunk már így. A srác feladata tényleg hogy terítsen le törcsit az ágyra. Amúgy meg ne izgulj, elõfordulhat bárkivel és nem a te hibád.
Szerintem nem gáz, mert tényleg természetes dolog, de illik azért szólna neki elõtte hogy lassan meg kell jönnie a havidnak, hogy ne lepõdjön meg
Szerintem gáznak nem gáz, hisz nem tehetsz róla, hogy megjött, ez teljesen normális! ha szeret, akkor nem fogja cikinek venni!
Egyáltalán nem gáz, de ha õ annak tartja, akkor nem szeret. Mert ha szeret, akkor elfogadja, mert tudja, hogy ez az élet része.

Nagyon gáz a fiatal lányok szemében, ha megtudják egy fiúról, hogy neki bejön a klasszikus zene is?

Főleg a szimfónius művek meg az ilyen kórusos, nagyzenekari zenék. Nem ismerek rajtam kívül senki mást a korosztályomban, aki hallgatna ilyen jellegű zenét is, mondjuk rockot, metált hallgatok leginkább, de bejön egy komolyabb zenemű is, ha találok párat és megtetszik. Sőt szerintem ez az igazi zene, ami leginkább az ember lelkéhez szól nem a mai techno, pop stb. zenék.

Legjobb válasz: Nem gáz. Az egyetem elsõ hónapjában egy csajszi is megtudta és összejöttünk utána. (A kettõ közt persze nincs szoros összefüggés.) Fõleg tanuláshoz hallgatok klasszikusokat, mert abban segít, de egyébként inkább rockot.

Nem gáz. Az egyetem elsõ hónapjában egy csajszi is megtudta és összejöttünk utána. (A kettõ közt persze nincs szoros összefüggés.) Fõleg tanuláshoz hallgatok klasszikusokat, mert abban segít, de egyébként inkább rockot.
Engem nem zavarna, én is szeretem a komoly zenét. 15/L
a haverom a barátnõjével állandóan operába, hangversenyekre, színházba járnak..17évesen..
Nem így kell hozzáállni. Én is nagyon szeretem a klasszikus zenét és akinek ez nem tetszik mert "régi" az elmehet a kultúrálatlan francba. 17/F
Szerintem egyáltalán nem gáz.
sztem kérdezd a nõgyógyászod.am nem gáz:)
A lényeg, hogy a szünetben jöjjön meg, ez akár a szünet utolsó napja is lehet. Ha nem jön meg a szünetben, akkor viszont menj orvoshoz.

"Gáz" a lányok szemében ha egy fiú nem iszik alkoholt?

Eddig ittam, de mostanában kicsit komolyabban veszem a sportot és nem is dohányzom.

Legjobb válasz: Szerintem jobb helyeken ez inkább elõny.

Szerintem jobb helyeken ez inkább elõny.
Nemes bor? A legolcsóbb pancsot nem tudnád megkülönböztetni egy "nemes bortól". Az is csak méreg, boldog embernek nem kell tudatmódosító.
Szinte sugárzik belõled, a bölcsesség, és a mûvészet. Nekem ennyi elég volt. Köszönöm :)
Én eddig se ittam és ez után sem tervezem... nem tudom miért lenne gáz... De még ha annak is gondolnák se innék:D 20/f
Én kifejezetten örülnék ha nem inna egy pasi. Az alkoholista apám miatt lehet, hogy nem szimpatikusak azok akik rendszeresen isznak. 19/L
Na, jól néznénk, ha már ez is baj lenne, hogy valaki nem iszik és nem dohányzik! Bár én "bulikba" sem járok, de ha járnék, akkor sem innék, meg nem is dohányoznék.
Pontosítok: "jól néznénk ki", ezt akartam írni.
Bár nem vagyok lány, így nem tudom hogy zavarna-e ha az lennék :D De én se iszom alkholot semekkora mennyiségben és eddig még nem ért hátrány. Nyílván olyan helyekre is járok szórakozni, ahol nem szükséges innod, hogy "eggyé válj" a közösséggel. 23/F
Én se iszom alkoholt, de bulizni se nagyon járok. Tavaly vtam egy buliban, de mivel autóval vtam ezért ki volt zárva az alkohol. Nem éreztem nagy hátrányát, ugyanúgy beszélgettem egy csajjal. Viszont azóta se vtam bulin, mert egyszerûen nem az én világom, ahogy az alkohol sem. Nem hiszem, hogy ez nagy hátrány lenne.
Csak remélni merem, hogy egy szórakozóhelyen nem az alapján ítélik meg egymást az emberek, hogy söröskorsó van-e a kezében, vagy almaleves pohár... Igen, ez fõleg rád vonatkozik, 44%-os :)
Milyen tudatlan emberek vannak itt.. Proli, mûveletlen? Azért ez elég nagy hülyeség. Lehet, hogy a te környezetedben mindenki a detoxban végzi, de azért ne általánosíts. Mióta proli dolog meginni egy pohár nemes bort, jó társasággal?
Proli, mûveletlen dolog piálni. Mértékkel meg úgysem iszik senki.
miért lenne
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, nekem kicsit olyan poénkodós, õrültködõs stílusom van alapból és ez így kicsit ellentmondásos lehet.
Nem
nem gáz, én kifejezetten értékelem. 19/L
ellenkezõleg, én is értékelném
Engem idegesít, de csak azért mert én iszok buliban és nem szeretem, ha én részeg vagyok a körülöttem levõk meg józanok.Frusztrál. De ez az én bajom. 22L
Gratulálok a kérdéshez, ráérsz szétcseszni magad önkívületig mikor már teljesen mindegy miden. Akkor ezentúl condomot is hordj magaddal és oké vagy.
Öööö, aki iszik azzal szóba sem állok, azt hittem ez a normális.
Utolsó, ez miért lenne normális? Eléggé antiszociális személyiség lehetsz.. pff
Az a baj, hogy ma Magyarországon attól érzi menõnek magát sok ember, hogy sörös korsóval flangál a buli placcon.. hozzá teszem az egész ember maga egy takony és takony módon is viselkedik, de ez felette áll annak az imázsnak, mint hogy valaki szín józanul megy oda. Azzal fogsz kitûnni , hogy nem iszol és te leszel a jó gyerek, akivel egy csaj se akar haza menni, mert õ iszik, te meg nem.. szánalom :D másnap meg keresheted.. mert te pl. aki nem ittál semmit már rég a volán mögött ülsz és úton vagy az edzõterembe, jobb esetben már haza is értél és az ebédedet fõzöd, a hamupipõke pedig már akkor kelt fel a tegnap esti hányásából. Csak gratulálni tudok. Kitartást absztinensek!

Gáz, ha egy lánynak karikás a szeme?

Legjobb válasz: Képzeld milyen lesz ha tetraéderes lesz.

Képzeld milyen lesz ha tetraéderes lesz.
nem az.. néha velem is megesik
szeretném látni.. és megmondom hogy "gáz-e"

Nagyon gáz, ha az egyik szemem nagyobb mint a másik? Ez szépséghibának számít?

Elég jól látszik a különbség szóval ne ilyen alig láthatóra gondoljatok.

Legjobb válasz: Ezt így láthatlanban nehéz eldönteni.Csak te mondod nagynak a különbséget vagy más is így látja?

Ezt így láthatlanban nehéz eldönteni.Csak te mondod nagynak a különbséget vagy más is így látja?
A kérdező hozzászólása: Más nem "szólt be" emiatt vagy ilyesmi, de egyértelmûen látszik pl. fényképeken is.
Ha küldesz egy képet megmondhatom hogy csak neked ennyire feltûnõ vagy komolyan látszik.
Mindenkinek nagyobb az egyik mint a másik:) nekem a jobb. De ez általában nem észrevehetõ csak te veszed észre.
senkinek nem tûnik fel, hiába mondom, hogy egyik nekem mintha jobban nyitva lenne, de igazából tényleg nem lehet észrevenni

Szerintetek gáz ha egy fiúban feltámad a gondolat hogy mi lesz vele a szülei nélkül, erre pedig könnybe fakad a szeme?

Legjobb válasz: Nem. De "könnybe LÁBAD" nem "fakad". Az a "sírva fakad", amire te gondolsz.

Nem. De "könnybe LÁBAD" nem "fakad". Az a "sírva fakad", amire te gondolsz.
Sajnos minden ember fejében rossz gondolat is megszületik.Néha olyan mélyen, hogy könnybelábad.Mindenkivel megesik.akivel eddig nem, majd ez után. van aki letagadja, mert szégyelli. Nem kéne. Ez hozzátartozik embervoltunkhoz.
ilyennek kell lenni, õszintének, nem megjátszósnak, természetesnek.
Ebben a bizonytalan világban, nem gáz, és megértem. Benne van a szeretet a szülõk iránt, és az érzésekkel szembe kell nézni, felvállalni. Nem pedig elnyomni õket, ahogy a fiúkkal tanítják. Egyébként ha megtalálod az Igazi szerelmet, akivel együtt fogsz élni, ez a kérdés, már meg sem fordul a fejedben. Sosem vagyunk egyedül, ha senkid sincs, idegenek mindig segítenek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen válaszodat.:) igen, csaknem minden igaz amit írtak/írtál. ez az egész gondolkozás ügy pedig azért fájdalmas számomra, mert látni a szüleimet ahogy dolgoznak/fekszenek/bármi mást csinálnak, szomorúsággal tölt el több dolog. pl.: az, hogy mit fogok kezdeni ebben a hatalmas házban egyedül a testvéremmel. akkor hogy nem lesz ki útjaimon támogat. hogy akkor már én felelek magamért. ezek, melyeket õk biztosítanak nekem, létfontosságúnak érzem. ezért vagyok képtelen még a gondolattal is barátkozni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen válaszodat.:) igen, csaknem minden igaz amit írtak/írtál. ez az egész gondolkozás ügy pedig azért fájdalmas számomra, mert látni a szüleimet ahogy dolgoznak/fekszenek/bármi mást csinálnak
Akkor nincs probléma :) egy tinédzser teljesen természetes, hogy sír.
A kérdező hozzászólása: 14/F
Háááát. Én nem vagyok a macsóság híve, meg sírjon az ember ha kell, DE szerintem ok nélkül sírni elég ideggyenge dolog. Én nem tartom normálisnak. Volt egy pasim aki folyton elbõgte magát, és rohadt idegesítõ volt. Néztünk valami vígjátékot, és ott sírt mögöttem, hogy mi lesz ha elhagyom. Három napi sírás után szakítottam vele, mert nekem nem egy ideggyenge pasi kell hanem valaki, aki van annyira tökös, hogy én sírhatok a vállán lányként. Persze nem baj ha sír, ha meghal a kutyája vagy valami, mert arra van oka, de amúgy? Mennyi idõs vagy? Ha 16 alatt akkor nem szóltam, mert gyerekként tiniként elõfordul, a hormonok miatt, hogy ok nélkül sír az ember. De amúgy nekem nem tetszene. Szerintem nem normális!
A kérdező hozzászólása: hát azért az ritka, hogy annyira hogy már sirok... (bocsi, laptopon vagyok és itt rossz a hosszú i.)
Az miért gáz, ha szeretsz valakit?
Egyáltalán nem gáz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. elnézést a fogalmazásért, azért így írtam mert kicsit túlságosan lányosnak tûnt a 'sírva fakad' kifejezés.
Nem, csak egy férfi ne sírjon ok nélkül nyilvánossan.
én is ilyen vagyok egész kisgyerek korom óta sajnos..néha elgondolkozok ezen és akkor el is sírom magam, mert rettegek ettõl hogy valamelyikkel valami baj történik vagy meghal.. De szerintem ez normális, fõleg hogy az én szüleim nekem a legjobb barátaim, hiába váltak el, mindkettõvel a lehetõ legjobb a kapcsolatom:)
ez jelenti azt, hogy képes vagy szeretni :)
Egyáltalán nem gáz. Sõt. Az a gáz, ha nem így lenne ( ha férfiról/lányról/asszonyról van szó, akkor is).
Még valamit: Nagyon nehéz helyzet a gyászolót vigasztalni. Olyankor jó ha arra is gondolunk, hogy "odaát" szebb, jobb világ van... annak aki nem tolakodott.

Van egy fiú aki nagyon tetszik. Ha látom őt zavarja jövök de lesem veszem róla a szemem:$ és rám írt facebookon, vissza írtam fent van de nem válaszol:S szerintetek? :O Tök gáz. :S

Legjobb válasz: Hát ez tényleg gáz :DD inkább élõben keresd a társaságát meg ilyenek, csak ne támadd le, vagy nem tom :D Hajrá!! :)

Hát ez tényleg gáz :DD inkább élõben keresd a társaságát meg ilyenek, csak ne támadd le, vagy nem tom :D Hajrá!! :)
az egy dolog hogy fennt van lehet hogy mást csinál, velem is van olyan hogy fennt vagyok de közben nem is figyelek oda hogy ki írt :) szerintem is inkább élõben beszélgess vele hiszen az sokkal jobb mintha monitoron keresztül irogattok egymásnak
Miért írt Rád? Lehet, hogy érzi, hogy tetszik Neked, és ezzel is csak tovább akar csigázni, hogy nem rögtön válaszol... Ne ess itt kétségbe nekem :D És nehogy kihasználjon majd!
A kérdező hozzászólása: találkozni akart.. most meg szarik rám:s de õ pont az a fiú aki mindenkit ki használt..
Te meg buta vagy. Ha tudod, hogy mindenkit kihasznál minek írsz rá? Szánalmas, hogy minden 14éves egy retardált egoistával veszti el a szüzességét. Szerezz inkább normális srácot. -.-
A kérdező hozzászólása: õ írt rám-.-

Ha egy lány szókimondó és határozott, az a férfiak szemében gáz? Nőietlen?

Legjobb válasz: Nem gáz, ha nem a hülyeség mellett határozta el magát. Bírom az életképes csajokat :)

Nem gáz, ha nem a hülyeség mellett határozta el magát. Bírom az életképes csajokat :)
A kérdező hozzászólása: NEM KÉREK AZ ÁGYBELI TELJESÍTMÉNYEM IRÁNT ÉRDEKLÕDÕ PM-EKET, KÖSZÖNÖM!! Foley, pont te közölted rólam, hogy én tuti nem vagyok nõ... :D Na mindegy. :D
szerintem ez nagyon is jó dolog és ez nem gáz és az megint is jó hogy ha egy lány határozott hogy tudja hogy mi kell neki(vagy ki kell neki remélem érted a célzást)
Szerintem ez jó dolog.
Nem biztos, hogy barátnõként, de kedvelem az ilyen nõket. A szememben nem gáz.
Szerintem pedig nem szertik. Ha valami bajom van, es hatarozottan megmondom, akkor meg a pasim olt be engem.
A kérdező hozzászólása: Az ágybeli dolgok nyilván arra a bizonyos hímegyedre vonatkoznak. :D
Ellenkezöleg! Számomra vonzó lehet.
és az ágyban is?:P
Nem, legtobbszor kedvelem oket, ha nem bunkok.
A kérdező hozzászólása: Hát hülyének nem vagyok hülye, csak van egy stílusom, ami miatt mindig azt mondják, hogy férfias vagyok. :( Meg írásban nem hiszik el, hogy lány vagyok. :(
Az enyémben biztos nem! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!